34 канал - 2 Грудня 2014 - TV-SAT
FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 14:54

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2014 » Грудень » 2 » 34 канал
10:56
34 канал
Дніпропетровський 34 канал

отримав супутникову ліцензію



27 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення про видачу супутникової ліцензії ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал), що входить до складу «Регіональної медіагрупи» - підрозділу медіахолдингу Ріната Ахметова «Медіа Група Україна».

Канал мовитиме із супутника Astra 4A у кодованому вигляді. Територію розповсюдження програм канал вказав Дніпропетровську область. На це член Нацради Олег Черниш зауважив, що територія покриття супутника Astra набагато більша - це не лише вся Україна, а й значна частина Європи. Юрист 34-го каналу пояснила, що мовник купує права на телепродукт лише на територію Дніпропетровської області, тому має вказувати територією лише Дніпропетровську область і кодувати сигнал.

На запитання, для чого регіональному телеканалу потрібна супутникова ліцензія, юрист відповіла, що для розширення аудиторії. Олег Черниш заперечив, що з кодуванням Viaccess розширити аудиторію навряд чи вдасться. Він припустив, що супутник буде використовуватися каналом як транспорт для доставки сигналу до передавачів і кабельних операторів.

Нагадаємо, що напередодні парламентських виборів 34 канал заявляв про відключення його сигналу дніпропетровською філією Концерну РРТ, який це заперечував. Члени Нацради поцікавилися в юриста каналу, чи подавав мовник до суду із цього приводу. Юрист відповіла, що не подавав, а звернувся до правоохоронних органів і чекає від них відповіді та розслідування.

Власниками дніпропетровського 34-го каналу є кіпрська TRK Media Holding Limited (майже 68%), що представляє холдинг «Медіа Група Україна», та територіальна громада міста Дніпропетровська (32%). Генеральний директор каналу - Юрій Сугак, який також очолює канал «Донбас». До редакційної ради каналу входять: Михайло Соколов, Олександр Купріянов, Євген Надіон і Вікторія Карпова.



P.S. Телеканал розпочав мовлення.

Технічні параметри телеканалу '34':

Супутник: Astra 4A (4,8° E)
Частота: 12 130 ГГц;
Поляризація: V;
Швидкість цифрового потоку: 27 500;
FEC: 3/4.

Формат DVB-S
Модуляція MPEG-4
Кодування: BISS
Переглядів: 2287 | Додав: RATVOD
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010