FORUM TV-SATСубота
20.07.2024, 00:19

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх
RATVODДата: Субота, 08.08.2009, 11:29 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28417
Статус: Оффлайн
Обговорення ПЗ: софтів,

списків каналів і налаштувань, файлів ключів


Openbox S1, F-300, F-500, X-540, X-560, X-590,

X-800, X-810, X-820 CI


mykolakДата: Четвер, 22.12.2011, 02:05 | Повідомлення # 151
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Quote (yaro)
яку систему кодування треба включити під crypton?


crypton-це і є система кодування,яка використовується кабельними операторами
RATVODДата: Середа, 18.01.2012, 10:52 | Повідомлення # 152
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28417
Статус: Оффлайн
сергей222, Ваше запитання перенесено в відповідну тему: Ресівери SkyOn DSR-1350, DSR-2300, DSR-2800, Dreamsky DSR-3000, DSR-6000, DSR-6500

ЮристПриколистДата: Четвер, 19.01.2012, 13:10 | Повідомлення # 153
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
openbox x540 якою програмою оновити програмне забезпечення і чи потрібно після цього оновляти канали і ключи, у мене одна тарілка налаштована на хотберд амос, а друга на нтв+, щоб порадили
RATVODДата: Четвер, 19.01.2012, 13:43 | Повідомлення # 154
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28417
Статус: Оффлайн
Перед тим, як що-небудь робити, уважно ознайомтеся з програмами, що і для чого. Є інструкції по прошивці.

З досвіду - Тюнер може перестати працювати, навіть якщо все робиш правильно.

А стараратися зробити навмання - це 90% того, що в Вас тюнер перестане взагалі реагувати на команди (просто перестане працювати).

Перед тим, як перепрошивати тюнер - уважно пречітайте всі інструкції по перепрограмірованія Вашого тюнера.


viskomДата: Понеділок, 30.01.2012, 14:35 | Повідомлення # 155
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Quote (antena123)
Здраствуйте скажить буд-ласка як зайти в емулятор в опенбокси 800x дякую


В залежності від версії софта:

Доступно тільки для користувачів.


Sat-Integral S-1237 HD Able
kramДата: Середа, 01.02.2012, 00:29 | Повідомлення # 156
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Яка прошивка для x820 на даний момент найкраща? Використання шарингу поки що не розглядаеться.
RATVODДата: Середа, 01.02.2012, 01:13 | Повідомлення # 157
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28417
Статус: Оффлайн
Пробуйте поставити Софт Openbox_Х820_5.45_20081113.

На моєму Х800 стояла пару років, глюків не замічав. Нормально працюють, з перевірених мною особисто - 5.46 і 5.49.


merechaДата: Понеділок, 06.02.2012, 01:43 | Повідомлення # 158
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Якщо куплю Openbox S1,пiдключаючись до iнтернету потрiбно купувати ще DVB S карти?

не можу прошити стронг срт 4402 .пише erro.це 2 mb
leo85Дата: Понеділок, 06.02.2012, 04:56 | Повідомлення # 159
житель форуму

Країна:
повідомлень: 113
Статус: Оффлайн
Quote (merecha)
Якщо куплю Openbox S1,пiдключаючись до iнтернету потрiбно купувати ще DVB S карти?

Для подключения ресивера к Интернету не потребуется никаких дополнительных устройств или приспособлений. Просто подсоедините к Ethernet-порту Openbox S1 сетевой кабель и в меню пропишите настройки (IP-адрес, DNS, маску подсети и т. д.).
borisДата: Понеділок, 06.02.2012, 15:31 | Повідомлення # 160
V.I.P

Країна:
повідомлень: 187
Статус: Оффлайн
Quote (merecha)
Якщо куплю Openbox S1,пiдключаючись до iнтернету потрiбно купувати ще DVB S карти?

Потрібно буде купувати шаринг через інтернет і дивитись за помірну плату кодовані каналі любого супутника.


GI 8120 HD,SI 1210S-Aron HD,Opticum 4060 CX.
4W,5E,9E,13E,31.5E,36E,73E,85.2E,90E.
mykolakДата: Понеділок, 06.02.2012, 19:29 | Повідомлення # 161
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Quote (leo85)
меню пропишите настройки (IP-адрес, DNS, маску подсети и т. д

або виставити DHCP в автоматичне приймання ай пи адреси
merechaДата: Понеділок, 06.02.2012, 23:20 | Повідомлення # 162
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Дякую.Я мав на увазi чи можна пидключити компютер як до модему (читав десь що можна через телефон подавати запрос пакетних даних ,а зi спутника приймати).

не можу прошити стронг срт 4402 .пише erro.це 2 mb

Повідомлення відредагував merecha - Понеділок, 06.02.2012, 23:35
spaiderДата: П`ятниця, 16.03.2012, 02:06 | Повідомлення # 163
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Скажіть, в кого є актуальний софт на x-800 щоб працювали всі канали?
Спасибі.
RATVODДата: П`ятниця, 16.03.2012, 12:34 | Повідомлення # 164
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28417
Статус: Оффлайн
А які канали і на якому софті у Вас не працюють ???

Софт, це тільки Програмне забезпечення ресивера - без списку каналів, налаштувань і файлів ключів .

А список каналів, налаштування і ключі додаються в ресивер або вручну за допомогою пульта, або готові файли завантажуються з ПК за допомогою програми Рobedit 0922


yuracherДата: Понеділок, 26.03.2012, 16:29 | Повідомлення # 165
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Доброго часу доби!

Перечитав відповідні теми і старався робити все по інструкції. Проблема наступна:

Завантажив у ресівер Openbox X-800 списки каналів і налаштувань з цього допису та ключі з цього. Для перегляду закодованих каналів потрібно було вручну з пульта вибрати відповідні ключі.

Раніше працював з Globo 6010, 4100 та SAT+ 9.1 (перешитий під Strong) -- там ключі підхоплювались автоматично.
Підкажіть, будь ласка, чи я щось роблю не правильно, чи дійсно у ресіварах Openbox X-800 потрібно вручну прив'язувати ключ до каналу.

Буду щиро вдячний за будь-яку допомогу!
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024