FORUM TV-SATНеділя
08.09.2024, 06:04

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Четвер, 25.06.2009, 16:01 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Телеканал "СГУ ТВ" з позиції 66Е.

Оголошені параметри сигналу на супутнику Intelsat 702. 66E

Параметри налаштування:

- частота 11534,5 Мгц;
- поляризація вертикальна (західний промінь); горизонтальна (східний промінь);
- коефіцієнт корекції помилок (FEC) 3/4;
- символьна швидкість 6667 кс/с.


RATVODДата: Четвер, 25.06.2009, 21:04 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
« ТВ Центр » прийшов в Цхинвал

« ТВ Центр » продовжує активну роботу по розширенню своєї аудиторії.

Недавно канал почав ефірне мовлення в столиці Південної Осетії. Тепер жителі міста Цхинвал, а це 40 000 чоловік, зможуть в повному об'ємі дивитися програми каналу «ТБ Центр» на 7 ТВК у відмінній якості. Потужність передавача складає 1 кВТ.

Партнером каналу «ТБ Центр» в Південній Осетії стала компанія ТОВ «Електрозв'язок», яка узяла на себе організацію мовлення каналу «ТБ Центр» в Республіці. «ТБ Центр» став ще одним російським ефірним каналом, що здійснює мовлення в місті Цхинвал, разом з такими каналами, як «Перший канал», «Росія», «Вести 24», «Спорт», «Культура» і «НТВ».

Зараз ведеться робота по розширенню зони мовлення каналу «ТБ Центр» на всій території Південної Осетії. У самий найближчий час приймати канал зможуть жителі чотирьох районних центрів Південної Осетії: Знаур (11 000 чіл.), Квайса (7 000 чіл.), Джава (6 000 чіл.) і Ленінгор (11 000 чіл.) Таким чином, потенційна аудиторія каналу «ТБ Центр» складе 80 % населення Південної Осетії.

Прес-служба каналу «ТБ Центр»


RATVODДата: Четвер, 25.06.2009, 21:04 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Олександр Роднянський залишить СТС Media

ради власних проектів

Президент медіахолдингу СТС Media Олександр Роднянський вирішив залишити свій пост і зосередитися на роботі над власними проектами. Про це "Інтерфаксу" розповів представник однієї з крупних медіакомпаній. Прес-служба СТС відмовилася давати які-небудь коментарі про намір президента покинути компанію, а зв'язатися з самим Роднянським "Інтерфаксу" не удалося. Тим часом, джерело агентства стверджує, що топ-менеджер покине холдинг в самий найближчий час.
В той же час газеті "Відомостям" удалося взнати, що Роднянський розірвав контракт із СТС Media ще в понеділок, 22 червня. "Це було моє спільне рішення з акціонерами", - цитує видання топ-менеджера. Про те, чим конкретно Роднянський займатиметься після відходу із СТС Media, поки невідомо.

Олександр Роднянський прийшов в СТС Media в 2002 році. Тоді він був призначений главою телеканалу СТС, а в 2004 році став гендиректором холдингу. Близько року тому, в кінці червня 2008 року, на посту гендиректора CTC Media його змінив колишній глава "НТВ-плюс" і один із засновників групи "Ренесанс Капітал" Антон Кудряшов. Залишивши посаду гендиректора, Роднянський увійшов до поради директорів СТС. Зміну керівництва холдинг пояснив зміною завдань, що стоять перед компанією.

Роднянський, який працює в кіно- і телеіндустріях з кінця 1980-х років, спродюсировал такі фільми, як "1000 і один рецепт закоханого кулінара" (1996 рік), "Схід - Захід" (1999), "Водій для Віри" (2004), "9 рота" (2005) і "Населений острів" (2008).

ДЖЕРЕЛО:


SerjogaДата: Четвер, 25.06.2009, 21:04 | Повідомлення # 34
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Восени СТБ покаже три медичних серіали

Восени телеканал СТБ покаже одразу три медичних серіали. Про це в интервью «МедіаБізнес» розповів Руслан Терещенко, маркетинговий директор каналу. Поціновувачі витонченого гумору «Доктора Хауса» зможуть побачити його п'ятий сезон. Крім того, на хвилі успішних показників смотренія цього світового хіта в Україні, СТБ вирішив запастися та іншим медичним «милом». Зокрема, канал придбав перший сезон не менш популярної в штатах «Анатомія Грей» (виробництво ABC), в центрі подій якого: молода жінка-хірург на ім'я Мередіт Грей. Крім того, каналом також були придбані права на показ російського серіалу про молодих медикам - «Я лікую» (виробництво СТС). СТБ - загальнонаціональний телевізійний канал. Заснований у 1997 році. З 2004 року керівником каналу є Володимир Бородянський. Технічне покриття - 97,3% території України. (Міста 50000 +). Середньодобова частка в аудиторії 18 + у першому кварталі 2009 р. склала 8,4%, рейтинг - 1,5, і в аудиторії 14-49 частка склала-9,1%, рейтинг - 1,34%. (По панелі «міста 50000 +».). [/b]

Повідомлення відредагував Serjoga - П`ятниця, 26.06.2009, 11:09
SerjogaДата: Четвер, 25.06.2009, 21:04 | Повідомлення # 35
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
ТРК « Україна » та проекти

ТРК « Україна » планує запустити

міжнародну версію « Україна International »

ТРК «Україна» планує запустити міжнародну версію «Україна International».Про це генеральний директор компанії Вальдемар Дзікі розповів в інтерв''ю газеті «Економічні вісті».Як уточнили ТК у прес-службі компанії, запуск міжнародної «України» планується в кінці 2010 року, а пакет документів на ліцензування буде подано в Національну раду з питань телебачення і радіомовлення ще до кінця цього року. Хто очолить канал, поки що невідомо.«Україна International» буде одним з каналів майбутньої медіагрупи «Україна», перебудова якої триває.Разом з універсальним мовознавців «Україна» групу становитимуть нішевих телеканали «Футбол» (молвил в тестовому режимі), «Новини» (запуск відкладений до кінця року), а також жіночий і молодіжний канал, запуск яких анонсувала раніше. «Телекритика»

SerjogaДата: Четвер, 25.06.2009, 21:04 | Повідомлення # 36
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Кінець Celtic TV

Celtic TV телевізійний канал присвячений футбольному клубу управляється Setanta спорт, припинив мовлення і не відновиться до тих пір, поки він не підпише дистрибуційну угоду з новим оператором.

Інші канали раніше пропонованих Setanta, включаючи Арсенал ТБ, як і раніше віщають, але знаходяться в процесі пошуку нових рішень.

Слід зазначити, що канал буде, як і раніше, доступний у мережі на www.celticfc.net

SerjogaДата: Четвер, 25.06.2009, 21:04 | Повідомлення # 37
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Новий вигляд

німецького телеканалу RTL ZWEI

У самий розпал кризи, що охопило індустрію реклами в Німеччині, телеканал RTL ZWEI (RTL-2) виступає з новою маркетинговою стратегією.

У найближчу неділю RTL ZWEI почне масштабну рекламну кампанію (в пресі, на телевізійних та радіоканали), а також представить своєму глядачеві новий логотип.
Оновлення торкнуться не тільки дизайнерські рішення (оформлення телеканалу), але й програмну сітку.RTL ZWEI буде виступати зі слоганом «It's fun!» (Розвага, розваги).

На противагу каналам VOX і KABEL1 мюнхенський мовника RTL ZWEI орієнтується на більш молоду аудиторію телеглядачів.На сьогоднішній день - це один з найуспішніших телеканалів в Німеччині з річним оборотом в більш ніж 200 мільйонів ЄВРО.
Керівництво телеканалу впевнено вважає, що нова маркетингова стратегія дозволить заробити більше, а глядачам неодмінно сподобається новий вигляд RTL ZWEI.

SerjogaДата: Четвер, 25.06.2009, 21:04 | Повідомлення # 38
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Телеканал " Спорт " планує показати

скандальний матч " Терек " - " Крила Рад "

"Радянський спорт" запропонував колегам-телевізійникам показати нашумілий матч "Терек" - "Крила Рад" на загальнодоступному каналі "Спорт".І тим самим значно розширити коло вболівальників, які продовжують активно обговорювати гру в Грозному. Адже пряму трансляцію матчу і його повтор можна було побачити тільки на платному каналі "НТВ-Плюс".

Перші відгуки вселяють надію ...

- Ми вважаємо ідею з показом матчу "Терек" - "Крила" на "Спорт" цікавою, - вважає генеральний директор каналу Василь Кікнадзе. - Але, щоб показати його, потрібна згода від компанії "НТВ-Плюс", яка є власником прав на трансляції матчів чемпіонату.

- Як ви ставитеся до ідеї трансляції матчу "Терек" - "Крила" на каналі "Спорт"? Цілком цю зустріч багато хто не бачили. Після перегляду можна було б організувати обговорення, інтерактивне голосування вболівальників,- Наступний дзвінок головному продюсеру спортивних каналів "НТВ-Плюс" Дмитру Чуковського.
- Мені здається, буде неправильно, якщо уболівальники стануть визначати, чи був цей матч договірним. Які можуть бути підстави? Матч закінчився з рахунком 3:2 ... Думаю, влаштовувати перевірки излишне. У всякому випадку це - моя особиста думка.

- І все-таки ви готові надати запис цього матчу "Спорту", якщо його керівники звернуться до вас?
- Давайте - "Спорт" спочатку звернеться, а потім вже буде видно ...

За нашою інформацією, вчора "Спорт" звернувся з цим питанням до "НТВ-Плюс".Якщо переговори завершаться вдало, гра буде показана швидше за все в найближчу неділю.

SerjogaДата: Четвер, 25.06.2009, 21:04 | Повідомлення # 39
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
DTM на 7ТВ

[b]Місячна перерва в календарі DTM, пов'язана з проведенням перегонів 24 години Ле-Мана, нарешті, підійшла до кінця. [/color]
Вже в ці вихідні на нас чекає 3-й етап цього престижного кузовного чемпіонату, який відбудеться на знаменитій міський трасі "Норісрінг" в німецькому Нюрнберзі.

Але кожен рік на початку літа туристів в Нюрнберг приваблює не тільки краса пам'яток, але й проведення тут центрального і самого престижного етапу в сезоні серії DTM. Це єдина міська траса чемпіонату, яка проходить на Поле Цепелін.

Перші змагання на цій трасі пройшли через вже всього два роки після закінчення Другої світової війни - в 1947 році.Спочатку на "Норісрінге" (таку назву траса отримала в 1950-м в честь гори Норіс, від якої за деякими версіями і сталося назва цього міста) проводились мотогонкі, але з 1960 року в Нюрнберзі стали влаштовуватися також і автомобільні змагання.

У цьому році боротьба на "Норісрінге" обіцяє бути не менш захоплюючою. На перших двох етапах Audi і Mercedes обмінялися ударами.На старті сезону у Хоккенхайме весь подіум окупували пілоти команда з Інгольштадта, але на другій гонці в Лаузіце представники Штутгартського концерну відповіли переможним дублем.Таким чином, на "Норісрінге" маса нових автомобілів Audi і Mercedes буде однаковою, що ще більше підігріває інтригу майбутнього етапу.

У загальному заліку першості лідирує пілот Audi Тімо Шайдеров - чинний чемпіон поки не здобув жодної перемоги, але завдяки "срібла" в Хоккенхайме і четвертому місцю в Лаузіце німецький гонщик за підсумками двох етапів зумів зібрати кращу суму балів.

Останні шість років на «Норісрінге» перемогу святкували виключно гонщики Mercedes. По дві перемоги на рахунку Гері Паффетта і Бруно Спенглера,а в минулому році першим відмашку картаті прапором в Нюрнберзі отримав Джеймі Грін (чи зуміє британець повторити цей успіх тепер за кермом торішньої машини?).

У гонці цього року пілотам DTM предстоит пройти по "Норісрінгу" 80 кіл - на шість більше, ніж у минулому сезоні. Довжина траси складає два кілометри і 300 метрів - це найкоротший коло у всьому чемпіонаті, а значить результати у кваліфікації, як завжди, будуть неймовірно щільними.Гонщиків чекає в ці вихідні непросте випробування, а глядачів спортивного каналу 7ТВ - захоплююче видовище.

Кваліфікацію і гонку третього етапу серії DTM ми, як завжди, покажемо в прямому ефірі.

27 червня 15:35 - кваліфікація

28 червня 15:45 - гонка

Також в рамках уїк-енду DTM відбудуться:

3-й етап Евросерии F-3

27 червня 13:10 - 1-я гонка

28 червня 12:30 - 2-я гонка

Суперкубок SEAT Leon, 3-й етап

27 червня 16:55 - 1-я гонка

28 червня 18:05 - 2-я гонка

Кубок VW Polo, 4-й етап

28 червня 10:50 - гонка

Кубок Porsche Carrera, 2-й етап

28 червня 13:35 - гонка

Коментувати ці перегони будуть Сергій Беднарук, Андрій Ларінін і Володимир Башмаков.

SerjogaДата: Четвер, 25.06.2009, 21:05 | Повідомлення # 40
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
" Даша Букіна " затіяла ремонт на цілий рік

Зірка серіалу "Щасливі разом" на ТНТ Наталія Бочкарьова закінчує ремонт у квартирі.

Спочатку актриса хотіла лише оновити стіни і стелі, але закінчилося все капітальними переробками.

"Ремонт тривав рік, - розповіла Наталя.- Ми навіть ламали і переробляли стіни. Але зараз, нарешті-то він підходить до кінця. Основну "картинку" того, як буде виглядати квартира, придумав дизайнер, а деталі додала я сама. Я віддаю перевагу класичному французькому стилю, мені подобається бароко. Я віддаю перевагу бежевим і кавовим відтінкам - вони завжди радують око і надають приміщенню дуже домашній вигляд ". Наступним етапом" невеликого ремонту "стане покупка нових меблів - Наталя вже щосили вивчає пропозиції інтер'єрних салонів.
Джерело: Прес-служба ТНТ

SerjogaДата: Четвер, 25.06.2009, 21:05 | Повідомлення # 41
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Сьогодні стане відоме ім'я переможця шоу

" Україна має талант "

26 червня на телеканалі СТБ оголосять переможця наймасштабнішого шоу країни " Україна має талант ! ".

А поки глядацькі голоси будуть підраховувати, у вас буде унікальна можливість знову побачити не тільки виступи десятки найталановитіших учасників, але й улюблені за час ефірів виступу Ділан Богдана (юморески), дует Angels, барабанщиків з Криму, захоплююче шоу шпагоглотателя,А.Кварта із запальною піснею "Сеньоріта", безперервний степ "Трубочіста" Микити Черноморда та багатьох інших. Сьогодні стане відоме ім'я переможця шоу "Україна має талант"

Кульмінаційним моментом шоу стане виступ переможця "Євробачення-2009" Олександра Рибака, який вперше відвідає Україну лише для того, щоб підтримати учасників шоу.Співак порадує глядачів хітом "Fairytale", а також, вперше виконає прем'єрні пісні "Roll with the Wind", "Funny little world".Задоволення бачити тріумфатора "Євробачення-2009" дістанеться тільки глядачам СТБ та учасникам прямого ефіру, оскільки до Києва Олександр прилетает ексклюзивно для цього виступу, відразу після якого він залишить столицю України.

Шоу "Україна має талант" транслюється на телеканалі СТБ з 3 квітня 2009 року. Проводиться воно за форматом FremantleMedia. Аналоги проекту - "America's got talents" у США і "Хвилина слави" в Росії. Ведуча талант-шоу - Оксана Марченко.

Дивіться гала-концерт грандіозного шоу " Україна має талант! " Сьогодні, 26 червня о 20:00 на каналі СТБ.

SerjogaДата: Четвер, 25.06.2009, 21:05 | Повідомлення # 42
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
М1 покаже програму

« Майкл Джексон. Король поп - музики »

- « МедіаБізнес »

Сьогодні о 20:30 канал М1 покаже програму « Майкл Джексон. Король поп-музики », присвячену пам'яті артиста.

На протязі години в програмі будуть показані кліпи Джексона. Про життя співака розповість ведуча Вася Фролова.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер сьогодні, в госпіталі Університету Каліфорнії від зупинки серця. Йому було 50 років.

Канали М1 та М2 входять в ЗАТ «ТелеОдин». М1 розпочав мовлення у грудні 2001 р. Частка аудиторії (люди 18 +) в першому півріччі 2008 р.- 1,217%, рейтинг - 0,19%, по комерційній аудиторії 14-49 частка - 1,94%, рейтинг - 0,24%. Супутниковий канал «М2-Естрада» розпочав тестове мовлення в 2007 р. Канали контролює Віктор Пінчук.

RATVODДата: П`ятниця, 26.06.2009, 21:00 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
31 ЛИПНЯ 2009 СТАРТУЄ

НОВА ІТАЛІЙСЬКА СУПУТНИКОВА ПЛАТФОРМА

31 липня на Hot Bird, 13E запрацює

нова супутникова ТБ-платформа з Італії - TIVU SAT

.

До складу нової платформи увійдуть 19 основних італійських телеканалів.
З середини липня у продажу з'являться термінали з картою доступу до послуг платформи Tivu Sat, орієнтовна вартість якого - 100 ЄВРО. Абоненти, що мають ресівери з підтримкою системи умовного доступу Nagravision можуть замовити карту доступу (її пришле телекомпанія RAI), при цьому не буде необхідності у витратах на новий термінал, - потрібно буде сплатити лише вартість доставки карти.
У 2010 році в продаж поступлять САМІ модулі, які дозволять здійснювати перегляд каналів платформи на великій кількості моделей ресіверів, що є на даний момент.
До складу платформи увійдуть:
10 телеканалів від телекомпанії RAI: Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rai4, Rai Gulp, Rai Gulp +1, Rai Sport +, RaiNews24, Rai Storia, а також Rai Edu 1.
7 телеканалів від холдингу Mediaset: Canale 5, Rete 4, Italia 1, Iris, Boing, Boing+1, Mediashopping.
А також інші італійські канали: La7 і Sat 2000.
Пізніше планується ввести також канали в HD-формате.
При цьому поки що не вирішено - чи кодуватимуться (у складі нової платформи) все ті програми, на які у вищеперелічених італійських телекомпаній немає прав на трансляцію за межами самої Італії.
RAI і MEDIASET мають по 48% акцій нової супутникової платформи, останніми 4-мя відсотками володіє Telecom Italia Media.


RATVODДата: П`ятниця, 26.06.2009, 21:46 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Телеканал ТВі переходить на літню сітку

і заявляє про зростання переглядів

Телеканал ТВі переходить на літню сітку. Зміни торкнутися авторського слота 21.00-22.00. Так, з 13 липня програма «Євгеній Кисельов. Вгорі», яка виходить по неділлях в 21.00, вирушає на канікули і повернеться в ефір 6 вересня. Програма «Правда Віталія Портникова/Романа Ськрипіна» (транслюється в 21.30 - 22.00 по буднях), бере відпустку з 1 серпня і знову з'явиться на каналі 31 серпня.

Програма журналістських розслідувань «Знак оклику», яка виходить по суботах в 21.00, вирушає на канікули з 19 липня по 28 серпня. В цей час в ефір виходитимуть дайджесты передачі. Крім того, зніматимуться сюжети як для деяких з дайджестов, так і для нових програм.

Прес-служба телеканалу також повідомляє про зростання показників смотрения каналу. Так, за даними компанії ГФК - Україна, доля каналу по аудиторії 18+, 50 тыс+ зросла з 0,57% в січні до 0,93% в травні.

Програма «Євгеній Кисельов. Нагорі» 14 червня досягла своїх рекордних показників: доля -2,1%, рейтинг - 0,81% для аудиторії 18+, міста 50 тыс+.

Нагадаємо, як писав «Медіабізнес», телеканали влітку міняють свої програми. У основом зміни стосуються політичних ток-шоу, які на літні місяці заменяютмя «легшими» програмами.

Так, на 2 месяця у відпустку піде ток-шоу «Шустер Live» - з 27 червня по 27 серпня. Місце програми на телеканалі «Україна» займе серіал «Моя прекрасна няня».

З початку липня ICTV відправить до відпустки «Свободу слова». Програма повернеться в ефір у вересні, а донині її замінять фільми. На «П'ятому каналі» в найближчі два місяці відпочинуть від ефіру: «Ранок на «П’ятому», «Година економіки» та «5 копійок». Перерва на літо робить проект «Я так думаю з Ганною Безулік».

TÂi - український розважально-інформаційний телеканал. Почав мовлення 17 березня 2008 року. Направлений, в першу чергу, на показ сучасного популярного продукту (телевізійні серіали, художні фільми). Ядро аудиторії населення у віці 30-50 років. Директор - Княжіцкий Микола.

Джерело:


RATVODДата: П`ятниця, 26.06.2009, 21:49 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
« MTV Україна » повністю міняє

сітку мовлення на найближчих два дні

У найближчі два дні MTV Україна замінить всі програми і кліпи на кліпи Майкла Джексона. Як повідомляє прес-служба «MTV Україна» сьогодні телеканал змінив програму передач: цілий день на телеканалі транслюються лише відео кліпи Майкла Джексона, між якими виходять спеціальні програми, присвячені життя цього видатного артиста. Телеефір вихідних днів MTV, що настають, Україна присвятить Пам'яті Майкла Джексона. Телеканал готує спеціальні ексклюзивні програми, присвячені життєвій дорозі і творчості Короля поп-музыки.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер сьогодні, в госпіталі Університету Каліфорнії від зупинки серця. Йому було 50 років.

«MTV Україна» - перший міжнародний музичний телеканал. У українському ефірі з 24 серпня 2007 р. Входить в усесвітню телевізійну мережу MTV Networks, що належить медіа-корпорації Viacom. MTV Networks International володіє мультимедійними брендами MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Paramount Comedy та Game One. Генеральний директор Костянтин Стрюков.

http://www.mediabusiness.com.ua


Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024