Ресивери WinQuest 3115, 4100С,4160С,7010А,1010,1020 - Сторінка 2 - Форум TV-SAT
FORUM TV-SATПонеділок
05.12.2016, 20:38

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » » Ресівер SD відсутній в списку ? » Ресивери WinQuest 3115, 4100С,4160С,7010А,1010,1020 (GSR - 1200CI, 2010, 7010, 7015)
Ресивери WinQuest 3115, 4100С,4160С,7010А,1010,1020
sergey1931795Дата: Неділя, 27.12.2009, 17:49 | Повідомлення # 1
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Ресивери

WinQuest 3115, 4100С, 4160С, 7010А




WinQuest GSR - 1010
, 1020, 1200 CI, 2010,7010, 7015
aleksunДата: Вівторок, 27.12.2011, 11:14 | Повідомлення # 16
новачок

Країна:
повідомлень: 9
Статус: Оффлайн
дело в том что он после boot сразу тухнет. соответствеен програмка пишит connection error
RATVODДата: Вівторок, 27.12.2011, 15:39 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20083
Статус: Оффлайн
Для відновлення роботи ресивера завантажте Прошивку-реаніматор reanimator Euston 2005 - OK .

aleksunДата: Вівторок, 27.12.2011, 16:26 | Повідомлення # 18
новачок

Країна:
повідомлень: 9
Статус: Оффлайн
да програмка прошла.Теперь картина поменялась на дисплее тюнера высвечует 8 и нотка. А как узнать его родной софт?
aleksunДата: Вівторок, 03.01.2012, 18:57 | Повідомлення # 19
новачок

Країна:
повідомлень: 9
Статус: Оффлайн
поможіть будь-ласка непрацює Biss ta Cruptowork
продукт FTA PLUS
версия SW :3.01-B41.02 Jun 26 2005-V301
версия HW :STS-MB.02A-SZLO

нашол свежачок и украина трк и все ключи актуальны

версия SW :3.01-B41.02jan19.2009
версия HW :STS-MB.02A-LO
genavizit72Дата: Середа, 22.02.2012, 01:23 | Повідомлення # 20
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
обновлена поляна 2 на 4 спутника добавил ключ на хокей ут1 ртр
mcalex2010Дата: Середа, 06.03.2013, 11:47 | Повідомлення # 21
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
RATVOD, Добрый день! Недавно попался ресивер WinQuest GSR-1200 CI. Продукт WinQuest GSR-1200 CI 27.04.2005 г. SW: 3.01-B41.02, HW:STS-MB.02A-LILO. Там нет ввода БИСС-ключей. Каналы принмал открытые 4', 4,8', 13' с мультисвича MSR-512. С вашей ссылки я переустановил софт В41.02 и Поляна 2 на четыре спуника последнего выпуска. После переустановки тюнер видит трансподер уровень сигнала и качество по 90%, на не настраивается ни на один канал. После прошивки продукт стал DSR-5003 Magic 19.09.2009 г. SW: 3.01-B41.02, HW:STS-MB.02A-LILO. БИСС ключи появились. Но ни на один канал спутников не настраивается. В чем дело? Сталкивались с таким? Жду ответ
RATVODДата: Четвер, 07.03.2013, 09:36 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20083
Статус: Оффлайн
Я з ресиверами WinQuest GSR-1200 CI не пересікався.

Якщо Ви після перепрошивки ресівера правильно виставили свої налаштування портів перемикача DsSEgC в Меню і сигнал відсутній, тоді читаємо тут:
Прошивка-реаніматор reanimator Euston 2005 - OK для відновлення ресиверів WinQuest GSR-1010, 1020, 1200 CI після не вдалої прошивки

Ресивер Winquest GSR 1200 CI _ це модель типу 1010, тільки з двома CI слотами.

Відповідно, прошивка підходить від ресівера 1010 (1020).


vitya98Дата: П`ятниця, 03.05.2013, 01:02 | Повідомлення # 23
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Добрий вечір всім! Допоможіть з ресівером Axil ad-600! Прошивав його я софтом реплікант,все пройшло добре в кынці загрузки тюнер видав Good.Але зараз проблема він не реагує ні нащо,при запуску світиться муз ключ,конверт та режим очікування! цифри не висвічуються...що робити з цим? я пробував реанімувати але він видає помилку 2.Хто може зустрічався з таким допоможіть! буду дуже вдячним!
RATVODДата: Неділя, 23.11.2014, 11:47 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20083
Статус: Оффлайн
Список каналів для WinQuest GSR - 1010 FTA,

на 4.0°W + 4.9°E + 13.0°E + 74.9°E

від RATVOD 23.11.2014.

******************************

Внесені зміни в список каналів, актуальні на даний час

===========================================

Доступно тільки для користувачів


sergey380Дата: Вівторок, 30.06.2015, 09:37 | Повідомлення # 25
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
доброго дня,не має нової поляни на WinQuest GSR - 1020 FTA, зарання дякую
RATVODДата: Вівторок, 04.08.2015, 08:38 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20083
Статус: Оффлайн
Список каналів для WinQuest GSR - 1010 FTA,

на 4.0°W + 4.9°E + 13.0°E + 74.9°E

від RATVOD 04.08.2015.

******************************

Внесені зміни в список каналів, актуальні на даний час
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » » Ресівер SD відсутній в списку ? » Ресивери WinQuest 3115, 4100С,4160С,7010А,1010,1020 (GSR - 1200CI, 2010, 7010, 7015)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2016 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *