FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 08:29

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення OPENBOX F-100, AF-1700 (S 170EС) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення OPENBOX F-100, AF-1700 (S 170EС)
viskomДата: Monday, 10.05.2010, 15:12 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote
(Moped1)

Добрий день у мене виникла проблема я вчора скачав вашу прошивку для OPENBOX-1700 заливав програмою Аутоарiонер. Пыдкажiть якою прогграмою залити список каналів та ключі. Бо вони мають не такий формат. Та як зайти в меню вводу кодiв на тюнерi щоб ввести новiшi? Буду вам дуже вдячний!!!

почитайте тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
ljubyjДата: Monday, 10.05.2010, 15:13 | Повідомлення # 2
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Hardware Version Arion Software Version $SPRA6686S170ECnc Database Version 00008209 Boot Version 0020.1(GRC S170EC)

1
ljubyjДата: Monday, 10.05.2010, 15:13 | Повідомлення # 3
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
дуже дякую уже все прцює кроме УТ 1 В СПИСКУ Є АЛЕ НЕПОКАЗУЄ

1
viskomДата: Monday, 10.05.2010, 15:13 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (ljubyj)
дуже дякую уже все прцює кроме УТ 1 В СПИСКУ Є АЛЕ НЕПОКАЗУЄ

я зараз не маю такого тюнера , тому нічим більше не допоможу ca


Sat-Integral S-1237 HD Able
KostetskiyДата: Monday, 10.05.2010, 15:13 | Повідомлення # 5
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
деможна знайти нову прошивку до New Star ST-205M щоб покзували канали:Інтер,Інтер+,ТВ Київ,перший національний
viskomДата: Monday, 10.05.2010, 15:13 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (Kostetskiy)
деможна знайти нову прошивку до New Star ST-205M щоб покзували канали:Інтер,Інтер+,ТВ Київ,перший національний

можна відредагувати свій софт, як це зробити читайте тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
spaiderДата: Monday, 10.05.2010, 15:13 | Повідомлення # 7
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Скажіть а тюнер Ferguson AF-2818 SE це клон openbox f-100 якщо ні, то як його прошити щоб працювали всі канали на даний час, бо софт на сайті за 2011 рік. Дякую
RATVODДата: Sunday, 23.09.2012, 15:14 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Викладіть системну інформацію із Меню Вашого ресівера Ferguson AF-2818 SE.

Щоб дати відповідь, необхідно знати, яке ПЗ встановлено.


EVERESTДата: Friday, 13.06.2014, 20:30 | Повідомлення # 9
користувач

Країна:
повідомлень: 33
Статус: Оффлайн
Не могу настроить ! Как выставить порты дисек в тюнере Lemberg LR-1000 ? Дисек 8 портовый! Не могу выставить! В ПО только 4 порта
RATVODДата: Friday, 13.06.2014, 21:50 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Не можу вспомнити, а можливість вибору в Меню протоколу DiSEgC 1.1 є чи ні. Якщо немає, а є тільки протокол DiSEgC 1.0 - то підключити 8- портовий перемикач не вийде. А вихід 0/12В мається на задній панелі?

P.S. Даного модельного ряду ресиверів ми не встановлвали, а прошивати доводилося. Правда в наіій місцевості їх встановлено не дуже багато - тому і бачу їх рідко.


EVERESTДата: Friday, 13.06.2014, 22:07 | Повідомлення # 11
користувач

Країна:
повідомлень: 33
Статус: Оффлайн
Перепрошил этот тюнер софтом (Софт AF-1700_dvbxtreme_SPH_A6686_S170EC_правка viskom) Lemberg LR-1000, нет Biss кодировки, все другие есть в эмуляторе! Как залить список каналов с ключами? Ортоны перепрошивал, все получалось!
RATVODДата: Friday, 13.06.2014, 22:21 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
В цьому софті ключі Biss прописані в тілі софта. Необхідно відкрити софт програмою BissEdit_12, відредагувати ключі (ключ прив"язується по частоті - притому, якщо на одному транспондері декілька каналів в Biss-кодуванні їх потрібно просканувати на різних назвах супутників ()виставивши налаштування на потрібний), щоб відрізнялися в десятковому розряді - наприклад - 10722 і 10719), потім зберегти їх у софті.

Потім софт відкрити програмою AUC_HEditv099c і заново зберегти. І тільки після цього софт з відредагованими ключами можна завантажувати в ресивер.

Список канаоів завантажуємо програмою Ariter, а файл ключів - FKE106 або Gasoline.

Все необхідне для роботи з даною моделлю ресивера викладено в розділі: Інструкції та Програми


EVERESTДата: Friday, 13.06.2014, 22:47 | Повідомлення # 13
користувач

Країна:
повідомлень: 33
Статус: Оффлайн
Подскажите, пожалуйста, при заливке нового списка каналов с помощью Ariter, старый список удаляется автоматически или нужно как то удалять?
RATVODДата: Friday, 13.06.2014, 23:23 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
При завантаженні нового списку каналів - старий видаляєься повністю. При завантаженні софту - список каналів не видаляється.

EVERESTДата: Friday, 13.06.2014, 23:45 | Повідомлення # 15
користувач

Країна:
повідомлень: 33
Статус: Оффлайн
Спасибо, разобрался! Загрузил єтот список (Список каналів для софтів DvbXtreme A6686 )! Все работает кроме Интера +!
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Обговорення Arion, Ferguson, » Обговорення OPENBOX F-100, AF-1700 (S 170EС) (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022