FORUM TV-SATВівторок
18.06.2024, 12:48

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Прилади для наладки супутникових антен
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 09:52 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28404
Статус: Оффлайн


Прилади для наладки

супутникових антен
igorjavorivДата: Четвер, 11.07.2013, 23:34 | Повідомлення # 16
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Доброго всім вечора . Допоможіть знайти нову прошивку і програму закачки для приладу налаштування супутникових антен OPENBOX SF-35 . Дана версія : S/W:3.07 H/W:3.0 LCD04 працювала без проблем так 2 роки , а зараз то виглядає так , що на конвертор не поступає струм і не видно ніякого сигналу. Коли підключу до виходу з ресівера то без проблем все працює - а на пряму до конвертора - прилад є мертвий . Якщо хтось в курсі допоможіть будь ласка з порадою , як обновити ПЗ. Наперед всім дуже дякую .
RATVODДата: П`ятниця, 12.07.2013, 09:11 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28404
Статус: Оффлайн
Сандартний Завантажувач ПЗ SUpdate

для Openbox SF - 30 / 35

*********************************

Порядок роботи :


RATVODДата: П`ятниця, 12.07.2013, 09:22 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28404
Статус: Оффлайн
Редактор каналів і установок для Openbox SF-20 & SF-30 & SF-35

від sp75 - SF Edit v 1.0.0.4.

**************************************************

Відображення кирилиці, роздільні списки ТБ і радіоканалів

-------------------------------------------------------------------------

Як користуватися редактором:




Увага! Редактор працездатний тільки з версією ПЗ від 211 і вище!
RATVODДата: П`ятниця, 12.07.2013, 09:36 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28404
Статус: Оффлайн
Програмне забезпечення для Openbox SF35 v 3.29

HW 20 RUS LCD 01, 02 - з російськими кнопками.

HW 30 EN LCD 03 - з англійськими кнопками.

******************************************************************

Цитата (Definder)
Основне нововведення - стабільність індикації рівня і якості.

Також усунуто низку дрібних багів і підвищена швидкість роботи


============================================



Openbox_SF30_RUS_SW329_HW20_LCD01.up. zip (441.3 кБ )

Openbox_SF30_RUS_SW329_HW20_LCD02.up. zip (441.22 кБ )

Openbox_SF35_EN_SW329_HW30_LCD03.up. zip ( 441.53 кБ )
RATVODДата: П`ятниця, 12.07.2013, 09:48 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28404
Статус: Оффлайн
Програмне забезпечення для Openbox SF35 v 3.32 HW 20/30

HW 20 RUS LCD 02, 04 - з російськими кнопками.

HW 30 EN LCD 02, 03, 04 - з англійськими кнопками.

******************************************************************

Цитата (Definder)
Основне нововведення - стабільність індикації рівня і якості.

Також усунуто низку дрібних багів і підвищена швидкість роботи


============================================



Openbox_SF35_RUS_SW332_HW20_LCD02.up. zip ( 441.63 кБ )

Openbox_SF35_RUS_SW332_HW30_LCD04.up. zip ( 441.36 кБ )

Openbox_SF35_EN_SW332_HW20_LCD02.up. zip ( 441.5 кБ )

Openbox_SF35_EN_SW332_HW30_LCD03.up. zip ( 441.41 кБ )

Openbox_SF35_EN_SW332_HW30_LCD04.up. zip ( 441.24 кБ )
igorjavorivДата: Субота, 13.07.2013, 02:07 | Повідомлення # 21
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Дуже дякую за інформацію . Все зробив за інструкцією - запускаю загрузку в прилад , тільки почне загружати і зразу за секунду зупиняється процес , так приблизно загрузить 1000 байтів і дальше не йде . Пробував кілька разів і тільки синя полоска піде і зразу зупиняється а нічого не робиться .

Повідомлення відредагував igorjavoriv - Субота, 13.07.2013, 02:13
RATVODДата: Субота, 13.07.2013, 10:50 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28404
Статус: Оффлайн
А до цього часу Ви його вже прошивали ?

Якщо ні, то може зараз пробуєте завантажити прошивку не для свого дисплея LCD ?

Для Вашого приладу софт Openbox_SF35_EN_SW332_HW30_LCD04.up. zip ( 441.24 кБ )

Якщо робите все правильно, тоді перед прошивкою відразу після включення приладу натисніть кнопку F1 і утримуйте до повного скидання на заводські налаштування .

Після заводськхх налаштувань знову завантажуйте свій софт.


igorjavorivДата: Субота, 13.07.2013, 12:45 | Повідомлення # 23
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Доброго дня . Насамперед дякую Вам за допомогу . Цей пристрій я ще не прошивав тому , що він без проблем працював і небуло потреби . Тепер , коли перестав реагувати на сигнал я подумав , що десь коротнув і відніс його в один сервіс - там сказали , що все нормально - тільки потрібно поміняти softver , але вони його немають . І от я вже дві неділі стараюсь рішити цю проблему і не виходить , а причину також небачу чому ? . Прошив вже не одну модель ресіверів і все без проблем а тут , як на зло - не виходить . Зараз повторив спочатку знову весь поступ , як описуєте нижче і рішив на іншому компютері , бо може на попередньому подумав якась інша програма блокує може , але то робить все то саме . Зупиняється хід процесу на 1024 байтах а потім тільки рахує секунди і нічого іншого не робиться . Може помилку десь має само ПЗ що його дальше не пускає . Просто цікаво в чому є та причина .
RATVODДата: Субота, 13.07.2013, 19:29 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28404
Статус: Оффлайн
Запозичив на одному з форумів:

Доступно тільки для користувачів


RATVODДата: Субота, 13.07.2013, 19:51 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28404
Статус: Оффлайн
Відновлювальний софт для Openbox SF35 v2.97 MP

HW 30 EN LCD 03 - з англійськими кнопками.

=======================================================

Upgrade_SF35_EngLish_Openbox_MP_SWv297_HW30_LCD03. zip (443.57 кБ )
igorjavorivДата: Субота, 13.07.2013, 21:42 | Повідомлення # 26
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Знайшлась причина чого не йшла загрузка . Коли по інструкції дійшов того пункту , що потрібно включити пристрій - то червону кнопку ВКЛ. відпустив о долі секунд бистріше аніж згаснув червоний індикатор . При цьому дісплей потемнів і пішла загрузка зразу після того , як натиснув кнопку вниз /головне довго не чекати а кнопку вниз на пристрої натискати зразу після того , як була натиснута кнопка SUpdate/
Зміна ПЗ пройшла , але проблему це не рішило . Пристрій все рівно при підключенні напряму з конверторем небачить сигналу , а якщо знову підключу до виходу OUT з ресівера - то зразу є сигнал , нормально сканує канали , показує , а сам без ресівера - мертвий . Причина значить в чомусь іншому . А в чому ???
RATVODДата: Субота, 13.07.2013, 22:14 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28404
Статус: Оффлайн
Читаємо далі цитати з того ж форуму:

Доступно тільки для користувачів


RATVODДата: Середа, 17.07.2013, 21:51 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28404
Статус: Оффлайн
Нове ПЗ v2.46.29 (без MULTI CAS)

для приладів Openbox SF-110 / SF-120.

***********************************

Що нового і що виправили?




=====================================

Openbox SF110_20130712_24629. rar ( 2.37 МБ )

Openbox SF120_20130712_24629. rar ( 2.37 МБ )


igorjavorivДата: Неділя, 11.08.2013, 19:37 | Повідомлення # 29
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Доброго всім дня.З приладом Openbox SF35 так в мене нічого й не вийшло . Прилад сигналу так і не бачить . Я живу в Чеській республіці і передав прилад на Україну / Франківщина / та там сказали що таких ще й не бачили і кожен братись за ремонт боявся . Тут в чехах мені б з радістю допомогли в сервісі та хочуть до приладу схему.Може хтось має схему до цього приладу ?-попробував би ще цей варіант. Наперед всім дуже дякую за допомогу.
RATVODДата: Неділя, 07.09.2014, 11:06 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28404
Статус: Оффлайн
ПЗ для AMIKO XFinder

v1.1.44 mcas / emu за 11.07.2014.

===============================

AMIKO_XFinder_1.1.44_mcas. zip ( 2.88 MB )

AMIKO_XFinder_1.1.44_emu. zip ( 2.88 MB )


  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024