FORUM TV-SATСубота
05.10.2024, 18:23

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28467
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
kozakuaДата: П`ятниця, 25.11.2011, 15:10 | Повідомлення # 1051
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Матчи NHL на телеканале "Спорт 1" Радуга ТВ




«Спорт 1» в ночь с пятницы на субботу начнет показ прямых трансляций матчей чемпионата НХЛ. Первым поединком, который будет предложен зрителям, станет встреча «Вашингтона» и «Рейнджерс».

- Договор заключен до конца текущего сезона, — приводит РИА Новости слова заместителя гендиректора ВГТРК и главного редакторв канала «Россия-2» Дмитрия Медникова. — Разумеется, в дальнейшем будет рассматриваться вариант с более долгосрочным сотрудничеством с НХЛ. Пока точно не могу сказать, с какой регулярностью мы будем показывать матчи, сетку трансляций сформируем в течение ближайшей недели. Главной целью для нас является показ всех топовых, статусных игр. Если, условно говоря, на неделе подобные встречи будут идти ежедневно, то мы постараемся охватить их в ежедневном режиме. При этом если отдельные матчи НХЛ будут совпадать по времени с трансляциями российских соревнований, то именно последним мы будем отдавать предпочтение.

Репортаж о матче «Вашингтон» — «Рейнджерс», в котором примут участие Александр Овечкин, Александр Семин и Артем Анисимов, начнется в субботу в 1:00 по московскому времени. Комментировать эту встречу будет Александр Ткачев.

Также в пятницу в 22:00 (мск) на ТК «Спорт 1» начнется трансляция еще одного поединка между «Бостоном» и «Детройтом».

Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: П`ятниця, 25.11.2011, 15:13 | Повідомлення # 1052
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
"Россия 2" будет транслировать матчи НХЛ




Телеканалы "Россия 2" и "Спорт 1" будут транслировать матчи чемпионата НХЛ. Об этом заявил заместитель генерального директора ВГТРК и главный редактор канала "Россия 2" Дмитрий Медников, сообщает РИА Новости. По словам Медникова, договор с НХЛ заключен до конца сезона-2011/12, но возможно, что соглашение будет продлено.
В какую сумму ВГТРК обошлись права на телетрансляции матчей НХЛ, не уточняется.

Медников отметил, что пока неясно, с какой регулярностью "Россия 2" и "Спорт 1" будут показывать игры, однако эти телеканалы постараются транслировать все "статусные" матчи. Главный редактор "России 2" пояснил, что в тех случаях, когда отдельные матчи НХЛ будут совпадать по времени с трансляциями российских соревнований, приоритет будет отдан последним.

Согласно телепрограмме, размещенной на сайте Sportbox.ru, первая трансляция матча НХЛ на "России 2" пройдет в ночь на 26 ноября. Показ матча "Вашингтон Кэпиталс" - "Нью-Йорк Рейнджерс" начнется в час ночи по московскому времени.


Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Субота, 26.11.2011, 12:10 | Повідомлення # 1053
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
День пам′яті жертв голодоморів на ТБ: нових спецпроектів немає, розважалівку обіцяють прибрати


26 листопада, у День пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій, лише деякі телеканали покажуть спеціальні фільми та проекти і приберуть розважальні анонси. На декількох каналах йтимуть однакові фільми (Голод-33», «Хлібна гільйотина»). Ніхто не відмовиться від реклами. Відповідні висновки «Телекритика» дістала, опитавши представників телеканалів щодо їх програмного наповнення 26 листопада.
Усі опитані канали транслюватимуть звернення президента Януковича і вшанують пам'ять жертв голодоморів хвилиною мовчання.

За інформацією прес-служби Першого Національного, 26 листопада будуть показані концерт-реквієм, молебень та низка спецфільмів. О 12:30 вийде концерт-реквієм пам'яті, після цього о 13:45 вийде художній фільм «Час скорботи і пам'яті». О 14:30 покажуть «Голод-33» - трилогію власного виробництва, зняту за мотивами повісті Василя Барки «Жовтий князь». Нагадаємо, трилогія створена в 2008 році до 75-х роковин Голодомору в Україні. Дія більшої частини фільму розповідає про голодомор на Харківщині. О 16:25 вийде художній фільм «Холодне літо 53-го», який теж приурочено до Дня скорботи. Після фільму о 20:45 (з продовженням о 21:50) - Молебень у пам'ять жертв голодоморів та політичних репресій.
Як повідомив керівник управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Альберт Потапов, в оформленні телеканалу буде використано стилізоване зображення пам'ятника жертвам Голодомору в кутку екрану.
Також спеціально до цього дня Перший національний створив ролик про трагедію біля селища Биківня, який показуватиме протягом усього дня. Адже саме біля Биківні у 1930-х - на початку 1940-х років в умовах секретності здійснювалися масові поховання осіб, репресованих і страчених у Києві органами НКВС. Офіційно будівництво спеціальної зони для таємних поховань неподалік столиці розпочалося з 1936 року. За даними науковців, у Биківні поховано близько 100-120 тисяч репресованих. Ця трагедія зіставна за масштабом із такими злочинами, як Аушвіц, Бухенвальд, Дахау, Бабин Яр та Катинський розстріл.

«1+1» планує показати телеглядачам низку художніх фільмів: «Абонент поза зоною досяжності», «Було діло на Кубані», голлівудський «Знахар», а також «День Перемоги» (про Велику вітчизняну війну) о 23:45. Як зазвичай, вийде випуск новин. Спеціальних проектів канал не готував. Минулого року він показував три документальні проекти: картину «Свіча Джеймса Мейса», фільм «Хлібна гільотина» режисера-документаліста Ігора Кобрина, а також фільм «Великий голод», створений редактором ТСН і журналістом Едуардом Лозовим і режисером Павлом Овечкіним. Але тоді в ефір вийшли також «Велике перевтілення», «Від пацанки до панянки», «Справжні лікарі», «Анатомія слави», «Гроші».

Щодо Нового каналу, то, як і минулого року, він покаже фільми про Гаррі Поттера. Окрім цього упродовж дня транслюватимуться інші художні фільми («Каблучка Нібелунгів», «Чорнильне серце», «Втікачі»).
Ще цього дня покажуть «Ревізор» з Ольгою Фреймут та «Аферисти». Спецфільмів канал не готував. Минулого року він показував фільм, присвячений Голодомору, - в рамках документальної серії «Невідома Україна».

Мовлення «Інтера» в День пам'яті жертв голодоморів буде змінено. «Увесь день в ефірі телеканалу «Інтер» буде тематична плашка, присвячена пам'яті жертв Голодомору. У цей день в ефір не вийдуть розважальні та гумористичні проекти, серед яких - «Формула любові», «Городок», «Орел та решка», «Україно, вставай!», «Вирваний з натовпу», «Найрозумніший», «Розсміши коміка», «Розбір польотів»», - сказала ТК прес-секретар каналу Аліна Самойлова.
Однак о 13.00 вийде концерт Ігоря Крутого та Лари Фабіан. У прес-службі сказали, що це буде ліричний та драматичний концерт, і «його не можна назвати розважальним». «Те, що роблять Лара Фабіан разом з Ігорем Крутим - це глобальний проект, тому що ці пісні не тільки про кохання, але і про соціальні аспекти, якими наповнене наше життя», - розказав Алан Бадоєв, режисер кліпів, які будуть показані під час концерту.
Цього дня покажуть три частини документального проекту «Майдан» Євгена Кисельова та Євгена Бєланюка (15:05-18:00) про Помаранчеву революцію. О 9:05 на каналі вийде документальний фільм «Хлібна гільйотина», який також транслюватиме НТН. 2010-го року «Інтер» показував «Голод-33».

Телеканал ICTV спеціальних фільмів до дня скорботи не підготував. Цього дня вийдуть програми «Провокатор», «Максимум в Україні», «Стоп-10», у повторі «Останній герой», випуск «Фактів» та фільми «Ван Хельсинг» і «Пункт призначення-3». У прес-службі зазначили, що в ефірі не буде розважальних анонсів і розважальної реклами.


СТБ також транслюватиме переважно художні фільми («Розумниця, красуня», «В бій ідуть лише старі»). Зранку - повтор «Зважених та щасливих». Також, у прес-службі СТБ повідомили, що зняли з ранкового ефіру «Їмо вдома», повтор «Танцюють всі!-4» та повтор «Весільних битв». Однак «Х-фактор» (19:00) у програмі залишився.
«У цю суботу глядач побачить ліричний випуск «Неймовірних історій кохання» (21:20). Також команда «Х-фактора» з особливою увагою поставилась до репертуару суботнього ефіру - усі пісні будуть ліричні, а ефір відкриє хвилина мовчання». Щодо спецфільмів, то телеканал їх не підготував до Дня пам'яті», - повідомили на телеканалі.

Канал «Україна» теж внесе свої корективи у пограмну сітку суботи. З цієї причини не вийдуть в ефір такі програми: повтор «Добро пожаловать» (2:45) та «Оголена красуня» (12:00). У зв'язку з Днем пам'яті хронометраж новин «События» буде збільшено до півгодини.
Минулого року канал показав сюжет, присвячений Дню пам'яті жертв голодоморів, у рамках випуску новин о 19:00, а також тематичний фільм «Секретний ешелон».

На телеканалі ТЕТ у суботу вийдуть три частини фільму «Люди-Ікс», «Життя за межею», серіал «Спліт», програма «Лялечка» із Жанною Бадоєвою. Цього дня спецпроектів ТЕТ не покаже.

К1 відмовився від розважальних проектів і протягом дня показуватиме переважно документалістику. Зокрема, три стрічки про НЛО (16:10-19:10), «Жадібність: їжа швидкого приготування» (19:10), «Сергій Бодров. Він просто пішов в гори» (20:10), «Ти будеш мене малювати все життя. Гала Далі» (21:10) та «Відьми» (22:10). Також в ефірі вийде програма «Найрозумніший» з Тіною Канделакі та «Що? Де? Коли?».

5 канал, як і минулого року, проведе телемарафон «Голодомор. Геноцид українського народу». Впродовж доби буде призупинена трансляція розважальних програм. Вшанування розпочнеться о 16:00 загальнонаціональної хвилини мовчання прямим включенням у «Час:Новин» із заходу біля Меморіалу пам'яті жертв голодомору у місті Києві.
Перша студія розпочнеться о 16:30. В обговоренні теми Голодомору візьмуть участь видатні особистості України, історики та нащадки свідків тих подій. Упродовж марафону на 5-му каналі відбудеться показ низки документальних фільмів, зокрема о 21:10 вийде фільм з циклу історичних програм «Машина часу», о 22:00 - «Хліб насущний» ПЦ «Закрита зона».

НТН о 9:45 покаже фільм «Голод-33»( цей фільм вийде також на Першому Національному), о 12:35- документальний фільм «Живі», о 13:50 вийде ще один спецфільм «Хлібна гільйотина». Будуть програми «Речовий доказ», «Головний свідок», серіали «Золотий капкан», «Павутиння» .

У телепрограмі М1 зазначено: протягом доби - траур. Цього дня на каналі буде грати спокійна та повільна музика.

На ТВі вийде програма «Згадати все» із фільмом «Жорна». Вона вже виходила в ефір у понеділок, 21 листопада, а у День пам'яті жертв голодоморів о 15:45 буде її повтор.
Такі спецфільми як «Крізь століття», «Василь Стус - шлях до себе», «Великий голод», «Жнива розпачу», «Загадка Норильського повстання», «День скорботи», «Моя адреса - Соловки», «Врожай відчаю», «Холодний постріл», «Під чорним тавром», «Сонце в терновому вінку», «Свіча Джеймса Мейса», присвячені Дню скорботи, цього дня телеканали не покажуть.

Як повідомляла «Телекритика», державні мовники присвятять 160 годин телеефіру вшануванню пам'яті жертв голодоморів. Також ТРК «Київ» планує показати фільм «Голодомор-33» (11:30, 13:25).

Нагадаємо, 26 листопада в Україні вшановуватимуть пам'ять загиблих під час Голодомору 1932-1933 років. Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надіслала звернення до керівників телерадіоорганізацій, у якому наголошується на необхідності внесення 26 листопада відповідних змін до телерадіопрограм.

Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Понеділок, 28.11.2011, 15:23 | Повідомлення # 1054
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Международная версия «Первого национального» появится в начале 2012 года




Международная версия «Первого национального» появится в начале 2012 года на спутнике SES Astra. Об этом «Медиабизнесу» сообщил заместитель гендиректора НТКУ Евгений Буцан. Телеканал «в открытом доступе» смогут смотреть жители Европы, Азии, Ближнего Востока и Северной Африки.

Пока что договор о вещании на спутнике SES Astra не подписан, Евгений Буцан не смог сказать, сколько услуга будет стоить для НТКУ. В то же время он не считает стоимость запуска международной версии Первого канала «колоссальным бюджетом».

«Ориентировочная цена использования арендуемого спутника за 24 часа составляет до $20 тыс. Это рыночная цена в мире», - сказал один из руководителей НТКУ.

Международную версию «Первого национального» пока не смогут оценить жители таких стран как Канада, или Автралия, где проживает значительное число выходцев из Украины.

«Пока речь идет лишь об одном спутнике - это SES Sirius, который теперь называется SES Astra. Чтобы канал смогли увидеть в Америке и Австралии, нужен дополнительный спутник. Технически все возможно, вопрос лишь в деньгах», - отметил Буцан.

По его словам, основная причина, которая не позволяла запустить канал до настоящего времени лежит в действующих нормативных актах. Финансирование телеканала связано с формирование госзаказа.

«Действующие нормативные акты не позволяют сформировать госзаказ на вещание 24 часа в сутки, включая повторы передач. А госзаказ на 50% нам не подходит, поскольку мы не сможем «закрыть» оставшиеся 12 часов эфира своими программами, даже включая 50% повторов. Ведь таким образом дефицит в наполнении мы должны будем заполнять эфир за счет собственных денежных поступлений, а не госзаказа», - объяснил Буцан.

Он также сообщил, что нынче продолжается диалог с Гостелерадио, чтобы получить госзаказ на вещание 24 часа в сутки.

Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Вівторок, 29.11.2011, 09:29 | Повідомлення # 1055
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Deutsches Wetter Fernsehen открыто на Astra (19,2°E)




На европейской спутниковой системе Astra (19,2°E) начал вещание немецкий не кодированный канал Deutsches Wetter Fernsehen.
Как следует из названия, немецкий телеканал посвящен исключительно программам о погоде. Deutsches Wetter Fernsehen начал вещание в 2004 году, был ранее доступен в сетях кабельных операторов в Германии и Австрии. Канал входит в состав медиагруппы ProSiebenSat.1 Media AG.

Технические параметры:
Astra (19,2°E), 12,051 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, service ID 20011, video PID 2559, audio PID- 2560 и 2563 (AC3), FTA
Deutsches Wetter Fernsehen вещает со спутника почти 24 часа в сутки - региональный Sat.1 включается с 17:30 до 18:00.


Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Вівторок, 29.11.2011, 20:53 | Повідомлення # 1056
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Sky Sports News тестируется на Astra (19,2°E)




Немецкий спортивный информационный канал Sky Sports News начал тестирование на спутнике Astra (19,2°E). Начало вещания намечено на 1.12.2011 в составе платформы Sky Germany. С 1.12. по 31.12.2011 в рамках промоакции Sky Sport News будет вещать FTA, затем сигнал SD и HD версий канала будет закодирован. Sky Sports News будет вещать 24 часа в сутки с новостями из мира спорта.
Технические параметры Sky Sport News SD:
Astra (19,2°E), 11,720 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, Betacrypt, Videoguard, Nagravision
Технические параметры Sky Sport News HD:
Astra (19,2°E), 12,304 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2/QPSK, Videoguard


Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Вівторок, 29.11.2011, 21:01 | Повідомлення # 1057
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Румынские каналы с новыми SR и FEC на Eutelsat W3C (16°E)


Румынская спутниковая платформа Intact Production сменила параметры symbol rate (SR) и FEC на спутнике Eutelsat W3C. Пакет Intact Production работает на trp. B6, 11,132 GHz, pol. V. Пакет включает румынские не кодированные каналы: Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle TV, GSP TV, радиостанции: Radio Zu и Romantic FM a также кодированный канал Antena 1 (Power VU).
Технические параметры:
Eutelsat W3C (16°E), 11,132 GHz, pol. V, SR 14815, FEC 5/6, DVB-S/QPSK


Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Середа, 30.11.2011, 15:02 | Повідомлення # 1058
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
НТВ покажет решающие матчи "Зенита" и ЦСКА в Лиге чемпионов




Телеканал НТВ покажет в прямом эфире решающие матчи российских клубов "Зенита" и ЦСКА в групповом турнире Лиги чемпионов, пишет издание "Спорт-Экспресс". Ранее НТВ в каждом туре Лиги чемпионов транслировал матч с участием только одной из этих команд, а вторую игру показывал спутниковый канал "НТВ-Плюс".
В последнем (шестом) туре группового этапа Лиги чемпионов 6 декабря "Зенит" сыграет с португальским "Порту", а 7 декабря ЦСКА встретится с итальянским "Интером". Для российских команд матчи будут выездными, обе игры начнутся в 23:45 по московскому времени.
Официального подтверждения информации о трансляции матчей на канале НТВ пока нет. На официальном сайте телеканала программа передач опубликована до 4 декабря включительно.
В групповом турнире Лиги чемпионов - 2011/12 НТВ четыре раза показывал матчи "Зенита" (с АПОЭЛом, "Порту" и дважды с "Шахтером) и один раз - матч ЦСКА (с "Лиллем").
Из российских команд наибольшие шансы на выход в 1/8 финала имеет "Зенит". Для этого питерской команде достаточно сыграть с "Порту" вничью. ЦСКА выйдет из группы только в том случае, если победит "Интер", а французский "Лилль" и турецкий "Трабзонспор" сыграют вничью.

Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
slavasamДата: Середа, 30.11.2011, 20:04 | Повідомлення # 1059
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
2 грудня починає мовлення канал "Бійцівський клуб"



У сімействі не ефірних телеканалів ВДТРК з'явився новий: 2 грудня починає мовлення канал "Бійцівський клуб". Телеканал буде присвячений світу "силових" видів спорту у всіх його проявах: професійний та аматорського боксу, змішані єдиноборства, дзюдо, карате, боротьба самбо і все, що з ними пов'язано. Канал планує здійснювати мінімум дві прямі трансляції світового рівня щотижня. З 2 грудня "Бійцівський клуб" буде доступний на російських супутниках "Ямал 200" (90 градусів) і ABS-1 (LMI) (75 градусів) у відкритому вигляді. У лютому 2012 року сигнал буде закодований. 2 грудня канал починає мовлення з ексклюзивною прямої трансляції турніру "Битва чемпіонів-6. Збірна Росії проти Збірної Світу", в якому беруть участь 20 чемпіонів світу з Європи різних стилів єдиноборств. Пряму трансляцію можна буде дивитися на сайтах "Вести. Ru" та Sportbox.ru. Відразу після цієї трансляції - прямий ефір з Німеччини: поєдинок за звання суперчемпіона світу за версією WBA - Фелікс Штурм проти Мартіна Мюррея. Серед прем'єр грудня: 3 грудня "Ніч важковаговиків" - боксерський вечір з Гельсінкі. Олександр Повєткін в перший раз захищає свій титул чемпіона світу за версією WBA. Пряму трансляцію можна буде дивитися на сайтах "Вести. Ru" та Sportbox.ru. 5 грудня - боксерський вечір в Єкатеринбурзі, де в бою за звання чемпіона Азії за версією WBC виступить один з кращих російських "середньоваговиків" Руслан Провідників; поєдинки Світової серії боксу, в якій Росію представляє команда "Динамо-Москва". Цю трансляцію також можна буде побачити на сайті Sportbox.ru. "Бійцівський клуб" стане самим "чоловічим" телеканалом в цифровому пакеті ВДТРК. У 2011 році трансляції боксу і єдиноборств на російському телебаченні переглянуло близько 50 відсотків всієї російської аудиторії. Частка чоловіків у віці від 15 років і вище - більше 73 відсотків. Ключові події сезону 2011-2012 років: титульні поєдинки російських чемпіонів світу з боксу Дениса Лебедєва, Дмитра Пирога, Заура Байсангурова, Олександра Повєткіна; світової бокс від провідних промоутерських компаній США і Європи (12 чемпіонських подій від німецької компанії Sauerland, 16 вечорів з боями за світовий титул від американського промоутера Top Rank); турніри з боксу, боротьби, дзюдо на Олімпіаді в Лондоні і передолімпійські відбіркові змагання; найбільш значущі події від партнера каналу - Російського союзу бойових мистецтв; турніри зі змішаних єдиноборств (ММА, ДО-1) з Росії, США і Європи. "Бійцівський клуб" - це найкасовіші і рейтингові події у світі професійного боксу і змішаних єдиноборств у самому повному обсязі; прес-конференції та інтерв'ю бійців в прямому ефірі до і після поєдинків; репортажі про підготовку до боїв; портретні документальні фільми; аналітика і прогнози. "Бійцівський клуб" - це найяскравіші і напружені аматорські змагання, включаючи олімпіади і чемпіонати світу та Європи. Це "Золота колекція" (більше 500 годин) поєдинків легенд світового боксу і єдиноборств, що включає бої братів Кличків, Федора Емельяненко, Олександра Повєткіна, Миколи Валуєва, Роя Джонса, Мухаммеда Алі, Оскара-Де Ла Хойя, Флойда Мейвезера і багато інших. "Бійцівський клуб" - це майстер-класи кращих спортсменів і тренерів, уроки мужності і майстерності. "Бійцівський клуб" - це яскраве і якісне межпрограммное оформлення. Особами каналу стануть російські і зарубіжні бійці зі світовим ім'ям, образи яких знайомі кожному глядачеві. "Бійцівський клуб" - це телевізійна команда, найкраще в країні показ бокс і єдиноборства. У сезоні 2011 року вона організувала HD-трансляції головних російських боксерських подій - турніри "Битва двох імперій" (головний бій - Денис Лебедєв проти Роя Джонса), бій за звання чемпіона світу WBO (Дмитро Пиріг проти Геннадія Мартиросяна), турнір "Ні кроку назад!" (головний бій - Денис Лебедєв проти Джеймса Тоні), вечори Golden Glory і Fight Nights. "Бійцівський клуб" - це менеджерська команда, яка створила найуспішніші телевізійні канали останнього часу "Спорт 1, Спорт 2", "Моя планета" і "Наука 2.0". Дистрибуцією телеканалу займається агент ВДТРК компанія "Сигнал-медіа".
джероло
kozakuaДата: Середа, 30.11.2011, 21:00 | Повідомлення # 1060
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
ТОНІС оновлює сітку мовлення і переносить новини




З 1 грудня ТОНІС (tonis) змінює сітку мовлення та переносить новини у новий слот.
Тепер у праймі каналу транслюватимуться соціальні проекти.
О 20:00 вийде ток-шоу «Соціальний статус». Темою першого ефіру буде «Житлово-комунальне господарство». Після нього о 21:00 стартують оновлені новини каналу - «Соціальний пульс». Нагадаємо, раніше інформаційний проект каналу під назвою «24 години» транслювався о 20:30.
Окрім вечірнього прайму, новини на ТОНІСі виходитимуть ще й о 6:00, 15:00, 18:30, 00:30. Також тричі на день канал показуватиме 5-хвилинний блок економічних новин «Економічний пульс»: о 6.55, 8.55 та 18.55.
О 21:30 канал показуватиме документальний проект «Невідома планета», а після нього о 22:30 - художні фільми.
Також о 19:00 канал запустить серіал «Ад'ютанти кохання» виробництва «Амедіа».
Як уже повідомляла «Телекритика», ТОНІС перезапускається 1 грудня. В ефір вийде з оновленим логотипом tonis та проектами власного виробництва.

Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Четвер, 01.12.2011, 01:36 | Повідомлення # 1061
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Teсты нового украинского канала о моде


Вскоре появится первый , украинский канал полностью посвященный моде . Нa спутнике ASTRA 4A (4,8°E) на частоте 12,073 GHz, pol. H появилась некодированая тестовая контрольная картинка , в приемниках прописывается под названием Ukrainian Fashion. За новую станцию отвечает украинская корпорация Ukrainian Business Group (UBG), kоторая в своем перечне имеет уже музыкальный канал A-One Ukraine и бизнесовый UBC.

Ukrainian Fashion должен был начать вещание 1 октября 2011 года. Кроме канала Ukrainian Fashion, должны появиться каналы Z-TV и Dobro-TV.

Все каналы Ukrainian Business Group (UBG) есть дистрибуцией с транспондера 12,073 GHz, pol. H. Этот мультиплекс вскоре покинет украинский канал OSK-Odessa, kоторый 30 ноября этого года появился также на 11,766 GHz, pol. H этого же спутника . Недавно таким же способом перенесен канал SCI.

Технические параметры Ukrainian Fashion:

Astra 4A (4,8°E)
тп. 15 (12,073 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)

ID: Ukrainian Fashion
PID V: 6541
PID A: 6542
PID PCR: 6541
SID: 6540
PID PMT: 6540
Koдирование: открыто


Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Четвер, 01.12.2011, 13:34 | Повідомлення # 1062
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28467
Статус: Оффлайн
Новий "Tonis" виділить для обговорення

соціальних тем вечірній прайм




Частина вечірнього прайм-тайму будніх днів оновлений телеканал «Tonis» присвятить обговоренню гострих соціальних питань.
У рамках нового проекту «Соціальний статус» кожному дню тижня буде відповідати певна тема. «Пенсійна реформа, соціальна держава, здоров'я громадян, житлово-комунальна сфера, правова держава - на кожен день заплановано окреме обговорення. Це зроблено для зручності глядачів, які будуть знати, що в ефірі існує певний порядок. Для аудиторії, на яку в основному орієнтується оновлений «Tonis», це має велике значення », - уточнила прес-служба.

На проекті «Соціальний статус» працюватиме цілодобова телефонна лінія. Інформація, яка надходить від телеглядачів, буде аналізуватися і послужить матеріалом для подальших програм, а найбільш гострі питання ведучі проекту тут же поставлять в прямому ефірі запрошеним гостям - фахівцям різних сфер діяльності і представникам владних структур, підкреслила прес-служба.

Як повідомлялося, з 1 грудня 2011 року телеканал «Tonis» вперше в Україні почне мовлення в HD-форматі, змінить бренд на латинське накреслення (Tonis) і концепцію. Тепер «Tonis» позиціонує себе як Перший соціальний канал, що висвітлює найважливіші аспекти життя країни з яскраво вираженою орієнтацією на проблеми простих людей.

Довідка. Телеканал «Tonis» заснований в 1991 році. У період з 1997 по 2000 рік канал отримав право мовлення на всій території України з використанням усіх видів сигналу. На сьогоднішній день його аудиторія перевищує 18 мільйонів чоловік в більш ніж 230 населених пунктах України. Загальний обсяг ефірного мовлення - 24 години на добу, повідомляє сайт телеканалу.

segodnya.ua
kozakuaДата: Четвер, 01.12.2011, 14:42 | Повідомлення # 1063
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
ICTV і «Корреспондент» запускають спільний проект «Герої каппраці»




Програма «Факти» на ICTV і журнал «Корреспондент» готують спільний проект «Герої каппраці». Це серія матеріалів про людей, які змінили власні долі наполегливою працею. Про це йдеться на сайті телеканалу.
«Герої каппраці» - цикл розповідей про бізнесменів, які починали свій бізнес «у голодні 90-ті роки». Проект об'єднує 10 телевізійних сюжетів і 10 статей. Щочетверга сюжет про одного з героїв виходитиме у спецрубриці програми «Факти», у п'ятницю його друкована версія з'являтиметься в журналі.
Над телесюжетами працюватиме журналіст «Фактів» Дарка Оліфер, географія проекту - вся Україна.
«Мені приємно відкривати цей проект та ще приємніше усвідомлювати спільний творчий настрій, з яким ми його готували. - говорить головний редактор інформаційної служби ICTV, ведуча «Фактів» Олена Фроляк. - Адже тема благодатна - люди, які зробили самі себе, люди, які не жаліються і не чекають чогось від влади. У всіх наших героїв різний бізнес - рибне господарство, виробництво натуральних соків, сільське господарство або туризм, проте всі вони дуже відкриті та цікаві люди, їм так і хочеться поділитися власним досвідом і підштовхнути невпевнених. Не бійтеся життя змінити - їхній девіз, - робіть спроби, шукайте себе, не чекайте кращих часів і зручної можливості, вони самі з'являться, як тільки ви рішуче почнете щось робити».
Нагадаємо, восени 2008 року телеканал ICTV робив схожий спільний проект з газетою «Коммерсантъ» - «Кому належить Україна». Однак вийшов лише один випуск програми, після чого ICTV припинив її показ. За офіційною версією, причиною такого кроку назвали фактичний початок у країні передвиборчої кампанії. Однак у «Коммерсанті» вийшов повний цикл матеріалів.

Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Четвер, 01.12.2011, 15:36 | Повідомлення # 1064
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Новий російський музичний телеканал "RAP.ru" на супутнику Yamal 201-90° E




Новий телеканал молодіжної музики всих направлень !

Супутник Yamal 201-90° E
11057 V 26470 3/4
DVB-S/MPEG-2
відкрито


Власні спостереження
RATVODДата: П`ятниця, 02.12.2011, 00:01 | Повідомлення # 1065
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28467
Статус: Оффлайн
Новий супутниковий телеканал

ВГТРК - " Бійцівський клуб "




У сімействі неефірних телеканалів ВГТРК з'явився новий: 2 грудня починає мовлення канал "Бійцівський клуб".

Телеканал буде присвячений світу "силових" видів спорту у всіх його проявах:
професійний і любительський бокс, змішані єдиноборства, дзюдо, карате, боротьба, самбо і все, що з ними пов'язано.
Канал планує здійснювати мінімум дві прямі трансляції світового рівня щотижня.


З 2 грудня "Бійцівський клуб" буде доступний на російських супутниках "Ямал 200" (90 градусів) і ABS-1 (LMI) (75 градусів) у відкритому вигляді. У лютому 2012 року сигнал буде закодований.

2 грудня канал починає мовлення з ексклюзивною прямої трансляції турніру "Битва чемпіонів-6. Збірна Росії проти Збірної Світу", в якому беруть участь 20 чемпіонів світу з Європи різних стилів єдиноборств. Пряму трансляцію можна буде дивитися на сайті "Вести.Ru". Відразу після цієї трансляції - прямий ефір з Німеччини: поєдинок за звання суперчемпіона світу за версією WBA - Фелікс Штурм проти Мартіна Мюррея.

Серед прем'єр грудня:

3 грудня "Ніч важковаговиків" - боксерський вечір з Гельсінкі. Олександр Повєткін уперше захищає свій титул чемпіона світу за версією WBA. Пряму трансляцію можна буде дивитися на сайті "Вести.Ru".

5 грудня - боксерський вечір у Єкатеринбурзі, де в бою за звання чемпіона Азії за версією WBC виступить один з кращих російських "середньоваговиків" Руслан Провідників; поєдинки Всесвітньої серії боксу, в якій Росію представляє команда "Динамо-Москва".

"Бійцівський клуб" стане "чоловічим" телеканалом в цифровому пакеті ВГТРК. У 2011 році трансляції боксу та єдиноборств на російському телебаченні подивилося близько 50% всієї російської аудиторії. Частка чоловіків у віці від 15 років і вище - більше 73%.

Ключові події сезону 2011-2012 років:
титульні поєдинки російських чемпіонів світу з боксу Дениса Лебедєва, Дмитра Пирога, Заура Байсангурова, Олександра Повєткіна;
світовий бокс від провідних промоутерських компаній США та Європи (12 чемпіонських подій від німецької компанії Sauerland, 16 вечорів з боями за світовий титул від американського промоутера Top Rank);
турніри з боксу, боротьби, дзюдо на Олімпіаді в Лондоні і передолімпійські відбіркові змагання;
найбільш значущі події від партнера каналу - Російського союзу бойових мистецтв; турніри зі змішаних єдиноборств (ММА, К-1) з Росії, США та Європи.

"Бійцівський клуб" - це найкасовіші та рейтингові події в світі професійного боксу і змішаних єдиноборств в найповнішому обсязі; прес-конференції та інтерв'ю бійців у прямому ефірі до і після поєдинків; репортажі про підготовку до боїв; портретні документальні фільми; аналітика та прогнози .

"Бійцівський клуб" - це найяскравіші і напружені аматорські змагання, включаючи олімпіади та чемпіонати світу та Європи. Це "Золота колекція" (більше 500 годин) поєдинків легенд світового боксу та єдиноборств, що включає бої братів Кличко, Федора Емельяненко, Олександра Повєткіна, Миколи Валуєва, Роя Джонса, Мухаммеда Алі, Оскара Де Ла Хойя, Флойда Мейвезера і багатьох інших.

"Бійцівський клуб" - це майстер-класи кращих спортсменів і тренерів, уроки мужності і майстерності.

"Бійцівський клуб" - це найяскравіше і якісне міжпрограмні оформлення. Особами каналу стануть російські і зарубіжні бійці зі світовим ім'ям, образи яких знайомі кожному російському глядачеві.

"Бійцівський клуб" - це телевізійна команда, краще за всіх у країні показує бокс і єдиноборства. У сезоні 2011 року вона організувала HD-трансляції головних російських боксерських подій - турніри "Битва двох імперій" (головний бій - Денис Лебедєв проти Роя Джонса), бій за звання чемпіона світу WBO (Дмитро Пиріг проти Геннадія Мартиросяна), турнір "Ні кроку назад ! " (Головний бій - Денис Лебедєв проти Джеймса Тоні), вечори Golden Glory і Fight Nights.

"Бійцівський клуб" - це менеджерська команда, що створила найуспішніші телевізійні канали останнього часу "Спорт 1", "Спорт 2", "Моя планета" та "Наука 2.0".

Дистрибуцією телеканалу займається агент ВГТРК компанія "Сигнал-медіа".

01-12-2011]
vesti.ru
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024