FORUM TV-SATП`ятниця
09.01.2026, 04:55

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Обговорення ПЗ (Discussion) GLOBO 4100C
RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2009, 10:19 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 4100C

Всі запитання по даних моделях ресіверів
SerzhДата: Вівторок, 18.05.2010, 13:07 | Повідомлення # 181
новачок

Країна:
Quote (cezar23)
Ось такий вигляд мали дерева до то го як не розпустилися!!!

Нажаль, на Вашому фото не видно висоту дерев і позиції антени.
Можна приблизно оцінити ступень перешкоди дерев сигналу з Амоса. Візьміть тридцятиградусний трикутник і стоючи на рівні нижнього краю дзеркала антени розташуйте одну сторону трикутника горизонтально (можна за допомогою будівельного рівня), стрільніть зором впродовж другої сторони трикутника в напрямку Амоса. Всі гілки, що вище ліниї зору - Вам заважають. Треба формувати крону, щоб забезпечити прохід сигналу.
Воно, звичайно, легко казати. Але просто по собі знаю, як шкода пиляти фруктові дерева. Може Вам краще роздивитися варіант переміщення антени вище, вбік чи на інший край даху? Тим більше Ваші дерева молоді і за пару сезонів ще підростуть. У всякому разі вирішувати Вам.
borisДата: П`ятниця, 04.06.2010, 22:40 | Повідомлення # 182
V.I.P

Країна:
підскажіть будь ласка як ввести в Ортон 4100С статичні ключі,стрічки в меню на CDW нема,дякую.

GI 8120 HD,SI 1210S-Aron HD,Opticum 4060 CX.
4W,5E,9E,13E,31.5E,36E,73E,85.2E,90E.
RATVODДата: П`ятниця, 04.06.2010, 23:38 | Повідомлення # 183
Адміністратор

Країна:
Статичні ключі в Ортон 4100С вводяться в розділ BISS.

Як це зробити - читаэмо тут: Інструкція по введенню ключів Biss і DCW в ресівери GLOBO 4100с

kenwood71Дата: П`ятниця, 04.06.2010, 23:38 | Повідомлення # 184
новачок

Країна:
НУЖЕН Дамп ALI3329C_1.3.21.abs
kenwood71Дата: П`ятниця, 04.06.2010, 23:38 | Повідомлення # 185
новачок

Країна:
У КОГО ЕСТЬ ИНТИРЕСНЫЙ Дамп С ХОРОШИМИ КЛЮЧАМИ ДЛЯ Globo 4100 C ALI3329C drinks
norberДата: Вівторок, 15.06.2010, 16:14 | Повідомлення # 186
новачок

Країна:
hgd
sergey1931795Дата: Субота, 19.06.2010, 21:31 | Повідомлення # 187
місцевий

Країна:
доброго вечора, допоможіть будь-ласка!
тюнер GLOBO 4100C, як правильно зберегти канали з тюнера на компютер?

SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
nelik37Дата: Субота, 19.06.2010, 21:49 | Повідомлення # 188
новачок

Країна:
Quote (sergey1931795)
доброго вечора, допоможіть будь-ласка!
тюнер GLOBO 4100C, як правильно зберегти канали з тюнера на компютер?

скачай цю прогу .
kenwood71Дата: Середа, 07.07.2010, 20:22 | Повідомлення # 189
новачок

Країна:
вот: Програма - редактор файлів ключів "Orton Key Editor 1.7 RUS"
Derun521Дата: П`ятниця, 09.07.2010, 21:07 | Повідомлення # 190
новачок

Країна:
Підскажіть будьласка! Як мені можливо улаштувати платний канал (НТВ+), які параметри настройки, чи можу я на тюнері Globo4100 пвдключить цей канал і як я зможу його сплачувати, а також які його умови? У мене антени (Авсетні), знаю, що потрібна головка колової поляризації, потрібно-куплю. Дякую.
borisДата: П`ятниця, 09.07.2010, 22:46 | Повідомлення # 191
V.I.P

Країна:
підскажіть чи є завантажувач ПЗ чи софта щоб оставались канали в ресі після прошивки Ортон 4100с?

satBuffonДата: П`ятниця, 09.07.2010, 22:59 | Повідомлення # 192
V.I.P

Країна:
Quote (Derun521)
Підскажіть будьласка! Як мені можливо улаштувати платний канал (НТВ+), які параметри настройки, чи можу я на тюнері Globo4100 пвдключить цей канал і як я зможу його сплачувати, а також які його умови? У мене антени (Авсетні), знаю, що потрібна головка колової поляризації, потрібно-куплю. Дякую.

Ви не зможете приймати НТВ+ на даному тюнері, так як потрібний тюнер з картоприймачем (у Globo4100 його немає). Вихід один - змінити тюнер.

1. Що таке нтв плюс?

NTV Plus - це система платного цифрового супутникового телебачення в Росії. Мовлення відбувається з супутника Eutelsat W4, що знаходиться в позиції 36 ° східної довготи. Так як пакет орієнтований на російську аудиторію, то основна мова - російська, але також є англійською, французькою, китайською. Всі канали оператора закриті (крім інфо-каналу) і йдуть в кодуванні Viaccess 2.5. Велика їх частина - тематичні: фільми, спорт, дитячі, науково-пізнавальні, еротичні та інші. Також до пакету входять ефірні останкінські канали в цифровому форматі. Список каналів

2. Обладнання для перегляду НТВ плюс

Перш за все потрібно визначитися, чи будете Ви дивитися канали NTV високої чіткості (HDTV канали нтв плюс) або звичайні цифрові. Від цього залежить вибір ресівера. Для перегляду HD-каналів буде потрібно декодер з інтерфейсом HDMI, для звичайного ж цифрового телебачення підійде будь-який супутниковий приймач підходящий для перегляду

У стандартний комплект входить наступне обладнання:

1. Супутниковий ресівер Samsung B270V;
2. Конвертор з круговою поляризацією;
3. Супутникова антена Супрал 0.55м (0.6м);
4. Робота з монтажу антени, налаштування та доставці обладнання;
5. Кабель 10м;
6. Картка доступу (1500рублей на рахунку).

Але це не означає, що потрібно замовляти пакет саме в даній комплектації. Для перегляду Ви можете придбати будь-який цифровий термінал з вбудованим модулем Viaccess, або зі слотом під CAM модулі. У другому випадку потрібно докупити модуль Viaccess додатково.
Сама компанія рекомендує для перегляду тюнери Samsung, Humax і Thomson. З наявних у нас в асортименті моделей - це Samsung B350V, Samsung B270V і Samsung B350W, а також Humax Va Ace +.
Відмінності Samsung полягає в різних аудіо-і відео-виходах для підключення до телевізійного приймача. Якщо у Вас плазмова панель або рідкокристалічний телевізор, то краще, звичайно, підключити відео по компоненту (Y / Pb / Pr). У цьому випадку підійде Samsung серії B350. Для підключення об'ємного звуку (Dolby Digital) у всіх рекомендованих приймачах присутній цифровий оптичний аудіо вихід (S / PDIF). Можна вибрати і будь-яку іншу модель з компонентним відео виходом для перегляду каналів, але в даному випадку про його можливості потрібно додатково уточнювати у Продавця. Якщо у Вас простий кінескоп, то підійде будь-яка модель приймального пристрою.
Є можливість записувати улюблені фільми і програми, для цього необхідно придбати ресивер з жорстким диском, наприклад, модель Openbox CI 7200, або Topfield PVR. Склавши графік запису, цікаві передачі, фільми і програми будуть записані під час Вашої відсутності. Багато ресивери із записом йдуть з двома вбудованими цифровими тюнерами. Вони роблять можливим записувати два канали при перегляді третього, переглядати передачі в режимі "картинка в картинці".

3. Установка супутникової антени

Для вибору місця кріплення потрібно з'ясувати, виходять вікна на південь або південний захід. Зазвичай сонце світить після 12 дня в цьому напрямку. Якщо вікна виходять на південь (південний захід) і немає ніяких перешкод і перегородження в даному напрямку (дерева або інші будівлі), то антена кріпиться або за вікном, або на балконі. В іншому ж випадку монтаж виробляється на даху будівлі.

4. Підключення телевізорів

Ви можете встановити комплект ntv plus як на один, так і на кілька телевізорів. Є два варіанти підключення:

1. Проведіть додатковий кабель від цифрового ресивера до телевізорів або встановлюєте Видеосендер. У даному випадку можливе одночасно дивитися одні й ті ж канали на кількох екранах. Правда, якщо буде бажання підключити більше двох, то потрібно додатково поставити підсилювач, так званий "залежний" перегляд. Тобто, режим одночасного показу одних і тих же каналів на всьому що відображає обладнанні. Для перемикання каналів супутникового тв на будь-якому з екранів, зазвичай купується радіопульт або подовжувач пульта.
2. Проведіть кабель і купуєте картки оператора та ресивери в тій кількості, скільки телевізорів збираєтеся підключити. У цьому випадку Ви зможете одночасно дивитися різні канали на різних екранах. Для підключення за такою схемою 2 ресиверів, потрібно буде встановити на антену конвертор з 2-ма виходами Twin. Якщо плануєте підключення більшої кількості відображають терміналів, то буде потрібно мультісвіч (пристрій, ділить і розподіляє сигнал від антени до приймача).

5. Абонентська плата

Так як НТВ плюс - це платний пакет, то його перегляд можливий тільки при щомісячній абонентській платі. Детальніше ознайомитися з цінами на абонентську плату, а також зі списком каналів можна на офіційному сайті.

Офіційний сайт НТВ+ рос.
Офіційний сайт НТВ+ укр.

Повідомлення відредагував Buroman - П`ятниця, 09.07.2010, 23:27
satBuffonДата: П`ятниця, 09.07.2010, 23:05 | Повідомлення # 193
V.I.P

Країна:
Quote (covahh)
підскажіть чи є завантажувач ПЗ чи софта щоб оставались канали в ресі після прошивки Ортон 4100с?

Так звичайно. Ось тут
borisДата: Четвер, 15.07.2010, 11:25 | Повідомлення # 194
V.I.P

Країна:
mykolak! які доповнення або новини є у вашому софті від 15.07.10 щоб лишній раз не грузити Ортон4100с. дякую.

mykolakДата: Четвер, 15.07.2010, 12:08 | Повідомлення # 195
V.I.P

Країна:
covahh, в софті ALI3329C_globo_fta_amstar_emu_1.3.32.rar.:

BIS TV ok
BulsatCom 39е ok
DigiTV AU

Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2026