Характерні поломки-- інфо взято з мережі інтернет:
======================================================================== *опис несправностей з архіву форума Globo4100С або Orton4100С скачуть всі вихідні напруги з БП в межах 1,5В.Міняв МС,оптопару,стабілізатор TL431,конденсатори - нічого не давало .А виявилось що пробивається діод HER107 в первинному колі,після заміни ресівер ожив!!
============================================================================ Globo 4100C не включається на дісплеї висвічує ASH,через СОМ порт прошивався але нічого не давало!!! Після заміни ОЗУ тюнер ожив!!
========================================================================== Ці Globo 4100C щось останім часом напевно пішли брак, недавно мав новий з упаковки а не бачить сигналу. Розібрав виявилось що нема 22В з БП а виновата була обмотка 22В ТПІ непропай прийшлось ціле ТПІ випаювати..
====================================================================== У мене Orton-4100C, 4W-5E-13E, все частіше став пропадати сигнал одного або декількох супутників. При викл-включенні тюнера в мережу, сигнал з'являється. Підкажіть пож-та в чому тут справа? --- Блок живлення (U вих.) + Контакт в кабелі (тюнер + дайсек + антена) ======================================================================== Не можу прошити тюнер на дисплеї висвічує ASH і тишина- --- Справа в тому що є два види прошивок із новим загрузчиком і старим....ще так може статись що в тюнері загрузчик наприклад 1.05 а пробують загрузити дамп із загрузчиком 1.03 Sat-Integral S-1237 HD Able
Дата: Субота, 27.08.2011, 00:30 | Повідомлення # 49
постійний користувач
Країна:
Статус:
Тюнер 4100С працює раптом 2 хвилини а потім іде в перезагруз. Розібрав поклав пальця на радіатор проца мало не обпікся.Процесор як пічка нагрівається в чому причина і де її шукати.З блока живлення напруги не міряв а на вигляд нема здутих конденсаторів. Тюнеру 2 тижні від народження. Polsat&Cyfra+
Дата: Неділя, 27.11.2011, 18:04 | Повідомлення # 53
новачок
Країна:
Статус:
пишу до модераторів, та адмінів, такяк я новачок, а моя проблемо досить суттєва, тож ви майже остання надія на її вирішення Умене тюнер globo4100c декілька днів тому просто згас, пише що якість зображення-5%, а сигнал-30%, і що саме головне на всіх супутниках, і нереагує нінащо, кажуть що допоможе прошивка, а як її зробити в домашніх умовах незнаю, допоможіть будь-ласка
Дата: Неділя, 27.11.2011, 18:46 | Повідомлення # 57
Адміністратор
Країна:
Статус:
Наталія індикація це цифри які відображаються на табло тюнера. В тюнері після вкл. загоряється номер каналу 0001 і горить зелений світодіод якщо тюнер викл.на табло появиться годинник і горить червоний світодіод. Sat-Integral S-1237 HD Able