FORUM TV-SATНеділя
08.09.2024, 05:39

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Новини ХОКЕЮ
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:34 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Новини Х О К Е Ю.





Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно бути активним і виглядати так:
slavasamДата: Вівторок, 08.05.2012, 09:48 | Повідомлення # 16
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
США зазнали першої поразки на чемпіонаті світу з хокею

Збірна США зазнала першої поразки на чемпіонаті світу з хокею. У матчі, що відбувся ввечері 7 травня, американці поступилися словакам з рахунком 2:4, повідомляє офіційний сайт IIHF.

Словаки забезпечили собі перевагу в першому періоді, закинувши три шайби, на що збірна США відповіла одним голом. У другій двадцятихвилинці американці скоротили розрив в рахунку, однак більшого їм досягти не вдалося. За хвилину до кінця основного часу США замінили воротаря на шостого польового гравця, після чого форвард словаків Мирослав Шатан закинув шайбу у порожні ворота, встановивши остаточний рахунок в матчі.

В іншому матчі увечері 7 травня Швеція обіграла Данії з рахунком 6:4. У складі переможців дублями відзначилися Луї Ерікссон і Віктор Столберг. У данців дві шайби на свій рахунок записав Ніклас Хардт.

Раніше 7 травня на чемпіонаті світу відбулися ще дві зустрічі. Збірна Канади розгромила французів з рахунком 7:2, а Чехія в серії буллітів здобула перемогу над збірною Норвегії 4:3.

8 травня на чемпіонаті світу пройдуть чотири зустрічі. Збірна Росії у своєму третьому матчі на турнірі зустрінеться з командою Німеччини. Білорусія зіграє з Казахстаном, Латвія - з Італією, а збірна Фінляндії зустрінеться зі швейцарцями.
джерело
slavasamДата: Середа, 09.05.2012, 09:54 | Повідомлення # 17
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Росії переграла Німеччину на чемпіонаті світу з хоккею


Збірна Росії з хокею перемогла команду Німеччини в матчі чемпіонату світу, що проходить у Швеції та Фінляндії. Росіяни виграли з рахунком 2:0. На 20-ій хвилині гол забив Микола Жердєв, а на 51-ій хвилині відзначився Олексій Терещенко. Пряму трансляцію матчу вів "Перший канал".

Жердєв закинув шайбу за дев'ять секунд до кінця першого періоду. Він підставив ключку після кидка Євгенія Медведєва, який отримав шайбу після проходу Євгена Малкіна по правому флангу.

В середині третього періоду росіяни реалізували чисельну перевагу. Терещенко, який забив гол, асистували Жердєв і Сергій Широков.

Перемога над збірною Німеччини стала для росіян третьої на чемпіонаті світу 2012 року. Раніше збірна Росії переграла Латвію (5:2) і Норвегії (4:2).

Росіяни, які набрали дев'ять очок, ділять перше місце в групі B зі збірною Швеції. У Латвії, яка 8 травня обіграла Італію (5:0) - шість очок, на рахунку збірної Чехії - п'ять очок.

У групі A 8 травня збірна Білорусі обіграла Казахстан (3:2), а команда Фінляндії взяла гору над Швейцарією (5:2). Фіни з дев'ятьма очками лідирують у групі A. Друге місце посіла збірна Канади, яка набрала сім очок. У Швейцарії - шість очок, у збірної США - п'ять.
джерело
slavasamДата: Четвер, 10.05.2012, 21:37 | Повідомлення # 18
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Росії з хокею виграла четвертий матч на ЧС-2012


Збірна Росії з хокею здобула четверту перемогу на чемпіонаті світу 2012 року, який проходить у Швеції та Фінляндії. Росіяни обіграли збірну Данії з рахунком 3:1. Голи у ворота данців забили Євген Медведєв, Євген Малкін і Дмитро Калінін. Пряму трансляцію зустрічі вів телеканал "Росія 2". Кращим гравцем матчу був визнаний Медведєв.

Медведєв, якому асистували Сергій Широков і Микола Жердєв, відкрив рахунок на третій хвилині зустрічі. Вже через дві хвилини данці відігралися - шайбу закинув Ларс Еллер.

На 14-ї хвилині Малкін з передач Олександра Пережогіна та Іллі Нікуліна вивів збірну Росії вперед, а на 27-й хвилині Калінін встановив остаточний рахунок. Йому асистували Широков і Євген Кузнєцов.

Після чотирьох матчів збірні Росії і Швеції, які здобули чотири перемоги, лідирують в групі B чемпіонату світу. Обидві команди забезпечили собі участь в плей-офф-офф. Третє місце в групі займає збірна Латвії з шістьма очками після трьох матчів. У команди Чехії - п'ять очок, також після трьох зустрічей. Матч Чехія - Латвія відбудеться увечері 10 травня.

У групі A 10 травня пройшов матч США - Білорусія. Американська збірна перемогла з рахунком 5:3. З вісьма очками після трьох матчів американці займають третє місце в групі. Білоруси, які набрали три очки, знаходяться на сьомій позиції.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 11.05.2012, 09:46 | Повідомлення # 19
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Фінські хокеїсти розгромили французів на ЧС


Збірна Фінляндії розгромила французьку команду в матчі чемпіонату світу з хокею. Як повідомляється на сайті Міжнародної федерації хокею, зустріч, що пройшла ввечері в четвер, 10 травня, завершилася з рахунком 7:1 (1:0, 4:0, 2:1) на користь фінів.

Дві шайби у ворота збірної Франції закинув Юссі Йокінен. Відзначилися також Яркко Іммонен, Мікко Койву, Янне Здобула, Ніко Капані і Юусо Хиетанен.

Єдину другу шайбу закинув Антоні Гюттиг.

Збірна Фінляндії поки не зазнав жодної поразки на чемпіонаті, який триває з 4 травня, вигравши чотири матчі з чотирьох.

Також у четвер збірна Чехії обіграла латвійську команду з рахунком 3:1 (0:0, 1:1, 2:0). З чеської сторони шайби закинули Мілан Міхалек, Петро Недвед і Томаш Плеканец, з латвійської - Армандс Берзіньш.

Також 10 травня збірна Росії виграла у данців, здобув четверту перемогу на чемпіонаті.
джерело
slavasamДата: Субота, 12.05.2012, 15:09 | Повідомлення # 20
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канада обіграла Фінляндію в матчі чемпіонату світу з хокею



Збірна команда Канади з хокею 11 травня здобула перемогу над Фінляндією в матчі групового етапу чемпіонату світу-2012. "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію зустрічі, що завершилася з рахунком 5:3 на користь Канади.

Рахунок в матчі був відкритий на шостій хвилині, автором шайби став форвард збірної Фінляндії Антті Пільстрем. В середині першого періоду Мікко Койву подвоїв перевагу фінів. На старті другої двадцятихвилинки команди обмінялися голами, а потім канадці Джон Таварес, Джефф Скіннер і Корі Перрі забили три шайби.

У кінцівці третього періоду збірна Фінляндії замінила воротаря Карі Лехтонена на шостого польового гравця, однак реалізувати чисельну перевагу не змогла. Остаточний рахунок в матчі встановив Джордан Еберле, закинувши в порожні ворота.

Матч проходив у столиці Фінляндії Гельсінкі. Серед інших зустрічей ігрового дня варто відзначити зустріч США і Казахстану, в якій північноамериканські хокеїсти змогли перемогти тільки в овертаймі. Збірна Росії 11 травня зустрічається в Стокгольмі з командою Швеціїджерело
slavasamДата: Субота, 12.05.2012, 15:17 | Повідомлення # 21
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Росія обіграла Швецію на чемпіонаті світу з хоккею


Збірна Росії з хокею в рамках чемпіонату світу обіграла господарів турніру - команду Швеції - з рахунком 7:3. При цьому до середини другого періоду Росія програвала 1:3. Після матчу зі шведами збірна Росії очолила групу B, вигравши п'ять матчів з п'яти. Шведи залишилися на другому місці з чотирма перемогами.

Героєм зустрічі у складі збірної Росії став форвард Євген Малкін, який набрав п'ять очок: він закинув три шайби і віддав дві гольові передачі. Після цього матчу Малкін одноосібно очолив список найрезультативніших гравців чемпіонату.

Початок поєдинку складалося для росіян не дуже вдало: шведи, які вважаються одними з фаворитів турніру, гостро атакували і відзначилися вже на шостій хвилині. На 11 хвилині Олександр Попов зрівняв рахунок, але на перерву шведи пішли з перевагою в рахунку: шайбу закинув Хенрік Зеттерберг.

У другому періоді йшла вже більше рівна боротьба. Шведам вдалося відзначитися першими: на 30 хвилині шайбу закинув Юхан Францен. Всі три своїх шайби шведи закинули в більшості.

Після 30-й хвилини забивала тільки збірна Росії. Спочатку розрив в рахунку скоротив Євген Малкін, а на 39-й хвилині відзначився захисник Олексій Ємелін.

У третьому періоді шайби закинули Олександр Португалія, двічі Євген Малкін і Денис Денисов.

Збірної Росії в груповому етапі залишилося зіграти ще два матчі: з Італією і Чехією. В чвертьфінал з вісімки команд в групі B вийдуть чотири, причому в чвертьфіналі вони будуть грати між собою.
джерело
slavasamДата: Неділя, 13.05.2012, 14:57 | Повідомлення # 22
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канадці розгромили збірну Казахстану на ЧС-2012 з хокею


Збірна Канади розгромила Казахстан в матчі чемпіонату світу з хокею, який пройшов увечері в суботу, 12 травня. Перша в історії зустріч збірних завершилася з рахунком 8:0 на користь канадців, повідомляється на офіційному сайті турніру.

Перший гол у ворота Казахстану забив Діон Фанеф на 16-й хвилині. Фанеф повторно вразив ворота Казахстану в третьому періоді, довівши рахунок до 7:0. Голи також на рахунку Корі Перрі, Олександра Барроуза, Евандера Кейна, Джона Тавареса, Тедді Персела і Райана Ньюджент-Хопкінс, що фінальний рахунок.

Канада, вже забезпечила собі місце в 1/4 фіналу, в останньому матчі групового етапу -15 травня - зустрічається з Білорусією.

У другому матчі, що відбувся 12 травня, Швеція - одна з країн-господинь ЧС-2012 - Італії перемогла з рахунком 4:0, повідомляється на сайті турніру. Голи на рахунку Маркуса Крюгера, Стаффана Кронвалля, Еріка Карлссон і Габріеля Ландескуга.

Швеція, яка займає друге місце в своїй групі, також виходить в 1/4 фіналу. Останній матч групового етапу шведи зіграють 15 травня зі збірною Латвії. Італія, яка не пройшла у наступну стадію турніру, завершить ЧС-2012 14 травня зустріччю з Росією.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 14.05.2012, 09:15 | Повідомлення # 23
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Росії всуху обіграла Чехію на чемпіонаті світу з хоккею



Збірна Росії з хокею 13 травня здобула перемогу над командою Чехії з рахунком 2:0 в матчі групового етапу чемпіонату світу-2012. "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію зустрічі.

Рахунок на першій хвилині матчу відкрив форвард першої ланки росіян Олександр Португалія. На початку третього періоду шайбу закинув кращий бомбардир турніру Євген Малкін. У кінцівці матчу росіяни не давали суперникам скористатися правом заміни воротаря на шостого польового гравця, і Якуб Коварш зміг покинути рамку воріт і надати своїй команді чисельну більшість лише за вісім секунд до кінця.

Ворота збірної Росії захищав воротар Костянтин Барулін. Він записав на свій рахунок перший матч "на нуль" на чемпіонаті світу.

Перемога росіян стала шостою поспіль у груповому етапі чемпіонату світу з хокею, який проходить в 2012 році в Швеції і Фінляндії. Останній матч в рамках групового етапу росіяни, забезпечили собі вихід у чвертьфінал, проведуть в понеділок, 14 травня.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 14.05.2012, 09:18 | Повідомлення # 24
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У матчі чемпіонату світу з хокею закинули 16 шайб



Матч між збірними Норвегії та Німеччини на чемпіонаті світу з хокею завершився з розгромним рахунком 12:4 на користь норвезької команди. Про це повідомляється на сайті Міжнародної федерації хокею.

За перші 35 хвилин зустрічі, що пройшла в неділю, 13 травня, хокеїсти збірної Норвегії закинули у ворота суперників дев'ять шайб. У час, що залишився німцям вдалося закинути чотири шайби, а норвежцям - ще три.

Три шайби з дванадцяти у ворота німців відправив Патрік Торесен.

Після цієї зустрічі збірна Німеччини втратила шанси на вихід до чвертьфіналу. Що стосується збірної Норвегії, то вона з 10 очками після шести матчів займає четверте місце в групі. Конкурентом норвежців за місце в 1/4 фіналу є збірна Латвії, на рахунку якої шість очок після п'яти зустрічей.

Раніше 13 травня команда Росії виграла у збірної Чехії з рахунком 2:0.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 15.05.2012, 08:22 | Повідомлення # 25
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Росія обіграла Італію на чемпіонаті світу з хоккею



Збірна Росії в завершальному матчі групового турніру чемпіонату світу з хокею обіграла італійців з рахунком 4:0.

Шайби у росіян закинули Павло Дацюк, Євген Кузнєцов, Євген Бірюков і Олександр Попов.

За підсумками групового турніру збірна Росії з сімома перемогами в семи матчах зайняла перше місце в своїй групі. У чвертьфіналі, який відбудеться 17 травня, росіяни зустрінуться або з Норвегією, або з Чехією.

Раніше 14 травня на чемпіонаті світу відбулися ще три матчі. Білорусія поступилася Франції 1:2, Данія здобула перемогу над Латвією 2:0, а Казахстан програв Фінляндії 1:4.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 15.05.2012, 16:42 | Повідомлення # 26
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канадці закинули п'ять шайб збірної Білорусії



Збірна Канади з хокею з рахунком 5:1 обіграла збірну Білорусі в матчі чемпіонату світу, який відбувся в Хельсінкі. Для обох команд цей матч став останнім на груповому етапі. Збірна Канади зайняла за його підсумками перше місце в "фінської" групі ЧС-2012. Збірна Білорусії залишилася сьомий. Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації хокею (IIHF).

У канадців дубль зробив Райан о'райллі. По одній шайбі закинули Корі Перрі, Райан Гетцлаф і Райан Нюджент-Хопкінс. Єдиний гол у збірної Білорусії забив Сергій Костіцин.

Збірна Канади виграла шість із семи матчів на груповому етапі. Канадці набрали 19 очок. Збірна Білорусі отримала одну перемогу, а решта шість зустрічей програла. В "фінської" групі білоруси випередили лише команду Казахстану.

В 1/4 фіналу збірна Канади зіграє з Фінляндією, США або Словаччиною - залежно від результатів останніх матчів у Гельсінкі. В даний час на рахунку фінів 15 очок, і вони вже зіграли всі сім зустрічей. У збірної США - 13 очок, а у команди Словаччини - 12 очок. 15 травня словаки зіграють з німцями, а американці - зі збірною Швейцарії.
джерело
slavasamДата: Середа, 16.05.2012, 09:44 | Повідомлення # 27
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На ЧС з хокею визначилися всі учасники 1/4 фіналу



Збірна Словаччини стала останнім учасником 1/4 фіналу чемпіонату світу 2012 року з хокею. У матчі останнього туру групового етапу словаки обіграли збірну Франції з рахунком 5:4. Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації хокею (IIHF). Суперник збірної Словаччини в першому раунді плей-офф-офф визначиться увечері 15 травня.

У матчі з французами закинув дві шайби словацька форвард Бранко Радівоєвіч. По одному голу забили Мілан Бартовіч, Міхал Гандзуш і Томаш Копецькі. У складі збірної Франції відзначилися Йорик Трей, Тедді да Коста, Дамьен Годинник і Антуан Руссель.

Словаччина в семи матчах групового етапу в "гельсінкської групи ЧС-2012 набрала 15 очок. Перше місце в групі посіла збірна Канади, яка набрала 19 очок. У фінів, як і у словаків, 15 очок. Четверте місце займає збірна США, якої залишилося провести на груповому етапі ще один матч - увечері 15 травня зі Швейцарією.

Якщо американці обіграють Швейцарію в основний час, вони займуть друге місце в групі, третіми стануть фіни, а четвертими - словаки.

Якщо збірна США виграє у швейцарців в овертаймі або в серії буллітів, вона також займе друге місце у групі, проте третіми в цьому випадку стануть словаки, а на четвертому місці виявляться фіни (так як при рівності очок у трьох команд при підрахунку враховуватимуться результати їх особистих зустрічей).

Якщо ж збірна США програє Швейцарії, друге місце займе команда Фінляндії. Словаччина стане третьою, а американці фінішують у групі на четвертому місці і в 1/4 фіналу зіграють зі збірною Канади.

Перше місце в "стокгольмської" групі ЧС-2012 забезпечила собі збірна Росії, яка виграла всі матчі. Друге місце зайняла Швеція. Також в 1/4 фіналу вийшли Чехія і Норвегія, проте поки незрозуміло, яка з цих команд займе третє, а яка - четверте місце в групі.

На момент написання замітки збірна Чехії в своєму останньому матчі на груповому етапі ЧС-2012 зустрічається з Німеччиною і веде з рахунком 5:1. Якщо ця гра завершиться перемогою чеської команди, четверте місце в "стокгольмської" групі займе Норвегія з якою в 1/4 фіналу зустрінуться росіяни, а чехи стануть третіми і в першому раунді плей-офф-офф зіграють з командою Швеції.
джерело
slavasamДата: Середа, 16.05.2012, 09:48 | Повідомлення # 28
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Росія і Норвегія зустрінуться в 1/4 фіналу ЧС з хокею

Суперником збірної Росії в чвертьфіналі чемпіонату світу з хокею-2012 стане збірна Норвегії, повідомляється на офіційному сайті Міжнародної федерації хокею (IIHF). Матч відбудеться 17 травня. Пара суперників визначилася після того, як у вівторок, 15 травня, Чехія у своєму останньому матчі на груповому етапі ЧС-2012 виграла у Німеччини з рахунком 8:1.

Дубль у складі чехов оформив Петро Коукал (26-я і 45-я хвилини). Відзначилися також Алеш Гемский (2-я хвилина), Лукаш Крайчек (11-я хвилина), Мартін Ерат (17-я хвилина, у більшості), Давид Крейчі (30-я хвилина, в меншості), Іржі Новотни (35-я, в більшості) і Мирослав Блатяк (47-я, в більшості). Єдину шайбу чехам закинув німець Томас Грайлингер (8-я хвилина, у більшості).

Чехи, набравши 14 балів, зайняли третє місце в групі в. В 1/4 фіналу команда зіграє зі збірною Швеції, яка займає друге місце в групі (15 балів). Росія достроково забезпечила собі перше місце в групі - на рахунку росіян 21 бал. На момент написання замітки збірна Швеції грала зі збірною Латвії (поточний рахунок 3:0).

Перше місце в групі А займає Канада (19), на другому - США (16), на третьому - Фінляндія (15).
джерело
slavasamДата: Четвер, 17.05.2012, 18:17 | Повідомлення # 29
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Канади вибула з чемпіонату світу з хокею


Збірна Словаччини з хокею обіграла команду Канади в 1/4 фіналу чемпіонату світу, який проходить в Швеції і Фінляндії. Гра завершилася з рахунком 4:3 на користь словацьких хокеїстів. Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації хокею (IIHF).

Збірна Словаччини закинула дві шайби в перші десять хвилин матчу. Точні кидки виконали Томаш Копецькі і Мирослав Шатан. Канадці зуміли до середини другої двадцятихвилинки зусиллями Евандера Кейна і Джефа Скіннера зрівняти рахунок. За дві хвилини до перерви другого Олександр Берроуз вивів збірну Канади вперед. На 54-й хвилині відзначився гравець збірної Словаччини Мілан Бартовіч який вдало зіграв на добиванні біля чужих воріт. А за дві хвилини до фінальної сирени Міхал Гандзуш забив переможну шайбу у ворота канадців.

Збірна Словаччини в півфіналі зіграє з переможцем матчу Швеція - Чехія. В інших матчах 1/4 фіналу зустрінуться Росія з Норвегією та США з Фінляндією.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 18.05.2012, 08:28 | Повідомлення # 30
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Російські хокеїсти дізналися суперника у півфіналі чемпіонату мира

Збірна Росії в півфіналі чемпіонату світу з хокею зустрінеться з командою Фінляндії. Це стало зрозуміло після закінчення матчу 1/4 фіналу, в якому фіни обіграли збірну США з рахунком 3:2. Перемогу фінської команді приніс точний кидок Ессе Йоенсуу за вісім секунд до кінця третього періоду. Пряму трансляцію матчу США - Фінляндія вів телеканал "Росія 2".

Йоенсуу відкрив рахунок на 34-й хвилині матчу. Вже через 21 секунду американці відігралися завдяки голу Кайла Палмьери. У третьому періоді Боббі Райан вивів збірну США вперед, проте на 54-й хвилині Мікко Койву зрівняв рахунок, а на останній хвилині Йоенсуу закинув переможну шайбу.

Раніше учасниками півфіналів стали збірні Словаччини та Росії. Словаки в 1/4 фіналу з рахунком 4:3 обіграли канадців, а російські хокеїсти взяли гору над збірною Норвегії (5:2).

Матч Росія - Фінляндія відбудеться 19 травня в Хельсінкі і розпочнеться о 15:30 за московським часом. В іншому півфіналі команда Словаччини зустрінеться з переможцем матчу Швеція - Чехія, який закінчиться пізно ввечері 17 травня.
джерело
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024