FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 08:08

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » СAM - модулі CI » СAM - модулі СІ+. Призначення. Опис (для ресіверів з Common Interface)
СAM - модулі СІ+. Призначення. Опис
RATVODДата: Субота, 21.09.2013, 00:33 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
СAM - модулі СІ+

Призначення. Опис




Специфікації інтерфейсу ( CI+ ) є новим стандартом галузі , створені Sony і Neotion та їх партнерами.
Цей стандарт незабаром буде підтримуватися 80 % телевізорів Sony і близько 70 % всіх нових цифрових ТВ приставок.

Співпраця в цій галузі дозволяє використовувати стандартні телевізори для підтримки відео за запитом прямо з пристрою. Це призводить до зниження витрат на розгортання мереж для кабельних операторів , які можна уникнути якщо немає необхідності додатково купувати і встановлювати кабельний приймач . Споживачі виграють від зниження споживання енергії в будинку і швидкому обслуговуванні , адже вони не повинні витрачати свій час на відвідування інженера ( установника ) .

Кабельні оператори мають можливість отримувати нові джерела доходу і запропонувати кращу якість обслуговування клієнтів з послуг на вимогу ( PPV ) , і, отже , зменшити відтік абонентів. Вони підтримують повний контроль над додатками і зовнішнім виглядом користувальницького інтерфейсу .
Тим часом , глядачі отримують повну функціональність PVR на телевізорі без підключення пристроїв зберігання інформації і без додаткових витрат.

RATVODДата: Субота, 21.09.2013, 00:38 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Що таке слот CI+ ?


Зараз у всіх телевізорах , які мають цифрові тюнери , стоїть такий електронний модуль з слотом , в слот встановлюється CAM модуль , а в модуль - картка доступу.

CI - Common Interface являє собою технологію , яка дозволяє переглядати кодовані телевізійні сигнали , тобто телепрограми надаються для перегляду користувачам на платній основі. На нинішній час інтерфейс CI відійшов у минуле і замінений вдосконаленим інтерфейсом CI + .

Різниця між ними в тому , що CI Plus або Common Interface Plus реалізована форма захисту від копіювання шляхом використання тимчасових ключів (час роботи ключа задається провайдером і може мати термін використання до 3- х місяців) між модулем умовного доступу ( CAM) і телевізійним приймачем. стандарт CI + сумісний з CI cтариx телевізійних приймачів і супутникових ресиверів , які мають CI .

Спільно з CI- слотом , може бути використаний CI + CAM , і навпаки.


CAM модуль IRDET0


CAM модуль Viaccess


Типів CAM модулів існує дуже багато , модулі випускаються як правило під певний протокол кодування , навіть кабельні провайдери випускають свої модулі доступу.

RATVODДата: Субота, 21.09.2013, 00:46 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Як працює розкодування телепрограм ?



При прийомі закодованому телепрограми ресивером ( тюнером ) для правильної обробки сигналу йому треба знати алгоритм шифрування.
Провідні кодування використовують наступний принцип кодування , з телевізійним сигналом надсилається запит на отримання ключа доступу , наприклад один раз на 3 хвилини , ресивер отримавши запит з ефіру подає запит до CAM модуль , модуль звертається до картки доступу , отримавши інформацію з картки , модуль генерує відповідь код доступу , який передається в ресівер ( тюнер ) . Тюнер розуміє який треба застосовувати алгоритм розкодування сигналу і виробляє розкодування телевізійного сигналу.

У сучасних системах реалізовано також передачу інформації про активність картки . Приклад: ви купили доступ до НТВ з щомісячною підпискою , і забули заплатити абонплату . При прийомі телесигналу буде передано інформацію про те що ваша картка не активна і ви не можете дивитися телепрограми. Після оплати номер вашої картки постає активним і знову дивіться телепередачі .



RATVODДата: Субота, 21.09.2013, 14:05 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Застосування технології CI+ у сервісах НТВ+.

Запитання - відповіді в інтерпретації " Телеспутник "




Доступно тільки для користувачів

RATVODДата: Субота, 21.09.2013, 14:05 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Модуль умовного доступу CI + CAM

виробництва компанії SMIT.




Модулі призначені для перегляду закодованих каналів НТВ-ПЛЮС і можуть бути використані

в телевізорах і ресиверах з вбудованим
цифровим приймачем (DVB-S2) і підтримкою стандарту CI +.
RATVODДата: Неділя, 18.11.2018, 10:27 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
CAM модуль CI+ Verimatrix



Шановні покупці і торгові партнери Xtra TV, поспішаємо повідомити Вам відмінну новину, з 20 листопада 2018 року стартує продаж CAM модулів Xtra TV у всіх партнерів і регіональних представників Xtra TV. CAM модуль Xtra TV дозволяє отримати доступ до контенту оператора Extra TV на всіх пристроях, які мають супутниковий приймач і підтримку CI+ протоколу.

Варто відзначити, що всі сучасні телевізори вже мають вбудований супутниковий приймач і підтримку CI+, що дозволяє без додаткових витрат встановити CAM модуль Xtra TV в телевізор і отримати доступ до легального високо якісномго HD контенту.

Для власників сучасних і дорогих HD приймачів, що мають CI + слот, ця новина також буде актуальна. CAM модуль Xtra TV прекрасно працює в сучасних HD ресіверах.
RATVODДата: Середа, 25.11.2020, 09:31 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Eurofins Digital Testing - ексклюзивний партнер

по тестуванню
CI Plus 2.0




Eurofins Digital Testing, світовий лідер у наскрізному забезпеченні якості (QA)
та послугах тестування, є офіційним партнером для випробувань стандарту CI Plus 2.0.


За призначенням CI Plus LLP, довірчий орган CI Plus, до складу якого входять Sony, Samsung, TP Vision, Panasonic, Neotion та SMiT, Eurofins Digital Testing є офіційним партнером CI Plus для тестування також CI Plus 1.4.

Стандарт CI Plus - це вдосконалена система безпеки, яка дозволяє виробникам, операторам і мовним компаніям доставляти захищений контент на приймачі цифрового телебачення через загальний інтерфейс (CI) і модуль умовного доступу (CAM). Специфікація CI Plus 2.0 наступного покоління додає форм-фактор USB, завдяки чому споживачі можуть отримувати послуги платного телебачення, використовуючи CAM на базі USB.

«CI Plus прагне надати споживачам легкий доступ до безпечного контенту преміум-класу на їх телевізорах, а CI Plus 2.0 робить це ще простіше завдяки підтримці інтерфейсу USB», - сказав голова CI Plus LLP. «Грунтуючись на наших існуючих відносинах, ми впевнені, що Eurofins допоможе забезпечити легкий доступ до сертифікованого режиму тестування і вивести CI Plus 2.0 на ринок».

«Ми пишаємося тим, що є ексклюзивним партнером CI Plus LLP з тестування, і з нетерпінням чекаємо можливості надати новий інструмент тестування для CI Plus 2.0», - сказав Йохан Крейбеккс, директор бізнес-напрямки Eurofins Digital Testing International. «Інтерфейс USB CI Plus 2.0 забезпечує простий у використанні, знайомий форм-фактор як для споживачів, так і для виробників і операторів. Використання інструментів автоматичного тестування Eurofins для необхідного тестування USB-хостів і сумісних пристроїв спростить процеси складання і значно скоротить час виходу на ринок».

Eurofins надає доступ до автоматизованого інструменту тестування CI Plus 2.0, щоб забезпечити попереднє тестування пристроїв перед сертифікацією.



Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » СAM - модулі CI » СAM - модулі СІ+. Призначення. Опис (для ресіверів з Common Interface)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024