FORUM TV-SATПонеділок
21.09.2020, 04:04

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » Amiko HD » Обговорення ПЗ (Discussion) Amiko HD (Всі запитання і відповіді по даних моделях ресиверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) Amiko HD
RATVODДата: П`ятниця, 25.03.2011, 00:07 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, плагінів,

списків каналів і налаштувань, файлів ключів
,

проблем при встановленні ПЗ

Amiko HD

Всі запитання і відповіді по даних моделях ресиверів
LeraДата: Субота, 24.12.2011, 22:48 | Повідомлення # 16
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
mykolak...бачу ви задоволені ресом AMIKO SHD-8900 Alien ...і слід признати майстер своеї справи(ПО ТЕХНІЦІ)...але дозвольте не з усім з вами погодитись...оскільки сам придбав такий апарат не маючи поки великого телевізора.Тепер я страшенно розчарований ,бо навідь назви каналів не видно-треба впритул підходити....З цим віконцем нічого не можна вдіяти???Якось його збільшити???
mykolakДата: Неділя, 25.12.2011, 14:39 | Повідомлення # 17
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
Quote (Lera)
оскільки сам придбав такий апарат не маючи поки великого телевізора.Тепер я страшенно розчарований ,бо навідь назви каналів не видно-треба впритул підходити....З цим віконцем нічого не можна вдіяти???Якось його збільшити???

Шрифт в Spark лежить в root / spark / AppRes / arial.ttf, він єдиний, можете замінити на один з прикріплених до повідомлення, попередньо зберігши оригінал.
Все це можна проробити з допомогою DreamboxControlCenter 2.96

Можете підібрати свій варіант, але перед заміною перейменуйте його в arial.ttf.
Як називається шрифт в оригіналі можна подивитися, якщо просто двічі клікнути на іконці і відкрити, там буде видно всі символи, які він містить, ну і його вигляд, наприклад так виглядає другий прикріплений варіант

LeraДата: Неділя, 25.12.2011, 19:52 | Повідомлення # 18
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Дуже гарно дякую за відповідь...я спробую,хоча сумніваюся що в мене щось вийде---в техніці я слабенько 94
RATVODДата: Вівторок, 03.01.2012, 11:21 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн

Quote (petr2)
Ресивер Амико 8000НД на гнезде 0\12 постоянно 12в при опции выкл. Обнаружил при поключении 5 головы . Аппарат новый


LeraДата: Субота, 07.01.2012, 18:49 | Повідомлення # 20
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Quote (mykolak)
Все це можна проробити з допомогою DreamboxControlCenter 2.96


Я спробував це зробити за допомогою тоталкомандер...і навідь дійшов до папки arial.ttf...та там як вона відкрилась---то майже на 2 сторінки---що там редагувати я вже не зрозумів((
mykolakДата: Субота, 07.01.2012, 20:38 | Повідомлення # 21
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 948
Статус: Оффлайн
Quote (Lera)
що там редагувати я вже не зрозумів((

Я вище написав
Quote (mykolak)
замінити на один з прикріплених до повідомлення, попередньо зберігши оригінал.


А якщо хочете інший то в інтернеті є достатньо шрифтів (забийте в гугл - шрифти скачать) і ви знайдете сотню різних шрифтів
Основне вам потрібно буде змінити скачений шрифт на arial.ttf,наприклад ви скачаєте шрифт electrictoaster.ttf,то ви міняєте йому назву на arial.ttf
LeraДата: Субота, 07.01.2012, 21:03 | Повідомлення # 22
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
як би ж я знав де його міняти...та як зберегти той)...звиняйте за тупість-але не робив ще таке
LeraДата: Четвер, 12.01.2012, 12:27 | Повідомлення # 23
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Все-налаштував...дякую за підказки!
...але ваш шрифт не підходить-половина букв випадає.Витяг з вінди шрифт Тахома---він найкраще підійшов
LeraДата: Середа, 18.01.2012, 14:33 | Повідомлення # 24
новачок

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
хлопці підкажіть ще...
закачав ключі до свого аміко 8900-- -створив і скинув на флешку папку ключі...
а що далі??? як їх влить???( формат нормальний mckey)
karandyukДата: Середа, 28.03.2012, 20:23 | Повідомлення # 25
житель форуму

Країна:
повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
підскажіть на якому плагіні реально і стабільно працює карта XtraTV? Мої спроби закінчились відкриттям декількох каналів. astronomer1

karandyuk
piolДата: Четвер, 16.08.2012, 21:31 | Повідомлення # 26
V.I.P

Країна:
повідомлень: 146
Статус: Оффлайн
Последнее время нарисовалась проблема с плагином mgcamd - после ухода тюнера AMIKO SHD-8900 Alien в stenby и при следующем включении тётя шура не работает, спасает выключение и повторное включение этого плагина, как бороться с этим злом ?
rugukДата: П`ятниця, 15.02.2013, 01:28 | Повідомлення # 27
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 54
Статус: Оффлайн
Привіт всім,підскажіть будь ласка у мене AMIKO SHD 8900 ALIEN хочу дивитись через оперу онлайн тв наприклад (ракета тв)вимагає скачати програму Stream Torrent вона не встановиться це моя думка пробував встановити її з флешки в ресівер нічого не получається ,можливо хтось знає простіший спосіб,підскажіть буду вдячний.
RATVODДата: Середа, 03.04.2013, 09:32 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Цитата (boss5555)
помогите пожалуйста - не показывает ИНТЕР и УКРАИНА у меня Amiko SHD 8900 Alien и 4W-5E-13E-90E


piolДата: Середа, 22.05.2013, 09:07 | Повідомлення # 29
V.I.P

Країна:
повідомлень: 146
Статус: Оффлайн
Нарисовалась проблема Amiko 8900HD
Вчера утром тюнер не загрузился. на морде -буут. потом начинает поминутный отсчёт, на телике-стандартня загрузочная картинка а потом -малевич. Перешил-ОК, но пришло сообщение от Спарка- чтоб не пользовлись погодой и удалили все выбранные города

Решение
Необходимо подключится по фтп к ресиверу.
Зайти в папку: /root/spark/AppUserDb/ и удалить файл weather.xml
После этого перезагрузить ресивер и не добавлять город в прогноз погоды!.
На сервере погоды Yahoo какой-то сбой и данные сохраняются с ошибкой!

!!! И обязательно прошиться 2.65 !!!


Повідомлення відредагував piol - Вівторок, 11.06.2013, 00:13
alex82Дата: Неділя, 26.05.2013, 23:54 | Повідомлення # 30
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
а если ресивер не вкл. и на екране токо часы как на него зайти по ФТП я не смог я прошивал с флешки
Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » Amiko HD » Обговорення ПЗ (Discussion) Amiko HD (Всі запитання і відповіді по даних моделях ресиверів)
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2020