Дата: Понеділок, 28.02.2011, 17:05 | Повідомлення # 106
Адміністратор
Країна:
Статус:
ФутболнаТБ - коли розв'яжуть вузол?
За інформацією«Советского спорта», контрактпрем'єр-лігизНТВ-Плюс
буде підписанийпротягом найближчого тижня.
Сергій ІВАНОВ
Договірзсупутниковим каналом. Термін договору - півтора року, ціна питання - 60 мільйонів доларів. Договір передбачає показ 30 матчів чемпіонату по федеральному каналу - таке, у свою чергу, умова контракту прем'єр-ліги зі спонсорами. За нашими даними, договір набуде чинності після того, як буде схвалений загальними зборами прем'єр-ліги (що відбулося у вівторок, 22 лютого), а також полпісанія його керівником НТВ-Плюс Дмитром Самохіним, який зараз перебуває у відрядженні.
Крім того, договір РФПЛ і НТВ-Плюс припускає, що інтернет-права на матчі будуть реалізовуватися на спільній і взаємовигідній основі.
Договірзфедеральним каналом. За інформацією «Советского спорта», прем'єр-ліга направила пропозиції про показ матчів чемпіонату країни в три тв-компанії - Перший канал, ВГТРК і НТВ. Поки певний відповідь отримана від ВГТРК - один з каналів тв-холдингу, «Росія 2» готовий транслювати матчі чемпіонату країни. Перший канал не дав чіткої відповіді, проте, за даними «Советского спорта», мова може йти про показ матчів у форматі «до і після півночі», тобто в запису - що, власне, практично і сталося минулого року.
Однак до варіанту з «Росією 2» не готовий, судячи з досвіду минулих років, канал НТВ-Плюс, заплатив величезні гроші (ті самі 60 мільйонів доларів) за тв-права. Тому мова, мабуть, піде про продаж субліцензії, що знову ж таки з досвіду минулих справ, малоперспективно - продавець і покупець не домовляться.
Насправді, якщо задуматися, то уявімо собі ситуацію - не будь НТВ-Плюс, хто з телевізійників в принципі був би готовий платити за російський футбол? Судячи з тих переговорів, які ведуться зараз - ніхто. І не довелося б у такій ситуації клубам самим платити за показ?!
Але повернімося до справ сьогоднішнім. Очевидно як те, що невизначеність з трансляціями відштовхує від футболу вболівальників, які в ситуації достатку хокею на безкоштовному ТБ можуть віддати перевагу цей вид спорт, так і те, що домовленість про показ на федеральному каналі повинна-таки бути досягнута. Терміну - дві-три тижні. За нашими даними, мова врешті-решт зайде про соціальну відповідальність тв-каналів, про необхідність показати футбол народу. І станеться це, мабуть, на наступному тижні.
Дата: П`ятниця, 04.03.2011, 09:47 | Повідомлення # 107
Адміністратор
Країна:
Статус:
Олександр Денисов:
"Пакетспортивних каналівлегше поширювати"
Директор спортивних каналів"Україна" - про запуск
"Футболу +"і плани з"Спорту"та"Спорту HD"
1 березня розпочав мовлення "Футбол +", другий за рахунком спортивний канал медіагрупи "України". Напередодні старту ЗАТ "ТРК" Україна "забезпечила йому супутникову ліцензію, замінивши логотип" Новини "на" Футбол + ". Тепер група планує розширити спортивний напрямок запуском ще 2-3 нішевих каналів. Зокрема, на черзі телеканали" Спорт "і" Спорт HD ".
Про те, яким чином буде розподілений продукт між "Футболом" і "Футболом +", скільки потрібно часу, щоб вивести проекти на самоокупність, а також навіщо "Україна" група спортивних каналів, ТК розповів директор "Футболу" і "Футболу +" Олександр Денисов.
- Олександре, розкажіть про концепцію "Футболу +". Чим цей канал буде відрізнятися від "Футболу"?
- "Футбол" - це локомотив спортивних каналів ТОВ "Медіа Група" України ". Його контентне ядро становить і становитиме в подальшому український футбол. Навколо нього можливі різноманітні програмні варіації: закордонні матчі і програми, але це канал, більшою мірою присвячений національної лізі.
"Футбол +" - це канал, цілком і повністю присвячений закордонному футболу. Якщо на тому ж "Футболі" можна побачити у прямій трансляції (коли йде сезон), може, пару матчів англійської Прем'єр-ліги або один матч німецького чемпіонату, то на каналі "Футбол +" у глядачів буде можливість переглядати в рази більше таких матчів. Ми тепер будемо брати з англійської Прем'єр-ліги до шести матчів, так само і з інших чемпіонатів. Це канал преміального типу, який містить кращі зразки європейського футболу. Також у нього буде і частинка латиноамериканського футболу.
- Які трансляції ви вже придбали для цього каналу?
- На "Футболі +" на сьогоднішній день будуть транслюватися чемпіонати Англії, Німеччини, Іспанії, Франції, Бразилії. Тепер ми будемо брати у правовласників 5-6 матчів у кожному турі.
- На якому каналі виходитимуть міжнародні чемпіонати - та ж Ліга Європи?
- Ліга Європи виходить на телеканалі "Футбол", ми взяли її на пробу на один сезон. Надалі ми тільки розглядаємо теоретичну можливість її появи. Але Ліга Європи якщо і з'явиться, то тільки на "Футболі". Це, взагалі-то, досить дорогий продукт для тематичних каналів. А левова частка рейтингів, які дає Ліга - це матчі за участю українських клубів. Трансляція на "Футболі" гри "Металіста" з "Байєром" взяла рекордний, найбільший рейтинг за всю історію існування каналу.
А щодо Ліги чемпіонів, то це продукт найвищої якості і вартості, яку можуть собі дозволити національні канали. Частина таких матчів може бути на "Футболі", але лише як бонус від нашого материнського каналу.
- Чи буде у "Футболу +" власне виробництво?
- На сьогоднішній день власне виробництво зосереджене на каналі "Футбол". "Футбол +" поки представить чемпіонати та міжнародні огляди. А після цього питанням року є запуск спеціалізованих програм, присвячених міжнародному футболу. Ми в січні запустили новий майданчик власного виробництва і починаємо нарощувати його обсяги. У нас з'явилася "жива студія", в якій виходять футбольні новини і "Футбольний вікенд", а зі стартом національного чемпіонату буде працювати і "жива студія" "Футбол live". Також ми запустимо інтерв'ю-шоу і ще один проект, про який поки не хочу детально говорити.
- Ви згадали про вартість прав на футбольні трансляції. Коли каналу вдасться відбити гроші?
- Цифри я назвати не можу. Але у нас є бізнес-план, який формується на найближчі чотири роки. У бізнес-стратегії стоїть завдання вийти на самоокупність через кілька років.
Якщо брати прибуток каналів такого типу, як "Футбол" та "Футбол +", то в першу чергу це доходи від кабельних операторів. Ми отримуємо їх з цього року. Також це доходи від супутникового оператора Viasat, і тільки потім іде реклама і спонсорство.
- Значить, і для "Футболу", і для "Футболу +" ви ставите планку чотири роки?
- Ми говоримо про двох каналах, але в планах нашої групи - розвиток спортивних каналів і збільшення їх кількості до 4-5.
- Які канали з'являться найближчим часом?
- Поки ми тільки розглядаємо можливість появи цих каналів. Це канал "Спорт", який буде присвячений іншим спортивним закордонним і вітчизняним подіям. А також "Спорт HD", який найближчим часом буде затребуваний не тільки споживачем, але і кабельними операторами. Поки це тільки "Воля", але так чи інакше інші оператори також будуть підтягуватися й пропонувати населенню пакети каналів HD. Спорт у такому форматі буде бажаним, оскільки сама картинка досить динамічна і це завжди ефектно виглядає в ефірі.
- Олександре, скажіть, чому в гурту такий інтерес до розвитку спортивних каналів? Адже на українському ринку спостерігається протилежна тенденція. Згадаймо обмін мережами "Мегаспорт" і К1, а потім і переформатування "Мегаспорт" в "Мега". У чому ви бачите потенціал розвитку цієї ніші?
- Ми вивчаємо зарубіжний досвід, і цей досвід досить специфічний. Там успішні приклади - це платні спортивні канали. Але тоді, на початку 90-х років, система DTH (Direct-to-Home) була безальтернативною, і це був єдиний спосіб отримувати з абонентів кошти. Тепер не можна підходити так вузько до питань бізнесу спортивних каналів, тому що є тенденція розвитку альтернативних способів доставки сигналу до абонента: це і IPTV, і широкосмуговий інтернет, і цифрове телебачення, яке так чи інакше прийде в Україні. Ми вивчаємо цей досвід і пристосовуємо його до наших реалій. Але по суті, один канал сам по собі невигідний. Тому ми цю групу будуємо не для того, щоб обійняти неосяжне і бити себе в груди, пишаючись, що ми такі молодці: ще і бокс показуємо. Ми це робимо тому, що пакет каналів легше дістрібютіровать. Це призводить до більш швидкої монетизації і, відповідно, до виходу на самоокупність.
- Скільки каналів можуть бути запущені в цьому році?
- Ми це вирішуємо. Це питання найближчих тижнів. Обговорюємо це з нашим наглядовою радою та Катериною Лапшиною щотижня.
- Чи будуть серед ваших спортивних каналів будь-які спеціалізовані, присвячені окремим видам спорту, як "Футбол"?
- Ні, це будуть більш загальні канали. Бо футбол, незважаючи на те, що це досить вузька ніша, є найпопулярнішим видом спорту, який збирає стадіони і бари. Окремі канали боксу і т.д. робити не варто. А футбол - це те, що дивляться всі, що дивляться разом. Адже на самоті дивитися його - не те. Система вимірювань GfK, на жаль, ніяк цього поки не вимірює. Коли "Футбол" працює в переповненому барі, це ніяк не міряється і, відповідно, не приносить видимих результатів.
- Як ви плануєте продавати "Футбол +"?
- Щодо цього каналу вже укладені контракти з найбільшим кабельним оператором "Воля", з кабельним оператором "Тріолан". Також канали отримає Viasat. І ми вже почали переговори з іншими кабельними операторами. Канал відразу для кабельних операторів буде платним.
- Чи будете входити в панель GfK?
- Нам потрібно подивитися, чи варто це робити. Так чи інакше, ми продаємо рекламу, спонсорство. І потрібен час, щоб зрозуміти, чи потрібна панель "Футболу +". Я знаю, що частина кабельників ставлять цей канал у спеціалізовані пакети. Деякі, може, поставлять в загальні пакети. Але кожен кабельний оператор - це свій феодальний держава, і хто як буде вирішувати, не можу сказати: говорити за них не дуже коректно. Але припускаю, що цим каналом вони будуть форматувати свої спортивні пакети.
Дата: Неділя, 20.03.2011, 22:35 | Повідомлення # 108
Адміністратор
Країна:
Статус:
БійКличказСолісомзавершився скандалом.
Кубинецьзвалився впершому ж раунді
Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко захистив свій пояс, перемігши технічним нокаутом у першому ж раунді обов'язкового претендента Одланьера Соліса. Віталій Кличко в шостий раз захистив приналежний йому титул чемпіона світу.
Перший раунд чітко дав зрозуміти, що Віталія чекає важкий поєдинок, а його суперник - один з найкращих за останні кілька років. Соліс був дійсно швидкий, про що говорила перед боєм його команда, і добре маневрував по рингу.
Але коли до гонгу про закінчення стартового раунду залишалося кілька секунд кубинець пропустив удар у скроню, звалився на канвас, тримаючись за праве коліно, і не зміг піднятися. Суддя зупинив поєдинок, а Кличко підійшов до Одланьєр і почав висловлювати того своє невдоволення. Довелося Кличко-молодшому відтягувати брата в його кут, щоб чого не сталося.
Чи був це нокаут від удару, травма чи симуляція з боку кубинця - поки невідомо. Але неприємний осад від цього поєдинку залишився. Репутацію собі Соліс підмочив неабияк.
Після захисту титулу Віталій Кличко прокоментував нокаут суперника в першому ж раунді.
Як передає Sovsport.ru, зокрема, Кличко зазначив: "Поєдинок не був для мене легким, так як Соліс дуже швидкий. Але у мене вийшов потужний удар. Прошу вибачення у тих, хто хотів побачити тривалий поєдинок. Я досить сильно вдарив Соліса правою , і цього було достатньо, такий бокс. Зараз таке відчуття, що мене ніхто не в силах перемогти ".
Дружина Віталія Кличка Наталія здивована тим, що глядачі на "Lanxess-Arena", незважаючи на дострокову перемогу Віталія над Одланьер Соліс, підняли оглушливий свист після завершення поєдинку.
"Я вважаю, що свист несправедливий. Перемога є перемога. Віталій заощадив свої сили для мене", - зазначила Кличко, яку цитує канал "1 +1".
Дата: Неділя, 20.03.2011, 23:48 | Повідомлення # 109
Адміністратор
Країна:
Статус:
Віталій Кличко: Я сподівався,
що бій протриває довше
одного раунду
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко після перемоги нокаутом у першому раунді над кубинцем Одланьер Соліс, дав невелике інтерв'ю телеканалу Sky Sport.
Поєдинок закінчився дуже швидко і навіть сам Віталій не очікував такого закінчення. "Я був готовий показати гарний бій, і сподівався, що бій протриває довше одного раунду, щоб всі могли насолодитися боєм. Але це бокс, один удар - гра закінчена".
Через декілька місяців Віталію виповниться 40 років, і на питання про відхід він відповів, що почуває себе чудово і нічого не сказав про звільнення. "Я відчуваю себе відмінно, у мене багато досвіду, моє тіло слухається мене. У мене є відчуття, що ніхто в світі не зможе перемогти мене".
Після того як до Віталія підійшов його брат чемпіон IBF / WBO / IBO / The Ring Володимир Кличко, старший Кличко додав: "Я не хочу битися з ним [Володимиром], тому що він єдиний, хто може мене перемогти".
З приводу іншого чемпіона світу в суперважкій вазі британця Девіда Хея (титул WBA), Віталій висловився наступним чином: "Девіду Хею дуже пощастило, він б'ється з моїм братом, тому що проти мене це було б дуже швидко і боляче. Проти Володимира бій триватиме 12 раундів, в останньому раунді Володимир його і нокаутує ".
Володимир додав: "Девід Хея вибрав бій зі мною, як з більш слабким [з братів], тому що після цього виступу [Віталія] він точно скаже:" Ні, ні, ні. Віталій може бути коли-небудь потім, Володимир наступний, тому що він молодший і слабший ". Так що все ясно - я наступний"
Дата: Середа, 30.03.2011, 21:25 | Повідомлення # 110
V.I.P
Країна:
Статус:
Eurosport представив нові логотипом для Європи, Близького Сходу, Північної Африки і Азії і Тихого океану.
З моменту свого запуску в 1989 році, Eurosport виріс від єдиного телевізійного каналу до одного з провідних брендів. ""Ми вважаємо, що настав час для модернізації бренду Eurosport, - для того, щоб відбити наші позиції як провідного постачальника спортивних подій в Європі, і в той же час продовжити експансію як міжнародну медіа-групу", сказав Eric Le Lay, керуючий директор Eurosport. Новий логотип Eurosport використовує традиційну форму бренду, зміна торкається блакитних зірок, які тепер будуть білими.
Дата: Неділя, 17.04.2011, 12:37 | Повідомлення # 111
V.I.P
Країна:
Статус:
Формула 1. На яких телеканалах дивитися?
У 2011 році жоден з українських телеканалів не купив права на трансляцію Формули 1. Перед телеглядачами постає питання - "як дивитися змагання королівської формули, які є можливості?".
У цьому році вперше Формула-1 буде транслюватися у форматі HD (високої чіткості). Максимальне задоволення від перегляду Формули-1 можна отримати на російському каналі Спорт 1 від ВГТРК у форматі HD (не плутати з українським каналом "Спорт 1" від Поверхні). На ньому Формула-1 буде показана найбільш повноцінно, в найкращій якості з коментарем Олексія Попова. У прямому ефірі транслюватимуться не тільки кваліфікація та гонка, але і всі три тренувальні сесії. Причому абсолютно без реклами! Приймати канал Спорт 1 в HD якості можна в пакеті Платформа HD, що працює на супутнику Eurobird 9A в позиції 9 East у кодуванні DRE Crypt, а також у пакеті Актив ТБ (Рикора ТБ), що працює на супутнику Intelsat 904 у позиції 60 East у системі кодування Conax.
Для тих, хто поки не володіє обладнанням для перегляду HD телебачення, існує варіант перегляду Формули-1 без реклами на каналі Спорт 1 в SD якості в пакеті Радуга ТВ, що працює на супутнику ABS 1 (LMI 1) у позиції 75 East в кодуванні Irdeto. Канал транслюється у форматі 16:9.
Уточнимо, що канал Спорт 1 відсутній у пакетах НТВ + і Триколор ТВ.
Ще одним варіантом перегляду Формули-1 з російським коментарем є канал Росія 2. На ньому також показують кваліфікацію, гонку і всі тренувальні сесії в прямому ефірі. Однак трансляція буде перериватися рекламою, хоча після реклами трансляція триває з перерваного місця і глядач нічого не втрачає крім того, що трансляція стає не прямий, а злегка відкладеної. Варто додати, що канал Росія 2 працює у форматі 4:3, тому трансляція Формули виходить з невеликими чорними смужками зверху-знизу і з обрізаними частинами зображення зліва і справа. Канал Росія 2 можна брати до всіх російських пакетах, наприклад Триколор ТВ і НТВ +, що працюють у позиції 36 East або пакеті Телекарта, що працює на супутнику Intelsat 15, 85.2E, 12640V.
Існує варіант перегляду Формули-1 у відкритому доступі, без кодування, на каналі RTL. Канал працює у форматі 16:9. Коментар на німецькій мові. У прямому ефірі показують кваліфікацію і гонку. Перед кваліфікацією показують запис однієї тренувальної сесії. Проте головний мінус цього безкоштовного каналу в тому, що трансляція на ньому переривається рекламою, під час якої гонка триває в маленькому віконці в кутку екрану. Причому сумарний час рекламних блоків досягає 20 хвилин при орієнтовній тривалості гонки в півтори години! Це і є плата за безкоштовний перегляд.
Швейцарська версія RTL працює на супутнику Hot Bird 6 у позиції 13 East з параметрами 11054H, SR 27500, FEC 5 / 6. Для прийому підійде популярний в Україну комплект "на три супутники" з абсолютно будь-яким ресівером.
Німецька версія RTL доступна на супутнику Astra 1L у позиції 19.2 East з параметрами 12188H, SR 27500, FEC 3 / 4 і навіть в аналоговому відкритому мовленні на тій же позиції 19.2 East на частоті 11229V.
У четвер, 28 квітня, о 22:00на глядачів каналу"Футбол"чекає пряма трансляціяпівфінального поєдинкуЛіги Європиміж"Бенфікою"та"Брагою".
Переможці голландського ПСВ і київського "Динамо" визначать сильнішого у поєдинку за місце в головному європейському матчі сезону для кожної з команд.
Якщо "Бенфіку" можна сміливо назвати досвідченим європейським бійцем, то команда з Браги є справжнім відкриттям нинішнього сезону. Маючи статус одного з головних аутсайдерів турніру, скромний португальський клуб буквально перетворився на грозу авторитетів, перемігши не лише киян, а й грізний "Ліверпуль".
Трансляція матчу, коментувати який буде Сергій Панасюк, відбудеться у розширеному форматі. О 21:00 в ефірі каналу "Футбол" - передматчева студія "Шлях до Дубліна", де гості та експерти каналу разом з ведучим Андрієм Малиновським поділяться своїми прогнозами на гру. Студія продовжить свою роботу у перерві і після завершення матчу в Лісабоні.
Як уже повідомляв ТелеПростір, на 2011 рік бюджетною програмою Першого національного не передбачена купівля прав на трансляцію Формули-1. Проте, неодноразові масові звернення телеглядачів і шанувальників королівської гонки посприяли пошуку альтернативного рішення з боку керівництва Першого.
Між Федерацією Автоспорту України (ФАУ) на чолі з її президентом Євгеном Червоненком, і генеральним директором НТКУ Єгором Бенкендорфом були досягнуті домовленості про довгострокову співпрацю у сфері розвитку автоспорту в Україні, в тому числі про можливість трансляції гонок Формули-1.
"Сьогоднішня подія - це для мене символ, символ боротьби з байдужістю. Адже автоспорт - це не тільки Формула. Це можливість "гонщикам" проявити себе в змаганнях, а не на міських дорогах і на пішохідних переходах. Це полігон для розробки нових технологій в автомобілізму, це нові стандарти безпеки на дорогах, це стимул для розвитку нової дорожньої інфраструктури. Це світове визнання наших спортсменів і нашої країни. Не можна чекати коли добрий дядько прийде і подарує нам Формулу, прийде і забезпечить нам щасливе життя - це пахне совком. Тому давайте працювати над нашим майбутнім разом. Ми з командою Першого Національного вже зробили перший крок", - сказав Почесний президент компанії "Сhervonenko Racing" Євген Червоненко.
На даний момент компанія "Сhervonenko Racing" провела успішні переговори з керівництвом Формули-1 і з 2011 отримує права на трансляцію Формули-1 в Україні. 27 квітня 2011 відбулося підписання Меморандуму про співпрацю, згідно з яким на Першому національному будуть проводиться трансляції Formula One World Chаmpionship. Меморандум укладається на строк до кінця 2013 року.
"187 країн світу дивляться вінець автоспорту - "Формулу-1" і відтепер українці теж отримають таку можливість. Аудиторія змагань - 500 мільйонів. І українські глядачі повинні бути серед них", - заявив Почесний президент компанії "Сhervonenko Racing" Євген Червоненко.
Зусилля Євгена Червоненка з розвитку автоспорту в Україні вже призвели до гідних результатів. Цього літа в Україні відбудеться етап найпопулярнішого на сьогодні у світі ралійного змагання - Міжконтинентального кубка з ралі IRC Prime Yalta Rally. Трансляції IRC Prime Yalta Rally також будуть показані на Першому національному.
Як зазначив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, ентузіазм і енергія Євгена Червоненка посприяли тому, що українські любителі автоспорту, уболівальники і глядачі отримають можливість спостерігати за одним з найбільш видовищних видів спорту. Зі свого боку він відзначив готовність телеканалу почати трансляції Формули-1 вже найближчим часом.
"На даний момент керівництво Першого національного готове до трансляції змагань Формули-1 вже 8-го травня 2011 року, коли будуть проводиться заїзди на Гран-прі Туреччини. Сьогодні, разом з "Chervonenko Racing" ми зробили ще один крок вперед. У перспективі - повне технічне переоснащення, щоб ефір Першого став ще якіснішим. Отже, вмикайте Перший національний, дивіться Перший національний - він дійсно змінюється. І змінюється на краще", - сказав генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.
Дата: Вівторок, 10.05.2011, 22:21 | Повідомлення # 114
V.I.P
Країна:
Статус:
Уряд виділяє 14 млрд рублів на телеканал для Олімпіади в Сочі
Уряд Росії виділяє 14 млрд рублів на телеканал для трансляції Олимпиады- 2014 в Сочі, повідомляє 10 травня "Коммерсантъ". Створенням каналу займатиметься автономна некомерційна організація "Спортивне мовлення", створена в 2009 році.
У 2010 році "Спортивне мовлення" отримало з бюджету близько 4,8 млрд рублів, в 2011-м - близько 2,8 млрд. За словами директора організації Василя Кикнадзе, "Спортивне мовлення" уклало контракт з Sony на виробництво 12 суперсучасних пересувних телевізійних станцій. Навчати фахівців працювати на них організація почне вже 16 травня в Москві і ще декількох містах Росії - Хабаровську, Єкатеринбурзі, Новосибірську, Ростове-на-Доні, Сочі, Калінінграді, Санкт-Петербурзі і Казані.
Кикнадзе відмітив, що країни-хазяйки Олімпіади традиційно виробляють національну телевізійну картинку, відмінну від загальною Олімпійською мовною службою (Olympic Broadcasting Services), що надається. "Необхідно мати можливість в будь-яку секунду показати те, що більшою мірою цікаво російським глядачам, а не обурюватися тим, що показує нам фінська, американська, японська або яка б то не було телевізійна бригада", - вважає Кикнадзе. Як приклад він привів Олімпіаду у Ванкувері, коли "вісім канадських телеканалів утворили пул (незважаючи на жорстоку конкуренцію в звичайному житті) і у результаті виробили 2400 годин контенту", тобто третину річного ефірного часу.
Права на показ Ігор продає міжнародний олімпійський комітет або уповноважене ним агентство (зараз в Європі це Sportfive). "Ми, "Спортивне мовлення", тепер придбаваємо права на показ Олімпіади, і теж у Sportfive, на користь наших засновників - найбільших російських телеканалів", - розповідає Кикнадзе. Засновниками організації стали "Перший канал", ВГТРК, "НТВ-плюс" і РІА "Новини". По словах Кикнадзе, усі вони внесли "символічний" фінансовий внесок, оскільки "жоден канал не зміг би інвестувати такі суми в технічний і технологічний розвиток".
Як вважає директор організації, ні у одного каналу немає достатньої кількості фахівців, щоб забезпечити трансляцію на тому ж рівні, як у Ванкувері. "Тому єдине рішення - створення пулу каналів, до роботи в якому потрібно притягнути усе краще в країні, що є в галузі, - і техніку, і фахівців", - підкреслив Кикнадзе. За його словами, у організації "три основні завдання - купити пристойне сучасне устаткування, обкатати його по всій країні в регіонах, знайти фахівців, які змогли б працювати на нім". Вимагаються 1500 чоловік, що працюють по 27 спеціальностях, яких треба навчити. З них у результаті буде відібрано 1200-1300 фахівців. Деяких професій в Росії просто немає - наприклад, логеров (той, хто ставить відмітки по ходу трансляції, щоб потім можна було швидко знайти потрібні фрагменти).
Після 2014 року організація, можливо, припинить існування.
Дата: Четвер, 02.06.2011, 10:00 | Повідомлення # 115
Адміністратор
Країна:
Статус:
Колесніковзапускає телеканал« Хокей »
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 червня прийняла рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «Тотвельд». Компанія має намір вести мовлення під логотипом «Хокей». Про це повідомляє «Телекритика».
Юридична адреса компанії - вулиця Дмитрівська, 44-А в Києві. Засновником і власником каналу є хокейний клуб «Донбас» з Донецька. Як відомо, влітку 2010 року, стовідсотковим власником цього спортивного клубу став віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков, про що він розповів в інтерв'ю УП.
Оператором телекомунікацій нового супутникового каналу буде ДП «Укркосмос», а сигнал «Хокей» планує поширювати із супутника Astra 1G (31,5 гр.с.д.).
Телеканал в Нацраді представляв журналіст Орест Сохар. За його словами, найближчим часом в Україні буде розвиватися хокей як вид спорту, заплановані великі інвестиції в клуби. Тому телеканал «Хокей» буде спрямований на популяризацію відповідного виду спорту. «За нашими дослідженнями, ми можемо розраховувати на 10-15% чоловічого населення. А створюючи якісні загальні спортивні новини про інші види спорту, розширимо аудиторію », - сказав він. За його словами, телеканал планується до запуску в січні-лютому 2012 року.
Як відомо, в України є два спеціалізованих супутникових футбольних телеканалу - «Футбол» і «Футбол +», що належать групі СКМ Ріната Ахметова.
Дата: Вівторок, 21.06.2011, 08:20 | Повідомлення # 116
V.I.P
Країна:
Статус:
Уимблдон на платформе Sky Italia спутника Hotbird 8 (13°E)
С 20.06. по 03.07.2011 года в составе итальянской спутниковой платформы транслируются шесть SD каналов и каналы в HD разрешении с теннисного турнира Уимблдон. Технические параметры: Wimbledon 1 Спутник Hotbird 8 (13°E), 12,054 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, VideoGuard Wimbledon 2 Спутник Hotbird 8 (13°E), 11,900 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, VideoGuard Wimbledon 3, Wimbledon 4, Wimbledon 5, Wimbledon 6 Спутник Hotbird 8 (13°E), 12,073 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, VideoGuard
Wimbledon HD Спутник Hotbird 8 (13°E), 12,360 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/QPSK, VideoGuard Wimbledon HD Спутник Hotbird 8 (13°E), 11,843 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/QPSK, VideoGuard
Джерело Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000 (90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
Дата: П`ятниця, 29.07.2011, 10:28 | Повідомлення # 117
V.I.P
Країна:
Статус:
Цьогоуїк-ендуПершийпокажеГран-прі Угорщини
Цього уїк-енду Перший вирушає в Угорщину, де пройде новий етап автоперегонів Формула-1.
Угорщина - перша східноєвропейська країна, що почала проводити Формулу-1. Перший заїзд Гран-прі Угорщини відбувся у 1986 році. З цього року і по 2011 рік в Угорщині було проведено 26 Гран-прі.
Траса Формули-1 Гран-прі Угорщини - Хунгарорінг (Hungaroring) - завдовжки 306,663 кілометри (70 кіл).
У суботу, 30 липняо 14:55, перший покаже кваліфікаційні заїзди Гран-прі Угорщини, а в неділю, 31 липняо 14:55, саму гонку.
Дата: П`ятниця, 12.08.2011, 14:18 | Повідомлення # 118
Адміністратор
Країна:
Статус:
«СПОРТ 1»переходить
націлодобовемовленняHDTV
З 14 серпня 2011телеканал«Спорт 1»переходить націлодобовемовлення!
Перехід на 24-годинний формат мовлення збігся з днем народження каналу. Тому цілодобовий канал можна вважати своєрідним подарунком для телеглядачів.
За рік існування канал став доступний більш ніж 4 млн. глядачам по всій країні від Калінінграда доВладівостока. Сьогодні телеканал «Спорт 1» дивляться в 50 містах Росії. Більше 100 тисяч абонентів мають можливість дивитися канал у форматі високої чіткості - HD.
Телеканал «СПОРТ 1» пропонує своїй аудиторії можливість стежити за всіма матчами Прем'єр-ліги і Кубка Футбольної асоціації Англії, спостерігати за відкритим чемпіонатом Франції з тенісу «Ролан Гарос», дивитися повні телевізіонниетрансляціі всіх етапів чемпіонату світу Формули-1 і рейтингові бої, а також бої за звання чемпіонів світу з боксу. Крім того, «СПОРТ 1» транслює матчі і чемпіонати по волейболу, хокею, баскетболу та біатлону.
«Коли ми тільки запускали« СПОРТ 1 », було зрозуміло, що преміальний спорт - дуже затребуваний продукт, який обов'язково знайде свого глядача» - Розповідає директор з дистрибуції Тетяна Ковальчук. - «А перехід на 24-годинне мовлення додає йому статусу. Адже спорт «круглий добу»-відмінний і зрозумілий слоган для нашої активної аудиторії ». За словами Тетяни Ковальчук, «Спорт 1» у найближчому майбутньому повинен стати ще доступнішим для широкої аудиторії: «разом з відділом маркетингу ми розробляємо програму для спортивних барів по всій країні. Ми впевнені, що трансляції Спорту в HD якості будуть цікаві і для власників ресторанних мереж і звичайно ж, для глядачів ».
Дата: Вівторок, 13.09.2011, 23:49 | Повідомлення # 120
V.I.P
Країна:
Статус:
Канали які транслюють футбольний матч Порту - Шахтар 13.09.2011 року
1+1 A La Carte 5 Al Jazeera Sport +1 Dolce Sport NTV+ Nash Football RTP 1 RTP Madeira Sky Calcio 6 Sky Sport 1 (germany) Sky Sport Info *Portal Sky Sports *RED button Sport TV1 SuperSport Maximo TV2 Sport 2 (norway) Viasat Xtra 1 ~ Sky Calcio HD6
Всі канали кодовані ! BISS кодування відсутнє! Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000 (90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)