FORUM TV-SATЧетвер
19.10.2017, 23:09

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 1 з 151231415»
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » Strong 4ххх, 6хxх » Обговорення ПЗ (Discussion) Strong (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) Strong
RATVODДата: Неділя, 12.09.2010, 17:28 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21064
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, списку каналів,

налаштувань, файлів ключів
,

проблем із заміною ПЗ Strong.


oostryjДата: Неділя, 12.09.2010, 17:28 | Повідомлення # 2
V.I.P

Країна:
повідомлень: 33
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
STRONG A-H keys 04/05/2010 By vidakovicd ----------------------------------- Today Update: Telespazio Hungary (Amos 4°W) Key 0C
Долучені файли: AKeys-1.00_04.0.rar(2Kb) · HKeys-2.00_04.0.rar(5Kb)

Напишіть чим ви заливаєте ці дані! розміри файлів занижені

RATVODДата: Неділя, 12.09.2010, 17:28 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21064
Статус: Оффлайн
Файл ключів STRONG AKeys-1.00 завантажував вчора в тюнер Strong SRT 6155 програмою PatchLoader.
Сьогодні, по можливості, викладу дану програму в відповідну тему.
А в тюнер Strong 4402 HKeys-2.00 завантажував вже давно і назву програми точно не пам"ятаю. Як з"явиться тюнер на перепрошивку, відразу ж і відпишуся.

Якщо маєте можливість, попробуйте завантажити програмою SRT~X Loader V.2.0.1

w124Дата: Неділя, 12.09.2010, 17:28 | Повідомлення # 4
житель форуму

Країна:
повідомлень: 254
Статус: Оффлайн
підкажіть де сам софт для стронга 4402 з емулятором, бо завантажив файл настройок "strong_SRT4402_Sharp0614_2M_allpatch_061023.elz" і не вмикається на табло 0000 на телевізорі welkom to digital world
mykolakДата: Неділя, 12.09.2010, 17:29 | Повідомлення # 5
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
Quote (w124)
де сам софт для стронга 4402 з емулятором

"strong_SRT4402_Sharp0614_2M_allpatch_061023.elz" - це і є власне останній софт на стронг 4402

Quote (w124)
не вмикається на табло 0000 на телевізорі welkom to digital world

на пульті натисніть меню
w124Дата: Неділя, 12.09.2010, 17:29 | Повідомлення # 6
житель форуму

Країна:
повідомлень: 254
Статус: Оффлайн
не реагуе навыть світлодіод на тюнері не блимае. пульт робочий - на іншому тюнері вмикае

Повідомлення відредагував w124 - Понеділок, 30.08.2010, 10:54
mykolakДата: Неділя, 12.09.2010, 17:29 | Повідомлення # 7
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
Quote (w124)
не реагуе навыть світлодіод на тюнері не блимае

А Ви сброс на за водські настройки перед прошивкою робили?
І який серійний номер у вашого стронга?
mykolakДата: Неділя, 12.09.2010, 17:29 | Повідомлення # 8
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
У Вас процес прошивки добіг до 100%(тобто процес прошивки добіг до кінця) ,ресівер перезагрузився(при цьому світлодіоди мигали?) і після чого
Quote (w124)
на табло 0000 на телевізорі welkom to digital world
і тюнер нінащо нереагує.У Вас було саме так?
w124Дата: Неділя, 12.09.2010, 17:29 | Повідомлення # 9
житель форуму

Країна:
повідомлень: 254
Статус: Оффлайн
процес прошивки добіг до 100%
стоп, сброс на за водські настройки потрібно зробити відразу після перезагрузки тюнера коли вже прошився а не перед. це прочитав у інструкції
w124Дата: Неділя, 12.09.2010, 17:29 | Повідомлення # 10
житель форуму

Країна:
повідомлень: 254
Статус: Оффлайн
чесно зізнаюся я не дивився. процес на моніторі добіг до 100% потім це віконце зникнуло і я залишив тюнер увімкненим десь на 40 хв.
може спробувати ще раз, або може закачати дамп - в мене є ще один такий тюнер тільки з 1Мв флеш
якщо спробувати то підкажи як заливати з тюнера на тюнер


Повідомлення відредагував w124 - Понеділок, 30.08.2010, 11:56
mykolakДата: Неділя, 12.09.2010, 17:30 | Повідомлення # 11
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
Цитата w124 ()
в мене є ще один такий тюнер тільки з 1Мв флеш якщо спробувати то підкажи як заливати з тюнера на тюнер

От цього робити не слід це два абсолютно різних ресівера,ВИ поховаєти тоді свій 2мб стронг 4402

Попробуй вимкнути його з резетки і назад включити, він міг у тебе просто зависнути , це Стронги люблять робити (на майбутнє - сам процес прошивки триває не більше 5хв так що далеко ходити неслід)
w124Дата: Неділя, 12.09.2010, 17:30 | Повідомлення # 12
житель форуму

Країна:
повідомлень: 254
Статус: Оффлайн
пробував виключати не допомогло
то як з ідеєю перешити ще раз?


Повідомлення відредагував w124 - Понеділок, 30.08.2010, 12:19
mykolakДата: Неділя, 12.09.2010, 17:30 | Повідомлення # 13
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
Quote (w124)
то як з ідеєю перешити ще раз?

пробуйте,потім розповісте,як проходив процес
w124Дата: Неділя, 12.09.2010, 17:30 | Повідомлення # 14
житель форуму

Країна:
повідомлень: 254
Статус: Оффлайн
все робив по інструкції

программа-загрузчик ITLINK339 запустив
ввімкнув на табло 0000 на телевізорі welkom to digital world
нажав кнопку «Start (.hex)» для начала загрузки зявилось вікно
загрузка не відбувається пише ввімкніть тюнер і що не може відкрити ком порт

w124Дата: Неділя, 12.09.2010, 17:30 | Повідомлення # 15
житель форуму

Країна:
повідомлень: 254
Статус: Оффлайн
ось шо пише
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » Strong 4ххх, 6хxх » Обговорення ПЗ (Discussion) Strong (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Сторінка 1 з 151231415»
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2017 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *