FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 14:54

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Інші моделі НD ресіверів » Xtrend ET9000 HD Twin (Опис. Технічні характеристики.)
Xtrend ET9000 HD Twin
mykolakДата: Середа, 21.09.2011, 19:56 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Xtrend ET9000 HD Twin


mykolakДата: Середа, 21.09.2011, 19:58 | Повідомлення # 2
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Xtrend ET9000 HD Twin




Найшвидший супутниковий HDTV-приймач на сьогоднішній день! Dreambox'и відпочивають, Vu Plus Duo і IPBox'и пихтять позаду. Хочете відчути реальну міць і насолодитися якісним зображенням? Тоді, ласкаво просимо в світ Xtrend. Насправді це дуже рідкісний випадок, коли новачок так легко обходить грандів, які працюють в цій сфері вже роки. Але як би не нервували фанати Dreambox, це факт - Xtrend ET9000 HD Twin краще (швидше, функциональней, якісніший). Дана модель має на борту потужний Dual-Core процесор BroadCom BCM7405 dual core 1100DMIPS працює з тактовою частотою 400MHz, що вже випереджає усіх своїх конкурентів преміум класу. Але виробникам цього виявилося замало і вони забезпечили його пам'яттю розміром 512 MB RAM і 128 MB Flash (у Vu Duo - 384 MB, у Dreambox 800 SE - 256 MB). Ресивер своєю конфігурацією випереджає за продуктивністю половину офісних комп'ютерів, підприємств старого гарту. Ресивер працює під управлінням операційної системи Linux з оболонкою Enigma2
На даний момент доступні декілька іміджів, два з яких з підтримкою кирилиці на дисплеї ресівера: це Vix (поки без кирилиці), pli і встановлений в даний момент Egami версії 1.1.



На передній панелі розташований великий VFD-дисплей (12-рядків). На ньому відображається службова інформація, поточний час і назва каналу. Радує що підсвічений дисплей спокійним білим кольором, так що при перегляді в темному приміщенні, екран не відволікає увагу глядача від телевізора. Але на жаль на даному етапі на екрані приймача не відображається кирилиця. Тобто назви каналів, наприклад, НТВ-Плюс, відображаються у вигляді не читабельної тарабарщини. Хоча в принципі, особливо серйозною бідою це назвати не можна, адже на екрані телевізора російську мову відображається коректно. Втім, цю прикру дрібницю виробник обіцяє в майбутньому виправити.

Всередині корпусу приймача допускається установка повнорозмірних 3.5 "Serial ATA II жорстких дисків, максимальною ємністю до 2 TB. Такого гігантського об'єму для запису буде занадто багато, але ж крім записи телепередач Xtrend ET9000 може ще програвати відео, аудіо та фотофайли в різних форматах. Для режиму медіаплеєра великий накопичувач буде як раз не зайвим. Власне диск можна використовувати і зовнішній, благо в наявності такі інтерфейси як USB 2.0 і eSATA. Доречі кажучи, корпус приймача немаленький, природна вентиляція непогана, бо мабуть, розробники вирішили повністю відмовитися від активного вентилятора, зупинившись на пасивному радіаторі. Так що ніяких сторонніх звуків / свистів / дзижчання при роботі Xtrend ET9000 - немає.

Пара супутникових тюнерів (DVB-S2) упаяні в системну плату, так що змінити один з них, наприклад, на ефірний DVB-T, не можна. Два тюнера надає користувачеві можливість дивитися один канал, і в цей же момент записувати інший. Крім того, за допомогою двох тюнерів можна організувати роботу функції PiP (картинка-в-картинці). У цьому приймачі, зокрема PiP працює в наступних зв'язках каналів: SD + SD, HD + SD.



Операторські карти доступу пропонується використовувати в двох картоприймача, плюс якщо цього виявиться мало, на борту є ще два слоти для CAM-модулів. Але звичайно найголовніше, це повноцінна підтримка кардшарінга:). Благо мережевий адаптер присутній (Ethernet 10/100). Вбудованого Wi-Fi адаптера в даному ресівері немає, проте можливо реалізувати підтримку бездротових мереж за допомогою зовнішніх USB Wi-Fi адаптерів або Wi-Fi точок доступу



Xtrend ET9000 побудований на типово дрімовской платформі Enigma 2 (Linux), так що з софтом все в повному порядку. Створенням іміджів зараз займається відразу кілька команд: PLI, OpenPLI, BlackHole, ViX Team, HDF, SifTeam і зрозуміло самі виробники приймача. Список додаткових додатків приємно радує різноманітністю. У першу чергу це звичайно емулятори для шарінга і використання легальних карток доступу різних кодувань: MGCamd, NewCamd, CCCam і т.д. Ну і на закуску різні "допи", які легко можна встановити: торрент-клієнт (ruTorrent, Transmission), клієнт для роботи з Google Maps, YouTube, переглядач прогнозу погоди, RSS-читалка, eMail і маса інших вигод. Xtrend ET9000 як і приймачі Dreambox має web-інтерфейс, через який віддалено можна управляти ресівером, а також вміє транслювати відеопотік по локальній мережі (дивимося TV на комп'ютері).



Звичайно ми не могли обійти увагою той факт, що виробник посилено наполягає на підтримці 3D цим апаратом. Власне нечисленні 3D-канали з супутників можуть показувати в принципі будь-які сучасні HD-приймачі. Тут скоріше важливо, щоб у вас був 3D-телевізор з окулярами. Але є все-таки у Xtrend ET9000 один нюанс: користувач може вибрати подання екранного меню в 3D-форматі, такого мабуть немає у жодного іншого ресівера.



Цікавий факт: у Німеччині та деяких інших країнах Європи, ця модель продається під брендом Clarke-Tech ET9000. Це абсолютно однакові приймачі, випущені однією і тією ж компанією. Так що при бажанні можна використовувати софт від Clarke-Tech.

Ось що кажуть про Xtrend ET9000 незалежні фахівці: Ось це і є той самий ВБИВЦЯ ДРІМ! :). Крім відсутності кирилиці на дисплеї докопатися ну просто не до чого. Літає як ракета і жжот напалмом! Що й не дивно, проц найостанніший броадкомовскій, крутіше дріма, прошивка PLI OPEN - офігенна, і ками і скіни - в асортименті. Інфа по каналах в CrossEPG парсити просто з космічною швидкістю, Octagon 1018 напевно раз в 10 повільніше це робить. Пульт - офігенно зручний, кнопочки все як треба розташовані. Коротше, апарат задає нові стандарти в ресіверостроеніі. І зовнішній вигляд теж прекрасний.



Процесор: BroadCom BCM7413 400-MHz Dual-Core with DVR and 3D Graphics
Операційна система: Linux Enigma2
Мережевий адаптер: Ethernet 10/100
Тюнер: DVB-S2 Twin
Пам'ять: 512 MB RAM, 128 MB Flash
VFD-дисплей
MPEG2, MPEG-4 AVC/H.264 HP @ L4 апаратний декодер
Робота з моторизованими антенами
Підтримка транскодіруемих DiSEqC перемикачів
Вбудований декодер телетексту
Фаворитні списки програм


3D-меню

PiP (Картинка-в-картинці)

Функція таймшіфта, запис по таймеру

YouTube, eMail, RSS, FTP, медіаплеер

Інтерфейс для жорсткого диска: 3.5 "SATA II


- 2x CI слот
- 2x SmartCard reader
- 1x HDMI
- 2x SCART (RGB, CVBS, Stereo)
- 1x компонентний відео
- 1x композитний відео
- 1x стерео RCA
- Цифровий оптичний вихід звуку S / PDIF
- 3x USB
- 1x eSATA
- 1x RJ-45
Габарити: 380x60x240 mm
Вага: 3.00 kg
Комплектація: пульт ДУ, батарейки, HDMI-кабель
Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Інші моделі НD ресіверів » Xtrend ET9000 HD Twin (Опис. Технічні характеристики.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024