| FORUM TV-SAT | Неділя 22.02.2026, 10:50
Вітаю Вас Гість | RSS |
|
 |
|
| |
|
|
|
|
Новини БОКСу
| |
| RATVOD | Дата: Понеділок, 27.02.2012, 23:31 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
| |
| |
| |
|
| RATVOD | Дата: Неділя, 01.08.2021, 08:23 | Повідомлення # 334 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Бокс: розклад боїв

Представляємо вашій увазі розклад головних боксерських поєдинків в 2021 році.
Бокс - один з найцікавіших і популярних видів спорту в наші дні. Фанатів даного виду спорту незліченна безліч.
ISPORT представляє своїм читачам розклад найближчих боїв.
3 серпня
Нью-Йорк, США
Майкл Хантер (19-1-1,13 KO) - Майк Вілсон (21-1, 10 KO) Претендентський бій за версією WBA в суперважкій вазі
Белфаст, Північна Ірландія
Чи Макгрегор (10-0, 8 KO) - Вінсент Легран (32-0, 17 KO) Бій за титул чемпіона Європи за версією EBU у найлегшій вазі
Тайрон Маккенна (21-2-1, 6 KO) - Хосе Фелікс, мл. (39-4-1, 30 KO) Бій за титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO в 1-м напівсередній вазі
Патрік Маккрорі (11-0, 5 КО) - Сергій Горохов (11-2-2, 7 КО) Бій за титул інтернаціонального чемпіона за версією WBC Silver в 2-му середній вазі
7 серпня
Брентвуд, Англія
Кід Гелехед (27-1, 16 KO) - Джеймс Діккенс (30-3, 11 KO) Бій за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF в напівлегкій вазі
Максим Продан (19-0-1, 15 KO) - Флоріан Марку (8-0-1, 6 КО) Бій за титул інтернаціонального чемпіона за версією IBF в напівсередній вазі
Міннеаполіс, США
Габріель Маестро (3-0, 3 KO) - Коди Кроулі (19-0, 9 KO) Бій за титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBA в напівсередній вазі
Плент-Сіті, США
Фаньлун Мен (16-0, 10 KO) - Віктор Фонсека (18-10-1, 14 КО) Бій за титул інтернаціонального чемпіона за версією IBF в напівважкій вазі
14 серпня
Джон Ріель Касімеро (30-4, 21 KO) - Гільєрмо Рігондо (20-1, 13 KO) Бій за титули чемпіона світу за версіями WBO і WBA Regular в найлегшій вазі
Майамі, США
Теофімо Лопес (16-0, 12 KO) - Джордж Камбосос, мл. (19-0, 10 KO) Бій за титули чемпіона світу за версіями WBC Franchise, WBA Super, IBF і WBO в легкій
21 серпня
Лас-Вегас, США
Еррол Спенс (27-0, 21 KO) - Менні Пакьяо (62-7-2, 39 KO) Бій за титули чемпіона світу за версіями WBC і IBF в напівсередній вазі
28 серпня
США
Давид Бенавідес (24-0, 21 KO) - Хосе Ускатегі (30-4, 25 KO) Претендентський бій за версією WBC у 2-му середній вазі
11 вересня
США
Стівен Фултон (19-0, 8 KO) - Брендон Фігероа (22-0-1, 17 KO) Бій за титули чемпіона світу за версіями WBC, WBO і WBA Regular в 2-му найлегшій вазі
25 вересня
Тоттенхем Хотспур, Лондон.
Олександр Усик (18-0, 13 КО) - Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) Бій за титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO у суперважкій вазі
9 жовтня
Лас-Вегас, США
Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 KO) - Деонтей Уайлдер (42-1-1, 41 KO) Бій за титул чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі
01 серпня 2021.
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: П`ятниця, 06.08.2021, 10:35 | Повідомлення # 335 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Ломаченко: Більш реальна
дата бою з Лопесом – грудень
 Василь Ломаченко, Getty Images
Українець не виключає варіант з проміжним поєдинком
Колишній чемпіон світу у легкій вазі Василь Ломаченко поділився планами на найближче майбутнє.
До кінця року українець має намір провести реванш з Теофімо Лопесом, проте багато що залежить від поєдинку американця з Джорджем Камбососом, який повинен відбутися восени.
“Перше – це Лопес, друге – невідомість. Поки домовленість про те, що поєдинок відбудеться, усна. Ніякої дати, ніякої конкретики немає взагалі”, – сказав Ломаченко.
“Сьогодні я, напевно, найкращий варіант для Лопесів для того, щоб заробити гроші”.
“Так, в жовтні повинен був бути наш бій з Лопесом, але у них же з коронавірусом були проблеми і поєдинок з Камбососом перенесли на 11 вересня. Відповідно, 2 жовтня вже поєдинку не буде”.
“Думаю, що більш реальна дата – грудень. Це не від мене все залежить. Ми зараз чекаємо Лопеса, як він відбоксує, після цього в принципі буде все зрозуміло. Я в свою чергу продовжую підтримувати себе у формі, тренуватися, готуватися. Можливо, ми проведемо ще один поєдинок, щоб не було простою”.
“Так, я хотів би, щоб Лопес переміг Камбососа. Переживаю за те, щоб він виграв цей поєдинок і закінчив його здоровим, цілим і неушкодженим для того, щоб все сталося в терміни зручні для нас”.
У минулому році Ломаченко програв Лопесу одноголосним рішенням суддів, програвши американцеві три чемпіонські пояси в легкій вазі.
У червні Василь повернувся на ринг, перемігши японця Масайоші Накатані технічним нокаутом в дев’ятому раунді. Після бою українець заявив про бажання провести реванш з Лопесом.
Автор: SPORTARENA.com
05 серпня 2021.
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Субота, 07.08.2021, 21:05 | Повідомлення # 336 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| У Токіо визначилися
чотири олімпійські чемпіони в боксі
 Getty Images
Олександр Хижняк приніс збірній України срібло
У суботу, 7 серпня, на Олімпійських іграх визначилися чотири чемпіони боксерських турнірів.
У ваговій категорії до 52 кг у чоловіків “золото” взяв британець Галал Яфай, чемпіон аматорської європейської першості в Харкові 2017 року.
За підсумком поєдинку Яфая з філіппінцем Карло Пааламом перевагу британцеві віддали чотири судді з п’яти.
Бронзові медалі – у японця Ремея Танаки і Сакена Бібосинова з Казахстану.
У жінок у ваговій категорії до 51 кг чемпіонкою стала Стойка Крастєва з Болгарії, яка у фінальному бою одноголосним рішенням суддів перемогла Бусеназ Чакироглу з Туреччини.
Бронзові медалі відвозять додому Хуан Сяовень з Тайваню і Цукімі Намікі з Японії.
У чоловічій ваговій категорії до 75 кг “срібло” виграв українець Олександр Хижняк, який у фіналі нокаутом програв бразильцеві Герберту Соузі.
“Бронза” – у філіппінця Еуміра Марсьяля і росіянина Гліба Бакші, яких у півфіналі пройшли Хижняк і Соуза відповідно.
У категорії до 69 кг серед жінок виграла Бусеназ Сюрменелі з Туреччини. У фіналі вона перемогла китаянку Гу Хун.
Ловліна Боргохаїн з Індії та американка Оушей Джонс виграли бронзові медалі змагань.
З трьома золотими медалями найуспішнішою країною в боксі на поточній Олімпіаді залишається Куба. Медаль Хижняка – єдина для України в даному виді спорту.
Завтра, 8 серпня, в заключний день Олімпіади в Токіо визначать ще чотирьох чемпіонів у боксі.
Автор: Сергій Олексюк
07 серпня 2021.
|
|
|
| |
| |
| |
| |
| |
|
| DMisha | Дата: Понеділок, 13.09.2021, 09:27 | Повідомлення # 342 |
V.I.P
Країна:
Статус: 
| Нагадує молодого Віталія Кличка Непереможний українець Сіренко "вирубив" титулованого російського важковаговика вже у першому раунді
Увечері у п'ятницю, 10 вересня, у Парижі в рамках вечора боксу відбувся поєдинок між непереможним українцем Владиславом Сіренком (18 перемог, 15 з них — нокаутом) та досвідченим росіянином Олександром Устиновим (36 перемог, 27 з них — нокаутом, 5 поразок, 1 нічия), зазначають Патріоти України.
Відзначимо, що різниця у віці боксерів становить цілих 18 років (українцю 26, його супернику — 44), і в звітному бою верх взяла молодість. Владислав із перших секунд пішов в атаку та прекрасним хуком з правої зробив так, що росіянин більше продовжити не зміг.
Таким чином, Сіренко здобув уже третю перемогу в 2021 році (і 18-у в кар'єрі), захистивши свій чемпіонській пояс за версією WBC Asia, завойований у грудні 2020-го в поєдинку зі своїм співвітчизником Костянтином Довбищенком.
Доброта-вище всіх якостей.
Повідомлення відредагував DMisha - Понеділок, 13.09.2021, 10:25 |
|
|
|
| RATVOD | Дата: Неділя, 19.09.2021, 10:48 | Повідомлення # 343 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Красюк: Анатолій Ломаченко буде
в кутку Усика в поєдинку з Джошуа
 Олександр Усик і Анатолій Ломаченко, tsn.ua
Вже через тиждень українець проведе чемпіонський бій проти британця
Промоутер Олександр Красюк, який представляє інтереси Олександра Усика, розповів, що батько і тренер Василя Ломаченка Анатолій Ломаченко буде в кутку українського боксера під час поєдинку з Ентоні Джошуа.
«Анатолій Ломаченко був наставником Усика після Олімпійських ігор [в 2012 році], і він залишається ним до цих пір. Він буде в кутку Олександра під час бою з Джошуа», – сказав Красюк.
Під керівництвом Ломаченка-старшого Усик став олімпійським чемпіоном в 2012 році. Також Анатолій Ломаченко підготував Олександра до чемпіонського бою в першій важкій вазі проти Мурата Гассієва в 2018 році.
Усик і Джошуа проведуть бій 25 вересня в Лондоні. На кону поєдинку стоятимуть чемпіонські пояси WBA, WBO і IBF в суперважкій вазі, якими володіє британець.
Для Усика бій з Джошуа стане третім після переходу в суперважку вагу. У двох попередніх українець перемагав Чазза Уїзерспуна і Дерека Чісору.
Автор: Олесь Хорунжий
18 вересня 2021.
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Неділя, 19.09.2021, 17:47 | Повідомлення # 344 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Менеджер Лопеса: Бій з Ломаченком — не пріоритетний.
Більше через вагу, ніж через усе інше
 Теофімо Лопес - Василь Ломаченко, Getty Images
Теофімо хоче перейти в першу напівсередню вагу
Менеджер абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Теофімо Лопеса Девід Маквотер розповів, чому американець не сильно зацікавлений в реванші з Василем Ломаченком.
За його словами, Лопесу все складніше вкладатися в ліміт легкої ваги, тому він налаштований перейти у вищу вагову категорію.
«Якщо ми зробимо реванш з Ломаченком… Ми не можемо чекати на нього вічно. Нам потрібно підніматися вище. Тому такі різні нюанси впливають на те, хто буде наступним», — повідомив Маквотер.
«Цей бій не пріоритетний для Теофімо. Я думаю, більше через вагу, ніж через усе інше. Я не думаю, що він в змозі робити 61 кг вічно».
Сам Лопес націлений на перехід в першу напівсередню вагу заради бою з абсолютним чемпіоном Джошом Тейлором.
4 жовтня Лопес проведе бій з Джорджем Камбососом. Майбутній поєдинок стане для Теофімо першим у статусі абсолютного чемпіона в легкій вазі.
Автор: Vladyslav Ch
19 вересня 2021.
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Понеділок, 20.09.2021, 15:50 | Повідомлення # 345 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Усик: Чому Джошуа, а не Ф’юрі ?
Тому що він олімпійський чемпіон Олександр Усик, Getty ImagesУкраїнець буде битися з Ей Джеєм 25 вересня
Український суперважковаговик Олександр Усик розповів, коли і чому у нього виникла ідея провести поєдинок з чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа.
“Джошуа бився з Олександром Повєткіним на Уемблі в Лондоні [вересень 2018 року]. Я пам’ятаю, що він подав мені знак. Він помітив мене в натовпі і помахав мені рукою”, – зізнався Усик.
“Я був впевнений, що такі хороші хлопці, як ми, повинні провести бій. У мене були інші думки: моя робота, сім’я, дружина, діти. Він не був в моїх думках, але у мене була мета битися з ним”.
“Чому я вибрав Джошуа, а не Тайсона Ф’юрі? Тому що він олімпійський чемпіон”.
Чемпіонський бій Усика і Джошуа відбудеться 25 вересня на арені Тоттенхем Хотспур в Лондоні. Поєдинок стане для українця першим титульним в суперважкій вазі.
Після переходу з першої важкої ваги Усик здобув дві перемоги в хевівейті – над Чаззом Уізерспуном і Дереком Чісорою.
Автор: Vladyslav Ch
20 вересня 2021.
|
|
|
|
|
|
|