FORUM TV-SATВівторок
27.01.2026, 16:46

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Модератор форуму: Taras_1958  
УКРАЇНА — Єдина, Могутня, Непереможна, Велика Родина ! 1ч.
RATVODДата: Середа, 05.03.2014, 11:56 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
Статус: Оффлайн
УКРАЇНА — Єдина,

Могутня, Непереможна, Велика Родина !

Номери телефонів:

Офіційні державні канали для отримання інформації

Інформація про рух транспорту
та роботи інфраструктурної галузі

RATVODДата: П`ятниця, 01.04.2022, 08:15 | Повідомлення # 886
Адміністратор

Країна:
RATVODДата: П`ятниця, 01.04.2022, 10:19 | Повідомлення # 887
Адміністратор

Країна:
Зі слів українського захисника.

"Ми приїхали в це село і почали займати оборону... хлопці потрохі копати почали.. не окоп, канєшно, а таке, щоб можна було впасти туди під час обстрілу... я не знаю, скільки хвилин пройшло, но я тупо о***їв від того, що побачив...

Знаєш, коли у людей городи починаються, всі прив'язують на вєлік до рами лопати і йдуть шось сажать... оце була така сама картина, тільки їхало на мене на цих роверах майже все село... чоловіки, жінки, всі...

Пригнали і дивляться на мене... ну, типу, командуй! кажуть, синку, де копать?... у мене відібрало мову... стою, як телепень, дивлюсь... вони бігом відкручують свої лопати від вєліків... я зібрався з духом, кажу, не треба нічого, красно дякую, ми самі впораємось! но того вже ніхто не чув... лопати пішли в хід...

За кілька днів суне на нас колона кацапської техніки... у мене необстріляні молоді пацани, кричать, танкі пі***ють...

Тут розвертаюсь, до нас народ із села хмарою валить і кричить, хлопці, танки кацапські пі****ть, шо дєлать??? Кажіть, як помагать???...

На мене наче відро води крижаної вивернули... дивлюсь на це і плачу... валую їм, бігом назад... ану, по хатам!!!! Та ніхто й не думає.... кричу знов, по хатам, б**дь... бєзнадьога, Жень... пруть з голими руками! Я малих свої пару смикнув, кажу розверніть бігом їх додому!

Підбігає до мене мужик, 73 роки і каже, синку, дай гранату... я все життя комунальником пропрацював і знаю, як комунікації під ліс ідуть... зараз трубами на перехрестя вискочу, гранату кину і назад в трубу... Клянусь, я чуть не здурів з цих людей...

Бій цілий день... арта крайню вулицю накрила... 25 хат горять, но, слава богу, всі живі... ми ж цю техніку довбемо... вони поняли, що не прорвуться, давай пробувать на нас з флангів.. палим їхні танки, бехи, все що бачимо.... розлітаються їхні Т-90... малі хлопці мої спрацювались, крошать...

Під вечір інтенсивність падає... відходять скоти... малі мої кажуть, може отдохнем?... я собі думаю, потомились хлопці, отпускаю... дивлюсь, скидають броню, кидають зброю і пі***ть бігом місцевим хати тушить... я знов плачу... не можу на це дивиться і сам біжу помагать..."

Задовбаєтесь "денацифікувати" країну, де населення бігом біжить будувати для армії укріплення, а армія, як вас розбила, біжить рятувати людям хати. Всім вам, рашисти, кінець!!!»

Хочу, щоб такі історії не губилися.

Боже! Бережи Україну!!!

RATVODДата: П`ятниця, 01.04.2022, 14:03 | Повідомлення # 888
Адміністратор

Країна:
RATVODДата: П`ятниця, 01.04.2022, 17:51 | Повідомлення # 889
Адміністратор

Країна:
Канадський снайпер, якого ворог ховав вже тричі,

розповів про свою "погану дівчинку" і любов до борщу

Канадієць Воллі воював із терористами в Іраку, Сирії та Афганістані.
Тепер він допомагає українським воїнам

Канадійського снайпераа, який уже став легендою - Воллі - називають одним із найнебезпечніших для ворога. Однак, відомим він став іще й тому, що росіяни вже кілька разів повідомляли, начебто, вбили супер-професіонала. А він щоразу після чергового фейку сповіщав - живий, здоровий і готовий воювати з окупантами далі.

Про це йдеться в ТСН.

Його називають одним і найкращих снайперів світу. Канадієць Воллі воював із терористами в Іраку, Сирії та Афганістані. Тепер він допомагає українським воїнам. Нещодавно російські ЗМІ оприлюднили інформацію, що наче росіяни вбили Воллі. Однак сам снайпер, коли увімкнув телефон і побачив сотні щемливих повідомлень про власну смерть, дуже здивувався.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: У селі під Києвом оговтуються після обстрілів "Точкою-У" та касетними боєприпасами

Російські пропагандисти ховали Воллі вже тричі. «Воллі помер. Ну добре. Я був останньою людиною, яка дізналась про мою ж смерть. Ще й вбили мене біля Маріуполя. А я ж там жодного разу не був», - сміється канадець.

Снайпер в боргу не лишився і поцілив пропаганду у самісіньке серце. Не кулею, а словом. «Я сказав, що живий. Я усміхаюсь в камеру з моєю гвинтівкою. Ми наче насміхаємось над російською армією», - сміється Воллі.

Бажання росіян поховати Воллі пояснити просто – вони його бояться.

Він - боєць Королівського 22 полку, 12 років військового досвіду. Йому приписують неабияку смертоносність. Кажуть, Воллі цілком може поцілити і 4 десятки противників за день. Сам же він відмахується від такої статистики. І жартує - буде можливість вбити 100 росіян, натисне на пусковий гачок 100 разів. А буде один російський окупант, то вб’є лише одного.

«Я лише хороший солдат як і багато інших хороших солдатів. В Україні неймовірні солдати. Одна з квартир була у вогні. Я піднявся вище. Я почувався, наче їжа, розумієш, яка готується на вогні. Так було гаряче. А український снайпер лишався там , працював. Вогонь, все задимлене, а він там. І це лише одна маленька історія про хоробрість українських воїнів», - розповідає про колег чоловік.

Воллі воює не за гроші, прилетів в Україну допомогти. «Ой, це так просто. Я просто не можу нічого не робити. Я маю друга в Україні, він солдат, покликав мене –.... я сказав – авжеж», - розповідає чоловік.

Історія канадійського снайпера, який став легендою у боротьбі
з російськими окупантами

Коли снайпер не стріляє, займається кодуванням, він програміст . Вдома на нього чекають синочок, якому лише рік. І дружина. А тут із "рідних" у нього гвинтівка. «Вона може бути дуже поганою дівчинкою», - жартує снайпер.

Ну, і звісно, українські воїни, які за кілька тижнів вже стали йому друзями. Канадському снайперу дуже подобається Україна і все українське.

«А взагалі я люблю оцей ваш суп. Це найкращий суп у світі. Я знаю кілька слів - добрий ранок, дякую, право, ліво, сюда, туди. Слава Україні, але мені складно вимовляти» - розповідає Воллі.

01.04.2022

RATVODДата: П`ятниця, 01.04.2022, 18:43 | Повідомлення # 890
Адміністратор

Країна:
RATVODДата: П`ятниця, 01.04.2022, 19:52 | Повідомлення # 891
Адміністратор

Країна:
Ось він, герой першого крилатого мема.

P.S. Щойно повернувся з рашистського полону.

Taras_1958Дата: П`ятниця, 01.04.2022, 21:40 | Повідомлення # 892
Супер Модератор

Країна:
Абрамович передал путину записку от Зеленского

RATVODДата: П`ятниця, 01.04.2022, 21:45 | Повідомлення # 893
Адміністратор

Країна:
Українська влада провела

обмін полоненими 86 на 86

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ: MAKS LEVIN

Українська влада провела обмін полоненими у форматі "86 на 86".

Джерело: віце-прем'єр-міністерка Ірина Верещук, Верещук у коментарі для УП, заступник Голови офісу президента Кирило Тимошенко

Пряма мова Верещук: "За наказом Президента Зеленського щойно відбувся другий обмін полоненими. Додому веземо 86 наших військовослужбовців! 15 із них – жінки!

Звертаюся до всіх наших, хто ще в полоні: будемо боротися за кожного з вас! Всіх повернемо додому. Тримайтеся!"

Деталі: Верещук пояснила, що однією з принципових позицій української сторони було включення 15 жінок-військових до групи полонених, яких обміняли.

За словами Тимошенка, всі вони наразі вже перебувають у безпеці на підконтрольній українському уряду території.

Обмін відбувся за домовленостями переговорних груп.

01 КВІТНЯ 2022

ДЕНИС КАРЛОВСЬКИЙ, РОМАН КРАВЕЦЬ

RATVODДата: Субота, 02.04.2022, 07:19 | Повідомлення # 894
Адміністратор

Країна:
Taras_1958Дата: Субота, 02.04.2022, 09:30 | Повідомлення # 895
Супер Модератор

Країна:
Телеканал TV5

Добірка російських «новин»,

які транслює телебачення рф
RATVODДата: Субота, 02.04.2022, 17:52 | Повідомлення # 896
Адміністратор

Країна:
Anonymous зламали

російську православну церкву

Хакери злили 15 ГБ даних і опублікували
приблизно 57 500 електронних листів.

RATVODДата: Субота, 02.04.2022, 19:22 | Повідомлення # 897
Адміністратор

Країна:
Taras_1958Дата: Субота, 02.04.2022, 22:54 | Повідомлення # 898
Супер Модератор

Країна:

Президент Польщі Анджей Дуда разом із дружиною Анною Корнахаузер-Дудою, прямуючи з візитом до Італії та Ватикану, забрали із собою до Рима у президентському літаку українських онкохворих дітей.
RATVODДата: Неділя, 03.04.2022, 08:41 | Повідомлення # 899
Адміністратор

Країна:
Taras_1958Дата: Неділя, 03.04.2022, 14:01 | Повідомлення # 900
Супер Модератор

Країна:
Маріуполь - українське місто-герой

Ми переможемо цю ненависну орду. Задля світової гармонії.
Заради відновлення історичної справедливості.
Для повернення собі нашої історії, здобутків нашої культури, спадщини предків.
Заради всього святого ми їх переможемо.
А найбільше: заради однієї єдиної священної мети
– московська орда ніколи більше не порушить наших кордонів
і не відбиратиме в наших дітей життя.

Ольга Бурак
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2026