02 Грудня 2014 - TV-SAT
FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 06:54

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Головна » 2014 » Грудень » 02
Дніпропетровський 34 канал

отримав супутникову ліцензію



27 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення про видачу супутникової ліцензії ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал), що входить до складу «Регіональної медіагрупи» - підрозділу медіахолдингу Ріната Ахметова «Медіа Група Україна».

Канал мовитиме із супутника Astra 4A у кодованому вигляді. Територію розповсюдження програм канал вказав Дніпропетровську область. На це член Нацради Олег Черниш зауважив, що територія покриття супутника Astra набагато більша - це не лише вся Україна, а й значна частина Європи. Юрист 34-го каналу пояснила, що мовник купує права на телепродукт лише на територію Дніпропетровської області, тому має вказувати територією лише Дніпропетровську область і кодувати сигнал.

На запитання, для чого регіональному телеканалу потрібна супутникова ліцензія, юрист відповіла, що для розширення аудиторії. Олег Черниш заперечив, що з кодуванням Viaccess розширити аудиторію навряд чи вдасться. Він припустив, що супутник буде використовуватися каналом як транспорт для доставки сигналу до передавачів і кабельних операторів.

Нагадаємо, що напередодні парламентських виборів 34 канал заявляв про ... Читати далі »
Переглядів: 2285 | Дата: 02.12.2014 | Коментарі (0)

Copyright TV-SAT © 2009-2023