Дата: Вівторок, 15.05.2018, 22:06 | Повідомлення # 652
житель форуму
Країна:
Статус:
Доброго вечора! Я увас новачок тут на форумі! Хотів спитати у вас - маю ресівер UC B6 Uslan хочу підключити тітку шуру. Чим краще прошити - дампом чи софтом. Кажуть, якщо дампом, то може зависати, навіть якщо сервер хороший. Порадьте як краще зробити це. Поядкував наразі!!!
Дата: Вівторок, 15.05.2018, 22:42 | Повідомлення # 653
Адміністратор
Країна:
Статус:
Я б рекомендував "прошивати" потрібним Вам софтом. При прошивці дампом Ви разом з новим софтом завантажуєте в свій ресивер список каналів і ключів та всі налаштування і "глюки" з ресівера, з якого дамп був "вивантажений".
Дата: П`ятниця, 15.06.2018, 00:57 | Повідомлення # 654
житель форуму
Країна:
Статус:
Всім доброго вечора! Я хотів увас попросити допомоги з ресівером ортон х80 де взяти можна дамп або ключик на канали інтер нтн дідуля футбол любить щось вручну неіде як немучив наразі дякую насам перед.
Дата: П`ятниця, 22.06.2018, 20:29 | Повідомлення # 656
житель форуму
Країна:
Статус:
Всім доброго вечора! Я хотів увас попросити допомоги з ресівером U2 B6 Uslan який прописати ссід на інтер нтн там тільки цифри ідуть букви неідуть. Дякую насамперед!!!
Дата: Неділя, 15.07.2018, 20:17 | Повідомлення # 660
житель форуму
Країна:
Статус:
Доброго вечора! Є прохання є вмене інтернет 30 мгб, є в кімнаті роутер нетіс ,на одну антену, виходжу на вулицю сигнал замалий. Знайомий мені сказав що можна підключити до роутера, антену неностейшенМ2, і почіпити її на вулиці і буде роздавати інтернет, як її налаштувати щоб вона працювала. Друг просто в польщі , радий бувби мені допомогти ,та немає його. Можливо хтось тут знає як це діло зробити. Насамперед дякую!!!