FORUM TV-SATСубота
11.05.2024, 06:10

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер "StarBlazer" (Супутниковий Інтернет)
Провайдер "StarBlazer"
RatvodTechДата: Четвер, 30.04.2009, 10:55 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Провайдер SAT NET

" StarBlazer "



slavasamДата: Вівторок, 11.10.2011, 10:11 | Повідомлення # 46
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

Перерва в роботі системи білінгу та авторизації.

11 жовтня з 10 до 11 години за московським часом будуть проводитися технічні роботи на системі білінгу та авторизації StarBlazer загальною тривалістю до 45 хвилин.Під час проведення робіт можливі наступні обмеження в наданні сервісів StarBlazer:

- Недоступність авторизації користувачів для всіх типів підключень (робота раніше підключилися користувачів порушена не буде);
- Недоступність Особистого кабінету StarBlazer;
- Неможливість звернення з сайту StarBlazer до платіжних систем для поповнення рахунку;
- Неможливість реєстрації нових абонентів StarBlazer.
Джерело
RATVODДата: Четвер, 22.12.2011, 13:44 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28374
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

21 грудня оновлена програмна платформа

сервісу Супутникове кіно.


У новому Супутникове Кіно контент доступний за передплатою! Змінений дизайн програми-клієнта SB Media. У ПЗ тепер відображається Програма передачі на найближчі кілька днів.

У режимі дослідної експлуатації, до кінця грудня 2011 р., вартість підписки на фільми становитиме 2 рублі, вартість підписки на Мультфільми - 1 рубль.

Доставка фільмів на приймальне обладнання абонента здійснюється безкоштовно, відповідно до програми передач


slavasamДата: Четвер, 17.05.2012, 17:55 | Повідомлення # 48
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"


Роботи на центральній супутникової станції IntelSat 904


17 травня 2012 року з 22.00 до 23.00 за київським часом будуть проводитись планові роботи на центральній земної станції супутникового зв'язку, через яку здійснюється предсотавление послуг StarBlazer на IntelSat 904. Під час робіт можливі короткочасні перерви в наданні сервісів StarBlazer на IntelSat:904
Для одностороннього супутникового доступу SB hybrid - загальною тривалістю до 5 хвилин.
Для двостороннього супутникового доступу SB direct - загальною тривалістю до 40 хвилин.
джерело
RATVODДата: Неділя, 28.07.2013, 20:18 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28374
Статус: Оффлайн
Новини провайдера "Starblazer"

Зниження вартості підключення до мережі StarBlazer

Tandem Ku для юридичних осіб


VSAT-мережА Tandem Ku, що працює через супутник Ямал 300К, за результатами експлуатації протягом шести місяців показала більш високі характеристики в порівнянні з розрахунковими. У зв'язку з цим StarBlazer знімає обмеження на обладнання для бізнес-користувачів. З теперішнього моменту абоненти - юридичні особи можуть використовувати для підключення до мережі StarBlazer Tandem Ku ті ж стандартні комплекти обладнання з антеною 0.9 м, що і абоненти - фізичні особи. На тарифах для бізнес-користувачів надаються більш високі швидкості передачі даних і максимальний пріоритет трафіку.

Комплекти з антеною 0.9 метра можуть використовуватися для підключення через Ямал-300К на більшій частині території Росії. У зону впевненої роботи з антеною 0.9 метра потрапляють Центральна і Південна Росія, Поволжя, Урал, Західний і Східний Сибір (крім крайнього півдня), включаючи Якутію і Забайкаллі, Амурська область, Хабаровський і Приморський краї.

Вартість стандартного комплекту StarBlazer Tandem Ku становить 18 000 рублів при відвантаженні зі складів StarBlazer, розташованих на даний момент у Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі та Хабаровську. Комплект включає антену діаметром 0.9 метра, малошумлячий інтегрований приймач-конвертер (LNB), передавальний підсилювач (BUC) потужністю 2 Ватта, супутниковий модем Істар UHP-1000, набір кабелів.

Можливо також придбання професійного комплекту з антеною 1.2, вартістю 30 000 рублів, що дозволяє підключатися до мережі StarBlazer на практично всій території Росії, крім Чукотки і півночі Камчатського краю.

Можлива доставка обладнання в будь-яку точку Росії.



RATVODДата: Вівторок, 29.10.2013, 11:09 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28374
Статус: Оффлайн
Новини провайдера " Starblazer "

StarBlazer представляє нову можливість - колективне підключення

декількох абонентів послуги
Tandem Ku через один супутниковий модем Істар .



У мережі StarBlazer Tandem Ku доступно два способи підключення до Інтернет через супутниковий модем - індивідуальне та колективне .

В обох випадках використовується один і той же комплект обладнання ( супутникова станція ) - супутниковий модем Істар і приемопередающая супутникова антена з встановленими на ній малошумящим підсилювачем сигналу (LNB ) і підсилювачем - перетворювачем переданого сигналу ( BUC ) . Підключення абонентського обладнання проводиться до порту LAN (Ethernet 10/100 BaseT ) супутникового модему.

Детальна інструкція ( pdf ) з встановлення та налаштування абонентського комплекту обладнання двостороннього супутникового інтернету StarBlazer Tandem Ku

Індивідуальне підключення StarBlazer Tandem :


Індивідуальне підключення StarBlazer Tandem призначено для двостороннього супутникового доступу в Інтернет квартири , котеджу , невеликого офісу і т.п.

При індивідуальному підключенні супутникова станція закріплюється за одним абонентом StarBlazer . Абоненту виділяється IP- підмережа з внутрішніх адрес мережі StarBlazer з маскою 255.255.255.248 . Один з виділених адрес призначається оператором на термінал LinkStar і є "основним шлюзом " у цій підмережі , а інші можуть використовуватися абонентом .

До супутникового модему може бути підключений один комп'ютер , безпосередньо в порт модему , або локальна мережа з декількох комп'ютерів , через комутатор або точку бездротового доступу Wi - Fi. Загальна кількість використовуваних IP- адрес мережі StarBlazer не повинно перевищує п'яти .

Якщо потрібно одночасно підключити більшу кількість пристроїв , то між супутниковим модемом і абонентським обладнанням потрібно встановити маршрутизатор. Підійде будь-який " домашній маршрутизатор " , призначений для підключення до зовнішньої мережі по Ethernet ( " порт WAN " або " порт Internet " ), що має кілька портів Ethernet для абонентського обладнання (порти LAN ) і інтерфейс бездротової мережі. Наприклад , TP -Link , D- Link , Asus , Zyxel і т.п. Підключення маршрутизатора до супутникового модему нічим не відрізняється від підключення по Ethernet до будь-якого Інтернет- провайдера.

Весь трафік , що пройшов через супутниковий модем Істар , відноситься на рахунок абонента індивідуального підключення , незалежно від того , скільки пристроїв підключено до терміналу . Максимальна швидкість передачі даних для індивідуального підключення обмежується на рівні супутникового модему у відповідності з обраним тарифом , відповідно з цим тарифом вважається і весь трафік , що пройшов через термінал . Якщо абонент , на якого оформлена підписка StarBlazer Tandem , відключить доступ Інтернет у Особистому кабінеті або заблокує підписку , то відключення відбудеться для всіх пристроїв , підключених до терміналу .

Типові схеми індивідуального підключення StarBlazer Tandem :



На комп'ютерах або маршрутизаторі , підключених до супутникового модему Істар , налаштовується автоматичне отримання IP- адреси та DNS ( протокол DHCP ) . Можлива також ручне налаштування параметрів IP відповідно з даними , надісланими в реєстраційному листі і доступними в Особистому кабінеті.

Увага! Підключення та відключення доступу в Інтернет з будь-якого комп'ютера в локальній мережі індивідуального підключення StarBlazer Tandem діє на всі пристрої , підключені до того ж супутниковому модему Істар .

Колективне підключення StarBlazer Tandem :


Колективне підключення StarBlazer Tandem забезпечує роботу багатьох абонентів через один супутниковий модем Істар і призначене для організації двостороннього супутникового доступу в Інтернет в дачних і котеджних селищах , багатоквартирних будинках і т.п.

При колективному підключенні терміналу абоненти підключаються до Супутниковому модему Істар через локальну мережу селища , будівлі і т.п. Локальна мережа може бути реалізована за допомогою комутаторів і точок бездротового доступу.

Організація колективного підключення завжди здійснюється партнером StarBlazer , який набуває і встановлює обладнання , організовує локальну мережу для доступу абонентів , забезпечує роботу обладнання , підключає до локальної мережі абонентів і здійснює їх технічну підтримку.

Кожен абонент в локальній мережі колективного підключення StarBlazer Tandem окремо реєструється партнером у системі StarBlazer . Кожен абонент отримує власний номер особового рахунку та IP- адресу і вибирає власний тариф , відповідно до якого буде враховуватися його трафік і обмежуватися максимальна доступна даному абоненту швидкість.

Для колективного підключення виділяється IP- підмережа з внутрішніх адрес мережі StarBlazer з маскою 255.255.255.0 . Перші 32 адреси в цій мережі зарезервовані для службових цілей - одна адреса для " основного шлюзу " мережі , решта службові адреси можуть використовуватися для управління обладнанням локальної мережі колективного підключення . Решта 222 адреси в підмережі виділяються абонентам даного колективного підключення , по одному на кожного абонента . Якщо один абонент колективного підключення хоче включити більше одного комп'ютера одночасно ( а також смартфони , планшети і т.п.) , то у нього потрібно встановити " домашній маршрутизатор " з функцією трансляції адрес , що підключається до супутника модему по кабелю Ethernet або бездротовому з'єднанню , і налаштувати на WAN -інтерфейсі цього маршрутизатора статичний IP- адресу відповідно до даних абонента.

Типова схема колективного підключення StarBlazer Tandem :



При налаштуванні IP- адресації на комп'ютерах абонентів необхідно суворо дотримуватися схеми виділення адрес , заданої оператором StarBlazer . На комп'ютері або маршрутизаторі абонента колективного підключення слід вручну налаштувати IP- адресу , призначений при реєстрації в системі StarBlazer , основний шлюз і DNS -сервери. Ця інформація повідомляється в реєстраційному листі і Особистому кабінеті абонента.

Налаштування для абонента колективного підключення StarBlazer Tandem можуть виглядати , наприклад , наступним чином .



У реєстраційному листі висилається також посилання на програму SBtray , яку слід завантажити і встановити на комп'ютер абонента. За допомогою цієї програми відбувається авторизація абонента при доступі в мережу StarBlazer , крім того , в ній можна отримувати повідомлення від StarBlazer та інформацію про стан особового рахунку , а також керувати доступом в Інтернет безпосередньо з комп'ютера , без заходу в свій Особистий кабінет . Включення або виключення доступу в Інтернет абонентом колективного підключення StarBlazer Tandem діє тільки на цього абонента , не зачіпаючи інших абонентів і пристрої, підключені до того ж супутниковому модему Істар .



RATVODДата: Субота, 31.05.2014, 21:45 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28374
Статус: Оффлайн
Двосторонній супутниковий ШПД StarBlazer Tandem

стає мобільним




Компанія StarBlazer виводить на російський ринок стерпні супутникові станції (касти - 75 ) для послуги StarBlazer Tandem в Ka- діапазоні ( надається через супутник Ka- Sat ) . Це коробкове рішення відкриває для приватних осіб і підприємств принципово нові можливості використання двостороннього супутникового широкосмугового доступу в інтернет.

Переносна супутникова станція кастою - 75 - це повний комплект супутникового обладнання , який можна самостійно розгорнути всього за 10-15 хвилин , отримавши стабільний інтернет- канал з швидкістю до 18 Мбіт / с для вхідного і 5 Мбіт / с для вихідного потоку даних. За рахунок вбудованої системи автоматизованого моторизованого наведення з цим може впоратися будь-яка людина : не потрібен ні додатковий інструмент , ні будь-які спеціальні знання або технічні навички.

Наведення відбувається автоматично , користувачеві досить лише видати команду. Після цього антена вибирає потрібні кути повороту ( за географічними координатами місця установки , зчитувати з вбудованого приймача GPS / ГЛОНАСС ) , а потім здійснює точне наведення по максимуму сигналу. Є також ручний режим. В обох випадках користувач контролює настройку і перевіряє функціонування обладнання з допомогою спеціального додатку Android для смартфонів і планшетів , яке взаємодіє з обладнанням кастою - 75 по бездротовому інтерфейсу Bluetooth або Wi- Fi. Окремий комп'ютер для цих операцій не потрібно.

У комплект кастою - 75 входить все необхідне: антена діаметром 75 см , приймально конвертор ( TRIA ) потужністю 3 Вт , супутниковий модем SurfBeam 2 і навіть маршрутизатор з бездротовим підключенням по Wi- Fi b / g / n і Ethernet. На замовлення користувача можлива реалізація інших функцій і протоколів , наприклад , телефонного шлюзу SIP та ін У похідному стані все обладнання упаковано в міцні кофри , розраховані для перенесення або перевезення в багажнику автомобіля або в громадському транспорті.

Сумарна потужність , споживана усіма елементами комплекту кастою - 75 , складає всього 80 Вт , що дозволяє подавати електроживлення від прикурювача автомобіля (через інвертор ), від резервного акумулятора або генератора і т.п. Таким чином , станція кастою - 75 зберігає всі переваги двостороннього супутникового ШПД в Ka- діапазоні: стабільно високу швидкість передачі даних і можливість отримати надійний доступ в інтернет в будь-якому місці , де немає ні наземних систем зв'язку , ні електромереж.

Серед приватних осіб його користувачами можуть стати туристи і організатори виїзних заходів «на природі ». Причому швидкість з'єднання дозволяє комфортно працювати з будь-якими « хмарними » сервісами Web 2.0 і SaaS -додатками , залишатися на зв'язку ( використовуючи Skype, SIP та інші варіанти VoIP) , викладати фотографії в соцмережі і на сайти фотохостингу , публікувати відеосюжети на Youtube .

Підприємства можуть використовувати цей комплект для повноцінного обміну інформацією з експедиціями і часто переміщуваними виробничими та ремонтними майданчиками. Компактні розміри роблять станцію кастою - 75 прекрасним рішенням для оперативного відеовещанія , доступу в корпоративні мережі та інтернет , використання VoIP -телефонії та відеоконференц - зв'язку . Крім того , ця станція може служити резервною системою зв'язку та підключення до інтернету , на яку офіс , склад або виробничий майданчик переходять в періоди , коли основний інтернет- канал виходить з ладу через аварію , проведення ремонтних робіт , модернізації , зміни провайдера і др . Мобільність і простота настоянки станцій кастою - 75 дозволяє обходитися мінімальним числом комплектів для цілої мережі територіальних одиниць підприємства .

Комплекти кастою - 75 можна придбати в інтернет -магазині StarBlazer і у регіональних партнерів компанії. Вартість комплекту складає 370 000 руб. Клієнт може замовити доставку комплекту в будь-яку точку РФ або отримати його на найближчому регіональному складі StarBlazer .

Конференція " ІТ- інфраструктура: оптимальний розвиток " 10 червня



RATVODДата: П`ятниця, 20.09.2019, 22:53 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28374
Статус: Оффлайн
Змінені параметри сигналу StarBlazer

на "Експрес АМ7" і "Ямал-401"




З 20 вересня 2019 року змінено параметрів несучої StarBlazer на супутниках
«Експрес AM7» (40 град. східної довготи) і «Ямал-401» (90 град. східної довготи).


Всі модеми, які працювали в мережі StarBlazer з 10 вересня по 19 вересня 2019 року, автоматично оновлені для прийому сигналу з новими параметрами.

Для модемів, які не виходили на зв'язок в цей час (знову встановлені, вимкнені, що знаходяться з якоїсь причини не на зв'язку), буде потрібно ручне зміна налаштувань. Змінити настройки вручну ви можете за допомогою інструкцій на нашому сайті:

для абонентів «Експрес AM7» (40 град. східної довготи)

для абонентів «Ямал-401» (90 град. східної довготи)


Для абонентів, що працюють через супутники "Експрес АМ5" (140 град. східної довготи) і "Ка-Сат" (9 град. східної довготи),дане оновлення не впливає.

20.09.2019

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер "StarBlazer" (Супутниковий Інтернет)
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024