FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 05:51

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ХОКЕЮ (Обговорення дозволено !!!)
Новини ХОКЕЮ
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:34 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини Х О К Е Ю.





Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно бути активним і виглядати так:
slavasamДата: Субота, 03.03.2012, 11:22 | Повідомлення # 2
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Білий Барс - Харківські Акули - 2:4


Харків'яни змогли "переграти" "Білий Барс"

На першу гру "нижнього" плей-офф проти "Харківських Акул" хокеїсти "Білого Барса" виходили без свого наставника. Не знаємо поки, чому, але Костянтин Буценко не зміг керувати діями своїх підопічних у цьому поєдинку. Тому функції головного тренера були покладені на Раміля Юлдашева. В результаті тимчасовий главком "Барсів" переставив захисні порядки. Так, у першій ланці вийшли Руслан і Артем Неверов, а під друга ланка були переведені Дмитро Ігнатенко і Олексій Бернацький. В іншому ж складу господарів змін не зазнав. Дмитро Якушин, у свою чергу, якщо і зробив якісь перестановки в лавах "Акул", то вони, за традицією, стосувалися четвертого ланки. Такі були розклади перед цією грою.

А почалася гра в дуже високому темпі. І якщо спочатку обидві команди дуже добре "огризнулися" один на одного, то пізніше ініціативою заволоділи броварчани. І вони по ходу першого періоду могли кілька разів відкрити рахунок, але везіння було на боці гостей. Один тільки Смолін мав три якщо не 100-відсоткового, то 80-процентних моменту біля воріт Харитонова. А після одного з кидків Єгора "Акул" врятувала штанга. Ще одним героєм стартовою 20-хвилинки став Янишевский. гравець молодіжної збірної України теж кілька разів дуже небезпечно загрожував воротам гостей. А якби він на 17-й хвилині ще і реалізував вихід 1 в 0 - ціни б йому не було. І йому ще пощастило, що харків'яни за це не змогли покарати голом. Адже підопічні Дмитра Якушина до кінця першої третини матчу мали свої моменти. Але перший період так і не подарував закинутих шайб.

Надалі гра проходила з перемінним перевагою однієї з команд. І "Білий Барс", і "Харківські Акули", як це часто буває в їх очних зустрічах, шукали своє щастя в атаці, фактично не озираючись на тили. Звичайно, це був не зовсім відкритий футбол, але обосічний - вже точно. і так продовжувалося до тих пір, поки гості не відкрили рахунок. А сталося це на 36-й хвилині, коли під час однієї з атак "Акул" Петрухно кинув від синьої лінії. Напевно, Котів не був готовий до кидка, тому і не зреагував належним чином. Через дві хвилини, правда, рахунок міг і зрівнятися, але Слюсарю не вдалося перетворити дальній кидок одного зі своїх партнерів у гольову передачу. У цей момент, до речі, гості були в меншості, тому "Барси" мали всі шанси забити "го в роздягальню". Не забили.

Розуміючи, що "Білий Барс" може після перерви відразу ж піти вперед, щоб відігратися, харківські хокеїсти вирішили зіграти на випередження. І це вийшло у них більш ніж вдало. Ханін зробив контрвипад, який сам же і результативним кидком завершив - 0:2. Після цього підопічні Раміля Юлдашева постаралися перенести гру до воріт Харитонова. На якийсь проміжок часу це у них вийшло, але потім гра знову набула обосічний відтінок. І варто віддати належне господарям, які по такій грі змогли відродити інтригу. Войцеховський на 52-й хвилині виграв вкидання в зоні гостей, після чого шайба опинилася у Рослякова, який таки домігся свого забив Харитонову! Адже ще в минулому сезоні обидва хокеїста захищали кольори одного клубу - "Донбасу"... Тепер же вони опинилися по різні сторони барикад... Але не пройшло і хвилини, як рахунок на табло Терміналу" знову змінився. На цей раз - на користь "Акул". Калмиков зіграв на досвіді - міг би він і сам кинути. Так ні ж - почекав Полоницкого, а той вже приклався від душі і "клацнув". А як уміє "клацати" Василь, знають не тільки в Україні, але і в сусідній Білорусі. Так рахунок став 1:3. "Акули" відразу могли б забити і ще (благо, моменти були), але в підсумку отримали в свої ворота. І знову від Смоліна! І знову після виграного вкидання Войцеховського! на цей раз Олексій виграв вкидання у середній зоні, після чого саме Смолін вкотився в чужу зону і виконав класний кистьовий кидок, з яким Харитонов не упорався. 2:3 - саме з таким рахунком закінчилося останнє побачення цих команд. До цього всі очні зустрічі "Барсів" і "Акул" закінчувалися з мінімальною перевагою однієї з команд, але перший поєдинок "нижнього" плей-офф порушив цю традицію. Броварчани на останній хвилині пішли вшістьох (а у цей момент гості як раз грали вчотирьох, оскільки Клименков відбував штраф), але дали суперникам винести шайбу зі своєї зони. Першим на шайбі, яка докотилася вже до "броварський" зони, виявився Лупандін. І капітан харків'ян, не мудруючи лукаво, простягнув шайбу за порожніми воротами і віддав пас Большакову. А вже Павло, незважаючи на всі зусилля захисників, таки зміг вразити спорожнілу "рамку". А оскільки йшла вже остання хвилина (точніше, залишалося вже 37 секунд), то це означало одне: "Харківські Акули" виграли свій перший матч півфінальної серії, і вже на "Салтівському Льоду" вирішиться доля путівки у фінал "нижнього" плей-офф.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, Sport.ua

"Білий Барс" - "Харківські Акули" - 2:4 (0:0; 0:1; 2:3)
Голи: Смолін (2) - Петрухно, Ханін, Полоницький, Большаков.
Воротарі: Котів - Харитонов.
Рахунок у серії - 0:1
джерело
slavasamДата: Середа, 07.03.2012, 10:16 | Повідомлення # 3
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Донбас - Титан - 3:2 ОТ



Український чемпіон виграв стартовий матч чвертьфіналу конференції ГІДРАВЛИКА

Сьогодні український чемпіон хокейний клуб "Донбас" провів перший матч чвертьфінальної серії Західної конференції ГІДРАВЛИКА проти клінського "Титану". Для обох колективів це був дебют на такому змагальному рівні, адже для обох нинішній сезон прем'єрний в цій лізі. Фаворитом вважався "Донбас", але це теоретичне перевагу ще потрібно довести на практиці, і останні очні зустрічі говорили аж ніяк не на користь "червоно-чорних".

Зі старту гри не пройшло і хвилини, а гості створили ідеальний момент, і добре, що наш голкіпер Царегородцев добре розім'явся. Як показали подальші події, це була зовсім не поодинока вилазка росіян - вони жорстко боролися за ініціативу і не бажали грати другим номером. "Донбасу" ніяк не вдавалося налагодити контроль над шайбою в чужій зоні, а без цього і комбінації "вмирали" далеко від воріт "Титану". У більшості вдалося полоскотати нерви суперника, але нулі на табло залишилися недоторканими. В рівних складах гра знову вирівнялася, з'явилися перші нотки сумбуру.

Після проходження екватора першого періоду гра стала нагадувати штурм фортеці. Росіяни оборонялися в першу чергу числом, але гострі моменти виникали один за іншим, і на 14-й хвилині господарі домоглися свого. Постійне силовий тиск призвело до того, що захисник Дыдыкин відкрив рахунок кидком другим темпом. "Донбасу" ніяк не можна було зупинятися на досягнутому, адже колючий суперник не зламався і продовжував шукати свій шанс. Перед перервою господарі знову грали в більшості, але не так активно, як в перший раз.

У дебюті другого періоду "Донбас" вперше опинився в меншості, що при активізованим суперника не було добре. Втім, побоювання виявилися марними, адже підмосковна команда навіть в зоні закріпитися як слід не зуміла. В рівних складах український чемпіон повернувся до штурму воріт супротивника,і через шість хвилин після відновлення гри стався досить спірний епізод. Матерухін вискочив з-за воріт і намагався заштовхати шайбу з півметра. За російськими воротами навіть червоний рахунок загорівся, але суддя після перегляду запису прийняв рішення на користь гостей.

Трибуни посвистели, донеччани трохи посперечалися і почали атакувати з подвоєною енергією. "Титан" в цьому відрізку взагалі не замислювався про контратаках - настільки потужним було тиск "Донбасу". І раптом стався непередбачуваний сюжетний поворот. "Титан" опинився в більшості і реалізував можливість. Кидок Бородіна з середньої дистанції не виглядав убивчим, але воротар з ним не впорався. Втім, не встигли гості як слід порадіти цього успіху, як знову опинилися в калюжі. Швидка контратака завершилася невідпорним кидком Журуна, а гольова передача на рахунку Піскунова, який таким способом реабілітувався за видалення декількома хвилинами раніше.

Зі старту третього періоду минуло всього 15 секунд, а рахунок після богатирського замаху і кидка Шепелєва став 2:2. Ця пропущена шайба цілком на совісті зіграли неуважно донецьких захисників. Тепер гра могла повернутися в будь-яку сторону. У діях господарів з'явилася нервозність, вони занадто багато дозволяли суперникові поблизу рідних воріт і вкрай рідко відповідали гострими атаками. Цю ігрову смуту потрібно просто пережити.

За 13 хвилин до закінчення основного часу судді розщедрилися на обопільне видалення, простору додалося, так що саме час реалізовувати свою перевагу в майстерності. Не вийшло, адже донецькі хокеїсти моментами забували просто кинути. Для підтримки високого темпу зміни в "Донбасі" не тривали більше півхвилини, і наша команда диктувала свої умови гри. Ясна річ, що боротьба йшла до закинутої шайби, адже її який пропустив, напевно, не знайшов би резервів щоб відігратися. За 1.25 до кінця Матерухін після рикошету вискочив на одного воротаря, але реалізувати відмінний шанс не зумів.

Останню хвилину третього періоду "Донбас" провів в більшості. Після кидка велетня Малевича воротар самовіддано прийняв шайбу, причому вона потрапила в голову, а шолом відлетів в бік. Худяков отримав медичну допомогу і під аплодисменти залишився в грі.

Довелося грати овертайм, причому згідно з регламентом його тривалість становила 20 хвилин, а кількість додаткових періодів на даній стадії розіграшу не обмежена. "Донбас" грав солідно, але з реалізацією були недоліки. "Титан" відповідав багато в чому випадковими атаками, але деколи навіть виглядав гостріше конкурента. Розв'язка наступила на 9-ій хвилині, коли наша команда увійшла в чужу зону з чисельною перевагою. Варламов віддав на Кочеткова, той розвернувся і знайшов Малевича. Кидати найрезультативніший захисник не розучився.

Завтра тут же в той же час відбудеться другий матч серії.

Сергій СЕМЕНОВ, Sport.ua

Донбас - Титан - 3:2 ОТ (1:0, 1:1, 0:1, 1:0)

Шайби: 1:0 Дыдыкин (Боровков, 13:10), 1:1 Бородін (Бєляков, 37:24 - більш.), 2:1 Журун (Піскунов, 38:46), 2:2 Шепелєв (Докшин, Бєляков, 40:15), 3:2 Малевич (Варламов, Кочетков, 68:05).

Інші матчі ГІДРАВЛИКА:

6 березня. Нафтовик - Аріада-Акпарс - 1:3, Дизпаливо - Лада - 3:1, Локомотив - ХК ВМФ - 0:2.

джерело
slavasamДата: Неділя, 18.03.2012, 17:22 | Повідомлення # 4
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Семен Варламов визнаний кращим гравцем матчу НХЛ

Російський голкіпер клубу НХЛ "Колорадо Евеланш" Семен Варламов був визнаний кращим гравцем матчу, в якому його команда зустрічалася з "Нью-Йорк Рейнджерс". Як повідомляє офіційний сайт ліги, гра закінчилася з рахунком 3:1 на користь "Колорадо", а Варламов відбив 41 кидок, нанесений гравцями суперника.

У матчі між "Нью-Нью-джерсі Девілс" і "Піттсбург Пінгвінс" центрфорвард "пінгвінів" Євген Малкін забив гол і віддав результативну передачу, а нападаючий "Нью Джерсі" Ілля Ковальчук відзначився одним гольовим пасом. Матч закінчився з рахунком 5:2 на користь "Пітсбурга" і став для команди 11-й перемогою поспіль.

З інших зустрічей, які відбулися в ніч на 18 березня, варто відзначити поєдинок між "Сан Хосе Шаркс" і "Детройт Ред Вінгс", в якому на лід вперше після місячної перерви, викликаної травмою коліна, вийшов центрфорвард "крил" Павло Дацюк. Росіянин закинув одну з шайб своєї команди, проте "Детройт" поступився в овертаймі з рахунком 2:3.
ДЖЕРЕЛО
slavasamДата: Неділя, 08.04.2012, 19:32 | Повідомлення # 5
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Ванкувер" вдруге поспіль виграв регулярний чемпіонат НХЛ


Продовження: Малкін став кращим бомбардиром НХЛ

У Національній хокейній лізі у суботу, 7 квітня, завершився регулярний чемпіонат сезону 2011-2012. Перше місце регулярного чемпіонату завдяки перемозі над клубом "Едмонтон Ойлерс" з рахунком 3:0 занял "Ванкувер Кенакс".

"Ванкувер" виграє "Президент Трофі" - приз команді, яка набрала найбільше очок у регулярному сезоні - другий рік поспіль.

За підсумками минулих 7 квітня матчів визначилися всі пари розіграшу плей-офф Кубка Стенлі. У Західній конференції "Ванкувер" зустрінеться з "Лос-Анджелес Кінгс", "Сент-Луїс Блюз" гратиме з "Сан-Хосе Шаркс", "Фінікс Койотс" потрапив на "Чикаго Блекхокс", а "Детройт Ред Вінгс", за який виступає росіянин Павло Дацюк, вийшов на клуб Олександра Радулова "Нешвілл Предаторс".

У Східній конференції "Нью-Йорк Рейнджерс", за поразки від "Вашингтон Кепіталс" упустивший "Президент Трофі", потрапив на "Оттаву Сенаторс", "Бостон Брюінс" гратиме з "Вашингтоном", "Флорида Пантерс" зустрінеться з "Нью-джерсі Девілс" Іллі Ковальчука, а "Піттсбург Пінгвінс" вступить у боротьбу з "Філадельфією Флаєрс".

З матчів останнього дня регулярного чемпіонату НХЛ варто відзначити перемогу "Піттсбурга" над "Філадельфією" з рахунком 4:2. В ході матчу Євген Малкін забив свою 50-у шайбу в сезоні, вперше в кар'єрі домігшись такого показника. Ілля Ковальчук оформив дубль у зустрічі "Нью Джерсі" і "Оттави", що завершився перемогою американського клубу з рахунком 4:2. Павло Дацюк допоміг "Детройту" зрівняти рахунок у матчі з "Чикаго" на останній хвилині, проте в серії буллітів його команда зазнала поразки. Закинутими шайбами також відзначилися Олександр Овечкін в матчі "Вашингтона" з "Рейнджерс" і Антон Бабчук ("Калгарі Флеймс").
джерело
slavasamДата: Неділя, 22.04.2012, 17:33 | Повідомлення # 6
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна України з хокею вилетіла в Дивізіон IB


Угорщина і Великобританія знизили Україну в класі

Національна збірна команда України наступний сезон виступати в Дивізіоні IB. Про це стало відомо відразу після закінчення матчу Угорщина - Великобританія. Невмотивовані угорці особливо не напружувалися в протистоянні з представниками Туманного Альбіону і в підсумку програли 4:5.
Таким чином, Великобританія отримала п'ять очок і обійшла в турнірній таблиці нашу команду.

У наступному сезоні українська команда за вихід в Дивізіон ІА буде боротися з командами Румунії, Литви, Нідерландів, Естонії та Польщі
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 04.05.2012, 19:28 | Повідомлення # 7
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Американці закинули сім шайб у першому матчі ЧС-2012



Збірна США з хокею розгромила команду Франції в першому матчі чемпіонату світу, що проходить у Фінляндії і Швеції. Зустріч закінчилася з рахунком 7:2. Про це повідомляє офіційний сайт турніру.

У збірної США голи забили Кайл Окпосо (двічі), Джек Джонсон, Боббі Райан, Макс Пасіоретті, Джим Слейтер і Джефф Петрі. У складі французької команди відзначилися Ніколя Пеш і П'єр-Едуард Бельмар.

Збірна США очолила групу A, в якій, крім американців і французів виступають збірні Канади, Фінляндії, Словаччини, Білорусії, Казахстану і Швейцарії.

У групі B грають збірні Росії, Швеції, Чехії, Німеччини, Норвегії, Данії, Латвії та Італії.

Пізніше 4 травня на чемпіонаті світу пройдуть матчі Німеччина - Італія, Канада - Словаччина, Чехія - Данія, Білорусія - Фінляндія і Швеція - Норвегія.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 04.05.2012, 19:34 | Повідомлення # 8
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Німеччини початку ЧС-2012 з хокею з перемоги


Збірна Німеччини виграла свій перший матч на чемпіонаті світу з хокею, який проходить в Швеції і Фінляндії. У стартовій грі в групі B німці обіграли команду Італії з рахунком 3:0. Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації хокею (IIHF).

Голи у складі німецької команди забили Крістоф Шуберт, Патрік Раймер і Крістофер Фішер. Воротар збірної Німеччини Денніс Ендрас відбив всі 22 кидка суперника.

Раніше 4 травня в першому матчі ЧС-2012 збірна США розгромила Франції з рахунком 7:2. Команди США і Франції виступають у групі A.

Пізніше 4 травня на першості планети відбудуться ще чотири матчі: Канада - Словаччина, Чехія - Данія, Білорусія - Фінляндія і Швеція - Норвегія.
джерело
slavasamДата: Субота, 05.05.2012, 07:35 | Повідомлення # 9
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Чехи обіграли данців на ЧС з хокею



Збірна Чехії обіграла данців в матчі Чемпіонату світу з хокею - 2012. Зустріч закінчилася з рахунком 2:0. У другому періоді шайбу у ворота суперників закинув Алеш Гемски, в третьому - Петро Тенкрат.

Раніше 4 травня відбувся матч між збірними Канади і Словаччини. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь канадців: перемогу збірної принесли Джеймі Бенн, Джордан Еберле і Ендрю Лэдд. З боку словаків шайби закинули Томаш Татар і Мілан Бартовіч.

Крім того, в перший день ЧС-2012, який проходить у Швеції та Фінляндії, хокеїсти з США розгромили французів (7:2), а збірна Німеччини перемогла Італію (3:0).
джерело
slavasamДата: Субота, 05.05.2012, 07:39 | Повідомлення # 10
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шведи і фіни почали ЧС-2012 з хокею з перемог



Збірна Швеції в п'ятницю, 4 травня, обіграла збірну Норвегії в своєму першому матчі Чемпіонату світу з хокею - 2012, повідомляється на сайті sports.ru. Зустріч завершилася з рахунком 3:1 (1:0, 1:1, 1:0).

На 17-й хвилині матчу шайбу норвежцям закинув Якоб Сільфверберг. На 21-й хвилині норвежець Мадс Хансен зрівняв рахунок, але вже на 23-й хвилині гравець збірної Швеції Маркус Крюгер добився переваги своєї команди. Останню шайбу у ворота норвежців на початку третього періоду (на 45-й хвилині матчу) відправив Луї Ерікссон.

Крім того, 4 травня у своєму першому матчі чемпіонату збірна Фінляндії обіграла команду Білорусі з рахунком 1:0 (1:0, 0:0, 0:0). Єдину шайбу на 20-ій хвилині матчу закинув Янне Здобула. Збірна Фінляндії, нагадаємо, є діючим чемпіоном світу.

Збірні Швеції і Норвегії, поряд зі збірною Росії, входять до групи B. Росіяни зіграють свій перший матч 5 травня (проти збірної Латвії). У той же день Швеція зіграє проти Чехії. На наступний день збірної Росії належить зустрітися з норвежцями. Білорусія і Фінляндія, що входять до групи А, проведуть свої наступні матчі 6 травня. Фіни зіграють зі словаками, а білоруси - зі швейцарцями.

ЧС-2012 розпочався 4 травня. У перший день турніру хокеїсти з США розгромили французів (7:2), збірна Німеччини перемогла Італію (3:0), а чехи обіграли данців (2:0).
джерело
slavasamДата: Субота, 05.05.2012, 21:05 | Повідомлення # 11
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Дубль Малкіна приніс збірній Росії перемогу над Латвією на ЧМ





Збірна Росії з хокею у своєму першому матчі на чемпіонаті світу, який проходить в Швеції і Фінляндії, обіграла команду Латвії. Гра завершилася з рахунком 5:2 на користь російської команди. У складі збірної Росії Євген Малкін оформив дубль.

Рахунок в матчі на 12-й хвилині першого періоду відкрив форвард збірної Латвії Мікс Індрашис. Росіяни змогли відігратися зусиллями Іллі Нікуліна. На 34-й хвилині матчу капітан російської збірної далеким кидком завершив комбінацію партнерів. Через три хвилини шайба Євгена Малкіна вивела Росію вперед. Через шість хвилин після початку третього періоду Малкін оформив дубль. На 51-ій хвилині росіянин Олександр Попов зробив рахунок 4:1. За п'ять хвилин до кінця гри форвард збірної Латвії Каспарс Даугавіньш скоротив відставання в рахунку, скориставшись чисельною перевагою своєї команди. Через хвилину Євген Кузнєцов знову збільшив перевагу збірній Росії до трьох шайб.

Збірна Росії виступає в одній групі зі збірними Швеції, Чехії та Німеччини, які вже провели стартові матчі і здобули в них перемоги. 4 травня шведи обіграли Норвегію (3:1), чехи були сильніше Данії (2:0), а Німеччина переграла Італію (3:0).

Свій наступний матч на турнірі російська команда проведе 6 травня з командою Норвегії.
джерело
slavasamДата: Субота, 05.05.2012, 21:09 | Повідомлення # 12
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Швейцарії закинула п'ять шайб Казахстану на ЧС



Збірна Швейцарії з хокею обіграла команду Казахстані у своєму першому матчі на чемпіонаті світу, який проходить в Швеції і Фінляндії. Гра команд, що представляють групу А, завершилася з рахунком 5:1 на користь швейцарської команди. Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації хокею (IIHF).

Голи у складі збірної Швейцарії забили Іво Рютеман (двічі), Марк Штрайт (двічі) і Фелисьен дю Буа. Єдину шайбу у команди Казахстану забив Роман Савченко.

Наступний матч Швейцарія проведе 6 травня з командою Білорусі. Казахстан також свій черговий матч на турнірі проведе 6 травня з командою Франції.

Пізніше 5 травня в групі А зіграють Канада і США. У групі зіграють збірна Росії з Латвією, а також команди Чехії та Швеції.

джерело
slavasamДата: Неділя, 06.05.2012, 16:06 | Повідомлення # 13
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шведські хокеїсти здобули другу перемогу на чемпіонаті мира



В останніх двох матчах другого ігрового дня на чемпіонаті світу з хокею збірна США обіграла канадців, а збірна Швеції виявилася сильнішою за своїх суперників з Чехії.

Зустріч команд США і Канади завершилася з рахунком 5:4 (1:1, 1:1, 2:2, 1:0) на користь американців. Останню вирішальну шайбу закинув Джек Джонсон в овертаймі.

В останньому матчі чемпіонату в суботу, 5 травня, шведи обіграли збірну Чехії з рахунком 4:1 (1:0, 1:0, 2:1). Це вже друга перемога шведської команди за два дні.

Раніше в суботу збірна Росії перемогла команду Латвії з рахунком 5:2.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 07.05.2012, 16:35 | Повідомлення # 14
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Росії переграла Норвегію на чемпіонаті світу з хоккею


Збірна Росії з хокею обіграла національну команду Норвегії в другому матчі групового етапу світової першості з рахунком 4:2. "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію зустрічі.

У першому періоді матчу не було закинуто жодної шайби, однак уже на початку другої двадцятихвилинки рахунок своїм шайбам на ЧС-2012 відкрив форвард "Детройт Ред Вінгс" і збірної Росії Павло Дацюк, який реалізував чисельну перевагу. Слідом за ним кидком від синьої лінії збільшив відрив підопічних Зінетули Білялетдінова захисник Денис Денисов.

В середині другого періоду після серії порушень правил росіяни залишилися втрьох, і Мортен Аск зумів скоротити відрив. Після виходу четвертого польового гравця у росіян норвежцям вдалося знову вразити ворота Семена Варламова, однак шайба не була зарахована з-за створення перешкод воротареві. Незабаром вдалося відзначитися Миколі Кулеміну, який один на один переграв воротаря Норвегії Ларса Волдена.

На 36-й хвилині норвежці зуміли закинути ще одну шайбу, скоротивши розрив до мінімального, але в першу атаку третього періоду Олександр Португалія забив з передачі Євгена Малкіна і встановив остаточний рахунок у матчі.

Матч з Норвегією став другим для росіян на чемпіонаті світу 2012 року, який проводиться в Швеції і Фінляндії. 5 травня збірна зустрічалася з командою Латвії і здобула перемогу з рахунком 5:2.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 08.05.2012, 09:44 | Повідомлення # 15
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Чехія по буллітам обіграла Норвегію на чемпіонаті світу з хокею


Збірна Чехії здобула перемогу по буллітам над командою Норвегії на чемпіонаті світу з хокею.


Основний і додатковий час матчу завершився внічию 3:3, причому норвежці двічі по ходу зустрічі вели в рахунку. У серії післяматчевих кидків був реалізований тільки один булліт - перемогу чехам приніс нападаючий Алеш Гемски.

В іншому матчі чемпіонату світу збірна Канади розгромила французів з рахунком 7:2. Канадці фактично вирішили результат зустрічі вже у першому періоді, вигравши його 4:1. Двоє хокеїстів канадської команди - Джеймі Бенн і Райан Ньюджент-Хопкінс - зробили дублі.

Пізніше 7 травня на чемпіонаті світу відбудуться матчі США - Словаччина і Данія - Швеція. Американці і шведи поки не зазнали на турнірі жодної поразки, а словаки і данці не змогли виграти жодного матчу.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Вівторок, 08.05.2012, 09:45
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ХОКЕЮ (Обговорення дозволено !!!)
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024