FORUM TV-SATСубота
27.04.2024, 05:47

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер “Tricolor Internet” (Супутниковий Інтернет)
Провайдер “Tricolor Internet”
RATVODДата: Понеділок, 01.02.2010, 21:07 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Інтернет провайдер

" Tricolor Internet "



RATVODДата: Понеділок, 01.02.2010, 21:12 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Відкрито доступ до супутникового

Інтернету від "Триколор ТБ"

1 лютого 2010 року. Найбільшого російського оператора супутникового телебачення "Триколор ТБ"
оголошує про запуск нового сервісу "Триколор-Интернет"
.

Для доступу до Інтернет знадобиться підключити до комп'ютера абонента "Тріколор ТБ" спеціалізований супутниковий модем. Підключення нової послуги не вимагає перенастроювання приймального устаткування, що діє.

Послуга зажадається жителями невеликих міст і віддалених населених пунктів Росії, позбавлених можливості підключитися до Інтернет іншими способами.

В даний час проект "ТРИКОЛОР-ТВ" досяг домовленості про оренду ємкості на супутнику W7, частина її використовуватиметься для супутникового Інтернет.

Цитата: Супутниковий інтернет від "Тріколор ТБ" - це важливий крок на шляху до нашої основної мети: зробити сучасні телекомунікаційні технології доступними в кожному будинку, незалежно від його географічного положення і міри віддаленості від мегаполісів, - вважає В'ячеслав Мордачев, генеральний директор ЗАТ "Національна супутникова компанія". - В Росії з її величезними територіями і нерівномірною щільністю населення існують об'єктивні перешкоди до поширення Інтернет. Вочевидь, що тягнути дротяну мережу в селище чисельністю в декілька тисяч жителів противоречит здоровому глузду. Ось чому порядка 80% користувачів Інтернет в Росії - це жителі великих міст. А тим часом використання супутникових технологій передачі сигналу дозволяє відкрити доступ в Інтернет практично з будь-якої точки країни.

C 1 лютого 2010 року всі абоненти оператора, що діють, приймають сигнал з супутників Eutelsat W4 і Eutelsat W7 (36 в.д.), що оформили підписку на платний пакет "Оптимум", можуть безкоштовно підключитися до "Триколор-интернет" (тариф "Web-бесплатный").

Послуга буде безкоштовною протягом всього 2010 років за наявності підписки, що діє (активною), на "Оптимум". Дані доставляються на комп'ютер користувача за допомогою супутникового зв'язку (вхідний трафік). Для запиту необхідної інформації (витікаючий трафік) використовується супутниковий GPRS-модем. Постачальника послуг GPRS-связи користувач вибирає самостійно (це може бути будь-який оператор стільникового зв'язку, що діє на території знаходження користувача). Витікаючий інтернет-трафік оплачується згідно тарифу вибраного оператора стільникового зв'язку.

Для активації послуги «Триколор-интернет» необхідно зареєструвати інтернет-устаткування (модем) в Особистому кабінеті користувача на сайті www.tricolor.tv. Детальна інформація про способи підключення, швидкості передачі даних і рекомендованих моделях супутникових модемів буде опублікована на сайті оператора найближчим часом.

www.sat24.ru


RATVODДата: Понеділок, 01.02.2010, 23:24 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Eutelsat W7. 36E

Інтернет провайдер "Tricolor Internet"

З'явився на 11804 L, 27500 3/4. DVB-S2.

Промінь "W4 Russia"



RATVODДата: Середа, 03.02.2010, 18:59 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
"Триколор ТБ" зробив інтернет безкоштовним

Найбільший по числу користувачів в Росії оператор супутникового телебачення НСК
(торгівельна марка "Триколор ТБ") почав підключати абонентів до інтернету безкоштовно.

Якщо послугою скористаються всі клієнти "Триколор ТБ", яким вона запропонована,
то оператор може стати лідером російського ринку
інтернет-доступу.

ДЕНИС ЛЕГЕЗО, CNEWS
02.02.2010

Як повідомили в "Національній супутниковій компанії" (НСК, торгівельна марка "Триколор ТБ"), з 1 лютого 2010 р. її абоненти можуть підключатися до однобічного супутникового доступу в інтернет. Для цього клієнт має бути підписаний на платний пакет "Триколор ТБ" "Оптимум" з щорічною оплатою 600 крб. До кінця 2010 р. доступ в Мережу буде для таких абонентів безкоштовним за умови збереження підписки на ТБ-пакет.
Скільки за інтернет доведеться платити потім - в компанії не уточнюють.

"Тарифікація знаходиться у стадії розробки, - говорить CNews Олександр Никіфоров, представник НСК. - Плановану швидкість підключення також доки назвати можливості немає, оскільки вона залежить від багатьох чинників, які виявляться під час експлуатації: наявності вільних ємкостей на супутнику, зажадалася сервісу і тому подібне".

Крім того, для підключення до інтернету абонент повинен приймати сигнал з супутників Eutelsat W4 і Eutelsat W7, зона покриття яких в Росії починається від Калінінграда на заході і закінчується трохи східнішим за Тюмень.
Для організації доступу до Мережі НСК використовуватиме частину ємкості на супутнику W7. У компанії вважають, що послуга зажадається жителями невеликих міст і віддалених важкодоступних населених пунктів.

Схема роботи однобічного доступу НСК така - вхідний трафік користувач отримує через ТБ-приставку з супутника, а витікаючий потік вирушає по супутниковому GPRS-модему, який користувач вибирає сам. Відповідно, до витрат абонента додасться вартість витікаючого інтернет-трафіку, але цю суму визначає вже не НСК, а оператор стільникового зв'язку. Компанія обіцяє скоро опублікувати на сайті список рекомендованих моделей модемів і швидкість завантаження.

При тому, що в НСК є безкоштовний пакет, користувачі якого не зможуть дістати доступ в Мережу, доля платного "Оптимуму" значно вища, говорять в компанії. "На початку січня 2010 р. кількість підписчиків цього пакету складала приблизно 71% від загального числа абонентів, - говорить Никофоров. - В абсолютних числах це більше 4,2 млн чоловік з 6 млн наших клієнтів". Він не погодився з тим, що, оператор пропонує безкоштовний інтернет-доступ з метою наростити базу платних підписчиків.

Лідером по числу абонентів широкосмугового доступу до Мережі в Росії зараз є "Связьинвест". За даними AC&M на вересень 2009 р. послугами семи міжрегіональних компаній зв'язку, що входять в холдинг, користуються майже 4,5 млн домашніх користувачів. Далі слідують "КОМСТАР-ОТС" (майже 1,2 млн абонентів), "Вимпелком" (923 тис.), "Ер-телеком" (806 тис.) і "Акадо" (633 тис.).

У 2009 р. приріст абонентської бази "Триколор ТБ" склав 1,65 млн користувачів по всій Росії. У 2010 р. компанія розраховує, що темпи зростання збережуться, говорить Олександр Никіфоров. Якщо ці чекання виправдаються, а доля платних підписчиків збережеться на колишньому рівні і всі вони підключать послугу доступу в Мережу, то до 2011 р. в "Триколор ТБ" може виявитися більше 5,4 млн інтернет-користувачів. Таким чином, компанія зможе поборотися за перше місце російського ринку інтернет-доступу.

"ТРИКОЛОР-ТВ" з'явився в 2005 р. Наростити абонентську базу операторові вдалося за рахунок того, що в пакеті "Базовий" користувачі дістають безкоштовний доступ до 12 російських федеральних телеканалів. П'ять платних ТБ-пакетів НСК коштують від 400 до 600 крб. в рік, з деякими з них клієнти також можуть підключити ще один безкоштовний пакет з 7 каналів. Зараз НСК знаходиться в процесі зміни власника, контроль над оператором переходить до "Газпром-медіа". За неофіційними даними до того власником НСК був Андрій Ткаченко, президент компанії-виробника супутникового устаткування General Satellite.


RatvodTechДата: П`ятниця, 05.02.2010, 23:01 | Повідомлення # 5
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Триколор Інтернет

Компанія «Радуга Інтернет» вітає нового гравця

на ринку супутникового Інтернету - "Триколор Інтернет".

З 1 лютого 2010 року під маркою «Триколор Інтернет»

почалося мовлення з супутника Eutelsat W7 (36 E).

Клієнтами інтернет-сервісу стануть абоненти «Триколор ТБ» - набуваючи тарифного плану «Оптимум» вони зможуть отримати доступ в інтернет протягом року на швидкості до 128 кбит/с.

Грунтуючись на багатолітньому досвіді роботи на ринку ассиметричного супутникового інтернету, ми вважаємо, що вихід нового конкурента в такому форматі сприятиме підвищенню інтересу до цієї технології з боку потенційних споживачів.

Ми чекаємо серйозного зростання продажів на ринку - в першу чергу, в компаній, що надають якісні послуги, максимально ефективно використовують супутникові потужності і що володіють передовими технологіями управління послугами, що надаються.

Також компанія «Радуга Інтернет» повідомляє про припинення переговорів по злиттю з «Триколор ТБ», що проводилися з лютого 2009 р. «Радуга Інтернет» залишається лідируючим незалежним оператором на ринку послуг ассиметричного супутникового інтернету.


RATVODДата: П`ятниця, 19.02.2010, 12:21 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Нові подробиці: Триколор Інтернет

DVB-GSM модем NetLine 200S+.

Супутниковий модем Tricolor NetLine 200S+ є закінчене рішення
для простого і швидкого підключення до мережі
Інтернет.

Підключитися можна практично в будь-якій точці Землі,
що входить в зону покриття
стільникового зв'язку і супутникового мовлення.

Крім того, даний пристрій надає можливість зручного перегляду програм супутникового телебачення на дисплеї комп'ютера, а також може працювати як автономний GPRS-модем (без підключення супутникової антени). З додаткових зручних функцій варто відзначити можливість відправляти SMS-сообщения (за допомогою спеціалізованої програми, що йде в комплекті постачання) і використовувати для підключення зовнішніх USB-устройств два порти USB-хаба, розташованих на передній панелі пристрою.

Програмне забезпечення постійно модернізується виробником з метою усунення помилок і впровадження додаткових можливостей, що розширюють функціональність пристрою.

У даній інструкції ми розглянемо найбільш важливі аспекти роботи з DVB-GSM модемом NetLine 200S+.

Комплектність постачання.

У комплекті з пристроєм поставляється наступне приладдя:
Адаптер змінного струму для живлення пристрою.
GSM-антенна.
USB-кабель для підключення пристрою до комп'ютера.
Пульт дистанційного керування.
Компакт-диск з програмним забезпеченням.
Даний посібник користувача.

Огляд зовнішнього вигляду пристрою, індикаторів і роз'ємів.

1. Датчик пульта дистанційного керування.
2. USB-порти вбудованого хаба (для підключення зовнішніх USB-пристроїв).
3. Світлодіод NET зеленого кольору (індикатор активності пристрою в GSM-мережі).
4. Двобарвний світлодіод PWR (індикатор живлення). Горить червоно-помаранчевим кольором, якщо до пристрою підключено живлення і USB-кабель, зеленим - якщо лише USB-кабель.
5. Світлодіод RX червоного кольору (індикатор прийому даних GPRS-модемом).
6. Світлодіод TX зеленого кольору (індикатор передачі даних GPRS-модемом).

1. Роз'єм для підключення зовнішнього адаптера живлення.
2. Кнопка апаратного скидання пристрою.
3. SIM-карта (вставлена в роз'єм).
4. Роз'єм (холдер) для SIM-карты з автовиштовхувачем.
5. Роз'єм USB-B для підключення пристрою до комп'ютера.
6. Антенний роз'єм для підключення кабелю від конвертера супутникової антени.
7. «Прохідний» антенний роз'єм (для підключення іншого пристрою до тієї ж супутникової антени).
8. Антенний роз'єм для підключення GSM-антени.

Підготовка до роботи.

Увага! УстановкуSIM-карти і підключення кабелів до пристрою необхідно виконувати саме в тому порядку, в якому це вказано нижче.

Установка і витягання SIM-карти.

Для функціонування модему NetLine 200S+ в більшості режимів потрібна SIM-карта будь-якого оператора мобільного зв'язку з підключеною послугою GPRS-доступа.

Увага! NetLine 200S+ зможе реєструватися в GSM-мережі лише в тому випадку, якщо на SIM-карті не активна перевірка PIN-коду.
Якщо програмне забезпечення виявить включену перевірку PIN-коду, то буде запропоновано ввести поточний PIN-код з можливістю відключити перевірку PIN-коду при наступних запусках. Також можна заздалегідь встановити SIM-карту в будь-який мобільний телефон і зняти перевірку PIN-коду, діючи згідно інструкції до телефону.

Для полегшення установки і витягання SIM-карти в пристрої застосований роз'єм з автоматичною фіксацією і виштовхуванням карти, що робить процедуру установки і заміни карти максимально простою.

Установка SIM-карти. Розверніть пристрій задньою панеллю до себе і знайдіть щілину роз'єму для SIM-карты (4, рис.2). Матимете в своєму розпорядженні карту контакти вниз і вставте її в роз'єм до клацання фіксатора (мал. 3).

Витягання SIM-карти. Для витягання карти натискуйте на торець її виступаючої з роз'єму частини, як показано в правій частині мал. 3. Спрацює автовиштовхувач, і карта висуватиметься з роз'єму. Візьміться за виступаючу частину карти, потягніть її на себе і витягуйте карту з роз'єму.

Підключення GSM-антени.

Знайдіть на задній панелі пристрою роз'єм для підключення GSM-антени (8, мал. 2). Візьміть GSM-антену з комплекту постачання пристрою і накрутіть (за годинниковою стрілкою) її кабель на роз'єм (мал. 4). Перевірте, аби роз'єм був щільно зафіксований - хороший контакт в антенному роз'ємі дуже важливий для стабільного рівня сигналу. Саму антену розташуєте в місці з максимальним рівнем сигналу, наприклад, біля вікна (рекомендується розташовувати антену на відстані не менше 0,5 м від пристрою - це зменшить наводимі на DVB-S тюнер перешкоди і поліпшить стабільність роботи пристрою).

Якщо в місці прийому рівень сигналу недостатній для стійкої роботи GPRS-з'єднання, необхідно використовувати вуличну антену з великим коефіцієнтом підсилення (антена має бути оснащена роз'ємом SMA male або відповідним перехідником) або - в зовсім невдалих випадках - зовнішній антенний підсилювач.

Примітка. Рівень сигналу GSM-мережі залежить від багатьох чинників, і в загальному випадку постійно змінюється. Для його оцінки в програмному забезпеченні, що додається, є шкала, що відображує усереднений за короткий проміжок часу рівень сигналу. Дослідною дорогою встановлено, що для стабільного GPRS-з'єднання рівень сигналу має бути більше 20 одиниць (досяжний максимум - 31). Мінімальний рівень, при якому з'єднання може бути працездатне, складає 10-11 одиниць. В цілому, якість GPRS-з'єднання залежить не лише від рівня сигналу, але і від загальної завантаженості мережі і інших чинників, визначуваних умовами конкретного місця підключення.

Підключення супутникової антени.

Для підключення до супутникового Інтернету і прийому програм супутникового телебачення необхідна встановлена і налаштована на потрібний супутник антена (параболічна тарілка). Базові інструкції по самостійній установці і налаштуванню антени можна без зусиль знайти в Інтернеті; також можна скористатися послугами кваліфікованих установників.

Якщо антена вже встановлена, підключіть кабель від неї до роз'єму SAT Ant на задній панелі пристрою (6, мал. 2). Для підключення кабелю вставте його центральну жилу в затиск антенного роз'єму до упору і закрутите фіксуючу гайку роз'єму за годинниковою стрілкою (мал. 4).

Увага! Підключення антенного кабелю необхідно виконувати до підключення пристрою до комп'ютера і включення його в електричну мережу, а відключення - після відключення пристрою від електричної мережі.

Підключення адаптера живлення.

Знайдіть адаптер живлення в комплекті постачання пристрою. Підключіть роз'єм адаптера живлення в у відповідну частину роз'єму з написом 7.5V на задній панелі пристрою (1, мал. 2) і лише після цього підключіть мережеву вилку адаптера до електричної мережі. При цьому на адаптері живлення повинен спалахнути світлодіод, що відображає наявність живлячої напруги.

Підключення USB-кабеля.

Знайдіть USB-кабель (типу A-B) в комплекті постачання пристрою. Підключіть кінець кабелю з роз'ємом типа B (квадратного перетину) до відповідної частини роз'єму на задній панелі пристрою (5, мал. 2), а роз'їм на іншій частині кабелю - до вільного USB-порту комп'ютера.

Примітка. Пристрій розрахований на роботу з портом USB 2.0 (Hi-Speed USB). При підключенні до порту USB 1.1 устройтво може бути використане лише як GPRS-модем.

Увага! Підключення USB-кабеля необхідно виконувати після підключення блоку живлення пристрою і включення його в електричну мережу. Інакше операційна система не розпізнає входящий до складу пристрою DVB-S2 тюнер.

Якщо всі кабелі підключені правильно, то задня панель пристрою виглядатиме так, як показано на мал. 5.

Первинна перевірка працездатності пристрою.

Якщо всі наведені вище пункти виконані правильно, то через 4 секунди після підключення живлення пристрою закінчиться внутрішня ініціалізація і спалахне оранжево- червоним кольором двобарвний світлодіод PWR (Power - 5, рис.1). Якщо даний світлодіод світиться зеленим кольором, то це означає, що пристрій підключений до USB-порту комп'ютера, але на нього не поступає напруга від блоку живлення.

Зелений світлодіод NET (Network - 4, рис.1) почне блимати з частотою приблизно 2 рази в секунду, що свідчить про спробу реєстрації пристрою в GSM-мережі. Якщо сигнал GSM-мережі приймається і SIM-карта активна, то через 10-15 секунд GPRS-модем реєструватиметься в GSM-мережі, і світлодіод NET почне блимати із значно нижчою частотою - приблизно 1 раз в 3 секунди. Якщо пристрій зареєструвався в GSM-мережі, то можна приступати до наступного важливого кроку - установки драйверів і програмного забезпечення.


RATVODДата: П`ятниця, 19.02.2010, 12:23 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ПРОДОВЖЕННЯ:

Установка драйверів і програмного забезпечення.

Розглянемо установку драйверів і програмного забезпечення в Microsoft Windows.

Якщо NetLine 200S+ був перший раз підключений до комп'ютера, то операційна система виявить нові пристрої і запропонує встановити для них драйвери. Натискуйте «відміна» у всіх вікнах.

Запустіть установку програми Tricolor TV WEB v1.0, що включає установник драйверів для пристрою і максимально автоматизований настроювач необхідного оточення по двох параметрах вашої підписки у провайдера, - логіну і паролю. Перше вікно установки програми виглядає таким чином:

Натискуйте кнопку «Далі» і слідуйте підказкам майстра установки; в цілому установка не повинна викликати яких-небудь труднощів. На всі попередження Windows про непідписані драйвери необхідно відповісти «продовжити в будь-якому разі». Якщо у вас встановлений антивірус або мережевий екран (firewall), необхідно зробити дозвіл в налаштуваннях даних програм для Tricolor TV WEB.

З'явиться вікно вибору мобільного оператора, в нім необхідно вибрати назву оператора, SIM-карта якого встановлена в модемі.

Програма створить і налаштує відповідне GPRS-підключення.

На цьому установка Tricolor TV WEB буде завершена, і програма запропонує виробити перезавантаження комп'ютера. Після перезавантаження ОС програма запуститься автоматично (або запустите її вручну, якщо при установці ви відмінили додавання програми в автозавантаження).

З'явиться вікно реєстрації програми - кожна копія Tricolor TV WEB прив'язується до параметрів пристрою: серійному номеру, фізичному MAC-адресу DVB-тюнера і IMEI-номеру GPRS-модема (IMEI - International Mobile Equipment Identity, міжнародний ідентифікатор мобільного устаткування). Ці параметри, прочитані з пристрою, показані у верхній частині вікна («Інформація про пристрій»). Без активації програма працездатна протягом 30 днів, після чого буде активне лише вікно активації. Аби активувати вашу копію програми, натискуйте кнопку «Активувати програму через інтернет».

Для активації найлогічніше вибрати підключення за допомогою вбудованого в пристрій GPRS-модема; якщо у вас є якийсь інший варіант доступу до інтернету і ви хочете використовувати його, то переконаєтеся, що з'єднання встановлене, і натискуйте кнопку «Далі».

Як правило, активація програми займає декілька секунд. Якщо по якихось причинах при активації сталася помилка, необхідно зв'язатися із службою технічної підтримки, заповнивши форму на нашому сайті: http://www.tennex.net/support/

У форму необхідно вставити реєстраційні дані пристрої, які можна отримати, натискує кнопку «Скопіювати рег. дані в буфер обміну», і описати, яка саме помилка виникає.

Після закінчення процесу активації програми з'явиться вікно вибору типу інтернет-підключення:

Вибирайте типа з'єднання VPN.

З'явиться вікно налаштувань, в яке необхідно занести логін і пароль вашої підписки. Перевірте, що як мережевий інтерфейс DVB-карти вибраний Digital TV I bda.dll. Якщо це не так, то виберіть з випадного списку правильне значення. У пункті «Наземне підключення» виберіть те GPRS-з'єднання, яке було налагоджено у вас під час установки програми.

Натискуйте кнопку «Створити підключення». Виникне вікно «наземного» інтернет-підключення, описане вище. Якщо вибрано GPRS-підключення, то програма активує GPRS-підключення через вбудований в NetLine 200S+ модем (за активністю з'єднання можна стежити по індикаторах RX/TX пристрою) і запитає на спеціальному сайті провайдера налаштування для вашої підписки. При цьому поверх основного вікна програми з'явиться наступне невелике вікно:

Якщо налаштування були отримані, то програма видасть повідомлення «Підключення успішно створене» і запропонує перезавантажити комп'ютер. В разі, якщо програма повідомлятиме про помилки, перевірте стан підписки.
За умовчанням програма запускається в згорнутому вигляді, її ікона знаходиться на панелі завдань.

У лівій частині малюнка показаний зовнішній вигляд ікони за відсутності підключення до інтернету (світиться червоним), в правій - при активному підключенні до інтернету (світиться зеленим).

Подвійний клік по іконі відкриває основне меню програми, яке виглядає таким чином:

У середній частині вікна, в рядку «Підключення:», вказано те з'єднання, яке ви налаштували (з'єднань може бути декілька).

Ікони позначають наступне (зліва направо): запуск, зупинка, додавання нового, видалення і налаштування параметрів підключення.

Якщо підключення активне, то відображується три шкали: дві верхніх характеризують параметри супутникового сигналу (рівень і якість), нижняя - рівень GPRS-сигнала. Якщо підключення не активне, то відображується лише нижня шкала.

Для налаштування параметрів підключення служить найправіша ікона у вигляді гайкового ключа.

У нормі ручних налаштувань підключення виконувати не потрібно, але якщо із з'єднанням виникли якісь проблеми, їх варто перевірити.

Вікно налаштувань виглядає таким чином:

Параметр, з яким виникає найбільша кількість питань, - це MAC-адрес. MAC-адрес в даному випадку - це параметр віртуального мережевого підключення, по якому виробляється фільтрація IP-пакетов, призначених саме для вашого комп'ютера.

Увага! Обов'язковою умовою правильного функціонування супутникового інтернету є подібність двох MAC-адресов - заданого в налаштуваннях підписки (на малюнку на нього показує червона стрілка) і MAC-адреса віртуальної мережевої карти.
В разі їх неспівпадання з'єднання коректно не працюватиме (швидкість отримання даних може значно впасти).

MAC-адрес віртуальної мережевої карти можна поглянути на вкладці «Апаратна MAC адреса» головного вікна програми:

Якщо MAC-адреса підписки і віртуальної мережевої карти не збігаються, то необхідно привести їх один до одного. Клацніть правою кнопкою миші на іконі програми в панелі завдань, і виберіть пункт меню «Змінити MAC адресу»:

З'явиться наступне діалогове вікно:

Необхідно ввести ту MAC-адрес, яка задана в підписці провайдера. Якщо потрібно використовувати апаратну (або «фізичну») MAC-адресу (це MAC-адреса, яка «прописана» в DVB-S тюнер), то слід натискувати кнопку «Апаратний MAC». За умовчанням саме апаратна MAC-адреса призначається як адреса мережевого підключення. Після зміни MAC-адресу потрібне перезавантаження комп'ютера.

Технічні характеристики NetLine 200S+.

Тюнер і демодулятор:

Стандарт: DVB-S2 (назад поєднаємо з DVB-S)
Вхідний роз'єм: Тип F, IEC 169-24, female
Вхідний опір: 75 Ом
Рівень вхідного сигналу: 65 dBm min ... 20 dBm max
Діапазон частот: 950-2150 MHz
Символьна швидкість: 1-45 Mbps
Тип демодуляції: QPSK (DVB-S), 8PSK (DVB-S2)
1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 4/5, 5/6, 8/9, 9/10 (DVB-S);
3/5, 2/3, 3/4, 5/6, 8/9, 9/10 (DVB-S2)
Підтримка DiSEqC: 1.0/1.1/1.2, USALS
Параметри живлення LNB: вертикальна поляризація: +13V,
горизонтальна поляризація: +18V; струм: до 400 mA

GPRS-модем:

Стандарти:GPRS multi-slot class 10, GPRS mobile station class B
Діапазон частот: 900/1800/1900 MHz
Швидкість передачі даних: до 85.6 Kbit/s
Випромінювана потужність: 2 W (900 MHz), 1 W (1800/1900 MHz)
Управління: через AT-команды (GSM 07.07, 07.05 і власний розширений набір)

Блок живлення:

Блок живлення: 85-265 V, 50/60 Hz
Вихідне напряжение/ток: 7.5 V/2 A (до 2.5 A при короткочасному навантаженні)

Загальні характеристики:

Інтерфейс підключення до комп'ютера: USB 2.0 (Hi-Speed USB)
Умови експлуатації: Температура +5...+30° C, вологість 10-90%, без конденсації
Умови зберігання: Температура: 20...+50°С. Вологість: 5-95%, без конденсации*
Підтримка ОС: Microsoft Windows XP/Vista/7; GNU/Linux (підтримується в режимі ручного налаштування; потрібне ядро 2.6.26 або старше)
Маса: 0,28 кг (пристрій без адаптера живлення); 0,15 кг (адаптер живлення); 0,06/0,02 кг (стандартный/миниатюрный пульт ДУ)

* Не допускається зберігання NetLine 200S+ при вологості вище 90% більше 10 днів без вживання спеціального осушувача (силикагеля), в достатній кількості прокладеного усередині кожної коробки з пристроєм.

www.sa24.ru


RATVODДата: Понеділок, 01.03.2010, 11:13 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
"Триколор" роздає Інтернет

СВІТЛАНА СЕРОВА
© ComNews
01.03.2010

За перший місяць після запуску послуги супутникового інтернет-доступу компанія "Триколор ТБ"
підключила до неї близько 300 абонентів.

При цьому "Триколор" доки не займається просуванням нового сервісу на ринку.
Компанія до цих пір чекає
отримання ліцензії, яка дозволить надавати послугу платно.

Про плани по запуску додаткового сервісу доступу в Інтернет по супутникових каналах "Триколор ТБ" оголосив ще восени минулого року. Тоді компанія анонсувала старт нової послуги з початку 2010 р. Потім із-за проблем із здобуттям дозвільних документів запуск послуги був перенесений на початок лютого 2010 р. (див. новина ComNews від 15 січня 2010 р.).

Генеральний директор "Триколор ТБ" В'ячеслав Мордачев розповів репортерові ComNews, що компанія доки так і не отримала ліцензію, дозволяючу монетизировать нову послугу, тому доки і не просуває її. Проте, з початку лютого всі абоненти "Тріколор ТБ", що підключили пакет "Оптимум" (вартість 600 крб. в рік) і що приймають сигнал з супутників Eutelsat W4 і W7 (36 град. в.д.), можуть купити у ділерів "Тріколора" модем (коштує близько 4,5 тис. крб.) і безкоштовно скористатися послугою доступу в Інтернет. Платити доведеться лише за витікаючий трафік, який піде по GPRS-каналам. За словами В'ячеслава Мордачева, його вартість може скласти близько 300 крб. в місяць.

Для зручності абонентів на сайті компанії розміщені інструкції по налаштуванню підключення. "Поки ми не заповнили транспондер, і швидкість підключення не обмежена, - поділився з ComNews В'ячеслав Мордачев. - Після здобуття ліцензій, що дозволяють нам надавати цю послугу платно, ми плануємо обмежити швидкість безкоштовних підключень 128 Кбіт/с, а підключення без обмеження швидкості зробити платними".

За його словами, до кінця 2010 р. "Триколор" планує збільшити кількість користувачів Інтернетом до 100 тис. абонентів. "Це не аудиторія крупних міст, де добре розвинені мережі 4G, 3G, GPRS, - уточнив В'ячеслав Мордачев. - З цим модемом цілком можна подорожувати, наприклад, узяти його на дачу, де інші канали зв'язку працюють погано. В порівнянні з GPRS-подключением, запропонована нами навіть обмежена швидкість все одно буде комфортніша для користувачів".

Завершити оформлення дозвільних документів і почати просувати послугу доступу в Інтернет на ринку "Триколор" сподівається в середині березня.


RATVODДата: П`ятниця, 05.03.2010, 01:34 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Триколор Інтернет відкриває

доступ всім бажаючим.

Тепер підключиться досупутникового Інтернету від Триколор, можна з будь-якою супутниковою картою.

Оператор додав в список рекомендованого устаткування нові карти для супутникового інтернету. Публікуємо повний список:

* NetLine 200S+ (рекомендовано)
* NCS120 DVB-карта
* DVB-USB Tevii S2 660
* DVB-карта TeVii S 420
* DVB-карта TeVii S2 464
* DVB-карта Tevii S2 460
* SkyStar USB 2 set-top box USB інтернет + ТБ (Sky Star 2 USB 2.0-карта)
* Sky Star 2 DVB-карта (Sky Star 2 V. 2.8 - карта)
* Sky Star 3 DVB-карта (DVB-карта S 1401)

Таким чином, умовно оголошено, що користуватися Триколор-интернет можна будь-якою супутниковою картою.

Тріколор ТБ - Інтернет: Питання-відповідь
До інтернету Тріколор може підключитися лише поточний абонент ТРИКОЛОР-ТВ, або що будь-який бажає?
До інтернету Тріколор може підключитися лише абонент ТРИКОЛОР-ТВ, в якого активна підписка пакету Оптимум.

У мене є зареєстрований ресівер Тріколор, що потрібно зробити в особистому кабінеті, аби підключитися? Де узяти логін-пароль для доступу до інтернету?
Вам необхідно зайти в особистий кабінет глядача. Після заходу в особистий кабінет, необхідно вибрати пункт Управління послугами, натискувати на пункт "Вибрати нову послугу", вибрати у випадному меню Інтернет. Після цього ви вводите MAC адреса вашого устаткування і отримуєте логін і пароль.

Чи реєструється як устаткування для доступу до інтернету (у особистому кабінеті або ще десь), чи є якісь обмеження на вживане устаткування?
Устаткування на даний момент не реєструється ніяк. Що стосується устаткування, яке підтримує роботу сервісу, то зараз ведеться тестування DVB модемів. За підсумками тестування на сайті з'явиться інформація про рекомендоване устаткування.

Яка можлива швидкість з'єднання, коли буде запущена версія з прискорювачем?
На даний момент швидкість з'єднання не обмежена ніяк і залежить лише від поточного завантаження каналу. Питання запуску версії з прискорювачем зараз в обговоренні. Про результати його рішення ми повідомимо додатково.

Де можна викачати софт?
на офіційному сайті виробників модемів Tennex Systems по засланню http://tennex.net/files....-13.zip

При підключенні VPN-соединения видає помилку 619. Що робити?
рекомендуємо перевірити налаштування підключення:

1. У розділі "Шифрування даних" має бути вказане "Обов'язкове (відключатися, якщо немає шифрування)"
2. Мають бути дозволені наступні протоколи:
Протокол перевірки пароля (CHAP)
Протокол Microsoft CHAP версії 2 (MS-CHAP v2)

Де узяти параметри налаштування з'єднання (якщо використовується не автоматизоване налаштування)?
Налаштування транспондера:
DVB-S
frequency: 11766 Mhz
symbol rate: 27500 Ms
polarization: LHCP
FEC: 5/6

PID: 1000
MAC адреса виходить з IP адреси призначеним сервером ВПН перші два октети 00:02 відповідає октетам IP-адреса в шістнадцятиричному форматі. (приклад: 10.10.1.100 -> 00:02:0A:0A:01:64 )

параметри ВПН сервера
IP: 81.177.31.194
тип: PPTP VPN

www.sat24.ru


RATVODДата: Четвер, 03.06.2010, 00:14 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор-Інтернет"

3 червня 2010 р. в період з 03:00 до 03:15 по московскму часу на мовному устаткуванні
компанії
Eutelsat проводитимуться планові технічні роботи.

У вказаний період робота «Триколор-Інтернет» буде припинена.
Після закінчення робіт послуга буде доступна в колишньому режимі.



RATVODДата: Субота, 17.07.2010, 12:10 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Інтернет-прискорювач Триколор

З 12 липня 2010 року ви можете викачати програму «Інтернет-прискорювач».

Ця програма збільшує швидкість доступу до ресурсів інтернету за рахунок оптимізації трафіку і ефективнішого використання супутникового каналу. Перш ніж почати користуватися Інтернет-прискорювачем, будь ласка, уважно ознайомтеся з інструкцією .

Звертаємо вашу увагу, що в даний момент програма доступна лише з англомовною версією інтерфейсу, російськомовна версія з'явиться декілька пізніше. «Англійська» версія була викладена на сайт до її русифікації для того, щоб ви вже зараз змогли збільшити швидкість роботи сервісу «Триколор-Інтернет».

Закачати: прискорювач «Триколор-Інтернет»


RATVODДата: Четвер, 12.08.2010, 12:37 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор-Інтернет"

12 серпня доступ до «Триколор-Інтернет»

буде тимчасово обмежений

12 серпня 2010 р. в період з 11:00 до 14:00 по московскму часу на мовному устаткуванні
проводитимуться
планові технічні роботи.
У вказаний період робота «Триколор-Інтернет» буде припинена.
Після закінчення робіт послуга буде доступна в колишньому режимі.



satBuffonДата: Середа, 29.12.2010, 20:00 | Повідомлення # 13
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Продовжується безкоштовний доступ до
"Триколор-Інтернет"!

Безкоштовний доступ до бездротового супутниковому «Триколор-Інтернету» продовжено до кінця січня 2011 року.

Нагадуємо, що протягом усього 2010 року послуга «Триколор-Інтернет» надається безкоштовно. Скористатися «Триколор-Інтернетом»можуть всі передплатники пакету "Оптимум" в зоні прийому сигналу з супутників Eutelsat W4 і W7 (за наявності спеціалізованого супутникового модему).
Напередодні Нового року «Триколор ТВ» продовжує безкоштовний період користування послугою «Триколор-Інтернет »на цілий місяць - до 31 січня 2011 року. Про умови надання послуги після закінчення безкоштовного періоду і доступних тарифах буде оголошено додатково. Слідкуйте за новинами.
satBuffonДата: Вівторок, 08.02.2011, 22:04 | Повідомлення # 14
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
«Триколор-Інтернет» залишиться

безкоштовним до кінця лютого

Згідно з рішенням, прийнятим ЗАТ «Національна супутникова компанія», всі абоненти «Триколор-Інтернету» зможуть продовжити користуватися ним безкоштовно до кінця лютого 2011 року.
В даний час в компанії йде формування пулу тарифів, і вже зовсім скоро абонентам «Триколор ТВ» буде запропоновано кілька варіантів використання "Триколор-Інтернету» в залежності від необхідного профілю споживання послуги. Планується, що вартість користування послугою по самому доступному тарифом не перевищить 99 рублів на місяць. Слідкуйте за новинами!

satBuffonДата: П`ятниця, 22.04.2011, 09:26 | Повідомлення # 15
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
З кінця квітня «Триколор-Інтернет»
стане платним

Більше року всі абоненти «Триколор ТВ», що приймають сигнал з супутників Eutelsat W4 і Eutelsat W7 (36 градус східної довготи), оформили передплату на платний пакет «Оптимум», могли безкоштовно підключитися до «Триколор-Інтернет» (тариф «Web- Безкоштовний »). З 27 квітня послуга «Триколор-Інтернет» стане платною.

Абонентам «Триколор ТВ» буде запропоновано три тарифи:

Тариф «99»: максимальна гарантована швидкість 128 Kbps, вартість 99 рублів на місяць.

Тариф «699»: максимальна гарантована швидкість 512 Kbps, вартість 699 рублів на місяць.

Тариф «999»: максимальна гарантована швидкість 1024 Kbps, вартість 999 рублів на місяць.

Джерело:

Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Супутникового Інтернету » Провайдер “Tricolor Internet” (Супутниковий Інтернет)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024