Дата: Вівторок, 14.09.2010, 21:57 | Повідомлення # 36
новачок
Країна:
Статус:
В мене така сама сутуація, тільки тюнер інший AF-6018CR. Роблю все по інструкції http://tv-sat.at.ua/forum/105-720-1 і нічого не виходить розкодувати два канали, Інтер і Інтер+. Якщо один показує, другий ні, якщо другий так, то перший ні. Вже по різному робив прив'язку, вписував, комбінував частоти, перепробував хто що на форумі викладає і нічого в мене не виходить. НЕ знаю, що це таке, чи через те, що інтери на одній частоті розміщені, чи може інша причина. Допоможіть мені, будь ласка, особливо Ви, viksom і RATVOD. Ось мої дані про тюнер... Наперед буду Вам дуже вдячний.
Дата: Вівторок, 14.09.2010, 22:11 | Повідомлення # 37
Адміністратор
Країна:
Статус:
Quote (Mykhailo42)
канали, Інтер і Інтер+. Якщо один показує, другий ні, якщо другий так, то перший ні. Вже по різному робив прив'язку, вписував, комбінував частоти, перепробував хто що на форумі викладає і нічого в мене не виходить. НЕ знаю, що це таке, чи через те, що інтери на одній частоті розміщені, чи може інша причина. Допоможіть мені, будь ласка, особливо Ви, viksom і RATVOD. Ось мої дані про тюнер... Наперед буду Вам дуже вдячний.
залийте викладений тут софт+список каналів+ключі Sat-Integral S-1237 HD Able