FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 06:36

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення ARION AF-2000E, AF-2000 CR (S200EC) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ARION AF-2000E, AF-2000 CR (S200EC)
viskomДата: Monday, 20.02.2012, 11:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Обговорення Arion AF-2000CR
-------------------------------------------------------------
Увага! Обовязково вказувати модель ресивера і на якому процесорі, Викладіть інформацію із Меню.


Sat-Integral S-1237 HD Able
spaiderДата: Monday, 20.02.2012, 11:21 | Повідомлення # 2
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Пробував прошити рес Arion AF-2000CR прогою від опена х-600 не пішло! Значить у мене VOT for 5105? чи як? зовсім не розумію. Якою прогою тоді прошивати рес, якщо проц VOT for 5105?
RATVODДата: Monday, 20.02.2012, 11:21 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Quote (spaider)
не можу залити програмою Arioner_0.27 Ukr_by_VETER софт S2090_$VOT_H0219_20070420_AUCPCnpc Не бачить його.

Тільки що перевірив : закачав з файлообмінника, розархівував, відкрив програмою Arioner_0.27 Ukr_by_VETER і нажав завантажити - все йшло нормально ( тюнера на даний час відсутній).
Я даний софт раніше особисто завантажував у тюнер при перепрошивці.
Попробуйте перезавантажити ПК і повторити спробу завантаження.


spaiderДата: Monday, 20.02.2012, 11:21 | Повідомлення # 4
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
RATVOD, А може є якісь інші програми, щоб завантажити софт?
RATVODДата: Monday, 20.02.2012, 11:21 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Пробуйте - ZodiacEdit_622 , Super Fergi_1.0.4, Arioner 0.27 PL, Auto Arioner, а також з набору програм Ferguson AF - Loader - FULL.

Всі вони викладені тут : Програми - Завантажувачі софта в ресівери Аріон ( Arion,Ferguson, Openbox 1700 / F-100.....)


Staras17Дата: Monday, 20.02.2012, 11:21 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
Для Аріон2000 з процесором 5105 потрібен новий софт з бісс ключами або софт з серії RC7 в якому можна редагувати бісс ключі а де його можна знайти.Дякую
RATVODДата: Monday, 20.02.2012, 11:21 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Все необхідне для перепрошивки ресівера Arion AF-2000CR на процесорі ST 5105 Повідомлення #6

**********************************************************************

Все викладене працює ( в тому числі і канали, кодовані в BISS ), перевірено мною особисто при прошивці ресівера, а списки каналів і файл ключів вивантажено після редагування .


Staras17Дата: Monday, 20.02.2012, 11:22 | Повідомлення # 8
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
Добре а як внести бісс ключ в ручну на Аріоні 2000 з 5105 в списку ситем кодувань немає бісс
viskomДата: Monday, 20.02.2012, 11:22 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (Staras17)
Добре а як внести бісс ключ в ручну на Аріоні 2000 з 5105 в списку ситем кодувань немає бісс

редагувати за допомогою програми Gasoline_105 (st5105)


Sat-Integral S-1237 HD Able
Staras17Дата: Monday, 20.02.2012, 11:22 | Повідомлення # 10
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
Сьогодні мені принесли на прошивку Аріон 2000 з проц 5105 я зашив софт список ключі ті які були в повідомленні №6 за 23.11 і канали які працюють з бісс ключів в мене не пішли.Що робити.Дякую
RATVODДата: Monday, 20.02.2012, 11:22 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Доступно тільки для користувачів - активацію емулятора кодувань Ви зробили ?

Staras17Дата: Monday, 20.02.2012, 11:22 | Повідомлення # 12
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
Я вводжу код активації в дежурному режимі і нічого не міняється як не показували канали з бісс так і не показують.Може я щось не так роблю напишіть як правильно.Після вводу ключа активації що має відбуватися з тюнером.Дякую.
ZenonДата: Monday, 20.02.2012, 11:22 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Quote (Staras17)
Я вводжу код активації в дежурному режимі і нічого не міняється

Включаємо тюнер на любий канал, на пульті тиснемо кнопку <меню>,
набираємо 19370 на екрані зявиться табличка під код 2486 - емулятор активовано.
Удачі ! ca


Слава Україні! Zenon.
ZenonДата: Monday, 20.02.2012, 11:23 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Quote (Staras17)
Після вводу ключа активації що має відбуватися з тюнером.

Якщо, активований емулятор, у вас зявиться можливість редагування ключів з пульта.
Софт DvbXtreme - захід в цей розділ - червона кнопка на пульті UHF
В інших софтах, розділ ИГРЫ - редактирование ключей
Якщо, ви не знайшли ці розділи, тоді, або ваш софт не підтримує цю функцію, або ви не активували емулятор.


Слава Україні! Zenon.
Staras17Дата: Monday, 20.02.2012, 11:23 | Повідомлення # 15
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
В меню є розділ для редактора ключів але не має бісс ключів.Потрібен софт в якому є бісс ключі для Arion AF-2000CR з 5105
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення ARION AF-2000E, AF-2000 CR (S200EC) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022