FORUM TV-SATСубота
27.07.2024, 08:12

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Канали для дітей на SAT - TV
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:21 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Канали для дітей

на SAT TV


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Середа, 17.03.2010, 10:50 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
«Уолт Дісней» квапиться до Росії

Російська версія телеканалу Disney Channel може бути запущена вже до кінця цього року.

Як повідомила в інтерв'ю газету РБК daily генеральний директор «Уолт Дісней Компані СНД» Маріна Жігалова-Озкан, контент для телеканалу компанія планує знімати в Росії. Також Disney серйозно розширить випуск фільмів і серіалів в країні.

За її словами, компанія вирішила відмовитися від виходу в сегмент ефірного ТБ. Зараз всі зусилля зосередилися на розвитку каналу Jetix. Окрім цього, недавно були подані документи в Роськомнадзор на реєстрацію каналу Disney Channel в Росії.

mediaatlas.ru


RATVODДата: Понеділок, 22.03.2010, 19:48 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
«Дісней» запустить російський телеканал

Компанія «Дісней» зробить нову спробу запустити російськомовну версію свого телеканалу.
Про це пише The Hollywood Reporter. Торік уряд не пустив «Дісней» на російський телеринок.

«Зараз ми розвиваємо свій телеканал Jetix TV і подали документи на реєстрацію кабельного каналу Disney Channel в Росії, - заявила президент російського Disney Маріна Жігалова-Озкан. - В сітці буде як міжнародний, так і локальний контент, причому ми плануємо поступово підвищувати долю місцевих програм».

Свій дитячий канал в Росії Disney планував запустити в 2009 році, створивши його спільно з медіахолдингом Media One TV. Американська компанія збиралася інвестувати в проект $ 233 млн, але ФАС оголосила надані документи недостовірними. Рішення тоді пов'язали з небажанням властей допускати на ринок ТБ іноземних інвесторів.

Коли «Дісней» тепер сподівається запустити Disney Channel в Росії, не уточнюється. Супутниковий канал Jetix Russia, належний Disney і раніше відомий як Fox Kids, віщає в РФ з 2005 року.

«Дісней» також має намір продовжувати виробництво в Росії дитячих фільмів. Першим подібним проектом була казка «Книга майстрів», що зібрала $ 13 млн при бюджеті $ 8 млн. У Disney планують випускати в Росії 2-3 повнометражних фільму в рік.

The Hollywood Reporter
Джерела інформації: OPENSPACE.RU


RatvodTechДата: Четвер, 01.04.2010, 12:43 | Повідомлення # 33
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Disney Channel отримав ліцензію на мовлення в Росії

Вчора, 31 березня, Walt Disney Company CIS отримала ліцензію
на мовлення
кабельного телеканалу Disney Channel.

«У нас сьогодні чудовий день. Завдяки довгій роботі ми отримали ліцензію на мовлення кабельного каналу Disney в Росії. Ми стали одним з перших зарубіжних телеканалів, що отримали дану ліцензію», - повідомила Newsweek директор Walt Disney Company CIS Марина Жігалова-Озкан. Телеканал використовуватиме як іноземний контент, що дублюється на російську мову, так і російський.

Disney вже давно планував запустити телеканал в Росії. У 2009 році була спроба створити ефірний канал спільно з медіахолдингом Media One TV. Walt Disney Company CIS збиралася інвестувати в проект $ 233 млн, але ФАС оголосило представлені документи недостовірними. Експерти тоді пов'язали дане рішення з небажанням властей допускати на російське телебачення іноземних інвесторів.

У програмну сітку мовлення каналу Disney Channel в Росії увійдуть анімаційні і художні серіали, такі як «Ханна Монтана», «Фінес і Ферб», «Чарівники з Вейверлі Плейс», «Jonas» та інші, частина з яких вже з успіхом йдуть в ефірі федеральних каналів; кращі повнометражні художні, анімаційні і телевізійні фільми Disney для всієї сім'ї, такі як «Пірати Карібського моря», «У пошуках Немо», «Тачки», «Феї» та інші.

Окрім сучасного контента глядачі побачать класичну анімацію Disney: дітей і батьків чекає зустріч з такими улюбленими персонажами, як Мікки Маус, ведмежа Вінні і Принцеси Disney. Для найменших глядачів в ефірі каналу буде спеціальний блок пізнавальних і веселих передач під назвою «Узнавайка».

Окрім оригінального телевізійного контента Disney, телеканал також показуватиме програми російського виробництва, доля яких в сітці мовлення з часом зростатиме. З самого початку роботи каналу в Росії глядачів чекають веселі пригоди школярів з російського комедійного серіалу «Приколи на зміні», а також найсвіжіші новини світу кіно, музики і ігор в програмах «Disney 365», «Кіномандрівники» і «На зв'язку!

Newsweek


RatvodTechДата: Середа, 14.04.2010, 00:24 | Повідомлення # 34
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
З 1 травня KAWAII-TV повертається в ефір

Телеканал KAWAII-TV починає мовлення!
З 1 травня: БИЛАЙН-ТВ в т.ч. у форматі HD, і на супутнику Eutelsat W7 (там же, де і НТВ+)!
Кодуватися сигнал не буде!

Телеканал KAWAII-TV віщатиме в кабельних мережах так само у форматі HD. Сайт телеканалу і соціальна аниме мережа тепер тестуються на новому движку.

Карта покриття

kawaii-tv.ru


RATVODДата: Вівторок, 18.05.2010, 14:49 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Телеканал KidsCo виходить

на ринок України

Ми з радістю інформуємо Вас про те, що на ринок кабельного телебачення України виходить
новий висококласний телеканал світового рівня, під назвою
KIDSC.

Концепція телеканалу передбачає трансляцію фільмів і мультфільмів як для дітей, так і для всієї сім'ї.

Кращі телекомпанії і виробники дитячого контента співробітничають з телеканалом KidsCo.

"KidsCo" пропонує своїм партнерам не лише відмінну якість, але і прийнятні ціни, а також, гнучкий підхід в поширенні свого телеканалу.

З травня 2010 року представником телеканалу KidsCo на території України є медіа-агентство "Візит" (Дніпропетровськ).
Менеджер телеканалу, Світлана Співак, завжди рада надати будь-яку інформацію, відносно телеканалу KidsCo, по телефону 0562 318 717.

visit


RATVODДата: Середа, 19.05.2010, 23:01 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Disney Channel запускається в Росії і СНД

Disney Channel, що почав мовлення в США в 1983 р., сьогодні є всесвітньо відомою мережею каналів
для всієї сім'ї з багатомільйонною глядацькою аудиторією
.

У Росії новий телеканал покаже всі найпопулярніші оригінальні передачі Disney Channel,
а також запропонує глядачам програми і серіали вітчизняного виробництва.
Доля російських передач в сітці мовлення поступово збільшуватиметься.

Програмна сітка мовлення каналу була розроблена з врахуванням переваг російській аудиторії. До неї увійдуть популярні анімаційні і художні серіали. Також глядачі російського каналу Disney побачать повнометражні художні, анімаційні і телевізійні фільми. Окрім сучасного контента увазі російській телевізійній аудиторії буде представлена класична анімація Disney, яка завжди користувалася великою популярністю в Росії. Для найменших глядачів в ефірі каналу передбачений спеціальний блок пізнавальних і веселих передач під назвою «Узнавайка». «Disney з великим успіхом віщає в багатьох країнах світу, і ми докладемо всі зусилля, аби в Росії канал придбав нових залицяльників і завоював широку глядацьку аудиторію», - відзначила Марина Жігалова-Озкан.

Канал Disney віщатиме з супутників ABS-1 і ЕКСПРЕСС-МД 1 в Росії і країнах СНД.

© Кабельник


RATVODДата: Четвер, 20.05.2010, 13:25 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Disney приготувався до пуску

Телеканал "Disney" 10 серпня починає трансляцію на території Росії і інших країн СНД.

Дитяче телебачення в Росії поповниться новим каналом. Компанія Disney починає транслювати Disney Channel. Як розповідав раніше журналу "Стандарт" обізнаний учасник ринку платного телебачення, канал спочатку планував попасти в мережі платного ТБ, потім збирався отримати ефірну ліцензію, потім знову повертався до ідеї заходу в мережі. У березні 2010 р. російський офіс компанії Disney все ж отримав ліцензію Роськомнадзора на кабельне мовлення телеканалу Disney Channel в Росії.

Як повідомляє прес-служба Disney Channel, в Росії і країнах СНД канал Disney віщатиме з супутників ABS-1 (75 градусів в.д.) і "Експресс-МД1" (80 градусів в.д.). "Мережа Disney Channel віщає в багатьох країнах світу, і ми докладемо всі зусилля, аби в Росії канал завоював широку глядацьку аудиторію", - говорить генеральний директор компанії Disney в Росії, Марина Жігалова-Озкан, також очолююча Disney Channel в Росії. За даними ComNews Research, в 2009 р. сегмент кабельного ТБ зростав повільніше за останні сегменти ринку платного телебачення: 13% в порівнянні з попереднім роком. Аналітики ComNews Research прогнозують, що в 2010 р. абонентська база кабельного ТБ виросте всього на 10% в порівнянні з 2009 р., оскільки сегмент вже насичений.

До програмної сітки мовлення каналу Disney увійдуть анімаційні і художні серіали, такі як молодіжний серіал "Ханна Монтана", мультсериал "Фінес і Ферб" і серіал Jonas. Також глядачі російського каналу Disney побачать повнометражні художні, анімаційні і телевізійні фільми - "Пірати Карібського моря", "У пошуках Немо" і ін.

Окрім сучасного контента на телеканалі транслюватиметься класична анімація Disney. Для маленьких глядачів в ефірі каналу передбачений уранішній блок передач "Узнавайка".

Телеканал також показуватиме програми російського виробництва. Доля вітчизняних програм в сітці мовлення буде поступова зростати.

Зараз в кабельних і супутникових мережах транслюється понад десяток телеканалів для дітей: "Дитячий Світ", Jetix, FOX Kids, Cartoon Network, Nickelodeon, JimJam і ін. Як говорив раніше представник прес-служби оператора "Акадо-столица", близько 80% операторів платного ТБ ретранслюють Cartoon Network, Jetix, Nickelodeon. Телеканали для дітей є одним з головних джерел доходу операторів кабельного і супутникового ТБ. У Росії в 2009 р. абонентські платежі за них склали близько $150 млн.

У Рунеті Disney присутній з кінця минулого року. У жовтні 2009 р. Disney і російський оператор WIMAX "Ськартел" (бренд Yota) підписали угоду про поширення бібліотеки з 400 кінофільмів, мультфільмів і серіалів Disney. У квітні 2010 р. стільниковий оператор "Мобільні телесистеми" (МТС) уклав угода про поширення кино- і телевізійної продукції студії Disney в цифровому вигляді в Росії. Також Disney співробітничає з "Першим каналом" і "СТС Медіа", уклавши ліцензійні угоди на показ окремих фільмів і програм Disney.

www.sat24.ru

Повідомляє: www.comnews.ru


RATVODДата: Субота, 03.07.2010, 14:59 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Дитячий канал вирішив

подорослішати цього літа

Власник Jetix - компанія Walt Disney Company Russia & CIS - вирішила замінити його
на інший канал
- Disney Channel, запуск якого анонсований на 10 серпня 2010 року.

Найбільші кабельні оператори Москви вважають заміну нерівноцінною. «Телеканал Jetix включений у нас в основний пакет. Disney поводився до нас з пропозицією замінити його на Disney Channel. Ми знаходимо таку заміну нерівноцінною, оскільки в Disney Channel інша концепція, це інший телеканал взагалі. Контента доки ніхто не бачив. Просто дитячий телеканал зі світової скарбнички Disney. Аудиторія Jetix - це маленькі діти, а Disney Channel - це і среднеклассники, і страшеклассники», - розповів менеджер одного з операторів кабельного телебачення.
Jetix (раніше Fox Kid) - розважальний телеканал для дітей. Мовлення каналу в Росії почалося в 2004 році. У основі програмної сітки - популярні мультфільми різних жанрів: класичні казки, комедії, мультфільми-бойовики за участю супергероїв, пізнавальні і пригодницькі програми. Jetix позиціює як телеканал для найменших глядачів у віці від 2 до 7 років.
Телеканал Disney Channel - один з найпопулярніших телеканалів в світі. Він транслює телепередачі, оригінальні серіали і фільми Disney. Аудиторію каналу складають не лише діти, але і підлітки і молоді сім'ї.
Витіснення Jetix почалося кілька місяців тому. Тоді представники кабельних операторів відмітили зміни в програмному оформленні, які позиціювали як ребрендинг. «Це не ребрендинг, а заміна Jetix на Disney Channel», - відзначив представник дослідницької компанії TNS.
Заміна Jetix на Disney Channel - світова стратегія Walt Disney. Росія - остання країна присутності корпорації, де це ще не сталося, підтвердили в прес-службі Walt Disney Company Russia & CIS.

dkvartal.ru


RatvodTechДата: Четвер, 15.07.2010, 17:43 | Повідомлення # 39
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Криза каналу MGM продовжується

Борги студії, що становлять близько 3,7 мільярдів доларів,
значно впливають на реалізацію її проектів, про це повідомляє MYtv®.

Студія, що володіє найбільшим в світі каталогом фільмів (4000 назв), заморозила розробку 23-го фільму про Джеймса Бонда і відклала реалізацію «Хоббіта». Більш того, на даний момент студія не може навіть випустити вже зняті фільми («Червоний схід», «Хатина в лісі»), оскільки не має досить засобів для їх реклами. Навіть ті проекти, реалізація яких представлялася безпроблемною («Три маріонетки», «Робокоп», «Круг Матарезе»), теж кінець кінцем відкладені довгий ящик.

У «Трьох маріонетках» Бобі Фарреллі головні ролі повинні були зіграти Шон Пенн і Бенісио дель Торо, а «Круг Матарезе» по роману Роберта Ладлема повинен був стати наступним фільмом Девіда Кроненберга з Томом Крузом і Дензелом Вашингтоном в головних ролях.

Поки фінансова ситуація студії не видужає, реалізації цих проектів навряд чи варто чекати.


RATVODДата: Понеділок, 19.07.2010, 16:01 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Подарунок від Disney:

новий родинний телеканал

Російський офіс компанії Disney оголосив офіційну дату запуску телеканалу Disney Channel
на території Росії і країн СНД.

Кабельне і супутникове мовлення нового російського каналу,
орієнтованого на широку родинну аудиторію, почнеться
10 серпня.

Глядачі побачать не лише всесвітньо відомі серіали, але і хіти кінопрокату. Програмна сітка мовлення каналу Disney була розроблена з врахуванням переваг російській аудиторії. До неї увійдуть популярні анімаційні і художні серіали, такі як молодіжний серіал «Ханна Монтана», мультсериал «Фінес і Ферб», комедійний серіал «Чарівники з Вейверлі-Плейс» і що вже став культовим в багатьох країнах світу серіал Jonas. Також глядачі російського каналу Disney побачать улюблені повнометражні художні, анімаційні і телевізійні фільми - «Пірати Карібського моря», «У пошуках Немо», «Тачки», «Класний мюзикл» та інші.
Окрім сучасного контента, увазі російській телевізійній аудиторії буде представлена класична анімація Disney, яка завжди користувалася великою популярністю в Росії. Глядачів чекає зустріч з улюбленими персонажами - Мікки Маусом, ведмежам Вінні, принцесами Disney і іншими героями.

Для найменших глядачів в ефірі каналу передбачений спеціальний блок пізнавальних і веселих передач під назвою «Узнавайка». Він включає такі серіали, як «Мої друзі Тігруля і Вінні», «Клуб Мікки Мауса», «Умілець Менні» і «Маленькі Ейнштейни», які допомагають дітям в доступній ігровій формі отримати перші знання про навколишній світ, а також навики і уміння, необхідні для гармонійного розвитку і підготовки до школи.

Окрім оригінального телевізійного контента Disney, телеканал планує показувати програми російського виробництва, доля яких в сітці мовлення буде поступова зростати. З самого початку роботи каналу в Росії глядачів чекають веселі пригоди школярів з російського комедійного серіалу «Приколи на зміні», а також найсвіжіші новини світу кіно, музики і ігор в програмах Disney-365, «Кіномандрівники» і «На зв'язку!»

“Перша кримська”


RATVODДата: Вівторок, 27.07.2010, 17:33 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
"Француз "Gulli" оселився на Intelsat-і

22 липня, на супутнику Intelsat 15 (85.2 градуса східної довготи) почалося
тестове мовлення французького дитячого телеканалу "Gulli".

В даний час трансляція каналу здійснюється у відкритому вигляді, але швидше за все таке мовлення
продовжиться не дуже довго, оскільки канал є нішевим і в основному поширюється
через платформи
супутникових операторів і кабельні мережі.

Мовлення даного каналу здійснюється російською мовою 24 години в добу.
Сайт телеканалу знаходиться за адресою - www.gulli.fr

Технічні параметри:

Супутник - Intelsat 15 (85.2 гр.с.д.)
Частота 12523 Мгц, поляризація вертикальна, швидкість потоку 9950 Мс/с, FEC - 5/6, DVB-S2/8PSK/MPEG-2.

"Gulli" - дитячий телеканал[/b], адресований школярам і їх батькам.
У програмі - документальні фільми, серіали, мультфільми, тележурнали, інтерактивні ігри, шоу для всієї сім'ї.
Цінності "Gulli" - навчання із задоволенням, мрії, відповідальність.

Скріншоти телеканалу "Gulli"

Віталій Мосейчук
Журнал Медіасат


RATVODДата: Середа, 15.09.2010, 09:56 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Скоро почне супутникове мовлення

дитячий телеканал «Балапан»

Дитячий супутниковий телеканал «Балапан» запустять в Казахстані.

Про це повідомив міністр зв'язку і інформації РК Аськар Жумагалієв в своєму веб-сервері-блозі.

«Скоро запускатимемо дитячий супутниковий телеканал «Балапан», - відзначив глава МСИ. А.Жумагалієв поділився планами на новий сезон першого казахстанського національного супутникового каналу «Caspionet».

«У новий телевізійний сезон колектив «Caspionet» увійшов у всеозброєнні. Змінили формат мовлення. Тепер «Caspionet» - це інформаційно-пізнавальний телеканал. Разом з суспільно-політичними, діловими і спортивними новинами телеглядачі зможуть побачити пізнавальні передачі про Казахстан - про нашу культуру, звичаї і традиції. Їх нові телевізійні проекти, думаю, обов'язково знайдуть свого глядача», - підкреслив міністр.

За його словами, у колег великі плани. «Працюватимуть над підвищенням якості программинга, розширенням обхвату його мовлення. Але, звичайно, аби все задумане здійснилося, їм буде потрібно допомогу і підтримку всіх державних структур, а також зарубіжних дипмиссий», - відзначив А.Жумагалієв.

Сьогодні телеканал дивляться в 63 країнах світу. Глядачі телеканалу - це наші колишні співвітчизники, які колись по якихось причинах покинули країну, це іноземні громадяни, які цікавляться Казахстаном, економікою країни, життям наших громадян, а також самі казахстанцы. «Тому я бачу велике значення цього телеканалу для країни. Від того, що він показує, якої якості контент, залежить, перш за все, то, яким виглядатиме Казахстан в очах світової спільноти», - уклав глава Міністерства зв'язку і інформації РК.

Гульнара Жандагулова

КАЗІНФОРМ


RATVODДата: Неділя, 26.09.2010, 10:47 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
У Казахстані почне мовлення

перший вітчизняний дитячий телеканал

У Казахстані 27 вересня почне мовлення перший вітчизняний дитячий телеканал "Балапан".
24 вересня відбулася презентація телеканалу, передає кореспондент агентства.

Як відзначив на церемонії міністр зв'язку і інформації РК Аськар Жумагалієв, незабаром в Казахстані з'являться і інші телеканали. "У I - II кварталі наступного року ми думаємо запустити телеканал "Маденієт" (Культура). А в 2012 році (буде запущений телеканал. - Прим. агентства) за освітою, який планується запустити з початку нового навчального року, тобто з 1 вересня", - сказав міністр.

За інформацією прес-служби Міністерства зв'язку і інформації РК, програмний продукт телеканалу "Балапан" розрахований на дітей від 3 до 15 років. Мовлення нового телеканалу, заснованого на базі РТРК "Казахстан", здійснюватиметься в кабельній мережі на державній мові з 10 до 22 годин.

"Головною місією дитячого розважально-пізнавального телеканалу є формування національної і культурної ідентичності підростаючого покоління, привитие традиційних морально-етичних цінностей, таких як любов до батьківщини, пошана до старших і слухняність", - відзначили у відомстві.

За інформацією міністерства, протягом двох років запланований випуск спеціальних програм, серед яких спортивне, ігрове, розважальне шоу, пізнавальні передачі, а також учбово-пізнавальний анімаційний серіал. Також будуть перекладені казахською мовою кращі світові дитячі кінокартини і анімаційні фільми.

"При підготовці програм також будуть враховані думки і відгуки батьків. Логотипом телеканалу стане маленьке жовте курча - Балапан", - проінформували у відомстві.

Kazakhstan Today


RATVODДата: Субота, 16.10.2010, 14:31 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
The Walt Disney Company запустила

телеканал Disney в Україні

The Walt Disney Company почала місцеве мовлення в Україні телеканалу Disney і має намір зробити його не лише найбільш популярним дитячим телеканалом країни, але і поборотися за провідні місця серед всіх українських телеканалів, повідомив віце-президент і генеральний директор каналів Disney в регіоні Центральна і Східна Європа (ЦВЕ) Мачей Брав (Maciej Bral).

"Наша мета - намагатися стати дитячим каналом 1 в Україні і досягти максимального числа домогосподарств, якого лише можливо", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

За його словами, за станом на липень цього року у всіх країнах регіону, де представлений канал Disney, зокрема, Чехія, Словаччина, Угорщина, Польща, Румунія, він є найбільш популярним дитячим каналом, хоча в деяких країнах стартував лише у вересні 2009 року.

Генеральний директор додав, що канал орієнтований на дві різні цільові аудиторії: малята 2-7 років і дітей 6-14 років і їх батьків. Завдяки цьому доля дорослої аудиторії досягає в різних країнах 44-53%, що дозволяє бути одним з лідерів серед тематичних каналів, а в окремих країнах займати друго-третє місця серед всієї телевізійної сітки.

М.Брал послався на українські дані об 19 млн домогосподарств, що мають доступ до платного телебачення в Україні, і повідомив про плани співпраці на платній основі зі всіма кабельними і супутниковими операторами країни.

"Основна (бізнес) модель - платне телебачення через кабельних і супутникових операторів, але, у міру розвитку, розглядатимемо і інші варіанти здобуття прибули", - сказав він. За його словами, компанія має дуже різні бизнес-модели в Європі залежно від особливостей країн і їх місцевих ринків, і виділити якусь універсальну модель складно.

На його думку, ситуація, коли жоден з дитячих каналів в Україні, згідно даним телепанелі GFK Ukraine, не дотягує навіть до 0,06% аудиторії (GFK Ukraine в панелі вказує 39 каналів з більше за долі популярності - ІФ) поправна, і цей ринок має значний потенціал.

М.Брал підкреслив, що канал Disney буде повністю адаптований для українського ринку. Він уточнив, що в ході дослідження телеаудіторії, спілкування з операторами і бізнес-партнерами компанія встановила, що реаліями України є її двомовність, тому програми йтимуть як на українському, так і на російському, але пріоритетною залишається все ж українська мова.

Він допустив, що з просуванням каналу окрім дубляжа можливо і інша співпраця з українськими компаніями по виробництву телепродукції. Як приклад він привів Польщу, де канал Disney стартував в 2006 році, в якій цього року завершилися зйомки 40-серійного серіалу, який став повністю польським продуктом. "Можна не лише локалізувати глобальний продукт, але і глобализировать локальний - все можливо", - підкреслив М.Брал.

Генеральний менеджер The Walt Disney Company в ЦВЕ Катаржіна Вестермарк (Katarzyna Westermark) відзначила, що Україна спочатку входила до числа пріоритетів компанії, як тільки було прийнято рішення про створення підрозділу ЦВЕ з штаб-квартирою у Варшаві. За її словами, запуск каналу Disney - це лише перші кроки The Walt Disney Company в Україні. Зокрема, компанія вже почала просувати ліцензійний бізнес у виданні журналів і споживчих товарів.

"Об'єм інвестицій, який в даний час вкладається до України, дуже і дуже великий", - підкреслила К.Вестермарк, проте не уточнила конкретних цифр, пославшись на корпоративну політику компанії.

В даний час в світі 94 каналу і мовлення Disney в 169 країнах на 33 мовах. У ЦВЕ канали, що використовують бренд Disney, дивляться 15 мільйонів ТБ-господарств. У Україні до серпня цього року транслювався The Walt Disney Company, що належав, канал Jetix (раніше - Fox Kids).

The Walt Disney Company (TWDC) є одним з лідерів індустрії розваг і представлена п'ятьма бізнес-секторами: медіа-мережі, парки і курорти, студії, споживчі товари і інтерактивні розваги.

Інтерфакс - Україна


RATVODДата: П`ятниця, 26.11.2010, 00:32 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
CARTOON NETWORK міняє лице

Починаючи з 26 листопада Cartoon Network, відомий дитячий телеканал компанії
Turner Broadcasting System (TBS) Europe, оновлює імідж в Росії, СНД і країнах Південно-східної Європи,
в рамках нововведень був змінений і логотип каналу

Новий стиль каналу яскравий, енергійний і молодіжний. Він повністю відповідає оригінальному контенту, який Cartoon Network пропонує дітям і їх батькам через різні медіа-платформи. Новий імідж каналу ще раз переконливо підтверджує, що Cartoon Network - всіма улюблений простір веселості і сміху для дітей.

«Стиль каналу залишився таким же завзятим, але тепер він сучасніший і сміливіший. Оновлений логотип став досконалішим, при цьому в його основі лежить наш традиційний шаховий малюнок», - говорить Гордана Дюспара Моріарті, Віце-президент і Генеральний Директор Turner Broadcasting System (TBS) Europe по Центральній і Східній Європі і країнам Бенілюксу.

Брендворкс ІЕСПІ


Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024