«Хокей» - 16 Січня 2012 - TV-SAT
FORUM TV-SATСубота
27.04.2024, 04:25

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2012 » Січень » 16 » «Хокей»
00:03
«Хокей»
Телеканал «Хокей» розпочне мовлення 22 січня




Український телеканал «Хокей» розпочне мовлення у неділю, 22 січня. Про це повідомляє «ТелеПростір» із посиланням на шеф-редактор телеканалу Олександра Мащенка.


Запуск «Хокея» відбудеться під час Матчу всіх зірок Професійної хокейної ліги, що проходитиме 22 січня в київському Палаці Спорту.

«Ми будемо показувати онлайн 3-4 матчі на день, будуть випуски новин, а також власний продукт. Мовлення цілодобове, робоча мова - українська», - розповів пан Мащенко. За його словами, контент каналу складуть матчі NHL, КХЛ, ВХЛ, ПХЛ, чемпіонат Швейцарії, а також, можливо, ігри чеської першості.

Також канал визначився із переліком коментаторів, сред яких Денис Босянок, Вадим Плачинда, Олександр Сукманський, Василь Полотай, Андрій Столярчук та Андрій Фоменко.

Канал має ліцензію на супутникове та на ефірне цифрове мовлення. Замість «Укркосмосу» оператором «Хокея» став Sattelecom, канал вийде в ефір на супутнику Amos 3. За словами Олександра Мащенка, канал зможуть переглядати абоненти компанії «Воля» - він з'явиться замість «РТР-Планети».

Як повідомляла ТК, очікувалося, що директором телеканалу «Хокей» стане Ігор Герасько. Відповідні зміни до ліцензії ТОВ «Тотвельд» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 21 грудня.

Нагадаємо, що засновником і власником каналу «Хокей» є хокейний клуб «Донбас» з Донецька, який належить віце-прем'єр-міністру - міністру інфраструктури Борису Колеснікову. Під час отримання ліцензії влітку 2011 року представники каналу обіцяли його запуск у січні-лютому 2012 року.

«Телекритика»
Переглядів: 1323 | Додав: mykolak
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010