FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 04:21

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
RATVODДата: П`ятниця, 09.07.2021, 11:14 | Повідомлення # 586
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Олімпік оголосив про зняття команди з чемпіонату


Фото - ФК Олімпік

Обірвалася 20-річна історія донецького клубу


Донецький Олімпік офіційно оголосив про зняття команди з чемпіонату України.

Президент олімпійців Владислав Гельзін заявив, що клуб призупиняє свою діяльність.

“Це непростий, але разом з тим – обдуманий і зважений крок, який ми робимо з тяжістю на серці”.

“Хочу подякувати всім, хто за ці 20 років так чи інакше був причетний до олімпійської сім’ї. За всі ті незабутні моменти, які ми з вами пережили, відчуваючи різні емоції, як у хороші, так і в складні для клубу часи”
.

“За ці роки нам вдалося дати квиток в життя багатьом хлопчикам, закоханим у футбол. Деякі наші вихованці і зовсім пройшли з клубом яскравий і захоплюючий шлях від вихованця академії до дебютанта Ліги Європи, коли в 2017 році знаменитий хіт Ярослава Євдокимова став асоціюватися для всієї футбольної громадськості з «донецькими фантазерами».

“Розлучатися з вами шалено складно, проте ми не прощаємося. Клуб призупиняє свою діяльність, але на цьому ми не ставимо крапку”
.

“Я вірю, що настане час, коли футбольний клуб Олімпік знову буде радувати своїх уболівальників яскравими виступами. А сама гра буде проходити за одними для всіх правилами не тільки на полі, але і за його межами. Адже футбол в Україні люблять, і ми пишаємося, що ФК Олімпік Донецьк назавжди залишиться в його історії!”, – йдеться в заяві Гельзіна.

Олімпік був заснований в 2001 році. В УПЛ донецька команда виступала з 2014 року.

Очікується, що замінить Олімпік в УПЛ Минай, який знизився в Першу лігу за спортивним принципом. У закарпатському клубі завили про готовність зайняти місце донеччан в елітному дивізіоні.

Автор: Олесь Хорунжий

08 липня 2021.




RATVODДата: Неділя, 11.07.2021, 18:08 | Повідомлення # 587
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Шевченко: “Я п’ять років пропрацював зі збірною України.

Тепер потрібно оцінити своє майбутнє”



Андрій Шевченко, Getty Images

Наставник національної команди хоче тренувати на клубному рівні


Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився планами на майбутнє.

Наставник національної команди не приховує, що хоче тренувати на клубному рівні.

«Я п’ять років пропрацював зі збірною України, тепер потрібно спокійно оцінити своє майбутнє. Я безумовно хочу тренувати клуб», – заявив Шевченко.

«Який Шевченко тренер? Ви бачили добру версію тренера Шевченка, але злу краще не знати. На цій роботі доводиться бути різним”.

“Мене надихав великий майстер Валерій Лобановський. Потім, звичайно, Карло Анчелотті, Жозе Моурінью. Це великі тренери, які виграли багато трофеїв».

Шевченко очолює збірну України з 2016 року. Під його керівництвом Україна безпосередньо кваліфікувалася на Євро-2020, де вперше в історії вийшла в чвертьфінал.

Синьо-жовті покинули чемпіонат Європи після поразки від збірної Англії (0:4) в 1/4 фіналу.

Контракт фахівця з УАФ розрахований до 31 грудня 2022 року.

Раніше чутки пов’язували наставника національної команди з Челсі і Міланом.

Автор: Олесь Хорунжий

11 липня 2021.




RATVODДата: Понеділок, 12.07.2021, 01:02 | Повідомлення # 588
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Збірна Італії - чемпіон Європи






Фото: з відкритих джерел

Італія по пенальті обігрла Англію у фіналі Євро-2020.


RATVODДата: Понеділок, 12.07.2021, 09:24 | Повідомлення # 589
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Італія в драматичному фіналі

виграла
Євро-2020




Збірна Італії в серії післяматчевих пенальті (3: 2) обіграла Англію і стала переможцем
16-го чемпіонату Європи, який пройшов з 11 червня по 11 липня в 11 країнах.


Основний і додатковий час фіналу Євро-2020 на "Уемблі" завершився з рахунком 1:1.

Італія змогла повторити свій успіх 1968, ставши дворазовими чемпіонами континенту. Вперше в історії ЧЄ команда змогла двічі поспіль перемогти в серії пенальті.

Поєдинок розпочався феєрично. На 118-й секунді Кіран Тріпп'єр віддав ідеальний пас з флангу на фланг. Люк Шоу добре обробив м'яч і потужним ударом від лівої штанги відправив круглого точно в сітку.

Цим голом Шоу встановив історичний рекорд фіналів чемпіонатів Європи. До 25-річного захисника "Манчестер Юнайтед" ніхто ніколи (з 1960 року) не забивав таких швидких голів у вирішальному матчі турніру.

Італію це тільки розлютило. Номінальні господарі майже відразу ж організували відповідь, яка завершилася небезпечним штрафним. М'яч пройшов над поперечиною.

Команди практично не затримувалися в центральній зоні. Йшов відкритий футбол, де невеликою перевагою володіла Англія. Родоначальники футболу на всю використовували фланги, раз по раз загострюючи ситуацію біля воріт Доннарумма.

Італія була змушена більше грати з м'ячем і розміщуватися вище, і вікові К'єлліні і Бонуччі не завжди встигали за опонентами.

На 21-й хвилині ключовий футболіст "Скуадри адзурри" Жоржиньо отримав пошкодження, але після невеликої паузи зміг продовжити зустріч.

До середини тайму швидкості трохи впали. Італія повільно працювала в позиційному нападі, але до реальних загроз Пікфорду справа не доходила.
Як тільки англійські футболісти підключали пресинг, то досить легко перехоплювали м'яч на чужій половині.

На 35-й хвилині К'єза вперше у Італії створив собі напівмомент, але його дальній удар пройшов поруч зі штангою.

Останні хвилини пройшли під тиском Італії, але суперник грамотно розташовувався в захисті, успішно закрив всі зони і грав з позиції результату. Відсутність динаміки у італійців полегшувало завдання підопічним Саутгейта.

На початку другого тайму обидві команди демонстрували той же малюнок гри, що і до перерви. У італійців було багато руху. Наступ у підопічних Манчіні виходив набагато бадьорішим і жвавішим, але на результаті це не позначалося. Насичена оборона гравців з Англії не дозволяли Пікфорду вступати в гру.

Так тривало до 62-й хвилини, коли К'єза створив перший по-справжньому гольовий момент у грі. Сам протягнувши круглого з флангу в центр він вдарив в нижній кут і тільки феноменальна реакція голкіпера врятувала англійців.

Через 5 хвилин Італія другим ударом у ворота зрівняла рахунок. Після подачі з кутового Леонардо Бонуччі вдало зіграв на відскоку і легко переграв кіпера. Центральний захисник "Ювентуса" забив у віці 34 років і 71 дні, встановивши рекорд, як найстарший автор голу у фіналах чемпіонату Європи.

На куражі футболісти Манчіні продовжили масовано атакувати, але Англія більше п'яти хвилин цього робити не дозволила. Італія отримала можливість тримати м'яч між зонами з допомогою вертикальних передач, які не проходили в першому таймі.

За 4 хвилини до завершення основного часу Італія втратила найяскравішого футболіста в своїй команді, який фантастичними індивідуальними діями створив найбільше гострих моментів біля чужих воріт. Замість Федеріко К'єза на поле вийшов Федеріко Бернандескі.

У дебюті першого екстратайму Італія намагалася не дозволити англійцям навіть перейти центральну лінію. Ставало чітко видно, що сил у команд все менше і менше. На полі вже не було таких вибухових флангових проривів, як в основний час.

Йшли "гойдалки", коли то одна, то інша команда влаштовувала невелику облогу воріт суперника. На 104-й хвилині команда з Італії мала відмінний шанс забити гол.

У другому додатковому таймі вже Англія грала першим номером, намагаючись атакувати, накочуючи одну хвилю атаки за одною. На результаті це не позначилося і доля титулу вирішилася в серії післяматчевих пенальті.

Решфорд і Санчо не забили свої удари. Не влучив у ворота і Жоржиньо. При рівному рахунку удар наносив Букайо Сака, але Доннарумма відбив "постріл", здобувши для своєї команди жаданий кубок.

Італія - ​​Доннарумма, Бонуччі, Емерсон (Флоренці, 118), Ді Лоренцо, К'єлліні, Верратті (Локателлі, 96), Жоржина, Лоренцо Інсіньє (Белотті, 90), Барелла (Крістанте, 54), К'єза (Федеріко Бернардескі, 86), Іммобіле ( Берарді, 55).

Англія - ​​Пікфорд, Тріпп'єр (Сака, 71), Магуайр, Стоунз, Шоу, Маунт (Гріліш, 99), Райс (Хендерсон, 74; Решфорд, 120), Стерлінг, Філліпс, Уокер (Санчо, 120), Кейн.

Попередження: Барелла (47), Бонуччі (55), Лоренцо Інсіньє (84), К'єлліні (90), Магуайр (106), Жоржина (114).


Італія — Англія. Відео голів та огляд матчу
Джерело: sportarena.com

Італія – Англія. Серія післяматчевих пенальті (відео)
Джерело: sportarena.com

Євро-2020, Фінал

ІталіяАнглія – 1:1 0:1, 1:0, 0:0, 0:0), по пенальті - 3:2

Голи: Бонуччі, 67 – Шоу, 2

Серія пенальті: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2


Автор: Максим Іншаков

12 липня 2021.


RATVODДата: Четвер, 15.07.2021, 08:40 | Повідомлення # 590
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Підсумки Євро-2020. Прокляття Англії,

неймовірний
Доннарумма і кінець італійській невдачі



Фото - Getty Images

Зібрали всі цифри чемпіонату Європи в одному місці


Роберто Манчіні виграв перший великий турнір на рівні національних збірних. В активі фахівця також 13 трофеїв на клубному рівні.

Італія вдруге в історії виграла чемпіонат Європи. Вперше це сталося в 1968-му році, а дві перемоги розділили 53 роки.

Дивіться також: Італія - ​​Англія. Відео голів та огляд матчу

Італія перервала свою невдалу серію в фіналах чемпіонатів Європи, що налічувала два матчі. Італійці в вирішальних матчах програли Франції в 2000-му, і Іспанії - в 2012-му.

Два футболіста забили по п'ять голів на Євро-2020: нападник збірної Чехії Патрік Шик і форвард збірної Португалії Кріштіану Роналду.

Читайте також: Бонуччі став найстаршим автором гола в фіналах чемпіонатів Європи

Два голи в семи матчах Євро-2020 пропустив воротар збірної Англії Джоржано Пікфорд. Це кращий показник на турнірі. Голкіпер збірної Бельгії Тібо Куртуа пропустив три голи в п'яти зустрічах.


Джордан Пікфорд, Getty Images


Чотири гольові передачі на Євро-2020 в активі кращого асистента півзахисника збірної Швейцарії і Айнтрахта Стівена Цубера. Три з них - в матчі з Туреччиною.

22-річний воротар збірної Італії Джанлуїджі Доннарумма виграв всі п'ять серій післяматчевих пенальті, в яких брав участь на клубному рівні і в матчах національної збірної. З клубом кіпер виграв три серії, з національною командою - дві.

Італія виграла шостий великий турнір в своїй історії, до тріумфу на Євро-2020, італійці чотири рази перемагали на чемпіонатах світу (1934, 1938, 1982 і 2006) і раз на чемпіонаті Європи (1968).

Читайте також: Шоу забив найшвидший гол в фіналах чемпіонатів Європи

Шість очок за системою «гол + пас» набрав на Євро-2020 Кріштіану Роналду. В активі португальця, який став найкориснішим гравцем турніру, п'ять голів і один асист.

Шість гравців на Євро-2020 були вилучені з поля. При цьому, прямі червоні картки отримали п'ять футболістів, один - був вилучений з-за повторного попередження. Два вилучення - в пасиві збірної Уельсу.

Збірна Англії програла сьому серію післяматчевих пенальті з 10-ти на великих турнірах. Три Лева тричі поступилися в «футбольній лотереї» на чемпіонатах світах, чотири рази - на першостях континенту.

Вісім гравців провели на Євро-2020 по сім матчів: Доннарумма, Жоржина, Бонуччі (всі - Італія), Пікфорд, Стоунз, Філліпс, Кейн, Стерлінг (всі - Англія). Якщо говорити про час проведеному на полі, то більше всіх зіграв Доннарумма - 719 хвилин. І лише один гравець - Пікфорд - всі сім матчів провів без замін.


Александер Чеферін і Джанлуїджі Доннарумма, Getty Images


10 голів пропустив в п'яти матчах Євро-2020 Георгій Бущан. За кількістю пропущених м'ячів це найгірший показник турніру. Якщо брати за основу середній показник, найгірший кіпер турніру - росіянин Антон Шунін, який пропустив три голи в одному зіграному матчі (0: 3 - з Бельгією).

Десятим футболістом в історії, який виграв чемпіонат Європи і Лігу / Кубок чемпіонів в один рік став півзахисник Челсі і збірної Італії Жоржина.

11 автоголів було зафіксовано на чемпіонаті Європи. По два рази в свої ворота забивали гравці збірних Португалії та Словаччини.

Читайте також: 5 висновків про збірну України після Євро-2020

По 13 голів на Євро-2020 забили збірні Італії та Іспанії. Це кращий показник турніру. При цьому італійці на чемпіонаті Європи провели сім матчів, іспанці - шість. В активі Данії, яка зіграла шість поєдинків 12 голів. У Англії, яка також провела сім матчів, 11 забитих голів.

17 одинадцятиметрових було призначено на Євро-2020. Реалізовано - дев'ять. Частіше за всіх пенальті пробивав Роналду - тричі, реалізувавши всі три удари.

34 матчі не програє збірна Італії. До повторення рекордного результату - 35 ігор без поразок - італійцям залишилося не поступитися в одному матчі.

Автор: SPORTARENA.com

12 липня 2021.




RATVODДата: П`ятниця, 16.07.2021, 21:54 | Повідомлення # 591
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Українським уболівальникам дозволили

заповнювати стадіони на
2/3 місткості



НСК Олімпійський. Фото - upl.ua

Було затверджено новий медичний протокол щодо проведення футбольних матчів


Українські вболівальники зможуть заповнювати стадіони на футбольних матчах на 2/3 від їх місткості.

Це стосується матчів під егідою УПЛ, ПФЛ, а також жіночих футбольних команд.

Згідно із затвердженим тимчасового медичного протоколу по проведенню футбольних матчів в Україні, ігри з присутністю глядачів дозволено проводити в регіонах із зеленою, жовтою і помаранчевою карантинними зонами.

У червоній зоні матчі, як і раніше будуть проходити при порожніх трибунах.

Ознайомитися з повним текстом нового протоколу можна тут.

Згідно з попереднім протоколом від 15 березня стадіони дозволялося заповнювати до 50%.

Футбольні змагання в Україні повинні поновитися 24-25 липня.

Автор: Олесь Хорунжий

15 липня 2021.




RATVODДата: Субота, 17.07.2021, 18:18 | Повідомлення # 592
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Україна зіграє відбірний матч ЧС-2022

з Казахстаном в Нур-Султані



Фото - Getty Images

Гра відбудеться 1 вересня на "Астана Арені"


Збірна України проведе матч відбірного етапу ЧС-2022 з Казахстаном у Нур-Султані.

Поєдинок відбудеться на “Астана Арені” 1 вересня 2021 року. Стартовий свисток зустрічі пролунає о 17:00 за київським часом.

Нагадаємо, в активі України три очки після трьох зіграних матчів у відбірній групі. Команда Андрія Шевченка зіграла внічию з Францією (1:1), Фінляндією (1:1) і Казахстаном (1:1).

В активі збірної Казахстану один бал після двох матчів, здобутий в грі з українською командою.

Автор: Олесь Хорунжий

17 липня 2021.




RATVODДата: Четвер, 22.07.2021, 23:11 | Повідомлення # 593
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Шахтар і Динамо замінили газон

на
НСК Олімпійський. Як це було?




На головній арені України провели реновацію газону перед стартом сезону 2021/22


22 липня 2021.



RATVODДата: Неділя, 01.08.2021, 22:33 | Повідомлення # 594
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Шевченко залишив збірну України

через зниження зарплати – ЗМІ



Андрій Шевченко, Getty Images

Оклад тренера урізали приблизно в два рази


Андрій Шевченко покинув посаду головного тренера збірної України через фінансові питання.

За інформацією Sport.ua, Українська асоціація футболу урізала зарплату Шевченка в новому циклі (відбір на ЧС-2022) в два рази. Замість близько 75 тисяч доларів на місяць наставник національної команди повинен був отримувати близько 35 тисяч.

Сьогодні Шевченко оголосив про відхід зі збірної України в зв’язку з завершенням контракту. Він очолював синьо-жовтих з літа 2016 року.

Під керівництвом Шевченко збірна України вперше в історії безпосередньо вийшла на чемпіонат Європи, де дійшла до чвертьфіналу і програла Англії (0:4).

Про відхід зі збірної повідомив і асистент Шевченка Андреа Мальдера, який працював в штабі національної команди протягом п’яти років.

Найближчий матч збірна України проведе 1 вересня, коли зіграє з Казахстаном в відборі на мундіаль-2022.

Автор: Vladyslav Ch

01 серпня 2021.




RATVODДата: Середа, 04.08.2021, 22:20 | Повідомлення # 595
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Динамо зіграло внічию з Фенербахче

в товариському матчі



Динамо, facebook.com/fcdynamoua

За киян забив Лєднєв


Динамо зіграло внічию з Фенербахче в товариському матчі в Стамбулі.

На 27-й хвилині Богдан Лєднєв вивів киян вперед, але втримати переможний рахунок чемпіон України не зміг. Фенербахче забив у відповідь ближче до середини другого тайму.

Сьогодні вперше в стартовому складі Динамо вийшов венесуельський нападник Ерік Рамірес, який перебрався до Києва зі словацького ДАКа.

Динамо проводило матч без головного тренера Мірчі Луческу, який залишився в Україні за порадою лікарів.

У неділю, 8 серпня, Динамо зіграє з Зорею в третьому турі чемпіонату України. Початок матчу – о 19:30.

Фенербахче – Динамо. Відео огляд матчу

Товариський матч

Фенербахче – Динамо – 1:1 (0:1)

Голи: Пелкас, 63 – Лєднєв, 27

Стартовий склад Динамо: Бойко, Кенджера, Сирота, Забарний, Сідіклей, Сидорчук, Шепєлєв, Лєднєв, Родрігес, Циганков, Рамірес

Автор: Vladyslav Ch

04 серпня 2021.




RATVODДата: П`ятниця, 06.08.2021, 11:08 | Повідомлення # 596
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Система VAR буде застосовуватися

в матчах відбору на
ЧС-2022 з вересня



VAR, Getty Images

В наступному місяці Україна зіграє з Казахстаном і Францією


З вересня система VAR буде використовуватися в матчах європейської кваліфікації чемпіонату світу-2022.

Система VAR буде працювати у всіх матчах відбірного циклу, починаючи з четвертого туру.

Початкові терміни використання VAR у відбірних раундах турнірів УЄФА для збірних були зміщені через логістичні складнощі і ризики, пов’язані з пандемією COVID-19.

Збірна України у вересні проведе два матчі відбору на мундіаль. 1 вересня синьо-жовті зіграють з Казахстаном на виїзді, 4-го – з Францією вдома.

Після трьох турів відбірного турніру Україна з трьома очками займає друге місце в групі D.

Автор: Vladyslav Ch

05 серпня 2021.




RATVODДата: Субота, 07.08.2021, 19:49 | Повідомлення # 597
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Жіноча збірна Канади з футболу —

чемпіон
Олімпійських ігор



Фото - Getty Images

Канадійки в серії пенальті вирвали перемогу у Швеції


Жіноча збірна Канади виграла олімпійський футбольний турнір.

У фінальному матчі канадійки обіграли збірну Швеції.

Основний час зустрічі закінчився внічию — 1:1. Канада здобула перемогу в серії післяматчевих пенальті (3:2).

Нагадаємо, що бронзовим призером Олімпіади-2020 стала збірна США, яка вчора виграла у Австралії (4:3).

Для жіночої футбольної збірної Канади це перше «золото» Олімпійських ігор. У Лондоні та Ріо канадійки вигравали бронзові медалі.

Олімпіада-2020. Футбол. Жінки — фінал
Швеція — Канада — 1:1 (2:3 пен.)

Олімпіада-2020. Футбол. Жінки. Фінал

Швеція​​Канада1:1 (2:3 пен.)


Автор: Олесь Хорунжий

06 серпня 2021.


<
RATVODДата: Субота, 07.08.2021, 20:44 | Повідомлення # 598
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Бразилія стала чемпіоном Олімпійського

футбольного турніру



Фото - REUTERS

Бразильці вирвали перемогу в додатковий час


Збірна Бразилії в додатковий час перемогла команду Іспанії у фіналі Олімпійського футбольного турніру – 2:1.

У першому таймі бразильці отримали шанс вийти вперед, але Річарлісон не реалізував пенальті. А в кінці першої половини зустрічі Матеус Кунья таки відкрив рахунок в матчі.

Збірна Іспанії відігралася в середині другого тайму зусиллями Мікеля Оярсабаля. Перемогу бразильцям в додатковий час приніс точний удар Малкома.

Збірна Бразилії з футболу вдруге в своїй історії стала переможцем Олімпійських ігор після успіху в 2016 році на Олімпіаді в Ріо.

Вчора збірна Мексики обіграла Японію в матчі за третє місце на Олімпійському футбольному турнірі (3:1).

Бразилія – Іспанія. Відео огляд матчу

Олімпіада-2020. Футбол. Чоловіки. Фінал

Бразилія​​Іспанія2:1 (1:0 в додатковий час)

Голи: Кунья, 45 + 2, Малком, 108 – Оярсабаль, 61


На 38-й хвилині Річарлісон не реалізував пенальті (вище воріт)

Автор: SPORTARENA.com

07 серпня 2021.




RATVODДата: Середа, 11.08.2021, 20:48 | Повідомлення # 599
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Шахтар вдруге переміг Генк і вийшов

у плей-оф кваліфікації
Ліги чемпіонів



Шахтар - Генк, Getty Images

Гірники зіграють проти Монако або Спарти


Донецький Шахтар вийшов в плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів. Команда Роберто Де Дзербі перемогла і в другому матчі з бельгійським Генком — 2:1.

Гірники відкрили рахунок на 27-й хвилині — відзначився Лассіна Траоре з передачі Тете. Після перерви другий м’яч Шахтаря на 77-й хвилині забив Маркос Антоніо. Генк відповів голом Сіріла Дессерса на 90-й хвилині.

Варто відзначити, що вінгер Шахтаря Педріньйо отримав пошкодження в першому таймі і попросив заміну.

Нагадаємо, що перша гра в Бельгії завершилася мінімальною перемогою команди Роберто Де Дзербі з рахунком 2:1.

У плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів донеччани зіграють проти переможця пари Монако (Франція) — Спарта (Чехія). Монегаски виграли перший матч і впевнено ведуть в рахунку у другому.

Ліга чемпіонів. Третій раунд кваліфікації. Матч-відповідь

ШахтарГенк2:1 (1:0)

Голи: Траоре, 27, Антоніо, 77 — Дессерс, 90


Автор: Влад Власенко

10 серпня 2021.




RATVODДата: Середа, 11.08.2021, 20:57 | Повідомлення # 600
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Шахтар зіграє домашній

матч проти
Монако в Харкові



ОСК Металіст. Фото -facebook.com/fcmetalua

На НСК Олімпійський в цей день відбудеться концерт


Шахтар зіграє матч-відповідь плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти Монако на ОСК Металіст у Харкові, що підтверджує УЄФА.

Поєдинок Шахтар — Монако відбудеться в середу, 25 серпня, і почнеться о 22:00. Перша зустріч на виїзді пройде у вівторок, 17 серпня.

Гірники не зможуть прийняти монегасків у Києві через проведення на НСК Олімпійський концерту на честь 30-річчя незалежності України.

Харківська арена була для Гірників домашньою у 2017-20 роках, після чого донецький клуб став проводити домашні матчі в Києві.

Вчора Шахтар пройшов в третьому раунді кваліфікації ЛЧ Генк (2:1, 2:1), а Монако впорався із празькою Спартою (2:0, 3:1).

Автор: Влад Власенко

11 серпня 2021.




Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024