FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 13:36

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » Інші моделі SD ресіверів » Sat+ X9.1
Sat+ X9.1
RATVODДата: Tuesday, 17.05.2011, 00:41 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Ресівер Sat+ X9.1


Анат261Дата: Tuesday, 17.05.2011, 00:42 | Повідомлення # 2
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
031
Допоможіть!
Попав мені SAT+ 9.1 (ZAR)
В ручну настроїв відкриті канали, але кодовані в BISS повний нуль
Чи можна ввести коди
RATVODДата: Tuesday, 17.05.2011, 00:42 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Ресівер SAT+ 9.1 можна переробити під Стронг 6125 з ЕМУ, але спочатку необхідно подивитися під ресівер, що написане на нім (там вказано який блок ВЧ встановлено у Вашому ресівері ) .

Якщо блок ВЧ ZAR ( Zarlink ) - навіть не питайтеся це робити .

Софт від Стронга 6125 прошиється, але сигналу на ресівері від супутникової антени не буде !!!.

Причому старий рідний софт теж не повернете !!! Лише "Відновлення працездатності тюнера за допомогою JTAG".

А якщо блок ВЧ - 01940 то він перепрошивається в Стронг.

Так що Ваш тюнер SAT+ 9.1 (ZAR) - перепрошити не можливо.


Анат261Дата: Tuesday, 17.05.2011, 00:42 | Повідомлення # 4
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Ресівер SAT+ 9.1 можна переробити під Стронг 6125 з ЕМУ, але спочатку необхідно поглянути під ресівер, що написане на нім (там вказано який блок ВЧ ) . Якщо блок ВЧ ZAR ( Zarlink ) - навіть не питайтеся . Софт від Стронга 6125 прошиється, але сигналу не буде. Причому старий рідний софт теж не повернете! Лише ДЖИТАГ.). А якщо блок ВЧ - 01940 то він перепрошивається в Стронг. Так що Ваш тюнер SAT+ 9.1 (ZAR) - перепрошити не можливо.

Дякую за відповідь!
А як ввести ключі BISS на інші канали
типу НТН, Інтер і т.д. т.п.
RATVODДата: Tuesday, 17.05.2011, 00:42 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (Анат261)
А як ввести ключі BISS на інші канали типу НТН, Інтер і т.д. т.п.

У Вас в тюнері SAT+ 9.1 (ZAR) софт без Емулятора ( додати з допомогою пульта не можливо, як і перепрошити тюнер), буде показувати тільки відкриті канали.


sodzhakДата: Saturday, 10.03.2012, 21:53 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 17
Статус: Оффлайн
В мене на ресівері пише FESAT+072604_0194A.Можна спокійно його прошивати його софтом від 6125 ?
mykolakДата: Sunday, 11.03.2012, 00:02 | Повідомлення # 7
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Quote (sodzhak)
Можна спокійно його прошивати його софтом від 6125 ?

так,але спочатку зміни загружчик
petro0000Дата: Monday, 09.04.2012, 19:53 | Повідомлення # 8
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
sat+ x9.1 (fesat+030305_14p2_2p3ITA_zar) в мене ,я його перепрошив,сигнал пысля прошиви пропав,маю дам від нього рідний,не маю прогу яка джітачить ,поділіться бутьте ласкаві
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » Інші моделі SD ресіверів » Sat+ X9.1
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022