FORUM TV-SATП`ятниця
21.06.2024, 10:08

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Обговорення проблем із завантаженням ПЗ
viskomДата: Середа, 21.10.2009, 22:34 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Обговорення проблем із завантаженням ПЗ.

Всі запитання по Аріоноподібних



Sat-Integral S-1237 HD Able
plagiat_2009Дата: П`ятниця, 09.03.2012, 17:15 | Повідомлення # 121
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
в тому і справа, що софт я ніяк не можу поміняти, пробував через аріонер і авто аріонер - ніяк. а список каналів і ключів заливається. список каналів новий-канали всі нові є, і список ключів залився, але канали не відкриваються (ті що я наводив).

замітив, що в папці BISS жодного ключа немає, а ввести не можу, оскільки там неможливо (принаймні для мене) знайти літери.

вибачте!,якщо надоїдаю
viskomДата: П`ятниця, 09.03.2012, 18:24 | Повідомлення # 122
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Quote (plagiat_2009)
а ввести не можу, оскільки там неможливо (принаймні для мене) знайти літери.

літери на рідному пульті
vol + -
ch + -
page + -




Sat-Integral S-1237 HD Able
borisДата: П`ятниця, 09.03.2012, 19:48 | Повідомлення # 123
V.I.P

Країна:
повідомлень: 187
Статус: Оффлайн
plagiat_2009, Я раніше мав справу з Аріоноподібними і приходилось прошивати і заливати ключі,то треба дивитись щоб у кодованих каналах ВСЕ(і букви і цифри і коми, крапки)все співпадало із даними,що вводити із пульта.Якщо десь не ввести хоча крапку,то канал не відкриється.Дуже марудна робота і більше я за неї не берусь.

GI 8120 HD,SI 1210S-Aron HD,Opticum 4060 CX.
4W,5E,9E,13E,31.5E,36E,73E,85.2E,90E.
plagiat_2009Дата: Середа, 14.03.2012, 21:38 | Повідомлення # 124
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
ще раз дякую за підказки! good3
Сергій42Дата: Субота, 27.12.2014, 01:16 | Повідомлення # 125
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
доброго дня вам в мене OPENBOX AF-1700 Softare Version; $SPHA4148S170EC Data 00600009 Boot version: 0011.1 замінив Boot на 0020.1 появилась додаткова інформація Buyer version: SPYRO/UAE Ul type:GP1.3 S/W build date: Jun 12 2004 ніяк неможу змінити прошивку в мене WIN-7 ноутбук кабель з перехідником юсб до нього є диск з драйверами порт 4 коли начинаю запись порт неоприділяє видає ненайден порт №2 хоча ставлю на4 що не так?
viskomДата: Субота, 27.12.2014, 07:53 | Повідомлення # 126
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Цитата Сергій42 ()
ніяк неможу змінити прошивку в мене WIN-7

попробуйте спочатку прошити компом де стоїть XP а потім будете бачити що далі робити.


Sat-Integral S-1237 HD Able
Сергій42Дата: Неділя, 28.12.2014, 20:29 | Повідомлення # 127
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Дякую все получилось на XP drinks drinks drinks
fenix198130Дата: П`ятниця, 24.02.2017, 16:11 | Повідомлення # 128
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
прикол в одній прошивці редагуеться бісс з пульта але в провайдері неможливо вводити букви,в іншій бісс редагуються через Biss Browse але не відкривають 30000 скорість потоку,або відкривають високу скорість потоку але неможливо редагувати бісс.тисячі народу були би вдячні як би все було разом в одній прошивці.може хтось спробує???

openbox x 800
viskomДата: П`ятниця, 24.02.2017, 19:10 | Повідомлення # 129
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Цитата fenix198130 ()
прикол в одній прошивці редагуеться бісс з пульта але в провайдері неможливо вводити букви


CHIP012Дата: Середа, 01.03.2017, 18:33 | Повідомлення # 130
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 63
Статус: Оффлайн
допоможіть прошити тюнер через usb перехідник Device USB\VID_067B&PID_2303\6&192dbed9&0&2 was configured.
на віндовс 10 23
драйвер поставив у диспетчері задач устройство відображається (Пристрій працює належним чином)
при загрузці софта з тюнера через dz_arion_loader_version2_all починається вигрузка софта проходить кілька %
видає ошибку на екрані пк і пк перезагружається
CHIP012Дата: Середа, 01.03.2017, 19:56 | Повідомлення # 131
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 63
Статус: Оффлайн
скачав другий драйвер
http://mcus.ru/posts/fix-driver-pl-2303hx-oshibka-10-v-windows-8-1/
все супер 91
PushchakДата: Понеділок, 06.03.2017, 00:43 | Повідомлення # 132
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Доброго вечора. Ferguson AF-3318SE пршив напевно не такою прошивкою і при повторній загрузці прошивки світится на табло 8888 і все не завантажується?
RATVODДата: Понеділок, 06.03.2017, 09:29 | Повідомлення # 133
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28408
Статус: Оффлайн
Тоді Вам сюди: Відновлення працездатності тюнерів за допомогою JTAG - Після невдалої прошивки на табло - 8 8 8 8.

PushchakДата: Понеділок, 06.03.2017, 14:06 | Повідомлення # 134
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Доброго дня. Дайте будь ласка прошивку на Ferguson af-6018cr. Дякую.
RATVODДата: Вівторок, 07.03.2017, 12:08 | Повідомлення # 135
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28408
Статус: Оффлайн
Зчитайте AUC HEdit-ом, який софт встановлений у Вашому Ferguson AF-6018CR. Зчитані дані додайте в допис, тоді точно знатимемо, який софт Вам запропонувати, щоб знову Ви не отримали на табло - 8888.

Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024