| FORUM TV-SAT | Середа 25.02.2026, 01:48
Вітаю Вас Гість | RSS |
|
 |
|
| |
|
|
|
|
УКРАЇНА — Єдина, Могутня, Непереможна, Велика Родина ! 1ч.
| |
| RATVOD | Дата: Середа, 05.03.2014, 11:56 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| УКРАЇНА — Єдина,Могутня, Непереможна, Велика Родина ! Номери телефонів:
Офіційні державні канали для отримання інформації
Інформація про рух транспорту та роботи інфраструктурної галузі

|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Неділя, 26.06.2022, 20:04 | Повідомлення # 1606 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Як вам спалося, білоруси, В цю спекотно-сріблясту ніч? Як летіли зміїні укуси – цей ракетно-російський клич?
Що ви діткам своїм казали, Як будив їх гул літаків? Спи, не бійся, моя дитино, Про нас дбає дядя в кремлі?
Не до тебе летить ракета – смерть, призначена не тобі. Це на Київ, Львів і Одесу. Це до дівчинки у Десні.25 червня 2022 року @ Ольга Добровольска
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Неділя, 26.06.2022, 21:02 | Повідомлення # 1607 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Неділя, 26.06.2022, 21:42 | Повідомлення # 1608 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Неділя, 26.06.2022, 21:49 | Повідомлення # 1609 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
| Владлен Мараєв
– про історію України, міфи, Youtube, та російську пропаганду в #шоубісики"В гостях у #шоубісики" в Богдана Буткевича – автор найпопулянішого історичого ютуб-каналу Владлен Мараєв.
Говоримо про народження нової уккраїнської інтелігенції, боротьбу з історичими міфами про історію України та особливості роботи з Ютубом у такій чутливій сфері, як історія.
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Понеділок, 27.06.2022, 07:07 | Повідомлення # 1610 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Понеділок, 27.06.2022, 07:48 | Повідомлення # 1611 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Понеділок, 27.06.2022, 07:53 | Повідомлення # 1612 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Понеділок, 27.06.2022, 08:01 | Повідомлення # 1613 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
| Український спецназ працює
у глибокому російському тилу:

Підрозділ українських Сил спеціальних операцій виконує диверсійні завдання на території Росії, зокрема знищує склади боєприпасів і сховищ нафти.
Видання повідомляє про це з посиланням на коментарі неназваного офіцера української розвідки й двох 25-річних сержантів підрозділу ССО з позивними "Двадцять Другий" і "Красень".
Самі бійці не назвали цілі своїх прихованих операцій у тилу російських окупантів, але журналісти зробили висновок, що вибухи на складах зброї й нафтобазах в Росії, ймовірно, пов'язані з діями українського спецназу.
І "Красень", і "Двадцять Другий" беруть участь у бойових діях проти російських військ із початку війни на Донбасі 2014 року. Вони пройшли тривалий вишкіл, аби стати бійцями ССО.
За інформацією видання, українські гелікоптери пізно вночі летять низько над землею і доставляють бійців українського спецназу на територію Росії.
За інформацією видання, українські гелікоптери пізно вночі летять низько над землею і доставляють бійців українського спецназу на територію Росії.
У цих операціях задіяні військовослужбовці 10 загону спеціального призначення під назвою "Шаман", які мають навички зі здійснення диверсійно-розвідувальних операцій у тилу противника.
"Росіяни так і не спроможні збагнути, як це стається, вони не можуть повірити, що ми можемо бути там (на території Росії)", – розповів спецпризначенець з позивним "Красень".
Довідка! У прикордонних з Україною областях Росії почастішали пожежі й вибухи. Про інциденти повідомляли у російському Бєлгороді, Курській області та на Пермському пороховому заводі.
Загоряння стратегічних об'єктів, як-от нафтобази, військові частини, військкомати, електростанції чиновники російська влада зачасту ніяк не коментує.
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Понеділок, 27.06.2022, 08:16 | Повідомлення # 1614 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Понеділок, 27.06.2022, 11:13 | Повідомлення # 1615 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Понеділок, 27.06.2022, 12:06 | Повідомлення # 1616 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
| Як далекобійник із Франківська
на передовій нічне ралі влаштовує

Останні кілька років Іван Койляк з Івано-Франківська був водієм-далекобійником у престижній іноземній логістичній фірмі.
Чоловік заробляв дуже пристойні гроші, мріяв започаткувати власний бізнес в Україні, пише “Галка” з посиланням на “Армія.Inform”.
“Коли тільки-но почалось повномасштабне вторгнення росіян до України, я без роздумів вирішив повернутися на Батьківщину. Проте не одразу визначився, чим буду займатися та як допомагати своїй державі, адже не служив у війську. Спочатку, оскільки я був професійним водієм, подався у волонтери і возив гуманітарну допомогу на передову українським військовим. Там я побачив усі воєнні жахіття, що накоїли московити в українських селах і містах”, – розповідає Іван.
За кілька тижнів 36-річний франківець записався до одного з добровольчих формувань місцевої територіальної громади. Спочатку добровольці підтримували порядок у місті, патрулювали та допомагали місцевим муніципалам і поліції.
“Приблизно за місяць-півтора колеги-добровольці почали їздити на польові тренування, навчалися стрільби з пістолета та автомата, а потім і з іншого озброєння, — пригадує Іван. — Я теж їздив на полігон і, по суті, розумів, що незабаром ми теж поїдемо захищати Україну. Чесно — був готовий до цього, хоча і не зовсім розумів всього ризику та відповідальності, котрі мене чекали попереду”.
На початку квітня практично весь особовий склад добровольчого формування записався до однієї з бойових механізованих бригад, котра на той час вже стійко та мужньо боронила українську землю. Новобранців одразу відправили на полігон, аби вдосконалити військову підготовку. Там Іван і здобув свою першу в житті військову спеціальність та позивний Vano — скорочено від свого імені.
“Нині я водій у бойовому кулеметному взводі, котрий боронить українську землю на Донеччині, — каже Койляк. — Виконую бойові завдання з доставки боєприпасів, провізії та іншого важливого вантажу на передові позиції. Нещодавно мої друзі купили мені крутий та потужний позашляховик, власником котрого був англієць на ім’я Джон. Він добряче скинув ціну на автівку, коли дізнався, хто стане наступним її господарем. Тож і я дав своєрідний позивний машині — «Джон». Тепер він мій справжній друг та надійний товариш, котрий під час обстрілу чи на бездоріжжі доставить все необхідне на «нуль».
Командир його підрозділу каже, що Vano справжній водій-професіонал, майстер своєї справи, тепер може брати участь у будь-якому престижному ралі.
“Йому доводиться в надскладних умовах доставляти на передові позиції найнеобхідніше, а інколи — й возити поранених, — каже командир взводу. — Доріг практично немає, все розбите та зруйноване. А про водіння вночі я взагалі мовчу, їздити в цілковитій темряві без приладу нічного бачення на свій страх та ризик — це, без перебільшення, героїзм”.
Єдиною величезною проблемою залишається обслуговування транспорту. Запчастини до імпортних автівок дуже дорогі та не завжди їх можна дістати. Те, що передають волонтери, не завжди покриває потреби.
“Добре було б, якби надходила й допомога із деталями та розхідними матеріалами — ми б були набагато мобільнішими і спритнішими, — каже Іван Койляк. — Звичайно, війна потребує величезних матеріальних ресурсів, проте справний та потужний транспорт на війні — це 80% успішно виконаного завдання”.
Vano мріє, аби Україна швидше перемогла в цій страшній та безжалісній війні. Хоче нарешті відкрити свою власну справу, котра б дала роботу багатьом українцям, а можливо й іноземцям, котрі скажуть: нам за честь працювати в сильній та успішній європейській державі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Усі військові на війні сміються”: про фронт очима «Кіборга» з Прикарпаття
27.06.2022.
Автор: Костинюк Олександр
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Понеділок, 27.06.2022, 17:38 | Повідомлення # 1617 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Понеділок, 27.06.2022, 21:46 | Повідомлення # 1618 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Понеділок, 27.06.2022, 21:49 | Повідомлення # 1619 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Понеділок, 27.06.2022, 21:58 | Повідомлення # 1620 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
| ЖК Green Life IrpinБлагодійний фонд "Greenlife Відновлення" розпочав збір коштів для відновлення житла більш ніж 230 родин в м.Ірпінь, Київської області, України, постраждалих від воєних дій в наслідок агрессії РФ.
Допоможіть нам відновити щасливе життя. Кожен репост, коментарій, підписка, копійка - це великий вклад в майбутнє постраждалих сімей.
Будь який вклад допоможе нам відновити місто - герой Ірпінь.
|
|
|
|
|
|
|