FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 06:15

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 3000 - 6100 » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 3000-6010 (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 3000-6010
viskomДата: Monday, 27.07.2009, 12:56 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 3000-6010

Всі запитання по даних моделях ресіверів


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Tuesday, 24.11.2009, 19:38 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
коли я переставив віндовс на 2008р. з драйверами все почало працювати. і програма нормально відкрилась (Upgrade1.0.07.rar(235Kb). я думаю що був мотрібен якийсь драйвер.

Вся проблема у Вас була в наявності вірусів на ПК. З перестановкою Віндовс, проблема і вирішилась. А драйверів на
Upgrade1.0.07 - не потрібно.


vaninsnДата: Sunday, 03.01.2010, 22:42 | Повідомлення # 32
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Розкажу вам такую новогоднюю сказку. Пользуюсь я сборкой Loner-XP SP3- работает CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 и Upgrade1.0.7.
Устанавливаю Win Xp Alternative SP3 - Upgrade1.0.7 работает, CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 не откривает прошивки.
Устанавливаю Win Xp SP3 чистый оригинал- всё фурычит.
Устанавливаю Win Xp SP3 Game Edition-CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 не откривает прошивки, Upgrade1.0.7 error.
Устанавливаю Win 7 Ultimatum Black Edition и опять CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 не откривает прошивки,Upgrade1.0.7 error.
А мораль этой сказки такова:придирчивы они к реестру и системе, где-то что-то упростили или упустили при зборке и вот результат!
Andrey108Дата: Saturday, 16.01.2010, 17:49 | Повідомлення # 33
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Quote (vaninsn)
Устанавливаю Win Xp Alternative SP3 - Upgrade1.0.7 работает, CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 не откривает прошивки.
Устанавливаю Win Xp SP3 чистый оригинал- всё фурычит.
Устанавливаю Win Xp SP3 Game Edition-CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 не откривает прошивки, Upgrade1.0.7 error.
Устанавливаю Win 7 Ultimatum Black Edition и опять CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 не откривает прошивки,Upgrade1.0.7 error.
А мораль этой сказки такова:придирчивы они к реестру и системе, где-то что-то упростили или упустили при зборке и вот результат!

Така ж проблема - на WIN XP SP3 korporate на моєму компі - CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 не хоче відкривати файл прошивки!!! Видає помилку!! на іншому компі спробував з тією ж системою - працює

P.S. Всім велике СПАСИБІ за роботу - файли згодились і мені good3

bogdan83Дата: Sunday, 31.01.2010, 14:57 | Повідомлення # 34
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
23 помогите пожалуста! У меня на ноутбуке нет выхода под нуль модемный кабель, а есть юсби 94 . можно ли роспаять такой кабель штоб прошивать тюнер? знакомый продавец компьютеров и комплектующих говорил что год назад у нево был такой кабель и стоял около ста гривен, что можна зделать самому? ca за ранее благодарен!!!
levani1977Дата: Sunday, 31.01.2010, 15:04 | Повідомлення # 35
новачок

Країна:
повідомлень: 253
Статус: Оффлайн

тебе надо купить такой переходник + СD USB-COM RS232 ver. 2.0-- сам ты не сможеш сделать!


OPENBOX S6 v2.11.77
PKT HYPERION V4 IMAGE/HDMU E2.
OPENBOX SX4 v3.01.52
90E - 85E - 75E - 42E - 46E - 36E - 13E - 5E
ICQ:638-551-016
MishaFedДата: Tuesday, 16.02.2010, 19:52 | Повідомлення # 36
Модератор

Країна:
повідомлень: 51
Статус: Оффлайн
Прошивка з поста №9 з теми Софти..з надписом POLSKA - SW 3.3.99 - KEY-UPGRADE_08.02.2010. zip мною випробувана. Жоден з пакетів в VIA 2.6 не працює nea 056

GLOBO 6000,TECHNOSAT TH-7002
(19E,13E,5E,1W,4W),(75E,80E)


Повідомлення відредагував MishaFed - Tuesday, 16.02.2010, 19:55
kotoДата: Thursday, 25.02.2010, 22:53 | Повідомлення # 37
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Дамп Globo 3000-6010 ( Yumatu Mx ) - SW 3.4.10. bin . 25.02.2010. софт - TRUMAN-SW 3.4.10 KEY-UPGRADE. 23.06.2009 . Dump Yumatu Mx - SW 3.4.10. by RATVOD. 25.02.10. ( 2 )rar ( 1002.6 KB
****************************************
чи можна цей дамп заливати в Digital 5000 plus
RATVODДата: Thursday, 25.02.2010, 23:21 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Digital 5000 plus є клоном GLOBO 3000 - 6010 ( STі 5518 ). Все ПЗ підходить, в тому числі і дамп.

Викладіть Системну інформацію із Меню Вашого тюнера, перевіримо, щоб бути повністю впевненим.


kotoДата: Sunday, 28.02.2010, 17:23 | Повідомлення # 39
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Додаток до повідомлення 38. Сьогодні маю перед собою цей тюнер Digital 5000 plus із такою системною інформацією:
Cофт версія VGAO 3.4.09 EMU
Ап. вер 15 5.3.0
Лоадер 1.0.7
FDD Ver 1.0.16
Чи можна його прошивати вище згадуваною прошивкою(дампом)?
RATVODДата: Sunday, 28.02.2010, 17:31 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Тепер точно видно, що це клон GLOBO 3000 - 6010 ( STі 5518 ). Можете прошивати.

kotoДата: Sunday, 28.02.2010, 20:42 | Повідомлення # 41
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Успішно прошив Globo 5000 i Digital 5000 plus. Дякую за поради.
sfmalДата: Thursday, 18.03.2010, 15:47 | Повідомлення # 42
житель форуму

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Скажіть будьласка для Globo 3000-6000 е софт з підтримкою Sct з Hotbird?
RATVODДата: Thursday, 18.03.2010, 16:06 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
На жаль, софта для Globo 3000-6000 з підтримкою пакету каналів Sct з Hotbird 13*Е не має.

w124Дата: Wednesday, 07.04.2010, 21:59 | Повідомлення # 44
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Успішно прошив Globo 5000 i Digital 5000 plus. Дякую за поради.

будь добрим виклади дамп і прогу для прошивання
RATVODДата: Wednesday, 07.04.2010, 22:25 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26779
Статус: Оффлайн
Всі необхідні програми викладено в темі: Інструкції та програми для прошивки GLOBO 3000 - 6010,
а дампи - в темі: Дампи GLOBO 3000-6010 (STI 5518) ( *. bin )


Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 3000 - 6100 » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 3000-6010 (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022