Дата: Вівторок, 04.05.2010, 17:27 | Повідомлення # 62
новачок
Країна:
Статус:
А може хтось розписати по пунктах (типу тарілка - 15уо, конвертер - 10уо, кабель 3м - ?... мультифід... ресівер... ) що входить в комплект для супутникового телебачення з приблизним кошторисом. Бо потрібно встановлювати за 80 км від обл. центру і спеціаліст туди їхати небуде, от я хочу дізнатися що потрібно купувати і скільки приблизно це буде вартувати. Наперід дякую!
Дата: Субота, 15.05.2010, 19:47 | Повідомлення # 63
новачок
Країна:
Статус:
Quote (CompLex)
А може хтось розписати по пунктах (типу тарілка - 15уо, конвертер - 10уо, кабель 3м - ?... мультифід... ресівер... ) що входить в комплект для супутникового телебачення з приблизним кошторисом. Бо потрібно встановлювати за 80 км від обл. центру і спеціаліст туди їхати небуде, от я хочу дізнатися що потрібно купувати і скільки приблизно це буде вартувати. Наперід дякую!
Спеціаліст поїде навіть далі,якщо заплатити гроші. Я за 220 км їздив. А скупий платить двічі!
AzBox HD Elite,OPENBOX X820ci 90e.80e.75e.36e.31,5e.19,2e.13e.9e.5e.4w. Україна м.Запоріжжя
Дата: Неділя, 16.05.2010, 18:18 | Повідомлення # 67
Адміністратор
Країна:
Статус:
Завантажити в тюнер свіжі файли ключів:
Отримання / конвертація ключів (SoftCam.key) з Інтернету:
Запускаємо програму STBUpgrader (Upgrader_1.0.4) в меню програми вибираємо: Tools->Convert->Get Key вказуємо веб-адресу знаходження файлу SoftCam.Key (по замвчуванню тут вказані дві адреси) Натискаємо GetKey щоб розпочати завантежння/конвертацію ключів, по завершенню завантаження висвітиться віконце, в якому мусимо вибрати файл з ключами з розшоренням *.rs232 Даний файл заватажуємо так само як і софт
Дата: Понеділок, 17.05.2010, 12:09 | Повідомлення # 68
користувач
Країна:
Статус:
RATVOD подскажи какой тюнер с пищалкой при поисеке спутников я использую опен 600 он с пищалкой но сильно завышает сигнал при настройке на спутник а потом подключаешь другой тюнер там значительно ниже сигнал получается хумакс наоборот сигнал занижает но в нём нет звукового сигнала-пищалки?
Дата: Вівторок, 18.05.2010, 22:07 | Повідомлення # 70
Адміністратор
Країна:
Статус:
Quote (sergeugushin2)
какой тюнер с пищалкой при поиске спутников
Тюнера із подачею звуку, при налаштуванні на супутник, який би нормально показував рівень сигналу, я так і не знайшов. Тому ми зупинилися на тюнерах Humax самих перших випусків - F1, F1-VAC, VA-FOX, 5200. Хоча вони трішки громоздкі, зате рівень сигналу показують той, як налаштований конвертор.
Чого не скажеш, наприклад, про модельний ряд ресіверів Globo.
Дата: Вівторок, 08.06.2010, 17:33 | Повідомлення # 73
новачок
Країна:
Статус:
Shanovni forumchanu. Pidskazhit,de v Ternopoli mozhna kyputu dlya sat antenu LNB C-band. Yaka adresa i yaka tsina. Pushit: iggerts@bigmir.net Dyakyyu.
ВідповідьMishaFedв чаті:
ВСІМ ДОБРОГО ВЕЧОРА!!! Відповідь на звернення користувача iggerts , може трішки пізно но краще пізно ніж ніколи вул.Подільська, 5 Телефон: +38 (0352) 43-04-01 з 9:00-18:00, обід с 13:00-14:00. Вихідні дні: субота,неділя Доречі досить гарна фірма, з грамотними робітниками.
Повідомлення відредагував RATVOD - Неділя, 13.06.2010, 11:57