FORUM TV-SATСубота
27.04.2024, 07:48

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " V O D " (Відео за запитом) (Без Обговорення !!!)
Телебачення " V O D " (Відео за запитом)
RATVODДата: Четвер, 10.10.2013, 19:58 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телебачення " Відео за запитом "

( VоD, SVоD )




RATVODДата: Четвер, 10.10.2013, 20:25 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Video on Demand



Video on Demand (VoD) (англ. відео за запитом) (IP-UNICAST) - відео за запитом, система індивідуальної доставки абонентові телевізійних програм і фільмів по цифровій кабельній, супутниковій або ефірній телевізійній мережі з мультімедіасервера в різних мультімедіаконтейнерах (наприклад, MPEG, AVI, FLV, MKV або QuickTime). Фільм можна в будь-який час замовити з каталогу, при цьому часто підтримуються додаткові функції: перемотування, пауза, закладки. Крім звичайного VoD розрізняють ще Near Video on Demand і Internet Video on Demand.

Історія


Перший комерційний сервіс VOD був запущений в Гонконзі приблизно в 1990 році. Проте відео - компакт -диски обходилися набагато дешевше, до того ж оплата телебачення в Гонконзі була річчю, яка рідко зустрічалася. Hong Kong Telecom втратив багато грошей , і сервіс був придбаний компанією Pacific Century Cyberworks у 2000 році , яка згодом його згорнула .

У США цю послугу вперше запропонувала фірма Oceanic Cable в січні 2000 року на Гаваях. Потокові VOD -системи доступні через кабельних провайдерів , які використовують свої значні пропускні спроможності , щоб доставляти фільми і телешоу кінцевому користувачеві. Найчастіше клієнтами VOD застосовується швидке перемотування фільмів , перемотування назад і можливість поставити фільм на паузу .

У 1998 році Kingston Communications стала першою компанією у Великобританії , що запустила повноцінний сервіс VOD і першою компанією, що надає об'єднаний доступ до телебачення та Інтернету через ADSL . У 2001 році Kingston Interactive TV мала 15 000 передплатників. Після декількох проб в 1999 році з'явився сервіс HomeChoice , що працював в межах Лондона. Коли він залучив 40000 користувачів (2006 рік) , його купила компанія Tiscali .

Розробкою обладнання для VOD -систем займаються фірми Motorola , Alcatel.

Ігри


Останнім часом під Video on Demand стали мати на увазі записи " стрімів " ( трансляцій в режимі реального часу) ігор з коментарями чи без . Як правило , Стрім робляться з ігор , що входять до World Cyber ​​Games , наприклад , Warcraft III , Starcraft 2 , Counter Strike , Need For Speed ​​, World of tanks а також популярні записи з ігор в покер.

IVoD


Фільми онлайн ( Internet Video on Demand ,iVoD ) - спосіб перегляду кінофільмів , коли фільм не береться на носії ( наприклад CD або DVD ) і не скачується як файл , а виглядає прямо через Інтернет. Сам термін iVoD в перекладі означає Інтернет -відео за запитом. У деяких джерелах iVoD пропонується в якості телебачення майбутнього , такого собі гібрида телебачення та інтернету.

Перші сайти iVoD стали з'являтися практично відразу після впровадження технології потокового відео в програвачі Windows Media Player. Багато сайтів , які пропонували прокат фільмів (наприклад , NetFlix ) , стали також пропонувати фільми онлайн через Windows Media Player. Але технологія Microsoft не справила революції - для мовлення були потрібні ОС Windows , досить широкий канал . Революція в iVoD почалася в 2000- х роках , коли компанія Macromedia (пізніше куплена компанією Adobe ) почала експерименти з відео в популярному програвачі Macromedia Flash Player ( Зараз Adobe Flash Player ) . Першою великою « ластівкою » iVoD на технології Flash став американський сервіс YouTube. Основні переваги Flash - доступність плеєра для різних ОС , поширеність і швидкість роботи. Саме тому , починаючи з 2007 року , технологія Flash почала витісняти інші рішення для iVoD .
NVoD [ред вихідний текст ]

NVoD


Near Video On Demand ( NVoD ) ( англ. майже відео на вимогу ) (IP - MULTICAST ) - сервіс цифрового телебачення « віртуальний кінозал » або « карусельне відео», багатоадресне мовлення попередньо сформованого відеоконтенту за розкладом в декілька потоків зі зміщенням в часі , як правило , для платного перегляду .

SVOD


Servise Video on Demand ( SVoD ) - сервіс послуг доступу до відео за запитом на умовах передплати

RATVODДата: Четвер, 10.10.2013, 20:28 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Тернистий шлях VoD



Передплатникам супутникових і кабельних платформ більш не доводиться рвати на собі від досади волосся, якщо вони забули поставити на запис свою улюблену програму. До слова , 50 % американських домогосподарств взагалі не мають пристроїв для запису цифрового відео.

Зате сет- топ - бокси з підтримкою функції Відео за запитом маються сьогодні майже в 60 % американських домогосподарств , згідно з даними дослідження платформ від Nielsen за другий квартал поточного року , повідомляє кореспондент Mediasat . Для порівняння - в 2008 році такі сет- топ -бокси були в 37 % домогосподарств .

Однак , незважаючи на те , що технологія Відео за запитом ( VOD ) доступна вже більше десяти років , попитом вона користувалася не завжди. Спочатку глядачі вважали інтерфейс пристрою важким для використання , а дистриб'ютори програм не квапилися поширювати свій контент таким чином , оскільки Аудиторії Відео за запитом вельми складно було виміряти , а стало бути і монетизувати - зазначають у Nielsen . З цієї причини опція Відео за запитом часто обмежувала глядача у виборі - йому були доступні , головним чином , старі фільми і торішні сезони телепрограм.

Втім , за останній рік телекомпанії активізували свої зусилля , спрямовані на те , щоб забезпечити глядачеві доступ і до більш популярному контенту , включаючи фрагменти останніх ефірів і свіжі випуски телепрограм. Інтерфейс опції Відео за запитом також став більш зручним , ніж раніше - відзначають в дослідницькій компанії.

«Велика різниця полягає в тому , що за останній рік або близько того , ця послуга дійсно істотно змінилася» , - повідомила в інтерв'ю Los Angeles Times старший віце -президент відділу вивчення потреб аудиторії в Nielsen Дунья Туррілл .

« Платформи Відео за запитом надають можливість дивитися програми у зручний час людям , у яких немає можливості їх записувати . Тому я вважаю , що це дуже корисна технологія » , - сказала Туррілл кореспондентові видання .

Одним з факторів, що сприяли появі в пропозиціях Відео за запитом свіжого контенту стала можливість медіа -компаній ідентифікувати свої програми , таким чином Nielsen може враховувати їх в рейтингу телепередач - якщо, звичайно , у них включені ті ж самі рекламні блоки , які виходили в ефір , і якщо глядач переглянув їх протягом трьох днів після їх виходу в телеефір .

Згідно зі звітом Nielsen , послуга Відео за запитом найбільш популярна серед молодих людей у віці 18 - 34 роки , і найбільш переглядається контентом є художні фільми .
« Відео за запитом є у великій мірі кіно- платформою » , - зазначила Туррілл в інтерв'ю Times. - «Розширення доступного асортименту відео може вплинути на подальший розвиток користувацьких переваг і запитів ».

RATVODДата: Четвер, 21.08.2014, 23:58 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новий телеканал про полювання

стартує в усьому світі з 1 вересня





Телеканал Hunting-Action, присвячений полюванні і риболовлі, починає мовлення по всьому світу з 1 вересня, трансляція буде йти через інтернет по протоколу HLS, повідомляє компанія "ВОДТВ", дистриб'ютор каналу в Росії та СНД. Головна особливість каналу - майже повна відсутність "говорящих голів" і студійних обговорень полювання - переважну частину ефірного часу займатиме сам процес полювання в його природному вигляді.

"Hunting-Action дає можливість пополювати в різних куточках планети: в нетрях Африки, в лісах Гасконі, в тропіках Південної Америки або в Екваторіальній Гвінеї. Це не тільки розважальний, але і пізнавальний канал", - наголошується в повідомленні.

Як заявляють творці Hunting-Action, на каналі показуватимуть не лише професійно зняті програми, але і відео, зроблені самими мисливцями - як професіоналами, так і любителями.

14.08.2014

RATVODДата: П`ятниця, 05.08.2016, 15:13 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
У країнах Близького Сходу і Африки

очікується SVOD-бум




Згідно з даними нового дослідження, в найближчі кілька років сфера послуг
доступу до відео за запитом на умовах передплати (SVOD)
повинна стати бізнесом вартістю в мільярди доларів.


За прогнозами експертів Digital TV Research, доходи в секторі SVOD будуть рости стрімко: з 124 мільйонів у минулому році до 1,24 мільярда в 2021. На той час в країнах Близького Сходу і Африки число передплатників послуг SVOD досягне позначки в 19,6 мільйона.
Для порівняння: в кінці 2016 цьому регіоні за прогнозами буде 2,8 мільйона абонентів даної послуги.

Старший аналітик агентства Digital TV Research Саймон Мюррей коментує: «До 2021 року ринок послуг OTT-телебачення і відео в країнах Близького Сходу і Африки продовжить залишатися незрілим. Однак 2016 рік став переломним - роком, в якому OTT в даному регіоні розпочало активний підйом ».

В цілому до 2021 року з ринку платних і безкоштовних послуг OTT в країнах Близького Сходу і Африки доходи зростуть до позначки в 1,8 мільярда доларів. Для порівняння - в 2015 році сектор заробив 277 мільйонів доларів.

Розвиток ринку послуг відео за запитом в країнах Близького Сходу і Африки відбувається за дещо іншими сценаріями, ніж в інших частинах світу.

У Digital TV Research відзначили, що на відміну від країн Західної Європи, в країнах Близького Сходу і Африки доходи від реклами в секторі OTT телебачення і відео будуть обмежені через те, що великими онлайн-архівами розташовують деякі безкоштовні телеканали з цих регіонів.

Саймон Мюррей додає: «У багатьох країнах регіону спостерігається досить низький ступінь проникнення послуг широкосмугового доступу, відповідно, більша частина переглядів OTT контенту буде здійснюватися за допомогою смартфонів».

В агентстві Digital TV Research прогнозують, що до 2021 року програми OTT телебачення і відео хоча б раз на місяць буде дивитися 304 мільйона абонентів зі смартфонами - таким чином, їх кількість зросте більш ніж в три в порівнянні з 2015 роком і в рази з п'яти мільйонами станом на 2010.

Якщо говорити про доходи, то країною з найбільшими показниками виручки в секторі SVOD стане Туреччина, яка обійде за цим показником ПАР і Ізраїль.



- 5 серпня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Понеділок, 11.09.2017, 20:09 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
VOD-платформа OVVA.tv розпочала роботу

під брендом
1 + 1 video




Платформа вже працює у відкритому доступі і знаходиться за адресою 1plus1.video.


З метою об'єднання контенту медіагрупи під єдиним брендом 1 + 1 media перезапустила VOD-платформу OVVA.tv по брендом 1 + 1 video.

«Сервіс OVVA.tv працював як агрегатор відеоконтенту 1 + 1 media і партнерів компанії, але не мав інтеграції з сайтами ТВ-каналів. Тому від цієї концепції відмовилися на користь єдиної VOD-платформи для всіх ресурсів медіагрупи», - уточнили Mediasat у прес-службі медіа-холдингу.

На оновленій платформі крім власних програм і фільмів, показаних в ефірі каналів 1 + 1 media, також буде доступний контент на який у холдингу є ліцензійні права.

1 + 1 video працює по рекламній моделі, однак зараз здійснюється розробка функції, яка дозволить користувачам оформити підписку без реклами.

На 1 + 1 video буде доступний весь контент, який був показаний в ефірі телеканалів групи і на який у 1 + 1 медіа є права. Доступ до архіву відео буде безкоштовним при використанні рекламної моделі. Також ведеться розробка додаткової опції у вигляді платної підписки без показу реклами.

Така синергія сайтів і проектів 1 + 1 медіа посилить позицію по перегляду відео в інтернеті та підвищить загальні показники.

На сьогоднішній день VOD-платформа інтегрована з сайтом телеканалу «2 + 2», поступово на неї перейдуть канали «ТЕТ», «Плюсплюс» і «1 + 1».

Нагадаємо, сервіс OVVA.tv був запущений в лютому 2016 року.

- 08 вересня, 2017

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 22.09.2017, 17:13 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
До 2022 року доходи сектора SVoD

в країнах Західної Європи збільшаться на $ 4 млрд




У найближчі п'ять років доходи від передплати на послуги SVoD,
згідно з останніми прогнозами агентства
Digital TV Research,
виростуть більш ніж на 4 мільярди доларів. Сьогодні вони складають 2,8 мільярда доларів.


Згідно з інформацією, опублікованою в звіті «Прогнози розвитку ринку ОТТ-телебачення і відео в країнах Західної Європи», частка SVoD в загальній сумі доходів OTT продовжить рости.

У звіті також говориться, що доходи від передплати на фільми і телепрограми на ОТТ платформах в 18 країнах Західної Європі до 2022 року досягнуть позначки в 14.65 мільярда доларів; це більш ніж в два рази перевищує суму в 6.90 мільярда доларів, отриманого за підсумками 2016 року. За один лише 2017 рік доходи можуть вирости, згідно з прогнозами, до позначки в 1.69 мільярда доларів.

Експерти агентства Digital TV Research прогнозують, що до 2022 року число передплатників послуги SVoD досягне 65.07 мільйона чоловік; для порівняння - за станом на кінець 2016 року кількість передплатників даної послуги становила 33.96 мільйони. За 2017 рік кількість передплатників послуги SVoD зросла на 10.69 мільйона чоловік.

Старший аналітик Digital TV Research Саймон Мюррей пояснює: «Це оптові підписки на SVoD - коли одне домогосподарство може платити за доступ до більш ніж однієї платформи. Підписка відразу на кілька послуг SVoD вже дуже популярна у Великобританії і в країнах Скандинавії. У той же час, зростання числа передплатників послуг SVoD в таких країнах як Франція, Італія і Іспанія буде скромнішим. Фактично, у 2022 році в Швеції буде проживати більше передплатників SVoD, ніж в Іспанії, незважаючи на те, що населення Швеції лише одна чверть населення Іспанії ».

До 2022 року на послуги SVoD платформ буде підписано 31.7% від усіх телевізійних домогосподарств Західної Європи; в кінці 2016 року у дану послугу було підписано 19.7% від усіх телевізійних домогосподарств регіону.

«Чим далі на північ Європи ви їдете - тим вище проникнення послуги SVoD, - говорить Мюррей. - Зокрема, проникнення надзвичайно високе в Скандинавських країнах, для яких характерна висока ступінь проникнення платного телебачення, широкосмугового інтернету і смартфонів. У цих країнах також відзначається велика кількість платформ».

Платформа Netflix, як зазначається в звіті, буде залишатися найбільшою пан'регіональною службою SVoD. До 2022 число її передплатників, згідно з прогнозами, досягне позначки в 29.61 мільйона або ж складе 46% від загальної кількості передплатників послуги в регіоні (в 2016 році частка платформи становила 55%). На другому місці до 2022 року виявиться платформа Amazon Prime Video, число передплатників якої досягне позначки в 15 мільйонів.

Борис Скуратівський

- 22 вересня, 2017



RATVODДата: Вівторок, 02.01.2018, 19:43 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Медіа Група Україна» виводить на український ринок

серіали
HBO, Showtime і Starz




Вам хотілося б трохи «Світу дикого заходу» довгими зимовими вечорами?


«Медіа Група Україна» поспішає на допомогу і починає ексклюзивну дистрибуцію в Україні серіального контенту HBO, Showtime, Starz і інших мейджорів в партнерстві з російською Амедіатекою.

«До сих пір найпопулярніший глядачам серіальний контент в Україні фактично не був присутній, - говорить директор з розвитку бізнесу« Медіа Групи Україна» Олексій Куракін. - Рідкісні прем'єри таких серіалів, як «Гра престолів», «Ходячі мерці» та ін., Вдавалося побачити тільки на окремих платних телеканалах. Серіальний VOD-контент дивитися ніде. Перша спроба вирішити ситуацію належала Netflix, але його продукт не адаптований належним чином для України: починаючи від асортименту і мови, закінчуючи ціною».

Втім, питання належної адаптації залишається: «Медіа Група Україна» пропонує адаптований для російського ринку пакет «Амедіатеки» з російськомовною звуковою доріжкою. Хоча Куракін обіцяє, що «для найпопулярніших продуктів» зроблять, можливо, і українську локалізацію.

Ціна місячної підписки на пакет «Амедіатеки» на платформі OLL.TV складе 99 грн. В пакеті - близько 100 найменувань серіалів і більше 2000 годин контенту.

За матеріалами прес-служби «Медіа Групи Україна»


02.01.2018



RATVODДата: Вівторок, 17.07.2018, 09:25 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Вартість європейського ринку VoD - 6.25 мільярда доларів



У найближчі кілька років на європейському ринку послуг VoD буде спостерігатися суттєве зростання,
проте йому буде далеко до пікових показників минулих років
- за винятком країн Південної Європи і, особливо, Італії.


Згідно з даними зі звіту консалтингового агентства ITMedia Consulting з Риму, в 2018 році загальні доходи сектора VoD в країнах Західної Європи складуть 6.25 мільярда євро і при середньорічному темпі зростання в 12% до 2021 року досягнуть позначки в 8.81 мільярди євро.

У доповіді вказується, що доходи сектора SVoD в країнах Західної Європи будуть неухильно зростати (середньорічний темп зростання складе 15%), а в секторі TVoD буде спостерігатися набагато менше зростання, з урахуванням падіння його значущості. В результаті до 2021 року на частку 2021 доведеться 81% загальних доходів ринку, а що залишилися 19% буде представляти TVoD.

Загальна проникнення SVoD сьогодні становить 43% британських домогосподарств - в порівнянні з 20% в Західній Європі в цілому.

У Франції VoD продовжує розширювати свою аудиторію: 37% французів у віці старше 6 років користуються послугами щонайменше однієї служби VoD, і щорічно цей показник зростає на 11%. Втім, Франція з її проникненням послуги на рівні 10.3% відстає від Великобританії і Німеччини.

У Німеччині VoD стає все більш популярним - на частку двох найбільших гравців сектора припадає 72,8% ринку, при цьому частка Amazon становить 38.7%, а частка Netflix - 34.1%.

Зростання популярності потокових Тб веде до падіння кількості передплатників операторів платного телебачення - в останні роки спостерігається зростання альтернативних платформ, що пропонують оригінальний контент високої якості, оптимізований під малі екрани.

Відео збільшило доходи онлайн-мовників на 20% завдяки рекламі, яка розміщується в такому контенті. У той же час, збільшився час, який витрачається на перегляд онлайн-контенту. В середньому користувач Інтернету проводить на 90% більше часу на сайтах з відеоконтентом.

Борис Скуратовский

- 16 липня, 2018



RATVODДата: Середа, 08.08.2018, 18:02 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«1 + 1 медіа» розширила кількість телеканалів

на своїй
VOD-платформі і планує ввести платну підписку




Група компаній «1 + 1 медіа» запустила ретрансляцію в інтернеті прямих ефірів
популярних українських телеканалів
«Громадське ТБ», ZIK, «8 канал» і «24 канал».


Онлайн-мовлення буде відбуватися на платформі 1 + 1 video через відеоплеєр медіахолдингу.

Згадані телеканали стануть не першими мовниками, ефір яких «1 + 1 медіа» показує в інтернеті. Раніше медіагрупа запустила онлайн-трансляцію телеканалу «UA: Перший». Експеримент виявився вдалим і отримав хороші відгуки від глядачів проектів «1 + 1 медіа» в інтернеті. Тепер медіахолдинг націлений на розширення пропозиції українського live-контенту.

«Ми бачимо попит на лінійне мовлення в інтернеті, тому відкриті для співпраці з українськими телеканалами, які виробляють якісний продукт. Наша мета - створити додаткову цінність 1 + 1 video у вигляді зручного ресурсу для перегляду професійного телевізійного контенту в інтернеті», - зазначає Анна Ткаченко, директор-Діджитал напряму «1 + 1 медіа».

Поки що перегляд онлайн-трансляцій буде обмеженим за часом. До кінця 2018 року медіагрупа планує ввести платну підписку і розширити доступ до контенту телеканалів в інтернеті у форматі 24/7.

Сьогодні відеобібліотека платформи 1 + 1 video налічує понад 17 тис. годин контенту. Крім того, VOD-сервіс медіагрупи транслює прямі ефіри 7 власних телеканалів: 1 + 1 international, «1 + 1», «2 + 2», «ТЕТ», «Плюсплюс», «Бігуді», «УНІАН ТБ», а також 5 партнерів-мовників, в числі яких ZIK, «UA: Перший», «Громадське ТБ», «24 канал» і «8 канал».

- 08 серпня, 2018

Редакція
RATVODДата: Середа, 19.09.2018, 20:37 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«1 + 1 медіа» запустила додаток

для перегляду фільмів і серіалів на
Android-смартфонах




Група компаній «1 + 1 медіа» запустила мобільний додаток для android-пристроїв
з фільмами і серіалами
VOD-платформи 1 + 1 video.


Завантажити додаток можна в онлайн-магазині Google Play.

Бібліотека відео, до якого програма відкриває доступ, містить більше 20 тис. Годин художніх і документальних фільмів, серіалів,
розважальних шоу виробництва медіагрупи.

Як і у випадку з веб-платформою, у користувачів програми є можливість перегляду прямих трансляцій 7 телеканалів медіагрупи: 1 + 1 international, «1 + 1», «2 + 2», «ТЕТ», «Плюсплюс», «Бігуді», «УНІАН ТБ», а також 5 партнерів-мовників, в числі яких ZIK, «UA: Перший», «Громадське ТБ», «24 канал» і «8 канал».



Крім того, в рамках пакетів «Безлім Відео» від «Київстар», а також «Жара» і «Абсолютна свобода» lifecell, абоненти двох мобільних операторів мають вільний доступ без тарифікації трафіку до додатка 1 + 1 video.

«Ми бачимо зростання споживання контенту на мобільних пристроях, тому хочемо розвивати монетизацію цього типу платформ. Поки що ми працюємо по рекламній моделі, але в найближчому майбутньому запустимо платну підписку. Для нас важливо надати глядачам вибір і зручний формат плати за контент. Таким чином в майбутньому у цього продукту буде дві моделі монетизації - рекламна і платна підписка. Якщо наші розрахунки спрацюють, то в наступному році випустимо версію для смартфонів з IOS», - зазначає Анна Ткаченко, директор Діджитал-напрямку 1 + 1 медіа.

У додатку передбачено кілька режимів роботи, завдяки яким дивитися відео на екранах смартфонів буде зручно як при тьмяному освітленні, так і в сонячну погоду на вулиці. У найближчих планах з розвитку продукту - додати особистий кабінет користувача і можливість формування улюблених добірок відео.

- 19 вересня, 2018

Редакція


RATVODДата: Неділя, 20.01.2019, 10:00 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Американцям підняли вартість підписки на Netflix



Netflix підняв ціни на користування жителям Південної і Північної Америки.


Підписка подорожчала в середньому на 2 долари. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Згідно з даними, стандартний і преміум тарифи виросли в ціні на 2 долари, тепер їх вартість складає 13 і 16 дол. відповідно. Нові користувачі сервісу вже проводять оплату згідно з даними розцінками. Для тих, хто вже був зареєстрований на платформі, вартість зросте протягом декількох місяців.

Повідомляється, що це четверте збільшення цін за весь час існування Netflix. Представники компанії пояснюють це необхідністю збільшення інвестицій у виробництво відеоконтенту.

Відзначимо, що зміни цінової політики не торкнулися Мексику і Бразилію. Відносно можливого зростання цін в інших регіонах інформації поки немає.

Лада Васюкова

18 січня, 2019.



RATVODДата: Субота, 09.02.2019, 22:33 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ТНТ-PREMIER ЕКСКЛЮЗИВНО

ПОКАЖЕ ФІЛЬМ
«НА КРАЙ СВІТУ»




14 лютого в відеосервісі ТНТ-Premier відбудеться прем'єра фільму «На край світу».


У прокат фільм не вийде - його зможуть подивитися тільки користувачі платформи ТНТ-Premier.

Історія комедії «На край світу» розгортається на літніх перекопаних вулицях Москви і в спекотних широтах Владивостока - наполовину європейського, наполовину азіатського міста, йдеться в описі фільму.

Відеосервіс TNT-Premier, створений «Газпром-медіа», почав роботу 16 серпня. У день запуску користувачам були доступні серіал «Домашній арешт» і новий сезон шоу «ХБ». Пізніше в TNT-Premier виходили серіали «Дзвоніть ДіКапріо!», «Рік Культури», а також фільм «Рік Свині».

08.02.2019



RATVODДата: Неділя, 17.02.2019, 08:45 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Відеоплатформа каналу Discovery

залучила інвестицій в сумі 140 мільйонів доларів




Потокова платформа CuriosityStream, запущена засновником каналу Discovery Джоном Хендріксом,
яка спеціалізується на документальному кіно, заявила про збір 140 мільйонів доларів (123,9 мільйона євро)
приватних інвестицій, які повинні забезпечити компанії подальше зростання.


В якості єдиного агента з розміщення виступила компанія Stifel Investment Banking. Серед нових інвесторів - Blum Capital Ventures і TimesSquare Capital Management.

Кошти, отримані таким способом, а також кошти, отримані з інших джерел в CuriosityStream планують направити на розширення власного архіву документальних фільмів світового класу, розвиток технічної бази і просування своїх пропозицій по всьому світу.

«Це важливий крок на шляху до реалізації наших масштабних планів, пов'язаних з просуванням CuriosityStream до глядацької аудиторії по всьому світу, - говорить президент і генеральний директор CuriosityStream Клінт Стінчкомб. - Сотні мільйонів людей в усьому світі переходять до споживання розважального і відеоконтенту в режимі «на вимогу». Ми є свідками сейсмічного зсуву в поведінці споживачів, і це фінансування прискорить те динамічне зростання, яке ми бачимо на протязі останніх 12 місяців».

В кінці 2018 року компанія досягла в своєму розвитку знакової віхи: її абонентська база досягла позначки в 1 мільйон платних передплатників, а бібліотека контенту перевалила за 2 000 позицій. До кінця 2019 року, згідно з прогнозами CuriosityStream, глядач зможе вибирати з більш ніж 3 000 позицій, серед яких будуть і ексклюзивні оригінальні фільми, записані в стандарті 4K.

Нагадаємо, CuriosityStream почала роботу в березні 2015 року на ринку США. У жовтні того ж року відеосервіс вийшов на міжнародний ринок.

Борис Скуратівський

15 лютого, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 19.02.2019, 20:32 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Кінець епохи: Netflix більше не буде

випускати спільних фільмів з
Marvel




Відеоплатформа Netflix припиняє співпрацю з Marvel, в зв'язку з чим
продовження серіалів по популярних коміксах знято не буде.


Про це пише Teleprogramma.pro.

Повідомляється, що причиною припинення показу серіалів «Каратель» і «Джессіка Джонс» на платформі Netflix стали аж ніяк не низькі рейтинги картин. Справа в тому, що Disney планує до кінця року запустити відеосервіс Disney +, де і буде показувати контент виробництва Marvel. Другою причиною припинення співпраці називається небажання Netflix проводити оплату ліцензійних відрахувань конкурентам за використання героїв.

Свого часу Netflix передбачав можливий відхід Marvel на материнську платформу, в зв'язку з чим зробив покупку компанії Millarworld, яка також видає комікси і є конкурентом Marvel.

Нагадаємо, співпраця Netflix і Disney почалося ще в 2016 році. Тоді стрімінговий сервіс надав глядачам деякі фільми виробництва компанії.

Лада Васюкова

19 лютого, 2019.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " V O D " (Відео за запитом) (Без Обговорення !!!)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024