FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 07:06

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення Openbox X-600 ( AF-3618 ) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення Openbox X-600 ( AF-3618 )
viskomДата: Monday, 21.02.2011, 14:41 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Обговорення Openbox X-600 ( AF-3618 )


Sat-Integral S-1237 HD Able
vm-deДата: Monday, 21.02.2011, 14:41 | Повідомлення # 2
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
А для Openfox AF-3618 цей софт підійде?

hotbird+sirius+amos
vm-deДата: Monday, 21.02.2011, 14:41 | Повідомлення # 3
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Ресівер Ореnfox AF-3618

на цьому тюнері спостерігаю таку картину

r-anДата: Monday, 21.02.2011, 14:41 | Повідомлення # 4
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Доброго вечора форумчани.У мене прблема.Намагаюся розкодувати 1національний і first ukr,і нічого не виходить,перебрав купу кодів.Поможіть будь ласка.Мій тюнер ,Open Fox AF 3618.ДЯКУЮ.
spaiderДата: Monday, 21.02.2011, 14:41 | Повідомлення # 5
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Є в когось список каналів+ключі на Опен 3618?
vm-deДата: Monday, 21.02.2011, 14:41 | Повідомлення # 6
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Кодовані канали на цьому тюнері грузяться сикунд 20-30
ввожу вручну
Чи допоможе спроба замінити софт?


hotbird+sirius+amos
vm-deДата: Monday, 21.02.2011, 14:41 | Повідомлення # 7
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Справа в тому, щоканали кодовані грузяться в районі 20с
ключі вводив в ручну
Пробував перепрошить за допомогою Arioner_2.7_by_VETER
софт AF-6018CR_TSH_ A6686 S190CN pnc_biss_INTER+.auc та Data_4+5+13+19+75_04._011.2009.ird
пробував порграмами типу AucHexedit зчитати софт невишло загрузить тоже невишло

В усих цих випадках вони неможуть з"эднатись з тюнером.
ВВожу коди прийому софту ,прийому ключів з пульта - тюнер не реагує на екрані нічого невиписується з букв.


hotbird+sirius+amos
RATVODДата: Monday, 21.02.2011, 14:41 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Quote (r-an)
.У мене прблема.Намагаюся розкодувати 1національний і first ukr,і нічого не виходить,перебрав купу кодів.Поможіть будь ласка.Мій тюнер ,Open Fox AF 3618.

Перший національний завершив мовлення на супутнику Astra 1E/4A ( Ssrsus), 4.8°E га 12130 V.
В даний час доступна міжнародна версія каналу First Ukraine на частоті 11766 Н, 27500 3/4. Канал кодовано в Biss, ID : 001810 ( код такий же, як і на Перший нац.) .


RATVODДата: Monday, 21.02.2011, 14:41 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Викладено тут: Софти Openbox X-600 ( AF-3618 )

viskomДата: Monday, 21.02.2011, 14:42 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
А для Openfox AF-3618 цей софт підійде?

так, має підійти


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Monday, 21.02.2011, 14:42 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Справа в тому, що ви завантажували софт з заголовком TSH, а Вам потрібен - SPH.

Завантажуйте:

Openbox _X-600_dvbxtreme_SPH A6686 S190CN pnc_biss_INTER+.auc (793 Kb)


spaiderДата: Monday, 21.02.2011, 14:42 | Повідомлення # 12
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
RATVOD, там УТ-1 на 12130, треба руками вводити?
vm-deДата: Monday, 21.02.2011, 14:42 | Повідомлення # 13
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
А чим загружать?

hotbird+sirius+amos
ZenonДата: Monday, 21.02.2011, 14:42 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Quote (влад)
В усих цих випадках вони неможуть з"эднатись з тюнером.

Влад попробуй стягнути софт програмою ZodiacEdit, скинь мені сюда на форум,
я Hex-редактором передивлюсь які сервісні коди прописані в софті, та який заголовок софта.
Софт можеш скинути на другому форумі


Слава Україні! Zenon.
RATVODДата: Monday, 21.02.2011, 14:42 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Проскануйте УТ-1 на Сіріусі 11766 Н, 27500 3/4 і в кодуванні БІСС у ключі на УТ-1 замініть 12130 на 11766 ( сам ключ без змін ).

Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення Openbox X-600 ( AF-3618 ) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022