FORUM TV-SATЧетвер
03.10.2024, 18:25

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Четвер, 13.08.2009, 14:08 | Повідомлення # 121
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал Kawaii TV почав регулярне мовлення

з супутника Sirius 4, 4,8E (+ скриншоти)

На супутнику Sirius 4 (4,8E) почав повноцінне мовлення канал Kawaii.TV.

Kawaii.TV - це російський телеканал присвячений фільмам аниме, який спочатку був доступний на супутнику ABS-1 (75E) в рамках платформи Веселка Тv. Враховуючи фінансові проблеми було вирішено закрити телеканал. Але вже в серпні 2009г. вирішено відновити мовлення.

Тестова карта телеканалу з'явилася на супутнику Sirius 4 (4,8E) 1 серпня 2009г. Тижнем пізніше канал почав регулярне мовлення у відкритому вигляді.

Технічні параметри:

Sirius 4 (4,8E)
12.680 GHz, H, SR: 9404, FEC: 3/4, відкрито

Домашня сторінка в інтернеті: www.kawaii-tv.ru

www.sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl


RATVODДата: Четвер, 13.08.2009, 14:16 | Повідомлення # 122
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Російський телеканал « ТВЦентр »

почав працювати в Таїланді

Російський телеканал «ТВЦентр-international» (TVCI - міжнародна версія телеканалу «ТБ Центр-Москва», - прим. «НР») почав трансляцію в країнах Азії, Північної Африки і Близького Сходу.
Про це повідомляють представники телеканалу.



Тепер міжнародну версію «ТБ Центру» можуть приймати глядачі Єгипту, Сирії, Ізраїлю, ОАЕ, Туреччини, Лівану, Китаю, Індії, Монголії, В'єтнаму, Камбоджі, Лаосу, Малайзії, Таїланду і інших країн. Всього, потенційна русскоговорящая аудиторія складає близько 6 мільйонів чоловік. В даний час ведуться переговори про включення TVCI в телевізійні пакети операторами кабельного, мобільного і готельного телебачення.

В даний час на території Таїланду з російських телеканалів приймається ОРТ і «РТР-планета». У Паттайе діє кабельне телебачення «Ласкаво просимо в Паттайю». У тестовому режимі намагається почати мовлення ще один кабельний російськомовний телеканал «Наш будинок Таїланд». Крім того, як пишуть російськомовні ресурси Таїланду, відомо про роботи із створення і третього російськомовного каналу в Паттайе.

www.nr2.ru


RATVODДата: Четвер, 13.08.2009, 14:22 | Повідомлення # 123
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал АТВ: Нацраду потрібно розганяти
за порушення
Конституції

Націоналістична, даруйте, національна рада з телебачення і радіомовлення в черговий раз
збирається закрити нам рот, позбавити телеканал
« АТВ » ліцензії.

Про це вже повідомляють всілякі сайти. Мовляв, нібито в наших програмах звучать заклики до насильницького скидання конституційних буд.

Не було таких закликів, були роз'яснення, що конституційних буд в Україні мало пахне. Якоби ми закликаємо до ксенофобії, нібито розпалюємо міжнаціональну ворожнечу. Прес-служба Нацради заявляє, що вони постійно отримують заяви від одеситів, я розумію, що у цих одеситів прізвища: Гурвіц, Ворохаєв, Убірія і інше. Я не дуже-то боюся, що удасться закрити наш канал, передбачаю, що одесити не дадуть це зробити. У «Комсомольській правді» опублікований матеріал, де говоритися, що телеканал «АТВ» визнаний найбільш смотрибельным, його більш всього дивляться одесити. Останнє місце займає гурвицевский телеканал «Круг», його дивиться 1% одеситів. Кому потрібний цей Радий з телебачення і радіомовлення? Видавати ліцензії? Так для цього не обов'язково містити ціле міністерство. Ще існує державний комітет з такими ж функціями. Ось хай держкомітет цим і займається, а цих дармоїдствують розганяти, які не дотримують конституцію, в якій написано, що цензура в Україні заборонена.

atv.odessa.ua
Джерело - protv.net.ua


RATVODДата: Четвер, 13.08.2009, 14:25 | Повідомлення # 124
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Нова назва каналу ZDFdokukanal

Німецький суспільний мовець ZDF, судячи з усього вже вибрав назву Neo, як заміну назві,
яка прийде на зміну нинішньому каналу документальних програм
ZDFdokukanal.

За повідомленням видавництва Kontakter, ZDF вже на початку липня зареєстрував в інтернеті домен zdfneo.de. Мовлення цього каналу передбачається почати в кінці осені або - вже найближчою взимку.
Офіційні представники ZDF доки ніяк не прокоментували цю новину.
Завдяки цьому новому проекту, ZDF сподівається привернути до себе увагу переважно молодіжній аудиторії. Репертуар програм каналу, планується наступний: показ документальних фільмів, художніх постановок і комедій, інформаційні програми. Даний канал також служитиме платформою для випробування програм нових форматів, які в разі успіху, можуть з'явиться в сітці мовлення основного каналу ZDF.
ZDF також планує перетворити свій театрально-постановочний канал ZDFtheaterkanal в канал, присвячений виключно культурі і культурним подіям.

Джерело:
Форум журналу MEDIASAT


RatvodTechДата: П`ятниця, 14.08.2009, 12:25 | Повідомлення # 125
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Новий тринадцятий транспондер Digi TV

* 2009-08-10 11:20:56 / Аніта Дябек
* джерело: parabola.cz

Новий, тринадцятий транспондер платформи Digi TV, на супутнику Intelsat 10-02 (1W), змінив значення свого параметра SR (Symbol Rate). Зараз оператор RCS/RDS проводить тести нової супутникової ємкості, яка з'явилася 7 серпня 2009 року. Digi TV зазвичай використовує 11 транспондерів на супутнику Intelsat 10-02 (1W) і 1 на супутнику Thor 5 (0,8W).

Технічні параметри :

Intelsat 10-02 (1W)
тп. 310x (12,531 GHz, pol. V, SR: 23340, FEC: 3/4, DVB-S)

Віщає там 13 телевізійних каналів, 12 у відкритій формі (FTA) і 1 кодований в системі Nagravision 2/3/4. Поки що не відомо, що в майбутньому з'явиться на новому транспондері Digi TV. Схоже дійде до введення послуг на угорський і румунський ринок.




Повідомлення відредагував RATVODTECHNIK - П`ятниця, 14.08.2009, 12:27
RATVODДата: Субота, 15.08.2009, 18:19 | Повідомлення # 126
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал НТН відновив сайт

Телеканал НТН запустив оновлену версію свого сайту - http://ntn.ua/uk.
Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер», в яку входить НТН.


На сайті з'являться веб-серверу-версії сюжетів новинної програми «Свідка», а також власних проектів «Агенти впливу», «Речовий доказ», «Правда життя». Тексти і відео проектів віднині розміщуватимуться в розділі «Новини». Окрім цього користувачі зможуть завантажувати свої новини і брати участь в різних конкурсах.

Під час запуску нового сайту була задіяна система одиничної реєстрації користувача (що також працює на інших сайтах медіагрупи), яка дозволить користувачам, які вже мають акаунт на сайтах inter.ua, к1.ua, šodrobnosti.ua, використовувати той же логін і пароль для входу на ntn.ua.

Окрім цього на сайті з'явився розділ «Сервіси», де розміщуватимуться телефони екстрених служб по всій Україні, карта відеокамер на дорогах і у великих містах, а також тест на знання правил дорожнього руху.

Перегляд відео на сайті також можливий на версії для КПК і мобільних телефонів - http://pda.ntn.ua/uk.

Розробку нового сайту НТН здійснювала компанія «Інтерактивний маркетинг», яка входить до групи «Інтер», спільно із студією веб-сервер-розробок Argentum IT Lab.

«Телекритика»

Форум журналу MEDIASAT


RATVODДата: Субота, 15.08.2009, 18:31 | Повідомлення # 127
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Активний сезон « Живи ! »

У новому сезоні телеканал «Живи!» запланував серію комплексних заходів щодо просування.

Осінню і на початку зими 2009 років пройде анонсуюча рекламна кампанія з використанням нестандартних рекламних носіїв, спільні акції з телевізійними і кабельними мережами, адресні акції і ін.

Починаючи з цього телесезону, телеканал «Живи!» братиме активну участь в найбільш значимих тематичних, спортивних, цільових масових заходах щодо всієї Росії, а також в проектах в рамках федеральної програми оздоровлення нації.

МедіаАтлас.ру


RATVODДата: Субота, 15.08.2009, 19:08 | Повідомлення # 128
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
У новому сезоні ТРК Україна порадує

блокбастерами і новими шоу із зірками

Генеральний директорТРК "Україна" відповів на питання наших читачів.

"У НОВОМУ СЕЗОНІ ПОРАДУЄМО

БЛОКБАСТЕРАМИ І НОВИМИ ШОУ Із ЗІРКАМИ"

Олексій Мазур: - чи транслюватиме ТРК "Україна" свій сигнал на супутниковій платформі Viasat? Чому канал зник з цієї платформи?

- Зараз ми ведемо переговори про співпрацю з керівництвом європейського Viasat. Десь через 2-3 тижні зможемо озвучити фінальний результат. На сьогоднішній день з їх боку озвучена цікава пропозиція, якою ми задоволені. Якщо все буде добре, канал скоро знов з'явиться на Viasat.

Тетяна: - Добридень! Моє питання стосується не каналу "Україна", а каналу "Новіні". Хочу взнати, чи набирається ще команда в його інформаційну службу? І як туди попасти? Я працюю випускаючим редактором служби новин на одному з національних каналів. Але хотілося б реалізувати себе на телеканалі, який лише починає своє життя.

- Спасибі за пропозицію. Запуск каналу "Новіні" із-за кризи ми відстрочили майже на рік. Він почне роботу десь на початку 2010-го року. Набирати кадри ми почнемо з жовтня. Якщо вам це цікаво, залиште свої координати на нашому сайті.

Персона: - Чим порадує канал в новому сезоні?

- В першу чергу якісним купленим продуктом. Це пакети блокбастерів від Sony Pictures і NBC Universal (Зокрема "Кинг Конг", всі частини "Форсажа". Нові серіали і продовження тих, які ми вже демонстрували, - "Глухар", "Платина", "Охоронець" і багато інших.
Будуть і нові проекти власного виробництва - розважальні шоу із зірками, шоу-побачень (Dating), новий гумористичний проект. Також цього року ми покажемо телеверсії багатьох яскравих подій. Зокрема, ми будемо партнером кінофестивалю "Молодість". Найцікавіші картини, які примали в нім участь, можна буде побачити в нашому ефірі.

Тетяна: - Добридень, Вальдемар. Як Ви відноситеся до молодих перспективних журналістів і ведучих? Чому серед "осіб" каналу немає новачків або молодих дарувань, яких Ви "відкрили" для глядачів? Зараз "модно" при каналі відкривати свою телевізійну школу. Як ви до них відноситеся? Чи є у Вас в задумках такий проект?

- Це дуже цікаво. У першій половині року у нас було мало продуктів власного виробництва. Все з вини кризи. Але вже восени у нас з'явиться значно більше новачків. А до весни ми готуємо декілька продуктів, в яких представимо нових осіб каналу. Таланти завжди нам цікаві, заходите на наш сайт і залишайте своє резюме.

Думаю, телевізійні школи потрібні, але, найголовніше - хороший колектив і практика.

Діма: - чи Буде канал показувати "Лігу чемпіонів"?

- Продовжуються переговори, але ліцензію поки що ніхто з телеканалів не купив.

Іван: - Шанований директор, впродовж довгого часу у нас не показує Ваш канал. Спочатку дивився його через супутникову антену, потім його закодували. Тоді придбав пакет Віасат, але буквально через тижні канал припинив мовлення. Кабельна мережа нашого міста Берегово (Закарпатська область) не охоплює мою вулицю. Допоможіть, будь ласка, дивитися Ваш канал.

- Сподіваємося, протягом 6-8 тижнів канал знову з'явиться на платформі Viasat. Тоді ви зможете нас дивитися.

"СТРУКТУРА ПРОГРАМИ "ПОДІЙ" НЕЗАБАРОМ СТАНЕ ІНОЙ"

Валентина: - Коли дивишся новини ТРК "Україна" складається враження, що всі події відбуваються лише в декількох містах України, а саме у Львові, Донецьку, Одесі і чи Києві (особливо Львові і Донецьку) .Будете Ви в майбутньому приділяти більше уваги іншим регіонам України, створювати програми про простих людей, які творять і розвивають свої регіони, - "знаходячись так далеко від Донецька?

- В кінці осені структура програми "Подій" стане декілька інший. Постараємося освітлювати не лише багато подій, які відбуваються у великих містах, але і все ті, які можуть бути интересными нашим глядачам. Для цього ми купили додаткове устаткування, яке лише підключаємо. Це нові репортерські пересувні телевізійні станції. Вони зможуть передавати сигнал практично з будь-якого місця в країні.

Юрій: - Здрастуйте, Вальдемар. Чи буде на Вашому каналі продовження серіалу "Женця", перший сезон якого був показаний раніше?

- На жаль, зараз ми не можемо придбати ліцензію на другу частину. Але плануємо покупку інших якісних серіалів такого роду.

Олексій Дегтяренко: - Здрастуйте! Хотілося б взнати, Ваш канал все-таки транслюватиме в прямому ефірі матчі прем'єр-ліги України за участю ФК Шахтар? Якщо "так", то чому, всупереч обіцянкам ваших співробітників, до цих пір цього не сталося? Або уболівальникам, в яких відсутня можливість дивитися канал Футбол по кабельному ТБ необхідно спеціально для перегляду ОДНОГО! Телеканалу встановлювати супутникові тарілки, з придбанням відповідних пакетів смарт-карт? Спасибі за відверту відповідь.

- Матчі за участю Шахтаря показуватимемо на каналі "Україна", але не все. Частина покаже канал "Футбол". Якщо у вас є кабельна мережа, поцікавтеся про канал "Футбол" вашого оператора. Або ж на сайті зможете проглянути список операторів і карту покриття.

Михайло: - Які американські серіали показуватимете?

- Наші глядачі більше зацікавлені в російських серіалах, тому ми не плануємо транслювати американські. Але навесні запустимо серіал власного виробництва.

Євгеній: - чи Буде Ваш канал транслювати Лігу Чемпіонів? Як можна стати спортивним коментатором, журналістом на вашому каналі?

- Звернетеся, будь ласка, через спеціальну форму на нашому сайті. Ми відповідаємо на всі питання і личимо до цього дуже уважно.

"ВЕСНОЙ В СІТЦІ МОВЛЕННЯ З'ЯВИТЬСЯ СЕРІАЛ, ЗНЯТИЙ НАШОЮ КОМАНДОЮ"

Ганна: - чи Збирається канал відкривати свій продакшн і знімати свої серіали?

- Так, вже навесні плануємо поставити в нашу сітку новий серіал, який зніматиметься нашою командою.
Крім того, будуємо нашу виробничу групу, яка займатиметься власними проектами.

Сергій Семещук: - Добридень. Чому немає Вашого каналу в супутниковому мовленні?

- Наш канал входить в пакет супутникового оператора "Поверхность+".

Тетяна: - Таке відчуття, що у всіх програмах Шустер, ведучий віддає перевагу представникам "Партії Регіонів". Коли закінчиться це фаворитство?

- Чесно, не думаю, що це так. Але оскільки у вас така оцінка, а Савік працює, як незалежний журналіст, прошу, поводитиметеся з цим питанням до нього.

Марина: - Які серіали ви покажете в новому сезоні? Купуватимете ситкомы, такі як "Няня" ?

- Серіали ми перерахували трішки вище. Гумористичних у нас найближчим часом не буде.

Жанна: - Ви не хочете знову співробітничати з Андрієм Данілко? Може, плануєте запустити в новому сезоні якесь гумористичне шоу?

- Дуже. Лише вчора розмовляли з Андрієм із цього приводу. Можу пообіцяти, що ще в цьому сезоні побачите Данілко в нашому ефірі.

Микола: - Здрастуйте! Ви ж родом з Польщі. Український і польський глядач відрізняються? Які проекти там зараз популярні? Плануєте показувати якісь польські серіали або шоу?

- У Польщі дуже популярні серіали американського і польського виробництва. Це схоже на ситуацію в Україні, де популярні серіали з Росії і поки що немає сильного власного виробництва. Наступного року ми почнемо зйомку українських серіалів для українців.

"ПЕРЕГОВОРИ З САВІКОМ ШУСТЕРОМ ЗАРАЗ НА ФІНАЛЬНІЙ СТАДІЇ"

Олександр Ковшарь: - Як дивитися канал "Футбол" в малих містах, де немає кабельного телебачення? Чи на каналі працюватиме Шустер?

- Постараємося до осені домовитися з оператором цифрової платформи DTH, і тоді в малих містах і селах можна буде дивитися ТРК "Україна", ТРК "Футбол" і канал, який ми плануємо запустити наступного року, "Футбол-екстра".
Думаємо, що у вересні "Шустер" виходитиме на нашому каналі в нормальному режимі. Переговори із цього приводу на фінальній стадії. Поки що все добре.

Тетяна Анатоліївна: - Поверніть програму "Яка те мелодiя?" . Дивилися всією сім'єю. Це такий був позитив на Вашому каналі!

- Це була ліцензійна програма. Думаємо, навесні цю або подібну програму знову запустити.

Олексій: - Здрастуйте, Вальдемар. У одному з інтерв'ю, Ви говорили про запуск нових проектів. Де їх зніматимуть в Києві або Донецьку? І що зараз виробляється в Донецьку, окрім програми "Подій" і спортивних програм?

- У Києві вироблятимуть два нові розважальні шоу, одне з них буде виробник Istil. У Донецьку, оскільки восени виходить в ефір канал "Донбас", ми плануємо запустити дві нові програми, присвячених регіону. У ефірі вони повинні з'явитися в листопаді цього року. Одна з них - соціально-політичне ток-шоу, яке розглядатиме проблеми регіону.

Ігор Коломієц: - Здрастуйте. Скажіть, будь ласка, чи побачимо ми на телеканалі "Україна" Костянтина Киркаряна в яких-небудь нових проектах?

- Киркарян зараз сильно зайнятий, тому що працює над відкриттям "Донбас-арени", яке відбудеться 29 серпня. Ми сподіваємося, після відкриття Костя повернеться на наш канал, як ведучий нових програм.

"МИ ЗАЦІКАВЛЕНІ В НОВИХ ТВОРЧИХ КАДРАХ"

Звільнений: - Добрий вечір. Вальдемар, чи можна повернутися на телеканал співробітникові, який був звільнений під час кризи?

- У нас не було скорочень кадрів із-за кризи. Можливо, із-за переїзду центрального офісу з Донецька до Києва виникли зміни.
Нам потрібні люди, оскільки канал зростає. Ми не плануємо скорочень.
Якщо вам цікаво з нами працювати, значить, ви знаєте, до кого звернутися з приводу працевлаштування.

Ірина Ськлярова: - Здрастуйте. Будьте добрі, звернете увагу на програму "Срібний апельсин". Дуже страшно дивитися, в що перетворилася колись дуже цікава дитяча програма. Просто з'явилася можливість особисто керівникові каналу висловити думку простого глядача і мами двох дітей. Моя старша дочка буквально виросла на історіях "апельсинцев". Але молодшому дитяті я не дозволяю це дивитися. У вас дивні ведучі. Але те, що вони роблять! Дівчинка, просто чудова, але таке враження, що у неї одні проблеми і вона постійно скаржиться своєму другу. Невже не можна бути веселим, звичайним дитям, таким як ті, які збираються біля екранів? Даруйте, що так багато написала. Хочеться, аби дітки дивилися добрі і позитивні програми. Заздалегідь, спасибі.

- Вашу оцінку відправимо редакторам передачі. Запевняю вас, що вони з увагою до цього віднесуться.

"ЗАПИСУ ВСІХ НАШИХ ПРОГРАМ МОЖНА ЗНАЙТИ НА САЙТІ"

Єгор: - 10 серпня по каналу десятий раз показали "Люди в чорному". Це нормально?

Мама і сестра дуже не задоволені тим, що серіал "Жінка без минулого" був
перерваний і до кінця не доведений. Могли б хоч би оповістити глядачів, ніж він
закінчився або показати хоч би останні серії...

- Хороше питання. Показали двічі: один раз в лютому, а другий - в серпні. "Люди в чорному" - хороша картина, а за ліцензією у нас всього два покази. Можливо, ви дивилися інший канал?

Ми купили певну кількість епізодів "Жінки без минулого". Пізніше, виробник збільшив кількість серій, але у нас вже не було ліцензії на них.
До того ж, до показу були заплановані інші прем'єрні серіали, які ми не змогли зрушити.

Олексій: - Живемо практично в центр Києва на Соломенке. Прийом вашого каналу -очень поганий. Отже питання: "Чим ТРК "Україна" порадує глядача в новому сезоні? ", - втрачає сенс . Спасибі.

- Дорогі, кияни. Телеканал "Україна" транслюється через кабельні мережі по всьому міста. Якщо у вас немає кабельної мережі, це може бути частина міста з поганим прийомом антени. Дивно, але в центрі у вас не повинно бути проблем з подачею сигналу.
Зі своїми зауваженнями, пропозиціями, будь ласка, звертайтеся на адресу tvnet@trkua.tv . Наші фахівці з покриття перевірять ситуацію.

Антон: - чи Є можливість дивитися програми вашого каналу в інтернеті? Чи планується трансляція відкриття "Донбас-арени" в інтернеті? Дякую за увагу.

- На нашому сайті зараз можна поглянути записи всіх програм, які належать нам. Питання з приводу трансляції з відкриття "Донбас-арени" потрібно адресувати організаторам.

Ігор: - Здрастуйте. Чесно кажучи, на "Україні" всі передачі і фільми підібрані відмінно. Канал став кращим в країні. Власне питання. Коли повернеться в ефір програма Савіка Шустера? Це одне з кращих шоу. Чому на каналі так мало музичних програм? "Суботній вечір" - це прекрасно, але можна придумати щось подібне до уранішньої пошти. Спасибі вам за "Нову хвилю" і "Дві зірки" !

- Музичні програми запустимо з осені.
"Шустер", сподіваємося, буде у вересні.

Персона: - День добрий! Чом би вашому, та і іншим, каналу не віщати з двома звуковими доріжками - українською і російською? Адже мільйони українців принципово не дивляться фільми і передачі на українському, віддаючи перевагу російським каналам. Наші канали втрачають величезну кількість глядачів. Технічно організувати це дуже просто, вкладення мізерні, та і більшість глядачів вже дивляться цифрове ТБ, що дозволяє вибирати мову.

- Ми діємо згідно законам України і ліцензії. Я думаю, що це дуже важливе і серйозне питання, але адресований він може бути лише до держави.

Джерело - ТРК Україна
www.tv.net.ua

RATVODДата: Середа, 19.08.2009, 14:28 | Повідомлення # 129
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Канали MTV3 на 0,8W

18 серпня 2009 року на супутникуThor 3 (0,8W ) з'явився пакет каналів Фінського комерційного мовця MTV3,
до цього часу доступний лише в пакетах Viasat на супутнику Sirius 4 (4.8 E)

.

В даний час їх можуть приймати абоненти супутникової платформи Canal Digital, закодованих в системі Conax CAS7.

Технічні параметри:

Thor 3 (0,8W)
тп. 18 (12,054 ГГц, пів. H, SR: 28000, FEC: 3 / 4)
Кодування: Conax CAS7

Канали:

MTV3 MAX
MTV3 Fakta
MTV3 AVA
MTV3 Sarja
MTV3 SciFi
SUB leff
SUB Juniori

http://sat-life.info/ по матеріалах h.tp://www.satkurier.pl/


RATVODДата: П`ятниця, 21.08.2009, 21:15 | Повідомлення # 130
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал BBC Prime з листопада

почне виходити в новому форматі і

під новою назвою - BBC Prime Entertainment

Компанія ВПС Worldwide Channels повідомила про плани відносно ребрендинга свого основного розважального телеканалу ВПС Prime. Вже з листопада сього року цей загальнорегіональний телеканал почне виходити в Європі і на Близькому Сході в новому форматі і під новою назвою - ВПС Entertainment - і представить телеглядачам кращі комедії, драми і розважальні передачі виробництва ВПС і інших Британських телекомпаній.

Починаючи з листопада, на оновленому каналі вас чекає цілий парад прем'єр. У тому числі: драматичний серіал «Це життя: десять років опісля» (This Life +10), п'ятисерійний міні-серіал «Моє, все моє» (Mine all Mine) за сценарієм Рассела Т. Девіса, а також комедійні серіали «Lead Balloon S2» і «Шоу Оміда Джалілі» (The Omid Djalili Show). Також в сітці програм: документальні фільми, передачі в жанрі lifestyle і багаточисельні дитячі передачі. Продовжиться показ популярних серіалів, таких, як «У нас в Іст-Енде» (Eastenders), «Холбі-Ситі» (Holby City) і «Катастрофа» (Casualty).

www.volia.com


RATVODДата: П`ятниця, 21.08.2009, 21:19 | Повідомлення # 131
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Новий відкритий канал Tivuitalia на 9E

На супутнику Eurobird 9 (9E) з'явився новий італійський відкритий канал Tivuitalia.

Канал віщається в пакеті M-Three satcom.
На тому ж транспондері також, пакет каналів Гонконг в Irdeto 2 і відкритий французький музичний канал Trace Tropical.

Технічні параметри:

Eurobird 9 (9E)
тп. 55 (11,823 ГГц, пів. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4)
SID: 110
V PID: 1102
A PID: 1103 (італійський)
Кодування: немає
http://www.tvsatelit.ru по матеріалах ht\p://www.satkurier.pl/


RATVODДата: П`ятниця, 21.08.2009, 21:21 | Повідомлення # 132
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Новий відкритий канал Tivuitalia на 9E

На супутнику Eurobird 9 (9E) з'явився новий італійський відкритий канал Tivuitalia. Канал віщається в пакеті M-Three satcom.

На тому ж транспондері також, пакет каналів Гонконг в Irdeto 2 і відкритий французький музичний канал Trace Tropical.

Технічні параметри:

Eurobird 9 (9E)
тп. 55 (11,823 ГГц, пів. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4)
SID: 110
V PID: 1102
A PID: 1103 (італійська)
Кодування: не має

http://www.tvsatelit.ru по матеріалах ht\p://www.satkurier.pl/


RATVODДата: Понеділок, 24.08.2009, 09:15 | Повідомлення # 133
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Тиждень 3D телебачення на

британському телеканалі Channel 4

Channel 4 - це британський суспільний телеканал, що працює з 1982 року,
цього року покаже фільми, а також різні телепрограми у форматі 3D.

Однією з найцікавіших подій стане фільм про життя англійської королеви, який буде продемонстрований в 3D форматі. В рамках тижня 3D Channel 4 також покаже спектакль ілюзіоніста Derrena Browna.

Британський супермаркет Sainsbury під час тижня 3D на Channel 4 роздаватиме тривимірні окуляри таким, що всім бажає.

Нагадаємо, що британська телемережа Sky планує в 2010 році запустити цифровий канал, який буде повністю реалізований у форматі 3D. Для його перегляду буде необхідний ресівер Sky HD+, а також телевізор 3D Ready.

www.sat.net.ua по матеріалах dvbnews.pl


RATVODДата: Понеділок, 24.08.2009, 22:53 | Повідомлення # 134
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал «Kawaii TV» припинив мовлення

з супутника « Sirius-4 » 23 серпня 2009 р.

СКОРО! Супутник Eutelsat W7 ( у форматі HDTV і SD )
СКОРО! Супутник LMI-1 (ABS-1)
СКОРО! Супутник HOTBIRD6

www.kawaii-tv.ru


RATVODДата: Середа, 26.08.2009, 22:40 | Повідомлення # 135
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал TV Doma
почне мовлення 31 серпня

31 серпня 2009 року почне регулярне мовлення
новий словацький телеканал
TV Doma.

Спочатку на каналі транслюватимуться фільми, серіали і "мильні опери" іноземного виробництва, основною цільовою аудиторією телеканалу стануть жінки. З часом телеканал планує випускати і серіали власного виробництва.

Телеканал TV Doma із самого початку буде кодований. Мовлення каналу здійснюватиметься з супутника Astra 3A (23,5E) в рамках платформи Skylink, а також з супутника Intelsat 10-02 - Thor 3/5 (1.0W) на румунській супутниковій платформі Digi TV.

З часом число операторів пропонуючих TV Doma збільшиться.

Технічні параметри прийому каналу TV Doma:

Astra 3A (23,5E)
12565 GHz, H, SR: 27500, FEC: 3/4, DVB-S
Система умовного доступу: CryptoWorks

Intelsat 10-02 - Thor 3/5 (1.0W)
12531GHz, V, SR: 23340, FEC: 3/4, DVB-S
Система умовного доступу: Nagravision

www.sat.net.ua


Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024