Телеканал «Індиго tv» - 27 Листопада 2014 - TV-SAT
FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 20:18

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2014 » Листопад » 27 » Телеканал «Індиго tv»
22:58
Телеканал «Індиго tv»
«Індиго tv» - новий

супутниковий канал
в Україні




Як повідомляли раніше у прес-службі Національної ради, 4 вересня ТРК «Україна»
отримала ліцензію на новий супутниковий телеканал «Індиго tv».
Обсяг мовлення каналу - 24 години на добу. Формат - науково-просвітницький з фільмопоказом.
Ліцензія видана строком на 10 років.


За словами директора департаменту з розвитку нових каналів компанії Івана Букрєєва, «Індиго tv» буде призначений, в першу чергу, для жінок, «які є центром сім'ї». Канал буде висвітлювати питання про відносини в родині, про дітей. «Плануємо розкривати людини, насамперед особистість, через світ, який навколо нього, розвивати її внутрішній світ», - зазначив І. Букрєєв.

Ефірну сітку каналу складуть науково-популярні програми, шоу про хобі, передачі про внутрішній світ, відносинах, догляді за дитиною та інше. Відповідаючи на питання за назвою телеканалу, представник компанії назвав два чинники, які були закладені в назві: поняття «покоління дітей індиго», а також колірне рішення в оформленні каналу.

Також на засіданні розглядалося питання про переоформлення ліцензії телерадіокомпанії «Україна» на багатоканальне мовлення в телемережі МХ-2 (логотип - «Кіноточка»). Мовник був намір внести зміни по співзасновнику, складу редакційної ради, логотипа та програмної концепції мовлення. Так логотип передбачалося змінити на «Індиго tv». А програмна концепція ставала аналогічною до концепції супутникового каналу.

Члени Національної ради відзначили, що вносити вагомі зміни в програмну концепцію в ліцензії, отриманої за результатами конкурсу, не зовсім правильно, оскільки компанія саме з такою концепцією перемогла в конкурсі. Таким чином, можна створити прецедент, коли інші мовники також проявлять бажання кардинально змінити програмне наповнення своїх каналів, з якими вони перемогли в конкурсі. Члени Національної ради домовилися, що вони не приматимуть подібних рішень, поки не створять консолідовану позицію з таких питань.

Крім того, в регуляторному органі виникло питання: чи дотримувався канал «Кіноточка» своєї програмної концепції? Тому було вирішено призначити моніторинг програмного наповнення ТОВ «ТРК Україна» щодо дотримання умов ліцензії та вимог чинного законодавства.

9274051

P.S. Телеканал розпочав мовлення.

Технічні параметри телеканалу 'Indigo tv':

Супутник: Astra 4A (4,8° E)
Частота: 12 130 ГГц;
Поляризація: V;
Швидкість цифрового потоку: 27 500;
FEC: 3/4.

Формат DVB-S
Модуляція QPSK
Кодування: BISS
Переглядів: 1870 | Додав: RATVOD
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010