FORUM TV-SATП`ятниця
18.10.2024, 09:58

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Інші В И Д И спорту
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 01:01 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28470
Статус: Оффлайн


vasilДата: Вівторок, 16.02.2016, 22:40 | Повідомлення # 31
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Найкращий боєць з кіокушин карате України Олександр Єременко виїхав до Росії.
Надалі він битиметься на татамі не під українським прапором.

Ресурс
slavasamДата: Середа, 13.04.2016, 08:02 | Повідомлення # 32
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Футзал. Їдемо на чемпіонат світу!


Збірна України з футзалу стала учасницею фінальної частини першості планети, яке пройде в Колумбії з 10 вересня по 1 жовтня.

У другому поєдинку плей-офф європейської зони підопічні Олександра Косенка обіграли суперників з Словаччини – 5:1. Ще до перерви Ігор Борсук і двічі Сергій Журба довели перевагу господарів проходив в Одесі матчу до великого. У другій половині, коли словаки стали замінили воротаря п'ятим польовим гравцем, їм вдалося провести гол престижу, але «дуплет» Петра Шотурмы збільшив відрив «синьо-жовтих».

Перша зустріч цих команд також принесла переконливу перемогу українцям – 6:0.

Вже відомі 14 команд, які здобули право поборотися за світову корону. Крім наших земляків, це збірні Колумбії, Аргентини, Бразилії та Парагваю, Австралії, В'єтнаму, Ірану, Таїланду, Узбекистану, болгарії, Азербайджану, Польщі та Росії.

Жеребкування фінального турніру відбудеться 19 травня.

джерело
DMishaДата: Середа, 11.05.2016, 13:42 | Повідомлення # 33
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Гордість нації: Українець став чемпіоном Європи

Спортсмен з Миколаєва Ілля Кваша завоював золоту медаль в індивідуальних стрибках з 1-метрового трампліну.



Чемпіон Європи Ілля Кваша.

Українець Ілля Кваша став чемпіоном Європи з водних видів спорту, який проходить в Лондоні (Великобританія). Спортсмен з Миколаєва завоював у вівторок золоту медаль в індивідуальних стрибках з 1-метрового трампліну, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Кваша з результатом 439,70 бала випередив італійця Джованні Точчі (414,30) і австрійця Костянтина Блаха (401,55).

Інший представник України Олег Колодій показав у фіналі четверту суму (390,65).

Нагадаємо, раніше срібними призерами чемпіонату Європи в командних змаганнях зі стрибків у воду стали українці Юлія Прокопчук і Олександр Горшковозов.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 30.05.2016, 22:41 | Повідомлення # 34
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Перемога: Український боксер став чемпіоном світу, перемігши у фіналі росіянина

Ігор Любченко впевнено переміг у всіх трьох раундах, відпрацювавши весь поєдинок першим номером і тримаючи суперника на відстані.



Ігор Любченко на найвищому п'єдесталі з перемогою.

Українець Ігор Любченко завоював "золото" чемпіонату світу з таїландського боксу (муай-тай), який проходив в шведському містечку Йончепінг. У фіналі наш боєць переміг росіянина Володимира Кузьміна.

Поєдинок у ваговій категорії 63,5 кг проходив за повної переваги українського боксера. Любченко впевнено переміг у всіх трьох раундах, відпрацювавши весь поєдинок першим номером і тримаючи суперника на відстані, передає прес-служба спортивного комітету України.

Другу золоту медаль в скарбничку нашої збірної поклав Олег Приймачов у категорії до 91 кг. У фіналі українець вийшов переможцем без бою - білорус Денис Ганчаронок відмовився від поєдинку.

Віце-чемпіонами світу стали троє представників України. "Срібло" вибороли Костянтин Тришин (57 кг), Михайло Васіліогло (60 кг) і Рогава Цотне (91 кг). "Бронза" в активі Євгена Склярова (51 кг) і Анатолія Суханова (81 кг.)

Крім того, одну медаль на ЧС в Швеції завоювала українка. Ірина Чернова в категорії 60 кг здобула "срібло".


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 06.06.2016, 20:58 | Повідомлення # 35
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У цьому виді спорту українці -- непереможні

На чемпіонаті Європи наша збірна здобула аж 24 медалі, інформує газета "Експрес".

"Звісно, це найкрутіші змагання в році. Ми щасливі, що вони закінчилися тріумфом нашої дружини", -- радісно каже Уляна Міщенко,
новоспечена чемпіонка Європи.

Загалом на турнірі в Москві брали участь 700 спортсменів із 28 країн. Доробок нашої команди -- 14 золотих, 6 срібних та 4 бронзові
медалі. "Ми дуже довго йшли до цієї вершини, -- запевняє інший тріумфатор європейської першості. -- Тренувалися по п'ять разів на тиждень. У залі проводили від двох до трьох годин щодня".

Українці тріумфували як у контактній, так і в безконтактній дисциплінах. "Глядачам більше подобаються змагання з контактного розділу, -- каже один з учасників Євро-2016. -- І ми також любимо ушу як єдиноборство. Наші бої максимально наближені до реальних сутичок. Ушу -- одне з найкрасивіших серед бойових мистецтв. Нашу дисципліну китайці заснували ще кілька тисячоліть тому. І донині ушу не втратило видовищності. Ще б пак, нам дозволено битися руками і ногами. Удари дуже ефектні. Найбільше мені імпонують "постріли" з розвороту".

Бої в ушу відбуваються не на рингу, а на помості. Нерідко учасники здобувають перемоги завдяки тому, що виштовхують суперника за його межі. Якщо спортсмен двічі опиняється за дозволеними межами, йому присуджують поразку в раунді.

"Ушу -- дуже динамічний вид спорту, -- переконує Володимир Марченко, тренер трьох тріумфаторів чемпіонату Європи. -- Переможцем поєдинку стає той спортсмен, який виграв два раунди. За рахунку 1:1 судді призначають третій період. Один раунд триває дві хвилини. Часу
обмаль, тому ніхто не дозволяє собі вивчати суперника, уникати бою. Відпочиваємо лише хвилину в перервах між раундами. Під час поєдинку спортсмени б'ються, можна сказати, безперестанку. Це вам не ММА, де можна хвилинами лежати на рингу й боротися. Якщо в ушу спортсмен торкається рукою помосту, то програє епізод. Іншими словами, до поразки призводить дотик до помосту третьою точкою опори. Тому важливо бездоганно виконати кожен удар, щоб, бува, не втратити рівноваги. Іноді двоє спортсменів падають, а програє той, хто першим доторкнувся до підлоги".

Питаю тренера про ризики в ушу. "Зрозуміло, що ризик є, -- каже він. -- Усе-таки це реальні бої, в яких є нокдауни й нокаути. Тому важливо вміти добре оборонятися. Ось з чемпіонату Європи усі українці повернулися неушкодженими. Наші бійці безстрашні. Вони просто жити не можуть без свого виду спорту. Повірте, на ньому не забагатієш. Але на хліб заробити можна. Зрештою, якщо людина не хоче битися, то може зайнятися безконтактною дисципліною ушу".

Ця програма трохи схожа на виступи в художній гімнастиці. Учасники демонструють вміння володіти багатьма видами зброї: палицею, списом, мечом, шаблею. "Не кожен спортсмен відважується на бій, -- каже Володимир Марченко, -- Але якщо людина хоче володіти зброєю, то ми відчиняємо перед нею двері у великий світ ушу. У цей світ приймають навіть тих, хто не має бійцівського духу".

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 12.11.2017, 21:47 | Повідомлення # 36
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"Золота дівчинка": Українка перемогла на молодіжному чемпіонаті Європи з дзюдо

Василина Кириченко у фіналі здобула чисту перемогу больовим прийомом над ізраїльтянкою.



Львів'янка Василина Кириченко стала переможницею молодіжної першості Європи з дзюдо (спортсмени до 23-х років), який завершився в Подгориці (Чорногорія). У фіналі вагової категорії понад 78 кг Кириченко в неділю здобула чисту перемогу больовим прийомом над Раз Гершко з Ізраїлю.

Анастасія Турчин з Рівного (до 78 кг) у вирішальній сутичці поступилася німкені Анні Марії Вагнер і завоювала срібну медаль, а киянин Артем Лесюк (60 кг) в поєдинку за 3-тє місце не залишив шансів на "бронзу" бельгійцю Жоррі Верстрайтену.

У загальнокомандному заліку збірна України посіла 5-те місце серед 40 країн.

Опублікував: Олександр Смаглюк

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 12.11.2017, 21:50
slavasamДата: Неділя, 18.02.2018, 17:08 | Повідомлення # 37
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Пхенчхан-2018. Абраменко завоював

золоту медаль в лижній акробатиці



Український фрістайлист виграв першу нагороду для збірної України


Український фрістайлист Олександр Абраменко завоював першу нагороду для збірної України на Олімпіаді-2018 в Пхенчхані.

У суперфіналі лижної акробатики Абраменко показав фантастичний результат 128.51 і виграв «золото».

Другим став Цзя Цзун'ян з Китаю, третє місце дісталося представникові ВСР Іллі Бурову.

Фрістайл. Лижна акробатика. чоловіки

1. Олександр Абраменко (Україна) - 128.51

2. Цзя Цзунян (Китай) - 128.05
3. Ілля Буров (ВСР) - 122.17
4. Павло Кротов (ВСР) - 103.17
5. Олів'є Рошо (Канада) - 98.11
6. Станіслав Гладченко (Білорусь) - 92.61

Для збірної України «золото» Абраменко стало третім в історії на зимових Олімпійських іграх. До цього на вищий щабель п'єдесталу піднімалися фігуристка Оксана Баюл (Ліллехаммер-1994 рік) і жіноча збірна з біатлону (Сочі-2014).

ДЖЕРЕЛО
DMishaДата: Неділя, 20.05.2018, 12:27 | Повідомлення # 38
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Коломиянин Денис Сагалюк виборов бронзу на чемпіонаті Європи з вільної боротьби

У Македонії триває Чемпіонат Європи серед кадетів зі спортивної боротьби серед юнаків та дівчат.

https://youtu.be/-QRRYOz4yVo

Коломиянин Денис Сагалюк (вагова категорія 80 кг) на стадії 1/8 поступився росіянину Тємбєтову з рахунком 7-1. Російський борець пробився до фіналу, саме тому наш спортсмен мав право боротись у втішній сутичці (repechage). У ній Денис переміг борця з Ізраїлю Елі Мусаєва 8-2. І вже у сутичці за бронзові нагороди наш спортсмен здолав спортсмена з Молдови Грігоре Телемана 4-3.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 24.05.2018, 13:00 | Повідомлення # 39
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українські борці здобули 12 нагород на чемпіонаті Європи серед кадетів



Українські борці здобули 12 нагород на чемпіонаті Європи серед кадетів

Шість нагород виявилися золотими

Минулими вихідними у м. Скоп'є (Македонія) фінішували чемпіонати Європи з боротьби вільної та боротьби греко-римської серед юнаків.

За підсумками турніру українські борці зібрали 12 нагород, з яких шість – найвищого ґатунку.

Найбільший медальний доробок мають представники боротьби вільної, інформує офіційний сайт Міністерства молоді та спорту України.

Чемпіонський титул завоювали Владислав Остапенко (55 кг), Софія Кушнір (40 кг), Соломія Винник (53 кг), Антоніна Кулагіна (61 кг) та Оксана Чудик (65 кг).

Альбіна Рілля (46 кг) стала віце-чемпіонкою Європи.

Бронзу континентальної першості вибороли Денис Сагалюк (80 кг), Данило Стасюк (92 кг), Тетяна Профатілова (49 кг) та Анастасія Алпєєва (69 кг).

Українські спортсменки зібрали до активу «синьо-жовтої» команди сім нагород та очолили загальнокомандний залік.

Титул чемпіона Європи серед спортсменів з греко-римської боротьби у вазі до 55 кг виборов наш співвітчизник Владислав Остапенко (55 кг).

Гліб Скорофатов (71 кг) став бронзовим призером турніру.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 24.05.2018, 13:18
DMishaДата: Четвер, 24.05.2018, 17:40 | Повідомлення # 40
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Веслувальники з Прикарпаття здобули золото на чемпіонаті України

У Дніпрі завершився чемпіонат України серед юніорів та юніорок з веслування на байдарках та каное.

Команда із Прикарпаття, яка представляє школу вищої спортивної майстерності та СК «Альбатрос» отримала відмінні результати – двоє спортсменів здобули золоті медалі. Про це сьогодні, 24 травня, повідомив власкор IA ZIK.

У змаганнях юніорів одразу дві золоті нагороди здобув Олег Зорій, якому не було рівних на дистанціях 1000 м та 5000 м. Відтак спортсмен виконав норматив Майстра спорту України.

Ольга Крикун здобула чотири найвищі нагороди на дистанціях 200 та 500 метрів.

У той же час, ще два прикарпатських веслувальники Павло Малярчук і Андрій Крикун посіли треті місця на дистанціях 200, 500 та 1000 метрів.

Таким чином, чемпіони України Олег Зорій і Ольга Крикун пройшли відбір на Чемпіонат Європи, який з 27 червня по 1 липня цього року проходитиме в італійському місті Авронсо.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 27.05.2018, 11:09 | Повідомлення # 41
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українка Бабак виграла Кубок світу з марафону



Людмила Бабак.

Українка вже в третьому сезоні поспіль піднімається на п'єдестал Кубка світу

Чинна чемпіонка світу та Європи Людмила Бабак виграла Кубок світу з марафону в каное-одиночці, який проходить у португальському селищі Віла-Верді.

Переможниця минулорічного Кубка світу Бабак показала результат 19:31.51 на дистанції в 3,6 км і впевнено випередила своїх найближчих переслідувачів.



Таким чином, українка вже в третьому сезоні поспіль піднімається на п'єдестал Кубка світу після золота в ПАР в 2017 і бронзи в Німеччині в 2016.

Нагадаємо, Павло Алтухов вже відновився після травми руки і планує виступити на чемпіонаті світу.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 27.05.2018, 11:10
DMishaДата: Неділя, 27.05.2018, 11:41 | Повідомлення # 42
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українські спортсмени здобули сім нагород на змаганнях з п’ятиборства у Білорусі



Україну представляла київська команда

У Бресті (Республіка Білорусь) відбулися відкриті республіканські змагання з дисциплін сучасного п’ятиборства (біатл-триатл).

Україну на змаганнях представляли вихованці Київської ДЮСШ №1 – команда Rudkovsky team, інформує офіційний сайт Федерації сучасного п’ятиборства України.

Під час змагань вони завоювали сім нагород різного ступеню.

Результати виступів українських спортсменів:


U11 (хлопці)

Перше місце – Бондарєв Матвій;

Друге місце – Чернін Артем.

U13 (хлопці)

Перше місце – Поддерьогін Артем;

Друга місце – Турцевич Андрій;

Третє місце – Бондарєв Артур.

U13 (дівчата)

Перше місце - Чернова Марія.

U15 (дівчата)

Третє місце - Мережко Олександра.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 28.05.2018, 13:18 | Повідомлення # 43
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Украинская гимнастка Диана Варинская на этапе Гран-при в хорватском Осиеке выиграла три золотые медали.



В первый день соревнований Варинская заняла первое место в упражнениях на разновысоких брусьях, набрав ровно 14.000 баллов. Она опередила словачку Барбору Мокошову (13.233, на фото – слева) и венгерку Ноэми Макру (13.100, на фото – справа).

Во второй день Диана заняла первое место в вольных упражнениях (13.367), опередив венгерку Софию Ковач (12.800) и Анумарию Околисан из Румынии (12.733). Выступала в данном упражнении и украинка Ангелина Радивилова, но она заняла последнее место (11.067).

Наконец, третью золотую награду Варинская завоевала в упражнении на бревне (13.000). Серебро у словачки Барборы Мокошовой (12.633) и румынки Лауры Якоб (12.467).

Не участвовала Варинская только в опорном прыжке, где победу одержала легендарная Оксана Чусовитина из Узбекистана (14.233), которой в следующем месяце исполнится 43 года. Радивилова показала здесь шестой результат (13.600).

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 03.06.2018, 07:39 | Повідомлення # 44
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українські гімнастки виграли срібло чемпіонату Європи



Українські гімнастки вибороли срібну медаль у командній першості на чемпіонаті Європи з художньої гімнастики,
який триває у іспанській Гвадалахарі.


У командній першості за результатами виступів юніорок Христини Пограничної і Вікторії Онопрієнко та збірної у групових вправах Україна посіла друге місце. Українські гімнастки у сумі набрали 141 бал, повідомляє Європейський гімнастичний союз.

На першому місці - команда Росії (151,425), на третьому - Болгарії (140,6).

Також збірна України у групових вправах зупинилася за крок до п'єдесталу у багатоборстві, посівши четверте місце (39,75) і поступившись Росії, Італії і Болгарії.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 03.06.2018, 07:40
DMishaДата: Понеділок, 04.06.2018, 23:22 | Повідомлення # 45
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Житомирянка Єлістратова виграла спринт на етапі Кубка Європи



В рамках дводенного триатлону фестивалю в Дніпрі відбувся етап Кубка Європи. Дівчата долали дистанцію спринту - 750 метрів плавання, 20 км велогонки та 5 кілометрів кросу.
Переможцем стала титулована житомирянка Юлія Єлістратова. Учасниця трьох Олімпійських ігор показала час 1 годину і 13 секунд.
19 секунд їй програла португалка Андреа Феррум, яка посіла друге місце. Третє місце зайняла ще одна українка Софія Прийма, яка фінішувала через 43 секунди після житомирянки.
Житомирянин Єгор Март, який на цих змаганнях стартував уперше після важкої травми ключиці й у підсумку посів високе четверте місце.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Понеділок, 04.06.2018, 23:24
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024