TravelChannel - 15 Березня 2014 - TV-SAT
FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 20:38

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2014 » Березень » 15 » TravelChannel
00:05
TravelChannel
Канал Travel Channel запущений на одній

з найбільших
DTH платформ України




Scripps Networks International оголосив , що з 1 березня 2014 канал TravelChannel став

доступний українським абонентам DTH платформи XtraTV в пакеті Універсальний .


XtraTV стала першою супутниковою платформою , яка запустила в Україні послугу на умовах передплаченого доступу . У 2012 і 2013 рр. . проект був удостоєний премії Media & SatLeaders в номінації "Краща платформа платного супутникового телебачення" .

Travel Channel - провідний світовий телеканал про подорожі , який пропонує високоякісний , свіжий і захоплюючий контент. Створений у 1994 році, Travel Channel віщає цілодобово , на 23 мовах . Його дивляться більш ніж в 130 країнах Європи , Близького сходу , Африки та Азіатсько-тихоокеанського регіону.

Найпопулярніші програми Travel Channel - Мисливці за Міжнародною Нерухомістю , Всесвітній мандрівник , Розкіш без прикрас , Людина проти миру , Готель . Місія нездійсненна , Аеропорт 24 / 7 : Майамі , Багажні битви .

Флагманське шоу каналу Travel Channel - "Кращі в світі подорожі на мотоциклі" 7 квітня 2014 запропонує глядачам нові випуски програми , де постійний ведучий Генрі Коул спробує побити світовий рекорд швидкості на Соляній рівнині Бонневілл в штаті Юта.

Scripps Networks International - підрозділ всесвітньої мережі Scripps Networks Interactive , Inc. (NYSE: SNI ) є лідером в області ЗМІ , присвячених кулінарії , домоводству і подорожам. Scripps Networks International здійснює мовлення каналів Food Network і Travel Channel в Азії , Великобританії , Європі , на Близькому Сході та в Африці ( регіон EMEA ), а також мовлення азіатського Food Channel в Азії та Fine Living Network в регіоні EMEA. Scripps мовить у Канаді ( HGTV Canada , DIY Network Canada і Food Network Canada ) . Головні офіси компанії розташовуються в Нью -Йорку і Ноксвілл, штат Теннессі , регіональні офіси розташовані в країнах Європи , Азії та Латинської Америки.

Scripps Networks Interactive є провідним розробником високоякісного , орієнтованого на людей з активним способом життя , контенту для багатьох медійних платформ , включаючи телебачення , цифрове телебачення , мобільні програми та видання друкованої продукції . Медійний портфоліо компанії включає в себе такі популярні бренди , як HGTV (Home & GardenTV - канал , присвячений домоводству й садівництву ) , DIY Network ( DoIt Yourself Network - канал присвячений тим , хто любить майструвати своїми руками) , Food Network , Cooking Channel ( кулінарний канал) , Travel Channel (канал подорожей ) і Great American Country (канал , присвячений американській музиці кантрі) . Ми пропонуємо глядачам по- справжньому захоплюючі та пізнавальні передачі , найактуальнішу інформацію , цікаві ідеї та корисні поради на всі випадки життя. Щодня - по всьому світу !

Переглядів: 1099 | Додав: RATVOD
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010