FORUM TV-SATЧетвер
18.04.2024, 13:39

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 42
  • 43
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
slavasamДата: Четвер, 01.03.2012, 10:55 | Повідомлення # 2
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ізраїль - Україна - 2:3

Команда Олега Блохіна здобула перемогу в результативній перестрілці

Склад, вибраний Олегом Блохіним на цю гру, багато назвали б оптимальним з прицілом (а як можна обійтися без нього?) на Євро. За винятком фігури Хачеріді в центрі оборони, який зараз замінив Ракицького. Все решта в ході торішніх товариських матчів в тій чи іншій мірі переконали і тренера, і вболівальників. Селін зліва - так, Гусєв на позиції правого захисника - підвищення атакуючого потенціалу, Михалик - не найгірший з можливих центрбеків, Тимощук, Ротань здаються кращим варіантом у центрі поля, Коноплянка і Ярмоленко довели свою незамінність на флангах, ну і Воронін з Девичем в атаці, гравці з великим потенціалом. Того ж Вороніна тренер не втомлюється підстьобувати-мотивувати, але одне те, що він показував торік у складі московського "Динамо" робить його присутність у збірної безсумнівним. Девіча ж можна було б назвати нашим кращим форвардом, якби Марко ще не перестав бути основним у "Металісті"...

Що стосується збірної Ізраїлю, то ця команда традиційно не вийшла з групи, пропустивши вперед греків і хорватів (випередивши Латвію і Грузії). У збірної новий тренер Елі Гутман, від нього чекали активних перестановок в складі, але викликані п'ятеро дебютантів з Кирьяд-Шмоны в основний склад не потрапили і в цілому, вийшли цілком відомі і перевірені люди начебто Бенаюна, Бен Хаїма, Авата і т.д. Відзначити можна тільки Маора Меликсона з "Вісла", який за збірну майже не грав. Загалом, суперник був досить бойовим, у ізраїльтян зараз непоганий вибір технічних, цікавих гравців середньої лінії і атаки на зразок Барди, Коена, Хемеда, Бен Саару, який забив як то ефектний гол у ЛЧ Захаві. Ну і хто не знає Бибраса Натх - ключового хавбека "Рубіна". Майже всі півзахисники і форварди грають за кордоном, в Бельгії, Німеччині, Франції, Хемед у "Мальорки", Захаві в "Палермо".

В цілому, ізраїльська збірна вже досить давно відрізняється гарною "південній" технікою, але проблемами з іншими корисними якостями, наприклад, вмінням вести жорстку боротьбу, не поступатися в єдиноборствах, напевно, і з бойовим духом. Тобто недоліки - продовження достоїнств.

Свої кращі якості ізраїльтяни спробували виявити вже на перших хвилинах, було виконано декілька стандартів і часом це було досить небезпечно. Але досить швидко перевагу в грі перейшов до нашої команди, а потім не змусив себе чекати і перший гол. Ярмоленко виявився з м'ячем в штрафний, а Гершон позаду зачепив Андрія - пенальті. Гусєв спокійно пробив не в той кут, в який стрибнув воротар.

Гол не дуже змінив зміст гри, збірна України по-, як і раніше виглядала солідніше, а ізраїльтяни виношували моменти для гострих проривів. До честі захисників, багато господарів вони не дозволили. Але один раз вдалося закинути м'яч на Ельяніва Барду, який послав м'яч над поперечиною. Це був хороший момент. Ще раз той же Барда пробив вище з меж штрафної після помилки Шовковського. Той же Барда (невипадково єдиний форвард в основі) завершив перелік гострих моментів в першому таймі, пробивши з лінії воротарської головою вище цілі. Але до голови м'яч долетів і це вже не дуже добре.

У нашої команди в атаці виходило не дуже багато. Можна згадати удар Девіча, який намагався втекти один на один - впорався Аваті, і удар Ярмоленко у захисника. Але головне гості приберегли на самий кінець тайму. Воронін віддав передачу Ярмоленко, м'яч був у Шпунгина, але Ярмоленко продовжив боротьбу і зробив перехоплення, а потім видав відмінний пас Коноплянці, що, в цілому, був не дуже помітний протягом тайму, але в цьому епізоді все зробив блискуче, пробив у дальній кут.

Таким чином, збірна України показала клас, вичавивши майже максимум з наявних моментів. У перерві Олег Блохін поміняв, насамперед, гравців на тих позиціях, за яким залишаються питання. Вийшли воротар Дикань, центрбек Мандзюк і замість обох форвардів вийшли друзі-однополчани Алієв і Мілевський.

Тайм почався знову з пенальті, і в ті ж, тобто, тепер наші ворота. М'яч влучив у руку якраз вийшов на заміну Мандзюку і Хемед реалізував 11-метровий.

Наші футболісти трохи завелися і швидко відповіли на цей гол ще одним своїм. Алієв з близької відстані потрапив в захисника, потім Гусєв з-за штрафної пробив вище, ну а потім Коноплянка, Алієв і Ярмоленко всі розіграли просто відмінно. Андрій Ярмоленко до пенальті і голевому пасу додав ще і гол.

Але Ізраїль теж швидко відповів. Екс-форвард "Челсі" Бен Саар отримав хороший пас і вільну зону перед собою, увійшов до штрафної і дуже здорово пробив в дальній кут.

Після цього футбол пішов спокійніше і що-те нагадував перший тайм після гола Гусєва. У нас намагався забити зі штрафного Алієв. У ізраїльтян непогано бив головою Хемед, але не влучив у ціль. У самому кінці гри дали пробити головою Захаві - неточно, але з хорошою позиції. Ще раз ізраїльський форвард зумів випередити Діканя в нашій штрафної, але уникнути неприємностей вдалося. В атаці знову гарне забігання по лівому флангу, на цей раз зробив Гусєв, але після його прострілу не потрапив в ближній кут Алієв. Шкода, цей гол був би відмінним фінішем.

Але і без того матч вийшов непоганим. Звичайно, не варто переоцінювати силу збірної Ізраїлю, але не треба її і недооцінювати. Перемога, тим більше, на виїзді, так і до початку другої частини нашого чемпіонату - все це може тільки радувати.

Андрій КРИКУНОВ, Sport.ua

Ізраїль - Україна - 2:3

Голи: Томер Хемед, з пенальті, 55, Бен Цукор, 63 - Олег Гусєв, 17, з пенальті, Євген Коноплянка, 45, Андрій Ярмоленко, 61

Ізраїль: Дуду Аваті, Рамі Гершон, Таль Бен Хаїм, І Давид Бен-Даян, (Шир Цедек, '87), Юваль Шпунгин, (Эльяд Габай, '62), Бібрас Натх, Маор Меликсон, Йоссі Бенаюн, (Бен Цукор, '46), Алмог Коен, (Омер Дамари, '74), Эльянив Барда, (Томер Хемед, '46), Ліор Рафаелов, (Еран Захаві, '46)

Україна: Олександр Шовковський(Андрій Дикань, '46), Олег Гусєв(Богдан Бутко, '93), Євген Хачеріді, (Віталій Мандзюк, '46), Євген Селін, Андрій Воронін(Олександр Алієв, '46), Анатолій Тимощук, Руслан Ротань, (Денис Гармаш, '76), Євген Коноплянка, Тарас Михалик, Андрій Ярмоленко, Марко Девіч, (Артем Мілевський, '46)

Попередження - Таль Бен Хаїм І, 72. Рамі Гершон, 82.

Команда Олега Блохіна здобула перемогу в результативній перестрілці

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Четвер, 01.03.2012, 10:57
slavasamДата: Четвер, 01.03.2012, 13:09 | Повідомлення # 3
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Росії з футболу перемогла Данію в Копенгагені



Збірна Росії з футболу перемогла в товариському матчі зі збірною Данії, який пройшов в Копенгагені. Росіяни виграли з рахунком 2:0, забивши обидва голи у першому таймі. На четвертій хвилині відзначився Роман Широков, а на 45-й хвилині у ворота данців вразив Андрій Аршавін. Трансляцію матчу вів телеканал "Росія 1".

Обидва м'ячі росіяни забили дальніми ударами. Широков пробив низом, не доходячи до лінії штрафної, а Аршавін вразив ворота суперника видали ударом по центру воріт. Варто відзначити, що для голкіпера данців Томаса Серенсена гра зі збірною Росії стала сотої у складі національної команди.

У складі російської команди в грі з данцями дебютував півзахисник московського "Спартака" Дмитро Комбаров. Він вийшов на поле у другому таймі.

Раніше 29 лютого молодіжна збірна Росії провела товариський матч з однолітками з Швеції. Як повідомляє офіційний сайт Російського футбольного союзу (РФС), росіяни виграли з рахунком 4:1. Голи у ворота шведів забили Федір Смолов, Максим Канунніков, Антон Соснін і Шота Бібілов.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 02.03.2012, 11:29 | Повідомлення # 4
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Божевілля на Уемблі


Англія на останніх хвилинах вириває нічию у Голландії, але не у Роббена

"Англія" - "Голландія" - 2:3
Гарі Кахілл, 85, Ешлі Янг, 90+2 - Арьєн Роббен, 57, Клаас-Ян Хунтелаар, 58, Арьєн Роббен, 90+3.
"Англія": Джо Харт, Гару Кахілл, Лейтон Бейнс, Міка Річардс, Кріс Смоллінг, (Філ Джонс, '63), Адам Джонсон, Гарет Беррі, (Джеймс Мілнер, '46), Скотт Паркер, Ешлі Янг, Стівен Джеррард, (Деніел Старрідж, '33), Даніель, Уелбек(Фрейзер Кемпбелл, '80).
"Голландія": Маартен Стекеленбург, Джонні Хейтінга, Йоріс Матійсен, Халід Булахруз, (Рон Влаар, '82), Марк Ван Боммель, Найджел Де Йонг, Ерік Пітерс, (Стійн Схаарс, '46), Уеслі Снейдер, (Урбі Эмануэльсон, '76), Арьєн Роббен, Дірк Кейт, Клаас-Ян Хунтелаар, (Люк де Йонг, '62).
Міка Річардс, 47. - Йоріс Матійсен, 74.[c]
джерело
slavasamДата: Середа, 07.03.2012, 10:01 | Повідомлення # 5
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Бенфіка - Зеніт - 2:0



ББББ* і компанія залишають Лігу чемпіонів

*ББББ (розшифровується як Бив, Б'ю і Буду Бити) - прізвисько форварда "Зеніту" Олександра Кержакова. Авторство фрази належить самого Олександра, так він охарактеризував свою манеру гри в одному з інтерв'ю.

Виступи в поточному єврокубковому сезоні для пітерського "Зеніту" закінчені. Команда Лучано Спаллетті поступилася "Бенфіці" без жодних варіантів, і щастя гостей, що рахунок виявився досить скромним.

Після домашньої перемоги з рахунком 3:2 у "Зеніта" були непогані шанси на продовження боротьби в Лізі чемпіонів. Перед початком поєдинку тренер пітерців заявляв, що його клуб не буде дивитися на суперника, а стане грати у свій футбол. Команди почали матч на непоганих швидкостях, але в перші хвилини було забагато браку в передачах, гострі моменти біля воріт Артура і Малафєєва практично не виникали.

Зате було чимало фолів, грубості і відверто брудної гри з боку обох суперників. Арбітр матчу англієць Ховард Уебб відсудив у істинно англійської манері, даючи грати там, де 95% рефері зафіксували б фол. Незважаючи на велику кількість порушень, за цілий матч Уебб показав всього три попередження, і в цілому його роботу з повним правом можна назвати гарною.

Чи не єдиний стоящий момент в матчі у "Зеніту" сталася на 43-їй хвилині. Голкіпер господарів бразилець Артур від нудьги вирішив продемонструвати обведення у своїх володіннях, у результаті м'яч відскочив за лінію штрафної, де його підібрав Широков. На жаль для шанувальників пітерців, Артур встиг повернутися в рамку і намертво зафіксувати не надто небезпечний удар Романа низом. Власне кажучи, перерахування реальних моментів "Зеніту" на цьому закінчено. ББББ був важкий і малорухливий, а інші його одноклубники виглядали і того гірше.

Зате "Бенфіка" гуляла по повній. Малафєєв ні хвилини не стояв без діла: то удар відобразить, то на виході зіграє. Але залишитися "сухим" в першому таймі голкіпер збірної Росії все-таки не зміг - вже в доданий арбітром час оборона "Зеніту" в черговий раз провалилася, В'ячеслав витягнув удар Вицеля практично в упор, але Аксель знову оволодів м'ячем і примудрився п'ятою віддати передачу набігаючому Перейрі, який з лінії воротарської без проблем розстріляв ворота.

У другому таймі "Зеніт" повинен був йти вперед, щоб зрівняти рахунок. Ось тільки атакуючий потуги підопічних Лучано Спаллетті раз за разом розбивалися про бастіони "Бенфіки". Заміни не освіжили гру пітерського клубу, так що гостям залишалося сподіватися тільки на диво. Але дива у футболі трапляються далеко не кожен день.

Раз за разом господарі ловили гостей на контратаках. Ховати "Зеніт" був зобов'язаний Кардосо, якого на 71-й хвилині вивів на побачення з Малафеевым - удар форварда трохи-трохи розминувся зі штангою. Постріл Жардела також не досяг мети, а ось молодий Нельсон Олівейра на 93-їй хвилині виявився більш вдалим. Вивалившись на ворота за місцем правого інсайда, нападаючий одним торканням вразив ціль.

Можна довго нарікати на те, що "Зеніт" втомився після матчу з ЦСКА (нагадаємо, армійський клуб відмовився піти назустріч пітерцям і перенести календарний матч чемпіонату Росії з 3 березня на більш пізній термін), але все це розмови на користь бідних. Лише вдень раніше поєдинку "Зеніту" і ЦСКА "Бенфіка" провела неймовірно напружений матч із "Порту", так що календар у португальців теж був далеко не самим простим.

"Бенфіка" виграла красиво, чітко і по справі. А "Зеніту", за весь матч завдав всього чотири удари по воротах суперника, поки зарано в топ-8 європейських клубів.

Михайло ШАПОВАЛОВ, Sport.ua
НАША ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНССЛЯЦИЯ МАТЧУ

"Бенфіка" - "Зеніт" - 2:0
Максі Перейра, 45, Нельсон Олівейра, 90+3

"Бенфіка": Артур Мораеш, Луізао Андерсон, Максі Перейра, Емерсон, Аксель Вицель, Бруно Сезар, Жардел, Ніколас Гайтан(Неманья Матіч, '73), Хаві Гарсія, Родріго Морено(Мануель Нолито, '60), Оскар Кардосо, Нельсон(Олівейра, '80)
"Зеніт": В'ячеслав Малафєєв, Олександр Анюков, (Бруно Алвеш, '53), Ніколас Ломбертс, Томаш Губочан, Костянтин Зирянов, (Віктор Файзулін, '72), Володимир Бистров, (Данко Лазовіч, '46), Доменіко Крішіто, Ігор Денисов, Роман Широков, Сергій Семак, Олександр Кержаков
Хаві Гарсія, 14. - Олександр Анюков, 4. Ігор Денисов, 68.
джерело
slavasamДата: Середа, 07.03.2012, 10:06 | Повідомлення # 6
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Арсенал - Мілан - 3:0


Каноніри були близькі до того, щоб відіграти 4 м'ячі, але все ж залишилися за бортом ЛЧ

"Дуже гордий називати себе каноніром в такі дні, як сьогодні! Цей матч показує, що може зробити пристрасть у світі футболу... І вболівальники "Арсеналу", ви прекрасні!"

Ці слова написав екс-капітан "Арсеналу" Сеск Фабрегас відразу після закінчення матчу в Лондоні. І під ними могли підписатися багато, хто сьогодні спостерігав за грою лондонців. "Ми віримо!" - з такими плакатами прийшли сьогодні підтримати своїх улюбленців уболівальники "Арсеналу". "Ми віримо" після чотирьох пропущених в Мілані, здавалося чимось на кшталт іронії або сліпий фанатської любові. У те, що "каноніри" зможуть відігратися при тій грі, яку вони показали в першому матчі, не що не вірилося, це виглядало абсолютно нереальним.

Ось з таким же розумінням ситуації на полі, очевидно, вийшли і "россонері". Бо вони були лише блідою тінню самих себе часів першого матчу, зате "Арсенал" змінився, взяв гру під контроль і повів в рахунку вже на 7-й хвилині. Алекс Чемберлен навісив з кутового і Лоран Косьелни головою переправив м'яч у ворота Аббіаті. Через кілька хвилин суперсейв кіпера "Мілана" спас гостей від другого голу. "Россонері" спробували відсунути гру від своїх воріт і нав'язати боротьбу суперникові в центрі поля. Вийшло, хоча і не надовго. "Канонірам" не було чого втрачати, і вони йшли вперед. Росіцкі і ван Персі вийшли на ворота "Мілана", але голландця на частки секунди випередив самовіддану Аббіаті. А через кілька хвилин воротар гостей знову виграв дуель у Робіна, витягнувши м'яч з "дев'ятки" після його удару. Де при цьому були захисники "Мілана", які дозволяли "канонірам" бити звідки не заманеться, не ясно, а вже про атаку "россонері" в першому таймі і не згадується. Один Ібрагімович час від часу намагався порушити спокій Щестны, але спроби так ні в що розумний і не переросли.

Зате "Арсенал", як на крилах, літав навколо штрафній "Мілана" і вміло користувався помилками гостей. Наступний гол назрівав і відбувся вже на 26-й хвилині. Уолкотт пройшов по правому флангу, прострілив у центр на ван Персі. Голландця випередив т’ягу Сільва, але вибив м'яч прямо на Росіцкі, і той подарунком скористався поповнив. Такий холодний душ непогано подіяв на "Мілан" і "россонері" зосередилися на руйнуванні, і в цьому досягли успіху. До самого кінця тайму гра йшла на рівних, в тому плані, що гострих моментів не виникало ні в одних воріт. "Арсенал" наполегливо атакував, "Мілан" не менш завзято оборонявся. Та все ж на 43-й хвилині "Емірейтс" повірив у те, що дива трапляються. Чемберлен увірвався в штрафну, де його "успішно притримали" Месба і Ночеріно. Пенальті чітко реалізував ван Персі і "Арсеналу" залишився всього один гол для того, щоб відігратися і один тайм, щоб забити.

Складно вгадати, які слова знайшли в перерві Венгер і Алегрі, але у другому таймі "Арсенал" заспокоївся, а "Мілан" почав діяти гранично чітко. Відразу ж у "Мілана" стали з'являтися моменти, Ібрагімович і Робіньо по черзі пробивали по воротах, не занадто складно для Щесны, але тим не менше. Після половини тайму напруженою і тому цікавою боротьби, з'явилося відчуття, що розв'язка близька. Але "Арсеналу" і справа не вистачало саму малість для того, щоб перевести гру в овертайм. Здавалося, господарі обережні, боячись зруйнувати свою заявку на диво, в той час, як "Мілан", нарешті згадав, що його сильною стороною все ж називають атаку. Ібрагімович, Ночеріно, Робіньо стали все частіше турбувати Щесны. Польський голкіпер рятував і гнав свою команду вперед. Але вона чомусь вже не йшла, тобто якраз йшла, місце того, щоб чинити штурм, віддати всі сили для цього четвертого настільки потрібного і настільки важливого гола. Фінальний свисток і рахунок на табло - 3:0. "Мілан" абсолютно безрадісно для себе в чвертьфіналі, "Арсенал" же картає себе за те, що для нього ЛЧ закінчена. "Емірейтс" із сумом піднімає "Ми віримо", зараз не розуміючи, чому далі не йде "Арсенал", але точно знаючи, що ця команда гідна того, щоб їй пишалися.

Sport.ua

"Арсенал" - "Мілан" - 3:0
Лоран Косчельны, 7, Томаш Росіцкі, 26, Робін Ван Персі, 43 -
"Арсенал": Войцех Щесны, Бакарі Санья, Лоран Косчельны, Томас Вермален, Олександр Сонг, Кіран Гіббс, Томаш Росіцкі, Жервіньо, Алекс Окслейд-Чемберлен, (Маруан Шамах, '75), Тео Уолкотт, (Пак Чу-Юнг, '84), Робін Ван Персі
"Мілан": Крістіан Аббіаті, Джамель Месба, (Даніеле Бонера, '89), Тіаго Сілва, Філіп Мексес, Стефан Ель-Шаарави, (Альберто Аквілані, '70), Антоніо Ночеріно, Ігнасіо Абате, Марк Ван Боммель, Урбі Эмануэльсон, Златан Ібрагімович, Робіньо
Бакарі Санья, 13. Кіран Гіббс, 15. Олександр Сонг, 56. - Марк Ван Боммель, 5. Антоніо Ночеріно, 85. Златан Ібрагімович, 86.
джерело
slavasamДата: Четвер, 08.03.2012, 14:22 | Повідомлення # 7
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Барселона - Байєр - 7:1


Чергове шоу Мессі або кошмарний сон "фармацевтів"

Напевно, щось подібне і очікувалося. Черговий святковий вечір футболу в столиці Каталонії. Смарагдовий газон "Камп Ноу", блискучий Мессі, пестреющие "гранатово-синім" трибуни. Ах, що?! Це була не виставкова гра, а 1/8 фіналу Ліги чемпіонів? На полі "Камп Ноу" з "Барселоною", виявляється, ще й суперничав хто-то? Ось так сюрприз! Ось так одкровення!

...Вже на 7-й хвилині матчу штрафної у виконанні Хаві змусив уболівальників німецької команди хапатися за серце. Розвиток подій покаже, що руку від серця вони загалом-то можуть і не прибирати. Проходить мить і біля воріт "Байєра" знову гроза! Геніальна передача Хаві на хід Мессі, який спочатку пробиває з гострого кута в голкіпера "Байєра" Лено, а потім ще і встигає віддати м'яч у центр на Педро. Перед останнім - порожні ворота гостей. Але Педро пробачив. Через дві хвилини черговий штрафної у виконанні Хаві ледь не завершується взяттям воріт Лено.

Власне, описані вище п'ять хвилин матчу красномовні. "Барселона" на дві голови вище суперника. "Байєр" намагається оборонятися, а про атаки і не згадує - не в останню чергу з-за надмірного браку в передачах. Чесно кажучи, гол у ворота гостей був лише питанням часу. На 24-й хвилині 20-річний голкіпер німецького клубу Бернд Лено зумів врятувати свою команду після чергового штрафного Хаві, але хвилиною пізніше був безсилий навіть він. Черговий шедевр у вигляді передачі від Хаві на Мессі і аргентинець з 13-ти метрів не залишає воротареві "Байєра" ні найменшого шансу - 1:0.

Неймовірно, але факт. Незважаючи на велику кількість гольових моментів, до перерви "Барса" забила лише ще один гол - Іньєста віддав на Ліонель Мессі і, залишивши в дурнях 6-х футболістів "Байєра", вразив лівий кут воріт Лено, якого, до речі, партнери по команді повинні дякувати за те, що вони пішли на перерву, програючи "всього лише" 0:2. Деколи на стороні "Байєра" була і удача - на 31-й хвилині Мессі і Хаві на 34-й цілком могли забивати ще...

Ну а другий тайм пішов відверто. Вже через 5 хвилин після відновлення гри Мессі робить хет-трік. І пішло-поїхало... Результат цієї фази ігри: за 12 хвилин (з 50-й по 62-ю) "Барселона" забиває 4 (!!!) голи. Двічі відзначився 20-річний Крістіан Тельо.

"Барселона" заб'є ще один гол - на 85-й хвилині. Зусиллями Мессі. Свої шанси упустить Кейта (На 79-ї і 81-й хвилинах). На один гол спроможеться і "Байєр". Цей гол, назвати який "голом престижу" і язик не повернеться, записав в свій актив Беллараби на першій доданій хвилині...

...Після гри тренер "Байєра" Робін Дутт помітив у бліц-інтерв'ю:

"Ми могли б вирішитися на таку тактику - все 11 футболістів "Байєра" "окопуються" перед своєю штрафним майданчиком. Але ми на це не пішли. За що і були покарані".

Не знаємо, чого в словах німецької тренера більше - жалю або гордості, - але ризикнемо розчарувати і так розчарованого герра Дутта ще більше: здається, навіть, якщо б "Байєр" влаштував поруч зі своєї штрафної Зееловские висоти, "Барселону" це б не зупинило. Рівень команд непорівнянний.

Олексій ВЕРБИЦЬКИЙ, Sport.ua

"Барселона" - "Байєр" - 7:1

Ліонель Мессі, 26, 42, 50, 58, 85, Крістіано Тельо, 56, 61 - Карім Беллараби, 91
"Барселона": Віктор Вальдес, Даніель Алвеш, Жерар Піке, Адріано(Марк Муньєса, '63), Андрес Інієста, (Крістіано Тельо, '51), Хаві, (Сейду Кейта, '54), Серхіо Бускетс, Сеск Фабрегас, Хав'єр Маскерано, Ліонель Мессі, Педро
"Байєр": Бернд Лено, Ренато Аугусто, (Бастіан Ощипка, '68), Гонсало Кастро, Даніель Швааб, Міхал Кадлец, Омер Топрак, Штефан Райнартц, Симон Рольфес, Ларс Бендер, (Андре Шюррле, '55), Ерен Дердійок, (Карім Беллараби, '55), Штефан Кісслінг
- Симон Рольфес, 13. Гонсало Кастро, 45.

джерело
slavasamДата: Четвер, 08.03.2012, 14:28 | Повідомлення # 8
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
АПОЕЛ - Ліон - 1:0 (4:2 по пенальті)


Кіпріоти виходять в 1/4 фіналу!
Справжній трилер нас чекав у матчі між Апоелем і Ліоном. Перший матч закінчився мінімальною перемогою французів, а це означало, що переможця пари ми отримаємо за підсумками зустрічі на Кіпрі.

З перших же хвилин АПОЕЛ пішов вперед і домігся свого вже на 9-ій хвилині. Хараламбідес поборовся в штрафній ліонців до останнього і зробив пас на лінію воротарської, звідки ніким не прикритий Густаво Мандука відкрив рахунок в цьому матчі. Після забитого гола кіпріоти віддали ініціативу французам, а самі хотіли грати на контратаках. Але ніяких дивідендів французам це не принесло. Маючи територіальну перевагу Ліон не створив, за великим рахунком, жодного небезпечного моменту біля воріт Хиотиса. АПОЕЛ ж шукав щастя біля воріт Льоріса виключно в контратаках, але особливих успіхів також не домоглися.

На початку другого тайму АПОЕЛ перехопив ініціативу і вже кіпріоти контролювали м'яч. Кілька небезпечних моментів вони створили біля воріт Льоріса, на що ліонці відповіли ударом Лопеса, але воротар виручив команду, перевівши м'яч на кутовий. Другий тайм обидві команди завершили без небезпечних моментів, а це означало, що нас чекає додатковий час.

Початок додаткового часу було за французами. Але знову ж таки, як і протягом усього матчу реальних загроз біля воріт ми не побачили. Вніс інтригу і невелике хвилювання уболівальникам і тренеру Апоела Густаво Мандука, який отримав другу жовту картку в цьому матчі і залишив свою команду в меншості. Але навіть чисельну перевагу не допомогло французам дотиснути кіпріотів, і матч потихеньку доплив до серії післяматчевих пенальті.

Першим бити судилося ліонцам, і Кім Челлстрем відкрив рахунок у лотереї, пробив точно в кут. Айлтон відповів точним ударом у дальній кут і зрівняв рахунок. Курйозний гол забив Лісандру. Після його удару м'яч відлетів від штанги і рикошетом від спини воротаря все ж залетів у ворота. І коли рахунок був 3:3 до м'яча підійшов Олександр Лаказетт, а на лінії воріт його чекав Дионисис Хиотіс. І саме він став героєм цього матчу, відбивши удар Лаказетта, а потім і Мішеля Бастоса. АПОЕЛ ж реалізував всі свої удари і вперше в історії виходить в 1/4 Ліги Чемпіонів.
"АПОЕЛ" - "Ліон" - 1:0 (4:2 по пенальті)
Густаво Мандука, 9

Серія пенальті: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3.
"АПОЕЛ": Дионисис Хиотіс, Вільям Боавентура, Марсело Олівейра, Нуну Мораїш, Пауло Жорже, Саввас Пурсайтидис, Густаво Мандука, Костас Хараламбідес, (Марсиньо, '77), Елдер Соуза, (Нектаріос Олександру, '94), Айлтон Алмейда, Естебан Соларі, (Іван Трічковскі, '73)
"Ліон": Уго Льоріс, Алі Сіссоко, Антоні Ревейєр, Бакарі Коне, Кріс, Кім Челлстрем, Максим Гоналон, Мічел Бастос, Жимми Бріан, (Олександр Лаказетт, '99), Едерсон, (Бафетімбі Гоміс, '73), Лісандро Лопес

Густаво Мандука, 10. Естебан Соларі, 50. Айлтон Алмейда, 87. Вільям Боавентура, 100. - Мічел Бастос, 51. Бакарі Коне, 65.
- Густаво Мандука, 115.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 09.03.2012, 12:50 | Повідомлення # 9
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Металіст - Олімпіакос - 0:1


Свято в Харкові не вдався...

Переможна хода харківського "Металіста" в поточному єврокубковому сезоні перервався. Грецький "Олімпіакос" узяв реванш за поразку в 2008 році і продовжив свою нинішню лигоевропейскую серію перемог з рахунком 1:0, а також серію матчів без пропущених голів, яка становить зараз 5 матчів у чемпіонаті Греції, 1 у Кубку країни і 3 в Лігу Європи. Загалом, греки виявилися міцніше, ніж ми думали, але насправді, приблизно такими, якими і повинні були. Команда з відмінною обороною, досвідчена (а у "Металіста" досвіду гри, наприклад, у групі ЛЧ поки ще немає) і вміє використовувати свої шанси.

До гри здавалося, що "Олімпіакос" - це щось середнє між цими суперниками, які харків'ян у Лізі Європи були і тими, які, сподіваюся, будуть. Дійсно, грецький клуб - це не "Зальцбург", і тим більше не "Мальме". Але ті рахунки і той футбол, який харків'яни показали раніше, не міг не справити враження і на них самих. І розмови про фаворитів Ліги Європи теж. Звичайно, насправді, в ЛЕ повно просто сильних і навіть могутніх команд, у протистоянні з якими наш "Металіст" не є фаворитом, скільки б він не забив австрійцям, шведам і навіть "Сошо". Всіх минулих суперників можна було, умовно так і не дуже умовно кажучи, розривати, то починаючи з цієї стадії турніру пора було перемикатися на щось інше. Хоча б на той футбол, з яким "Металіст" виходив з групи в тому ж 2008-м. Адже тоді по 4 голи ми не забивали, один трудової, під кінець.

"Олімпіакос" вміє терпіти. Про його грі в обороні красномовно говорить згадана серія взагалі без пропущених м'ячів. Греки вміють терпіти навіть краще "Рубіна", який по цій частині просто експерт. У грі з такою командою потрібно реалізувати моменти, поки вони виникають. Це задоволення в будь-який момент може закінчитися. Ну і в обороні потрібно зіграти краще, ніж це можливо. Інакше один пропущений гол гру з помітною перевагою перетворює в програну.

Мирон Маркевич залишився вірним досить атакуючої схемою, з Хав'єром як опорника (а другий опорник Едмар теж не так давно був атакуючим хавом), і з Бланко, Сосой, Тайсоном під Кристальдо. Вся ця весела компанія повинна була"клепати", створювати моменти, забивати. Частково так і було, але забивати не могли. І моменти створювалися в умовах щільної грецької захисту і розпоряджатися ними потрібно було вже не так, як раніше. Дрібний пас у штрафний - це добре тільки до тієї пори, поки м'яч не втрачено. Були моменти в першому таймі, коли наша атака розігрувала м'яч дуже довго, коли вже пора було відправляти його в чужі ворота. Але були й такі випадки, коли Кристальдо і Фініньо били, і робили це погано, можна навіть сказати поспішно.

Самими гарними моментами можна назвати удар Кристальдо головою метрів з 7-мі - мимо цілі, Фініньо - у воротаря. Удари Бланко, Тайсона і Фініньо з-за штрафний були менш небезпечними, а момент у другій половині тайму, коли Кристальдо отримав м'яч від Тайсона в центрі штрафної, але і тільки те, до подальшої операції справа не дійшла - показовим. Інший рівень суперника. Пам'ятаєте, як Кристальдо здорово виписував піруети з м'ячем в штрафній "Зальцбурга" - це вже зовсім інша штрафна. Прийняв м'яч, а він вже не твій.

Греки з перших хвилин не обмежували свою гру обороною, по можливості йшли вперед. Наприкінці тайму у них було дещо в нашій штрафний, один раз Горяїнов не дуже впевнено зіграв, потім Торсильери вибив м'яч у небезпечній близькості від воріт.

Після перерви греки, мабуть, ще додали і закінчилося все тим єдиним голом, який і був необхідний "Олімпіакосу". Навіс зліва, Торсильери невдало підчепив головою м'яч і той впав під удар Фустеру. Горяїнову тут складно було врятувати ситуацію. Давидові не забити теж потрібно було постаратися.

Пішов інший футбол. І без того закритий "Олімпіакос" закрився наглухо. Втім, не для творців "Металіста", вони знайдуть моменти і за такої серйозної оборони. Але реалізувати їх... З цим так нічого й не вийшло. Моменти, які виникли у нашої команди-свіжому, удари Едмара і Тайсона головою після подачі з правого флангу - в обох випадках потрібно було потрапляти і забивати. Але Едмар пробив над поперечиною, а Тайсон лівіше воріт. Греки такий момент забили, а ми ні.

Чим далі, тим важче було взрыхлять і підгортати грецьку оборону. , Який вийшов на заміну Девіч пару шансів знайшов, але розпорядився м'ячем не кращим чином.

Ну а підсумував невдалу гру епізод з видаленням Едмара. Наш півзахисник намагався дістати м'яч, зробив підкаті, те ж саме зробив футболіст "Олімпіакоса". Суддя чомусь вирішив у цьому зіткненні покарати нашого гравця, та ще по всій строгості. Тепер у Вівторок ми будемо без Едмара, а ще без Кристальдо, що отримав жовту картку в першому таймі. І це, безумовно, великі втрати.

Але все таки списувати "Металіст" з рахунків ще рано, не кажучи вже про те, що вболівальники харківської команди цього не зроблять в будь-якому випадку. Помилки можна виправити, що вибули - є кому замінити, моменти можна створювати і реалізовувати. "Олімпіакос" сильний, але у його воріт небезпечні моменти виникали і в двох матчах з "Рубіном" і в Харкові. Вони будуть і в Греції, а у "Металіста" все-таки сама забивающая в Лізі Європи атака. Тому зневірятися не варто, а для гравців цей клацають повинен перетворитися в необхідний імпульс. Будемо вірити в "Металіст" і вболівати за нього.

Андрій КРИКУНОВ
"Металіст" - "Олімпіакос Пірей" - 0:1
- Давид Фустер, 50.
"Металіст": Олександр Горяїнов, Крістіан Вильягра, Марко Торсиглери, Папа Гуйє, Вінісіус Фініньо, (Сергій Пшеничних, '63), Себастьян Бланко(Марко Девіч, '63), Джонатан Кристальдо, (Ромеро Марлос, '83), Хав'єр Клейтон, Хосе Соса, Едмар, Тайсон.
"Олімпіакос Пірей": Болаж Медьери, Василос Торосидіс, Іван Маркано, Олоф Меллберг, Жан Макун, (Франсуа Модесто, '78), Давид Фустер, (Хосе Холебас, '80), Янніс Манятис, Авраам Пападопулос, Кевін Міральяс, (Джамель Абдун, '89), Пабло Орбаїс, Рафік Джеббур.
Джонатан Кристальдо, 33. Папа Гуйє, 45. - Василос Торосидіс, 26. Авраам Пападопулос, 37. Олоф Меллберг, 45. Іван Маркано, 75. Хосе Холебас, 88.
- Едмар, 82.
джерело
slavasamДата: Середа, 14.03.2012, 09:22 | Повідомлення # 10
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Баварія - Базель - 7:0


"Баварія" забиває 7 голів у ворота суперника у другій грі поспіль!

Чи То захопившись прикладом "Барселони", отгрузившей тиждень тому у ворота "Байєра" 7 м'ячів, то чи не бажаючи зменшувати обороти після власних 7-мі голів, "подарованих" "Хоффенхайму" в минулі вихідні, футболісти "Баварії" вирішили завдання виходу в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, поклавшись на ту ж чортова сімку! Маріо Гомес ледь не повторив нещодавній подвиг Ліонеля Мессі, але оформив "лише" покер. Ну а "Базель" відправився назад в Швейцарії, палаючи з поля "Алльянц-Арени" соромом. Казкове хід гордою швейцарської команди по полях Європи обірвалося оглушаючою поразкою.

Незважаючи на передматчеві заяви про присутності Швайнштайгера в основному складі "Баварії", тренер мюнхенців Юпп Хайнкес залишив Швайні на лавці. Однак отстутсиве Бастіана не завадило його команді кинутися з місця в кар'єр і відкрити рахунок вже на 10-й хвилині. Втім, і до результативного удару голландський хавбек "Баварії" Арьєн Роббен міг двічі вразити ворота немов спочатку деморалізованого суперника.

Пропустивши, "Базель", здалося, зібрався. У форварда швейцарців Олександра Фрая навіть які-ні моменти почали з'являтися. Але ближче до перерви "Баварія" підвищив темп і відпочивати в роздягальню пішла вже при комфортному для себе 3:0.

Можливо, хто-то у стані мюнхенського гранда і заспокоївся, домігшись над суперником настільки значної переваги в рахунку, але тільки не Гомес. Ледь арбітр матчу дав свисток про початок другого тайму, форвард "Баварії" почав поповнювати свій бомбардирський реєстру. У другій половині гри пройшло трохи більше 15-ти хвилин, а на його рахунку вже хет-трік. Але йому мало і цього! Йде 68-я хвилина матчу - і Гомес оформляє покер. Тепер на рахунку форварда 10 забитих голів у поточному розіграші Ліги чемпіонів! Відставання від Мессі всього на два м'ячі! Зазначимо, що левова частка заслуги в трьох м'ячах Гомеса у другому таймі по праву належить Франку Рібері - саме з передач француза форвард вражав ворота "Базеля". Особливо ефектно діяв Рібері на 61-й хвилині - знаменитий дріблінг і світла голова в дії!

Крапку в матчі на 81-й хвилині поставив Роббен, що втілив гол діагональний пас вийшов на 70-й хвилині Швайнштайгера.

Дві перемоги поспіль з загальним рахунком 14:1 - ну не мрія? Після гри Улі Хенесс, мабуть, звертаючись до приумолкшим критикам "Баварії", скаже:

"Команда двічі за тиждень показала, скільки в неї вкладено. Це дуже порадувало".

Ну а Томас Мюллер зізнався:

"До кінця матчу ми немов відчували легке сп'яніння. У нас в цьому матчі виходило абсолютно все".

Олексій ВЕРБИЦЬКИЙ, Sport.ua

"Баварія" - "Базель" - 7:0
Арьєн Роббен, 10, Томас Мюллер, 42, Маріо Гомес, 44, 50, 61, 68, Арьєн Роббен, 81

"Баварія": Мануель Нойер, Джером Боатенг, Луїс Густаво, Філіп Лам, Хольгер Бадштубер, Арьєн Роббен, (Анатолій Тимощук, '83), Томас Мюллер, (Бастіан Швайнштайгер, '71), Давид Алаба, Франк Рібері, (Даніель Праньїч, '78), Тоні Кроос, Маріо Гомес
"Базель": Янн Соммер, Олександр Драговіч, Давид Абрахам, Маркус Штайнхефер, (Філіп Деген, '71), Чу-Хо Парк, Адилсон Кабрал, Фабіан Фрей, (Валентин Штокер, '61), Граніт Джака, Александр Фрай, Джердан Шакіри, (Жак Зуа, '81), Марко Штреллер

Джером Боатенг, 79. - Марко Штреллер, 60. Адилсон Кабрал, 73.
джерело
slavasamДата: Середа, 14.03.2012, 09:26 | Повідомлення # 11
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Брандао виводить Марсель в чвертьфінал!


Французький клуб відвозить з Мілана мінімальну поразку! Раньєрі, на вихід...

Останні результати "Інтера" не давали великої надії уболівальникам цієї команди на позитивний результат матчу проти "Марселя" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Навіть проти тієї команди, яка вже шість матчів чемпіонату Франції не знає радість перемог. Головна проблема команди Дідьє Дешама - напад - виявилася і в цьому матчі, але на допомогу прийшов незрівнянний Брандао.

Екс-форвард "Шахтаря", який після гучного скандалу із зґвалтуванням француженки був змушений відправитися на деякий час в Бразилію, вийшов на останні дві хвилини матчу з прицілом на овертайм. Але навіть не він став героєм цього матчу, і не його спина, яка так чудово обробила довгий пас зі своєї половини поля. Справжнім лицарем дня на "Джузеппе Меацца" став голкіпер "Марселя" Стів Манданда.

Саме він в дебюті гри потягнув два мертвих удару спочатку з 10 метрів від Уеслі Снайдера, після прекрасної забігу і передачі від Хав'єра Дзанетті, а трохи пізніше і удар грудьми Дієго Міліто, який припав в нижній лівий кут воріт. Саме капітан "Марселя" віддав результативну передачу на чарівника Брандао. І саме Стів, напевно, на емоціях, привіз у свої ворота пенальті на останній хвилині компенсованого часу.

Крім забитого (ні, швидше вимученого) голи Міліто згадати крім перерахованих вище моментів біля воріт "Марселя" що-або складно. "Інтер" сильно хотів, намагався, але у цієї команди, як і раніше не видно було ні почерку, ні взаєморозуміння, і це з такими-то гравцями!

Як говориться, навіть з збірної світу поганий тренер не зможе зробити переможців, ніж ми переконувалися по роботі Клаудіо Раньєрі з будь-якими клубами. Уболівальникам ж "нерадзуррі" варто лише сподіватися на те, що це був останній матч горі-спеціаліста на містку їх улюбленої команди.

Sport.ua
"Інтер (Мілан)" - "Марсель" - 2:1 (Перший матч - 0:1)
Дієго Міліто, 75, Джампаоло Пацціні, 90+5, з пенальті - Брандао, 90+2.
"Інтер (Мілан)": Жуліо Сезар, Вальтер Самуель, Лусіо, Майкон, Хав'єр Дзанетті, Юто 1, Деян Станкович, Уеслі Снейдер, (Джоель Чуквума Обі, '58), Андреа Полі, (Естебан Камбьяссо, '74), Дієго Форлан, (Джампаоло Пацціні, '58), Дієго Міліто.
"Марсель": Андре Айю, (Дженнаро Брасильяно, '95), Стів Манданда, Жеремі Морель, Ніколя НКулу, Сезар Аспілікуета, Сулейман Діавара, Алу Діарра, Матьє Вальбуена, (Бенуа Шейру, '76), Морган Амальфитано, Стефан Мбіа, Лоік Ремі, (Брандао, '88).
Хав'єр Дзанетті, 24. Вальтер Самуель, 53. Деян Станкович, 90. - Сулейман Діавара, 67. Стів Манданда, 69.
- Стів Манданда, 93.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 16.03.2012, 09:13 | Повідомлення # 12
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Олимпиакос - Металлист - 1:2


Фантастическая победа харьковчан!!!

Матч-триллер – это уже довольно затасканное выражение, но тем не менее иногда на футбольном поле происходят настоящие триллеры. В данном случае, используя еще один киношный термин, харьковский «Металлист» получил еще и хэппи-энд. По всем законам кино, получил тогда, когда уже, казалось, умерла последняя надежда, когда Девич не забил пенальти и все мы поняли – если не идет, то не идет. Но именно тогда дело и пошло. От противного, вышибив клин клином, но именно после этого «Металлист» наконец-то заиграл, как умеет и успел в оставшиеся минуты наиграть на счастливый конец. Будто исчерпав весь возможный набор невезения (хотя, вспоминая о многочисленных греческих моментах – везения тоже было много) и выждав максимальный период действия враждебно настроенного волшебника, в общем, сюжет просто на загляденье.

На самом деле, весь сегодняшний матч действительно напоминал какой-то морок. Если оценивать действия нашей команды до того момента, когда она начала забивать, то ее игру вполне можно назвать одной из худших в сезоне. «Металлист» проигрывал или терял очки, владея преимуществом и не реализуя свои шансы, таких случаев было много, но такой безнадежности и бессилия в атаке и такого количества ошибок в обороне я припомнить не могу. В первом тайме почти каждый игрок команды был словно под воздействием каких-то заклинаний. У Дишленковича выскакивал из рук мяч, Папа Гуйе то снабжал голевыми передачами соперника, то, не полагаясь на их умение, пытался забить в свои ворота сам, игроки атаки падали на ровном месте. Тем, кому удавалось воздерживаться от совсем уж вредительских действий, тем не менее, не хватало сил на то, чтобы оказывать необходимое статусу игры и соперника сопротивление. Греки могли забить в первом тайме 3-4 гола и не сделали это, видимо, только по тому, что и им мешал какой-то колдун. В целом, учитывая место действия, можно вспомнить о богах-олимпийцах, которые, как известно, очень любили наблюдать сверху за различными битвами и помогать своим любимцам. Иногда даже сами бросались в бой.

Ну а оставив в стороне разнообразную мистику, стоит заметить, что «Металлист» попал в так называемую яму. Он был в ней в последней игре с донецким «Металлургом», не вылез из нее и к пирейскому матчу. К «Зальцбургу» наша команда подготовилась очень хорошо, даже немного чересчур, а дальше почему-то случился спад, будем надеяться, короткий. Не стоит забывать и о силе противника, который 10 матчей во всех турнирах вообще не пропускал голов. Это был уже другой уровень, при всем уважении к побежденным ранее. «Металлист», как прилежный ученик, который делает все задания и не прогуливает школу, занял первое место в группе и именно поэтому получил соперника полегче в следующей стадии, но после «Зальцбурга» таковые уже закончились. Возможно, кто-то этого не понимал. Но «Олимпиакос», надо отдать ему должное, силу противника представлял хорошо и подготовился к харьковчанам отлично. В обоих матчах созидательную игру приходилось склеивать по кусочкам. Если в Харькове греки больше этим кромсанием нашей игры и ограничились, при этом сумев забить свой гол, то дома «Олимпиакос» и в атаке себя показал. И тут выяснилось, что нашей обороне до греческих рекордов непропускаемости пока далеко.

В первые минуты нашу команду будто накрыло волной. Греки как начали вешать мяч в штрафную, так и делали это, пока не забили. Их энтузиазму способствовали постоянные обрезки и ошибки защитников, иногда неуверенность Дишленковича. Они почувствовали слабину и принялись ее обрабатывать своими ударами. Навес шел за навесом, Миральяс даже один раз навесил прямо в перекладину. Фустер после прострела справа (и полной беззащитности наших футболистов) в падении едва не попал в ворота. Ну а затем, уже, надо отметить, после того как Тайсон убежал почти один на один, но не использовал лучший момент нашей команды за весь тайм, так вот после этого случилось подтверждение поговорки «чему быть, того не миновать». Очередной греческий навес, теперь уже слева от Холебаса, и Маркано легко перепрыгивает Бланко и забивает головой. Все было очень просто для греков, никто не мешал красиво вырезать мяч на Маркано, ну и Бланко борьбу больше обозначил. Мог ли он с ростом 168 см сделать что-то иное против 189 см Маркано?

Один раз мы пропустили вполне заслуженно, а вот дальше будто уже включился какой-то шаман из Харькова и после всех ошибок игроков «Металлиста» греки почему-то забить не могли. Джеббур выскочил один на один – тут выручил Дишленкович. Торосидис в борьбе с Сосой пробил головой – штанга. Папа Гуйе сначала делает подарок Фустеру – тот не забивает с линии штрафной. Потом Папа делает «подарок» Дишленковичу, к счастью мяч от головы защитника в угол наших ворот не прикатился.

У «Металлиста» в атаке игра не клеилась абсолютно. Мирон Маркевич решил всех удивить, выпустив не Марко Девича, а Марлоса, но эта задумка не сыграла. Чем больше техничных латиноамериканцев перед штрафной, тем лучше, видимо, решил наш тренер. Но все-таки один-то чистый форвард нужен был. Это просто бросалось в глаза, когда Марлос получал мяч на фланге и партнер был под ним, а в штрафной - никого. Девич там появится после перерыва и по сути спасет игру.

Единственным светлым пятном первого тайма был Тайсон, который изредка обострял игру на левом фланге. Но и он в одном эпизоде отличился с негативной стороны, когда начал апеллировать к судье в штрафной «Олимпиакоса», вместо того, чтобы продолжать атаку.

В целом, ситуация была достаточно удручающей. Не безнадежной ее делала только вера в атакующий потенциал «Металлиста», которая в итоге была ненапрасной. Но это известно сейчас, а в начале второго тайма даже после выхода Девича и сразу же начавшейся работы Марко по цеплянию за мяч на чужой половине, перспективы выглядели туманно. «Олимпиакос» забаррикадировался в стиле первой игры (и в стиле обоих матчей против «Рубина»), при этом по возможности отвечал очень острыми контратаками и каждая из них могла стать фатальной. Например, первая же, когда Макун технично переправлял мяч, но над перекладиной. И в дальнейшем были очень опасные навесы, а еще то и дело прибегал в штрафную и бил своей левой Холебас.

У нас же, даже когда что-то получалось, например, вывести на удар Бланко или у Тайсона обокрасть защитника, потом следовало нечто, именуемое ударом отчаяния. Ну или почти отчаяния. По крайней мере, веры в себя, а главное своей игры, которой «Металлист» силен, не было и в помине. До поры, до времени. Потом она стала понемногу проявляться. Когда Торрес жестко отобрал мяч в центре поля, затем Тайсон сделал отличный пас Бланко и Себастьян, также очень здорово разобравшись в штрафной с защитником, пробил в штангу – это уже была игра «Металлиста». И когда Тайсон вскоре возник на правом фланге в штрафной и сделал прострел на Девича, а затем вратарь отбил удар Хавьера из-за штрафной – и это «Металлист» просыпался и расправлял свои плечи.

А потом был момент, который по идее должен был нашу команду угробить. Незабитый пенальти в данной ситуации и с непропускающим соперником по идее должен оказывать только такое воздействие. Пенальти сотворил Девич, пробросив мяч на удобной для руки Модесто высоте, француз сделал машинальное движение и Марко пошел бить 11-метровый. Но зачем же так! Марко попытался исполнить любимый им (и многими еще футбольными пижонами) трюк, но вратарь «Олимпиакоса» просто не успел прыгнуть в угол. Он вернулся и спокойно забрал мяч.

И вот тут почему-то «Металлист» и проснулся окончательно. Будто понял, что все в его силах и соперник этот, он тоже вполне проходим, даже когда играть осталось всего-ничего, а забивать нужно целых два гола. Конечно, трудно сказать, была бы победа, если бы спустя всего 4 минуты после пенальти Вильягра не забил гол. Но он сделал это. Тайсон отлично набросил мяч набежавшему защитнику, Кристиан в каратистском прыжке переиграл вратаря и распечатал заколдованные греческие ворота.

Начало – полдела. Вторую часть дела должен был сделать, конечно, Девич. Марко заработал угловой, а после подачи пяткой протолкнул мяч уже на линии ворот. Тут уже никакие слова не передают чувства. Тут надо вскакивать и прыгать.

Заключительная часть игры носила суматошно-забавный характер. Греки ошалело пытались спастись, их невероятная оборона, будто исчезла с поля, и в оставшиеся минуты наши футболисты трижды выходили в сумасшедшие отрывы типа 3 в 1, но на радостях так ни разу и не забили. То Девич не дал пас и не забил сам, то дал и не забил Соса, то даже до Девича мяч не довели и заработали штрафной (хотя Марко был совсем один). В общем, это уже было не так важно, хотя и смешно было бы забить фирменные 4 гола и «Олимпиакосу». Но понятно, что тут нужно очень сильно радоваться и двум голам и вообще, время легких успехов и побед с 4 голами позади. Теперь будет только что-то вроде этого.

По ходу матча думалось, что «Металлисту» не хватает характера, того самого, который помогал невероятным образом выгрызать победу в Харькове у «Сампдории». Казалось даже, что без Эдмара некому команду в центре поля зажечь. Но характер проявлен. И зажигатели нашлись. И тот же Торрес сыграл в этом плане не последнюю роль. А кто-то скажет, что харьковчанам просто очень повезло не пропустить кучу голов до перерыва и таким вот образом вырвать победу в конце. Да, есть такое впечатление, что без некоторой симпатии сверху к нашей команде под конец игры не обошлось. Но значит «Металлист» ее заслужил. По крайней мере, если о победе наших колдунов над греческими можно только строить догадки, то с футболистами все ясно. Мы победили. «Металлист» в четвертьфинале Лиги Европы и мы ждем новых триллеров и обязательно - хэппи-эндов.

Андрей КРИКУНОВ

«Олимпиакос Пирей» - «Металлист» - 1:2
Иван Маркано, 14 - Кристиан Вильягра, 81, Марко Девич, 87

«Олимпиакос Пирей»: Болаж Медьери, Василос Торосидис, Иван Маркано, Яннис Манятис, (Франсуа Модесто, '58), Хосе Холебас, Авраам Пападопулос, Давид Фустер, Ариэль Ибагаза, (Жан Макун, '44), Пабло Орбаис, Кевин Миральяс, Рафик Джеббур
«Металлист»: Владимир Дишленкович, Кристиан Вильягра, Марко Торсиглери, Папа Гуйе, Сергей Пшеничных, Ромеро Марлос, (Марко Девич, '46), Себастьян Бланко, Хавьер Клейтон, Хосе Соса, Хуан Мануэль Торрес, Тайсон

Пабло Орбаис, 57, Франсуа Модесто, 77, Авраам Пападопулос, 79. - Кристиан Вильягра, 31. Себастьян Бланко, 37, Марко Девич, 87, Хосе Соса, 89.

На 77-й минуте Девич не забил пенальти (вратарь)
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - П`ятниця, 16.03.2012, 09:15
slavasamДата: П`ятниця, 16.03.2012, 09:30 | Повідомлення # 13
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Йожеф Сабо проведе жеребкування Кубка України

Sport.ua покаже жеребкування Кубка України у прямому ефірі! Початок о 14:00



У четвер 15 березня В Києві відбудеться жеребкування чвертьфінальних матчів Кубка України.

Почесним гостем церемонії стане колишній гравець київського "Динамо" і збірної СРСР Йожеф Сабо! Саме він визначить пари 1/4 фіналу, а також можливі пари півфіналістів.

Відео-трансляцію жеребкування дивіться на Sport.ua! Початок о 14:00!
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 16.03.2012, 09:35 | Повідомлення # 14
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Результати жеребкування 1/4 фіналу Кубка України




Запорізький "Металург" приймає "Шахтар"

Сьогодні у Міністерстві у справах сім'ї, молоді і спорту відбулося жеребкування четветьфинальных матчів Кубка України з футболу.

З легкої руки Йожефа Сабо були сформовані такі пари:

"Волинь" - "Арсенал"

"Карпати" - "Чорноморець"

"Зоря" - "Металург" Донецьк

"Металург" Запоріжжя - "Шахтар"


Матчі 1/4 фіналу Кубка України відбудуться 11 квітня 2012 року. Всі етапи кубкових змагань складаються з одного матчу. Матчі відбудуться на полях команд, вказаних першими.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 16.03.2012, 17:28 | Повідомлення # 15
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Результати жеребкування Ліги чемпіонів




"Реал" і "Барселона" раніше фіналу не зустрінуться


Сьогодні в Ньоні відбулося жеребкування чвертьфіналів і півфіналів Ліги чемпіонів. З легкої руки Джанні Інфантіно і Пауля Брайнтнера були складені наступні пари.

Жеребкування 1/4 фіналу.

АПОЕЛ - "Реал" Мадрид

"Марсель" - "Баварія"

"Бенфіка" - "Челсі"

"Мілан" - "Барселона"

Жеребкування 1/2 фіналу.

"Марсель"/"Баварія" - АПОЕЛ/"Реал" Мадрид

"Бенфіка"/"Челсі" - "Мілан"/"Барселона"

Перші зустрічі чвертьфінальні поєдинки відбудуться 27 і 28 березня, матчі-відповіді - 3 і 4 квітня. Півфінали - 17 і 18 квітня, матчі-відповіді - 24 і 25 квітня.
джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
  • Сторінка 1 з 43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 42
  • 43
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024