Дата: Субота, 14.08.2010, 17:16 | Повідомлення # 121
Адміністратор
Країна:
Статус:
Quote (alexind)
Чому ІРТА йде в MP 4?
Хотіли як краще, а вийшло , як завжди. Пора вже потихеньку звикати, що нові канали все частіше з"вляються в коуванні Video - MPEG 4. Це дає можливість за рахунок стиснення сигналу з одного транспондера ( передавача з супутника) передавати більшу кількість каналів і за рахунок цього зменшується вартість оренди каналу, ретранслюємого через супутник..
Дата: Середа, 18.08.2010, 18:17 | Повідомлення # 122
житель форуму
Країна:
Статус:
Quote (RATVOD)
Хотіли як краще, а вийшло , як завжди. Пора вже потихеньку звикати, що нові канали все частіше з"вляються в коуванні Video - MPEG 4. Це дає можливість за рахунок стиснення сигналу з одного транспондера ( передавача з супутника) передавати більшу кількість каналів і за рахунок цього зменшується вартість оренди каналу, ретранслюємого через супутник..
А от з ZIK (УТ захід) получилось трохи навпаки, це вперше на моїй пам'яті коли канал спочатку запускають у MPEG-4 , а потім ще й у MPEG-2. Зазвичай усе з точністю навпаки. І ще навіщо регіональним телеканалам йти у MPEG-4. Ні я розумію спортивні, популярні, загальнодержавні. Щось не в'яжеться. Чи може там десь у глухих селех бабусі і дідусі мають на кухні OPTICUM HD 9600 чи Ariva 200? Чи в Луганську у всіх реси з MPEG-4? Чи ІРТА+ показаю світові премєри фільмів разом із кінотеатрами? Велика аудиторія телеканалу точно не світить.... Я так думаю, що ІРТА нічим не кращий вже існуючий на супутнику Тиса 1. Йти в MPEG-4 безглузде рішення... Он ТРК Буковина, ДОГТРК йшли в MPEG-2 і не надовго затримались... Та і КДТРК висити на волоску на Хелласі...
Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
Повідомлення відредагував KiberK - Середа, 18.08.2010, 18:22
Дата: Четвер, 19.08.2010, 12:07 | Повідомлення # 125
житель форуму
Країна:
Статус:
Quote (mykolak)
Погоджуюсь, що канал слабенький,але хіба можна було очікувати чогось більшого від звичайного провінційного каналу
Всі ОДТРК - єрунда!!!! І з цим нічого не поробш, єдині з нормальних регіональних каналів це Рівне 1, ТРК Алекс, 34 канал Дніпропетровськ і ТРК Вінничина там хоча би якісь нормальні фільми ідуть принаймі 3 рази в тиждень і їх на супутнику нема, а от таку єрунду запросто та ше й в МР-4 Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
Дата: Неділя, 22.08.2010, 00:25 | Повідомлення # 129
V.I.P
Країна:
Статус:
Quote (POMIK25)
Я відсканував повністю Amos
На якому ресівері сканували?
Quote (POMIK25)
але 1+1, СТБ так і не знайшов
А інші українські канали з частоти 10723Н 27500s/r(транспондер групи каналів 1+1)відсканувалися?(наприклад КІНО,ТРК КИЇВ,СІТІ,ОТВ,УНІАН) і частоти 10759Н 27500s/r (транспондер канала СТБ) у Вас є? (наприклад ICTV,М1,М2,КУ ТВ) Можливо у вас 1+1 і СТБ прописалися з іншою назвою перевірти список каналів іще раз
Дата: Неділя, 22.08.2010, 09:32 | Повідомлення # 130
житель форуму
Країна:
Статус:
Quote (mykolak)
Думаю,канал ZIK протягом року ще і тричі транспондер поміняє.
Все можливо Можна згадати російський Kawaii.TV так він протягом року і супутники встиг поміняти і транспордери і тимчасово припинити мовлення, а зараз взагалі чорт знає що на ньому твориться... Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
Дата: Четвер, 26.08.2010, 19:49 | Повідомлення # 134
житель форуму
Країна:
Статус:
Quote (mykolak)
Це FEED канал і він включається тільки тоді коли необхідно здійснити якусь трансляції.Через декілька тижнів він взагалі зникне
Вибачаюсь, просто було написано, що появився Rambler Teleset - я знаю, колись був такий канал, от і подумав, що він відновив супутникове мовлення, а виявилось ....
Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
Дата: П`ятниця, 17.09.2010, 16:51 | Повідомлення # 135
житель форуму
Країна:
Статус:
Що там із виходом ТРК "Неаполь" на супутник?!!! Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....