FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 16:54

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів Toshiba
Огляд телевізорів Toshiba
RATVODДата: Неділя, 09.09.2012, 11:52 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Огляд

телевізорів Toshiba


RATVODДата: Неділя, 09.09.2012, 11:52 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Toshiba показала перший 3D-телевіизор,

який можна дивитися без окулярів

Корпорація Toshiba продемонструвала перший в світі серійний 3D-телевізор,
для перегляду якого не потрібні спеціальні стереоокуляри, повідомила компанія в понеділок.

Демонстрація новинки була проведена в Токіо напередодні виставки електронної техніки Ceatec Japan 2010
(відкривається для відвідувачів у вівторок).

У новій серії представлено дві моделі, що розрізняються розміром екрану, - 20-дюймова 20GL1 і 12-дюймова 12GL1. Перегляд відео на них можливий без використання стереоочков, якими комплектуються всі сучасні моделі тривимірних екранів. Раніше аналітики iSuppli називали необхідність носіння спеціальних окулярів одним з важливих чинників, стримуючих поширення 3D-телевидения.

У новому телевізорі використаний автостереоскопічний 3D-дисплей, в якому матриця з мікролінз, що формують різні картинки для правого і лівого ока глядачів, розміщена безпосередньо перед ЖК-экраном.

Істотний недолік автостереоскопічних екранів - аби спостерігати тривимірну картинку, глядач повинен займати певне положення відносно екрану (знаходитися в "фокусі"). Toshiba стверджує, що їй удалося згладити цю проблему за рахунок формування дев'яти однакових стереоизображений, що дозволяє спостерігати 3D-видео на різних дистанціях і з різних кутів огляду. При цьому для перегляду 20-дюймової моделі рекомендована відстань 90 сантиметрів, для 12-дюймової - 65 сантиметрів. Ймовірно, це означає, що автостереоскопічний ефект спостерігається лише на дискретному наборі дистанцій і кутів огляду, що може перешкодити дивитися 3D-видео відразу декільком глядачам одночасно.

Модель з 20-дюймовим екраном здатна відображувати 3D-видео з дозволом 1280x720, хоча сама ЖК-панель містить в дев'ять разів більше пікселів - 8,29 мільйона (надлишкове число необхідне для формування дев'яти однакових картинок). Крім того, для підсвічування екрану використовується матриця з 1440 світлодіодів, а управляє системою процесор Cell Broadband Engine, розроблений Toshiba спільно з IBM і Sony (процесор на базі цієї архітектури застосовується також в ігровій приставці Sony PlayStation 3). 12-дюймова модель може відображувати в 3D-режиме лише відео 466x350, тобто не здатна працювати з тривимірною HD-картинкой.

Нові телевізори поступлять в продаж в Японії в кінці грудня поточного року. Вартість 12-дюймової моделі складе приблизно 1400 доларів, модель з великим екраном обійдеться приблизно в два рази дорожче. За перший місяць Toshiba планує продати близько тисячі апаратів. Компанія не уточнила, коли новий телевізор з'явиться у продажу в інших країнах.

Окрім необхідності носіння окулярів, ще однією важливою причиною повільного зростання продажів 3D-телевизоров аналітики називають недолік тривимірного видеоконтента. Ця проблема також поступово вирішується.

Минулої п'ятниці британська телекомпанія Sky запустила у Великобританії перший в Європі 3D-телеканал, повідомила телерадиокорпорация Б-б-си. Канал Sky 3D віщає 14 годин щоденно з дев'яти ранки. Вартість місячної підписки складає 61 фунт стерлінгів (близько 96 доларів), для покупців пакету послуг Sky World HD новий канал безкоштовний.

Спонсором трансляції фільмів на новому телеканалі виступає корпорація Panasoniñ, повідомляє портал Cable. Взамен компанія зможе розмістити свій логотип на фільмах, які транслюватимуться по Sky 3D в різдвяні свята.

Panasoniñ виступає партнером і першого російського 3D-телеканала, який 15 жовтня запускає оператора супутникового телебачення НТВ+. На перших порах близько 70% об'єму мовлення каналу складуть кінофільми і музичні кліпи, мовлення 3D-канала буде, ймовірно, не цілодобовим, а місячна підписка обійдеться в 850 рублів в місяць.

РІА Новості, Аліна Гайнулліна


slavasamДата: Неділя, 09.09.2012, 11:53 | Повідомлення # 3
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Нові телевізори Toshiba L7200 і L6200 з'являться в березніі



Японська компанія Toshiba представила нещодавно дві серії стильних висококласних ЖК LED телевізорів в ультратонкому обрамленні екрану. У серії Toshiba L7200 будуть доступні моделі з розміром екрану в 47 і 55 дюймів з частотою оновлення картинки 240/200 Гц. А в серії L6200, у тих же самих розмірах, плюс 42 дюймова модель, представлені HDTV простіше, з кадрової частотою 120/100 Гц.

Всі нові HDTV Toshiba підтримують пасивну поляризаційну технологію з легкими зручними 3D очками. Телевізори підтримують технологію Toshiba TriVecto для конвертування звичайного зображення у формат 3D.

Двох ядерний ARM процесор з тактовою частотою 1 ГГц легко справляється з типовими для смарт телевізорів функціями і додатками. Нові телевізори Toshiba підтримують Wi-Fi і DLNA, спеціальний додаток спрощує роботу з планшетними комп'ютерами Toshiba.

Телевізори Toshiba L7200 і L6200 почнуть продаватися з березня, ціни будуть оголошені пізніше.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Понеділок, 06.02.2012, 14:33
slavasamДата: Неділя, 09.09.2012, 11:53 | Повідомлення # 4
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Нові телевізори Toshiba EL і HL




Toshiba 23EL933


Toshiba підготувала в цьому році для Європи нові серії РК телевізорів - EL і HL, що виділяються тонким корпусом і високою якістю зображення, з екранами від 19 до 40 дюймів.

Всі взірці будуть мати світлодіодне підсвічування, і доступні в чорному (EL933, HL933) або білому (EL934) кольорі. Інтерфейси включають два порти HDMI, USB і тв-тюнери DVB-T і DVB-C. покращує Якість зображення технологія 100 Active Motion & Resolution (AMR), яка буде працювати в першу чергу в динамічних сценах, у тому числі спортивних. USB порт може бути використаний для підключення флеш-накопичувачів, з яких можна відтворювати відео і музику (стереодинаміки з Dolby Digital Plus), а також переглядати фотографії.



Toshiba 32EL934


Продажу РК телевізорів Toshiba EL і HL повинні початися в другому кварталі
джерело
slavasamДата: Четвер, 16.01.2014, 19:08 | Повідомлення # 5
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Понад широкий Ultra HD телевізор Toshiba




Японська компанія Toshiba, крім третього покоління своїх Ultra HD (4K) телевізорів, демонструвала на CES 2014 прототип оригінальною і візуально привабливою моделі, яку компанія називає 5K понад широкоформатним дисплеєм. Величезна діагональ і оригінальне оформлення, без набридлої супер вузької рамки обрамлення нагадують екран справжнього кінотеатру в мініатюрі.

Ця модель зі 105-дюймовим екраном у разі випуску могла б стати реальним конкурентом для аналогічного розміру і формату телевізорів Samsung і LG, які мають увігнутий екран.



Плоский і ультра широкий (співвідношення сторін 21:9) екран прототипу Ultra HD телевізора Toshiba проходить під маркуванням 5K, але насправді це Ultra HD (4K) з додатковими пікселями для заповнення розширеного простору.

Ефектно виглядає і напевно не гірше звучить оригінально і в теж час солідно оформлена стерео акустика з боків екрана.

Невідомо, коли з'явиться у продажу ця і інші моделі Ultra HD телевізорів. За деякими повідомленнями, жоден з демонструвалися на CES 2014 Ultra HD телевізорів Toshiba ще не поставлено на конвеєр. У цьому випадку вони з'являться в магазинах тільки після 2-го кварталу нинішнього року.

джерело
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів Toshiba
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024