FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 11:41

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ХОКЕЮ (Обговорення дозволено !!!)
Новини ХОКЕЮ
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:34 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини Х О К Е Ю.





Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно бути активним і виглядати так:
slavasamДата: П`ятниця, 18.05.2012, 08:36 | Повідомлення # 31
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Чехія вийшла в півфінал чемпіонату світу з хокею



На чемпіонаті світу з хокею визначилися всі учасники 1/2 фіналу, повідомляє офіційний сайт IIHF. Останнім півфіналістом стала збірна Чехії, яка обіграла у чвертьфіналі шведів з рахунком 4:3.

Форвард шведської команди Луї Ерікссон відкрив рахунок на 8-й хвилині першого періоду, проте Чехії вдалося перехопити ініціативу і до середини матчу повісті з рахунком 3:1 після шайб Петро Недведа, Іржі Новотни і Мартіна Эрата.

Наприкінці другого періоду форвард збірної Швеції Хенрік Зеттерберг скоротив відставання в рахунку, а відразу після перерви Джонатан Еріксон довів результат до 3:3. Вирішальну шайбу збірної Чехії закинув Мілан Міхалек за 29 секунд до кінця третього періоду.

У півфіналі збірна Чехії зустрінеться зі словаками, які раніше в матчі 1/4 фіналу обіграли збірну Канади. Іншу півфінальну пару складуть Росія і Фінляндія.

Півфінальні ігри чемпіонату світу з хокею відбудуться в суботу, 19 травня.
джерело
slavasamДата: Неділя, 20.05.2012, 14:31 | Повідомлення # 32
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Росія розгромила Фінляндії в півфіналі ЧС-2012




Збірна Росії розгромила команду Фінляндії в півфіналі чемпіонату світу з хокею. Матч, що відбувся 19 травня в Хельсінкі, закінчився з рахунком 6:2 на користь росіян.

Рахунок у матчі відкрили фіни: на 8-й хвилині першого періоду відзначився Янне Здобула. Ще в першому періоді завдяки дублю Євгена Малкіна росіяни вийшли вперед, а в другому і третьому забили ще по дві шайби у ворота Веханена. Малкін оформив хет-трік, також по одному разу відзначилися Овечкін, Бернс і Широков. Наприкінці зустрічі за рахунку 6:1 Мікаель Гранлунд відіграв одну шайбу, встановивши остаточний рахунок гри.

У фіналі збірна Росії зіграє з Чехією та Словаччиною - ці команди проведуть півфінальний матч між собою пізніше 19 травня. Гра почнеться в 19:30 за московським часом.

На чемпіонаті світу 2012 року, що проходить у Швеції та Фінляндії, збірна Росії поки не програла жодного матчу і має загальне співвідношення забитих і пропущених шайб 49:12. Якщо у фінал вийде збірна Чехії, то для росіян це буде другий матч проти неї на турнірі. Раніше на груповій стадії Росія обіграла Чехію з рахунком 2:0.
джерело
slavasamДата: Неділя, 20.05.2012, 14:35 | Повідомлення # 33
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Росії з хокею дізналася суперника по фіналу ЧС-2012




Збірна Словаччини у півфінальному матчі у суботу обіграла команду Чехії з рахунком 3:1 і вийшла у фінал чемпіонату світу з хокею. "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію зустрічі.

Рахунок на 16-й хвилині відкрив словацький хокеїст Мирослав Шатан. На 31-й хвилині чехам вдалося відігратися завдяки Міхаелю Фролику, проте голи того ж Шатана на 41 – й хвилині і Лібора Гудачека на 45-й не залишили збірної Чехії шансів на перемогу.

Таким чином, в підсумковому матчі першості збірна Словаччини зіграє з командою Росії, яка раніше виграла у Фінляндії з рахунком 6:2. Фінальний матч відбудеться 20 травня в 21:30 за московським часом, гра за третє місце пройде незадовго до нього.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 21.05.2012, 08:19 | Повідомлення # 34
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Росії виграла чемпіонат світу з хоккею




Збірна Росії виграла чемпіонат світу з хокею. У фіналі росіяни обіграли команду Словаччини з рахунком 6:2. Два голи у складі російської команди забив Олександр Сьомін, по одній шайбі на рахунку Олександра Пережогіна, Олексія Терещенко, Павла Дацюка і Євгена Малкіна. Пряму трансляцію матчу вів "Перший канал".

У словаків обидві шайби закинув Здено Хара. На другій хвилині він відкрив рахунок в матчі, проте потім росіяни забили п'ять голів поспіль. На 10-й хвилині відзначився Сьомін, на 27-й хвилині - Португалія, на 34-й хвилині - Терещенко, на 36-й хвилині свій другий гол забив Сьомін, а на 44-й хвилині Дацюк п'яту шайбу закинув росіян.

Хара скоротив різницю в рахунку на 50-й хвилині, коли словаки отримали чисельну перевагу. На 58-й хвилині остаточний рахунок в матчі встановив Малкін.

Раніше на чемпіонаті світу з хокею визначилися володарі бронзових медалей. Ними стали хокеїсти збірної Чехії, які в матчі за третє місце Фінляндії перемогли команду з рахунком 3:2.

Малкін став кращим бомбардиром і кращим снайпером першості планети. Російський форвард набрав 19 очок (11 голів і вісім результативних передач). Малкіна визнали найціннішим гравцем турніру.

В символічну збірну ЧС-2012, складену організаторами першості, увійшли воротар збірної Словаччини Ян Лацо, захисники Хара і Ілля Нікулін, форварди Малкін, норвежець Патрік Торесен і Хенрік Зеттерберг.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 21.05.2012, 08:23 | Повідомлення # 35
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Чехія виграла бронзу чемпіонату світу з хокею



Збірна Чехії з рахунком 3:2 обіграла команду Фінляндії в матчі за третє місце на чемпіонаті світу з хокею. Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації хокею (IIHF).

Чехи забезпечили собі перемогу за рахунок результативної гри в першому періоді матчу. Рахунок відкрив на 13-й хвилині Петро Пруха. Фінський форвард Міка Пюеряля на 17-й хвилині зрівняв рахунок, проте чехи відповіли шайбами Іржі Новотни (18-я хвилина) і Давида Крейчі (20-я хвилина).

На 50-й хвилині фін Юссі Йокінен скоротив відставання своєї команди до мінімуму. Наприкінці зустрічі господарі першості здійснили штурм воріт суперника, але зрівняти рахунок їм так і не вдалося. Примітно, що за підсумками матчу фіни завдали більше кидків по воротах, ніж чехи - 36 проти 28.

Збірна Чехії завоювала медалі чемпіонату світу з хокею в третій раз поспіль. Ввечері 20 травня відбудеться фінальний матч світової першості, в якому зустрінуться хокеїсти з Росії та Словаччини. Гра почнеться о 21:30 за московським часом.
длерело
slavasamДата: Неділя, 10.06.2012, 10:47 | Повідомлення # 36
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Клуб Ковальчука виграв п'ятий матч фіналу Кубка Стенлі


Клуб Національної хокейної ліги "Нью Джерсі Девілс", за який виступають російські гравці Ілля Ковальчук і Антон Волченков, обіграв "Лос-Анджелес Кінгс" в п'ятому матчі фінальної серії Кубка Стенлі. Як повідомляє офіційний сайт НХЛ, зустріч завершилася з рахунком 2:1.

Рахунок в матчі в середині першого періоду відкрив капітан "Нью Джерсі" Зак Парізе, реалізував чисельну більшість. На початку другої двадцятихвилинки Джастін Вільямс відновив рівновагу, а через шість хвилин захисник "Девілс" Брюс Сальвадор закинув другу шайбу своєї команди, яка виявилася переможною.

Першою зіркою зустрічі був визнаний голкіпер "Нью Джерсі" Мартін Бродо, який відбив 25 кидків по своїх воротах. Другою зіркою матчу став Сальвадор, а третьою - Вільямс.

В серії до чотирьох перемог "Лос-Анджелес" веде з рахунком 3:2. Наступна гра відбудеться в Каліфорнії в понеділок, 11 червня.

slavasamДата: Вівторок, 12.06.2012, 08:51 | Повідомлення # 37
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Клуб "Лос-Анджелес Кінгс" вперше став володарем Кубка Стенлі



Клуб НХЛ "Лос-Анджелес Кінгс" вперше став володарем Кубка Стенлі, вигравши з рахунком 6:1 у шостому матчі фінальної серії у "Нью Джерсі Девілс", повідомляє Reuters.

Гра відбулася в Лос-Анжделесе в понеділок, 11 червня. У складі "Кінгс" по дві шайби у ворота суперника відправили Джефф Картер і Тревор Люіс. Також відзначилися Дастін Браун і Метт Грін. У "Девілс" гол на рахунку Адама Хенріка.

Воротар "Кінгс" Джонатан Куик отримав приз "Конн Смайт Трофі", ставши таким чином найціннішим гравцем Кубка Стенлі. Минулого року кращим гравцем Кубка Стенлі був також визнаний воротар переміг клубу - Тім Томас з "Бостон Брюінс".

Клуб "Лос-Анджелес Кінгс" був заснований в 1966 році, а через рік увійшов до складу НХЛ. Кращим результатом клубу був фінал Кубка Стенлі в сезоні 1992-1993. Тоді "Кінгс" в п'яти іграх поступилися "Монреаль Канадієнс".

"Нью Джерсі Девілс" ставав володарем Кубка Стенлі три рази. За цей клуб в даний час виступають російські гравці Ілля Ковальчук і Антон Волченков.
slavasamДата: Четвер, 21.06.2012, 09:54 | Повідомлення # 38
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Малкін отримав приз як кращий гравець НХЛ


Росіянина Євгена Малкіна визнали найкращим хокеїстом НХЛ за підсумками минулого сезону. Як повідомляється на офіційному сайті ліги, він отримав приз "Харт Трофі" (Hart Trophy), що присуджують найрезультативнішого гравцеві, що вносить найбільший внесок у перемогу своєї команди.

Крім того, Малкін, який виступає за "Піттсбург Пінгвінс", отримав "Арт Росс Трофі" (Art Ross Trophy як кращий бомбардир і нагороду імені Теда ліндсей має (Ted Lindsay Award) за результатами голосування серед самих хокеїстів.

Приз "Везіна трофі" (Vezina Trophy) кращому голкіперу регулярного чемпіонату отримав воротар "Нью-Йорк Рейнджерс" Хенрік Лундквіст. Кращим захисником ("Норріс трофі") був визнаний Ерік Карлссон з "Оттави", а нагороду "Колдер трофі" (Calder Trophy як кращий новачок сезону отримав 19-літній форвард "Колорадо Евеланш" Габріель Ландеског.

Кращим тренером сезону став наставник "Коламбуса" Кен Хічкок, а нагороди "Леді Бінг Трофі" (Lady Byng Trophy) за джентльменська поводження на льоду був удостоєний захисник "Флориди Пантерс" Брайан Кемпбелл.

Церемонія вручення нагород НХЛ пройшла увечері в середу, 20 червня, в Лас-Вегасі.
RATVODДата: П`ятниця, 25.07.2014, 15:31 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
КХЛ отримала календар


Фотографія: офіційний сайт КХЛ
КХЛ опублікувала календар ігор на сезон 2014/15


КХЛ опублікувала календар матчів на сезон 2014/15. Кожна команда в регулярному чемпіонаті проведе по 60 матчів. 16 кращих колективів за підсумками регулярки відберуть в плей-офф, який стартує наприкінці лютого. Турнір розпочнеться 3 вересня поєдинком за Кубок Відкриття, в якому зустрінуться московське «Динамо» і магнітогорський «Металург».

Команди, як і колись, поділені на дві конференції, кожна з яких включає в себе по два дивізіони. У складі учасників відбулися серйозні зміни. Дебютувати у лізі належить фінському «Йокеріту» і ХК «Сочі», а ХК «Лада» повертається в КХЛ після кількох сезонів відсутності.

Не приймуть участі в майбутньому сезоні КХЛ також три клуби - «Спартак», «Лев» та «Донбас». Якщо московська і чеська команди були змушені взяти паузу через відсутність належного фінансування, то український клуб виявився заручником обставин, фактично військових дій на території України, зокрема в Донецьку. Втім, «Донбас» і «Лев» пізніше можуть повернутися до складу учасників КХЛ, тоді як доля «Спартака» оповита туманом безгрошів'я.

Кількість учасників ліги в сезоні 2014/15 залишиться колишнім - 28 клубів, по 7 у кожному дивізіоні.

У Західній конференції відбулися найбільш помітні зміни. Московський ЦСКА перебрався з дивізіону Боброва в дивізіон Тарасова, там армійці виступали ще сезон тому. У протилежному напрямку проїхав Митіщинській «Атлант». Місце «Лева» в дивізіоні Боброва зайняв фінський «Йокеріт», а в дивізіоні Тарасова замість «Спартака» і «Донбасу» виступлять ХК «Сочі» і «Торпедо» з Нижнього Новгорода.

«Торпедо» - єдиний клуб, якому в наступному сезоні доведеться змінити конференцію і перебратися зі Сходу на Захід. Там клуб і виступав раніше, що досить логічно, враховуючи географічне розташування Нижнього Новгорода.

В іншому склад учасників Східної конференції змін практично не зазнав, лише «Лада» додалася до дивізіону Харламова замість «Торпедо».

Календар ігор переніс кілька серйозних пертурбацій в порівнянні з попереднім сезоном. Тепер кожна команда буде проводити по чотири матчі з колективами зі свого дивізіону, по два - з командами, що представляє інший дивізіон конференції, і, нарешті, по одній - з представниками протилежної конференції.

«Крім того, ще чотири зустрічі колективи проведуть з суперниками з свого дивізіону: поєднання підібрані таким чином, щоб викликали найбільший інтерес у вболівальників. Нарешті, ще чотири матчі команди зіграють з представниками іншої конференції, причому і тут пари складені так, щоб суперництво було максимально цікавим », - зазначив віце-президент КХЛ Дмитро Курбатов.

Всього кожна команда в регулярному чемпіонаті проведе по 60 матчів. 16 кращих, як і колись, потраплять в плей-офф, решта - в Кубок Надії. Ігри на виліт стартують в кінці лютого, фінальні матчі будуть проводитися з 11 по 23 квітня, якщо серія затягнеться на максимальну кількість поєдинків.

У КХЛ також розглядають можливість перенесення серій на більш ранній термін, якщо команди, що беруть участь в них, достроково завершать свої попередні битви. Це допоможе лізі розвантажити календар.

«Розглядається можливість переносити наступну серію плей-офф на більш ранній термін, якщо швидко закінчилася якась серія. Не означає, що це точно буде зроблено, тому що також це буде зав'язано на зайнятість арен і на телебачення, але ми маємо таку можливість », - пояснив Курбатов.

Місце в календарі, зрозуміло, знайшлося і Матчу зірок КХЛ. Цього разу він пройде в Сочі 24 і 25 січня майбутнього року.

Інші новини, матеріали та статистику можна подивитися на сторінці КХЛ.

18.07.2014

Борислав Головін


RATVODДата: Понеділок, 15.04.2019, 21:56 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Головна подія року

в світовому хокеї - на
XSPORT




Дивіться чемпіонат світу в елітному дивізіоні


У Словаччині з 10 по 26 травня пройде 83-й чемпіонат з хокею з шайбою.

Чемпіонат пройде в двох містах - Братиславі та Кошице.

Нагадаємо, що ці міста вже приймали у себе ЧС з хокею в 2011 році, тоді турнір виграла збірна Фінляндії.

Збірні групи В змагатимуться в Братиславі. У цій групі зіграють чинний чемпіон світу збірна Швеції і чемпіон Олімпійських ігор-2018 команда Росії. Також в Братиславі пройдуть два чвертьфінали, два півфінали, матч за «бронзу» і фінал.

Лідер рейтингу IIHF збірна Канади і інші команди групи А зіграють в Кошице. У цьому місті також пройдуть два чвертьфінали.

Всього в чемпіонаті світу візьмуть участь 16 збірних.

Не пропустіть льодові баталії! Прямі трансляції кращих матчів турніру дивіться на XSPORT!

13 квітня, 2019.

RATVODДата: Вівторок, 17.09.2019, 10:12 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Суспільний мовник транслюватиме

Чемпіонат світу-2020 U-20 з хокею



Фото: Анастасія Мантач

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ транслюватиме матчі
Чемпіонату світу-2020 U-20 з хокею за участі української молодіжної збірної.


Про це на пресконференції з нагоди Чемпіонату світу з хокею серед гравців до 20 років повідомив Ярослав Лодигін, член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу телебачення.

«Ми, Суспільне, зараз перебуваємо в періоді трансформації від державного телебачення до потужного суспільного мовника. У всьому світі це медіакомпанії номер один. Я вірю в те, що Суспільний мовник має бути такою компанією й в Україні. У нас заплановано багато спортивних трансляцій на наступний рік, не тільки футбол, а й Олімпіада та Паралімпіада. Висвітлення цих подій буде широке і якісне. Суспільне — це про спорт, спорт — це про інтеграцію всієї країни, і саме це є завданням Суспільного мовника: наших національних радіостанцій, телеканалів та діджитал-платформ», — прокоментував член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу телебачення Ярослав Лодигін.

На пресконференцію з нагоди молодіжного Чемпіонату світу з хокею у дивізіоні ІВ також завітали президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін, голова оргкомітету з питань проведення чемпіонату світу Георгій Зубко, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка та тренер молодіжної хокейної збірної Олег Ігнатьєв.

Також на події був представлений логотип майбутніх хокейних змагань, головним елементом якого став символ Києва — каштан.

Нагадаємо, хокейний турнір Чемпіонату світу-2020 U-20 відбудеться у Київському «Палаці спорту»з 12 по 18 грудня 2019 року.

16 вересня 2019



korpahecДата: Субота, 09.05.2020, 22:54 | Повідомлення # 42
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
НХЛ вивчає можливість відновити сезон в липні, проте не догравати регулярний чемпіонат, де командам залишилося провести по 11-13 матчів, а відразу приступити до плей-оф.

Багато аутсайдерів чемпіонату не бачать для себе сенсу догравати регулярку, оскільки все одно втратили шанси на плей-оф, і їм простіше не займатися питаннями безпеки повернення гравців.

Ліга розглядає варіанти розширеного плей-оф за участю не 16, а 20 або 24 клубів, проте поки ніякого рішення немає.

Якщо НХЛ відразу приступить до плей-оф, то значно скоротить час догравання сезону і це допоможе не відтягувати старт чемпіонату 2020/21 на грудень.

Sport.ua Telegram
korpahecДата: Неділя, 10.05.2020, 15:27 | Повідомлення # 43
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Міжнародна федерація хокею склала найкращу п'ятірку збірної Канади всіх часів. Серед діючих хокеїстів представлений тільки форвард Сідні Кросбі.

Воротар: Шон Бурк (учасник 5 чемпіонатів світу та 2 Олімпіад).

Захисники: Скотт Нідермайєр (учасник 1 чемпіонату світу, 2 Олімпіад і 2 Кубків світу), Кріс Пронгер (учасник 4 Олімпіад).

Форварди: Сідні Кросбі (учасник 2 чемпіонатів світу, 2 Олімпіад і Кубка світу), Вейн Гретцкі (учасник 1 Олімпіади, 1 чемпіонату світу і 5 Кубків світу), Маріо Лем'є (учасник 1 чемпіонату світу і 1 Олімпіади).
korpahecДата: Вівторок, 23.06.2020, 21:21 | Повідомлення # 44
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
У понеділок Міжнародна федерація хокею затвердила терміни проведення чемпіонату світу з хокею-2021, який відбудеться в Білорусі і Латвії.

Терміни проведення пересунули на три тижні: тепер турнір пройде з 21-го травня по 6-е червня. Раніше чемпіонати світу не проводили в літню пору.

Чемпіонат світу-2020 року, який повинен був відбутися в Швейцарії, скасували через коронавірус. Швейцарія відмовилася від організації турніру в 2021 році.
RATVODДата: Середа, 13.01.2021, 10:39 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Матч ТВ» покаже сезон НХЛ-2020/21

разом з Яндексом і Wink



Фото: © Jeanine Leech / Icon Sportswire / imago sportfotodienst / Global Look Press, Chris Williams / / / Icon Sportswire / imago sportfotodiens / Global Look Press

«Матч ТВ» домовився з Яндексом про трансляції сезону НХЛ-2020/21.


Починаючи з 14 січня матчі можна буде дивитися на каналі «Матч ТВ», на Яндексі і на відеосервісі Wink.

- Багато прекрасних російських хокеїстів грає в НХЛ. Завдяки партнерству з Яндексом частину матчів сезону 2021 року цією ліги буде показана в ефірі «Матч ТВ», а це означає, що всі ми можемо порадіти довгоочікуваному поверненню Євгена Малкіна, Олександра Овечкіна, Артемія Панаріна та багатьох інших російських зірок на екран федерального спортивного телеканалу, - вважає Олександр Вайнштейн, заступник генерального директора «Матч ТВ».

Новий сезон НХЛ почнеться 13 січня (перший матч відбудеться о 1:30 14 січня за московським часом). Увечері 17 січня вболівальники зможуть побачити протистояння зірок НХЛ Олександра Овечкіна і Євгена Малкіна в матчі «Піттсбург» - «Вашингтон», який можна буде подивитися на Яндексі, Wink і «Матч ТВ».

12 січня, 2021.

Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ХОКЕЮ (Обговорення дозволено !!!)
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024