FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 17:57

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Інтернет від ІНТЕРТЕЛЕКОМу
Інтернет від ІНТЕРТЕЛЕКОМу
RATVODДата: Неділя, 20.07.2014, 11:50 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Інтернет від ІНТЕРТЕЛЕКОМу



Про компанію Інтертелеком

Інтертелеком - перший національний CDMA оператор.

Інтертелеком надає послуги місцевого і мобільного зв'язку стандарту CDMA, а також безпровідного доступу в Інтернет у всіх регіонах України.
RATVODДата: Вівторок, 15.11.2016, 19:45 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Інтертелеком компенсує абонентам відсутність зв'язку



Компанія Інтертелеком повідомляє про повне відновлення мережі на території всієї України
і прийнятті рішення про компенсацію всім абонентам відсутності зв'язку.


Як повідомлялося раніше, 11.11.2016р. співробітники Київських підрозділів Служби безпеки України в супроводі бійців підрозділу "Альфа" провели слідчі дії, в результаті якого було здійснено безпідставне неправомірне демонтування і вилучення ключового станційного телекомунікаційного обладнання, яка порушила цілісність і працездатність телекомунікаційної мережі ТОВ "Інтертелеком". Умисні дії співробітників СБУ по вилученню у компанії Інтертелеком технічного обладнання та серверів привели до відключення мережі передачі даних у понад мільйон абонентів по всій Україні.

Вже о 21:30 12 листопада фахівці оператора повністю відновили можливість використовувати послугу 3G інтернету і всі абоненти Інтертелеком можуть скористатися доступом в повному обсязі.

Компанія Інтертелеком в грошовому еквіваленті компенсує вартість всього періоду відсутності зв'язку, що виник унаслідок проведення слідчих дій співробітниками СБУ.

Весь збиток, нанесений діями силового відомства оцінити на даний момент досить складно, так як в першу чергу мова йде про збитки, яких було завдано абонентам оператора. Нагадаємо, що для великого числа абонентів, зв'язок від Інтертелеком - це єдина можливість доступу в Інтернет, можливість здійснювати комерційну діяльність і бути на зв'язку зі світом.

Головним на сьогодні залишається факт, що пролежав максимум сил компанія в стислі терміни продовжила роботу і виконала свої зобов'язання перед абонентами, незважаючи на "неординарність" обставини, що склалися. Всі центри обслуговування продовжують працювати в звичайному режимі, технічна служба і центр поводження абонентів працюють в посиленому режимі, щоб надати допомогу і консультацію всім абонентам оператора.

Оператор ще раз звертається до абонентів зі словами подяки за надану підтримку і розуміння в ситуації, що склалася.

15.11.2016

ІНТЕРТЕЛЕКОМ


RATVODДата: Субота, 17.12.2016, 00:46 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Безкоштовні дзвінки на мобільні оператори України



Інтертелеком пропонує спілкуватися вигідно


Більше не потрібно використовувати кілька sim-карт, щоб зателефонувати колезі або рідним, навіть якщо вони користуються зв'язком іншого оператора.

Інтертелеком пропонує просте рішення для нових абонентів: підключайте один з тарифних планів "Смартфонище", отримуйте подвійну кількість хвилин і вільно спілкуйтеся з абонентами інших операторів України. Залежно від того, який тарифний план ви оберете, кількість нарахованих хвилин може бути від 30 до 700.

Використовувати додаткові хвилини можна для дзвінків на міські і мобільні номери.

Підключайтеся до тарифних планів "Смартфонище" і отримуйте вигоди від Інтертелеком: безлімітне спілкування всередині мережі, великий обсяг хвилин на мобільні мережі інших операторів і швидкий 3G інтернет на найширшій території покриття в Україні

Підключитися до тарифних планів "Смартфонище" можна в центрах обслуговування абонентів Інтертелеком або в магазинах дилерської мережі.



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 19:06 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
НКРЗІ продовжила "Інтертелекому" ліцензію

на міжнародний телефонний зв'язок
до 2023 року




 Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ),
продовжила ТОВ "Інтернаціональні телекомунікації" ( "Інтертелеком") ліцензію на фіксований
міжнародний телефонний зв'язок з використанням бездротового доступу по всій території України
до 24 листопада 2023 року, відзначається в повідомленні на сайті комісії.


Ліцензія також передбачає право на технічне обслуговування і експлуатацію телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку на території України.

Також НКРЗІ продовжила "Інтертелекому" аналогічну ліцензію на надання послуг фіксованого міжміського телефонного зв'язку на території Одеської області.

Як повідомлялося, ТОВ "Інтертелеком" - національний оператор мобільного зв'язку, що надає послуги мобільного і фіксованого зв'язку за технологією CDMA, а також безлімітний 3G інтернет на швидкості до 14,7 Мбіт/с.

Компанія створена в 2001 році, 3G мережа оператора охоплює всі обласні центри та понад 14 тис. населених пунктів, в яких проживає 85,8% населення. Також покриттям "Інтертелекому" забезпечені всі основні автомобільні та залізничні шляхи сполучення.

15.05.2018

RATVODДата: Субота, 13.07.2019, 17:31 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Інтертелеком поверне «зайві» частоти

і оформить
4G-ліцензію




Інтертелеком має намір подати заявку на 4G.


Компанія планує обміняти частоти, задіяні під CDMA-зв'язок, на ліцензію на впровадження технологій четвертого покоління, передає Ліга.Tech.

Як уточнили в компанії, при цьому Інтертелеком збереже достатній обсяг радіочастотного ресурсу для обслуговування абонентів CDMA-850.

Відзначається, що на даний момент вже 30% базових станцій компанії можуть працювати за технологією LTE.

Нагадаємо, на початку місяця НКРЗІ звернулася до Київстару і Інтертелекому з пропозицією провести обмін частотами з іншими операторами, щоб поширити зв'язок 4G на всій території України.

Київстар погодився поділитися частотами, проте натомість зажадав компенсацію.

Лада Васюкова

12 липня, 2019



RATVODДата: П`ятниця, 29.01.2021, 13:48 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Відмова від частот: Суд остаточно

закрив справу
«Інтертелекому»




«Інтертелеком» остаточно відмовився від наміру отримати 4G-ліцензію.


СDMA-оператор відкликав судовий позов проти Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), передає НВ Бізнес.

На початку минулого року НКРЗІ дала українським операторам добро на дострокове впровадження 4G в низьких діапазонах - нижче 1 ГГц. «Інтертелекому» для отримання такої ліцензії було необхідно до 10 березня сплатити близько 195 млн грн, однак через брак фінансування оператор умови не виконав.

У відповідь на це НКРЗІ надала оператору відстрочку на виплату вартості ліцензій до 1 квітня 2020 року. Але і до цього терміну «Інтертелеком» не встиг - через пандемію у нього призупинилися переговори з потенційними інвесторами. Оператор запросив відстрочити виплату вартості 4G-ліцензій до 1 липня 2020 року.

У свою чергу НКРЗІ відмовилася продовжувати термін і вирішила повернути частоти державі. Після чого оператор вирішив оскаржити рішення регулятора в суді.

Окружний адміністративний суд Києва призупинив рішення НКРЗІ щодо позбавлення «Інтертелекому» CDMA-ліцензій. Але вже в серпні до Господарського суду Одеської області надійшла заява від Концерну РРТ про порушення справи про банкрутство «Інтертелекому». Оператор заборгував КРРТ 30 мільйонів гривень.

Через місяць «Інтертелеком» виплатив 7,5 мільйона гривень, в зв'язку з чим КРРТ відкликав прохання про визнання оператора банкрутом. Проте, дві заяви від КРРТ все-таки потрапили в суд. І Концерн формально не може їх відкликати, поки «Інтертелеком» не заплатить ще 25 млн грн або не вирішить питання з реструктуризацією.

На початку 2021 року «Інтертелеком» прийняв рішення не претендувати більше на 4G-частоти і відмовитися від позову проти НКРЗІ. Минулого тижня Окружний адміністративний суд Києва закрив провадження у справі «Інтертелекому».

Лада Васюкова

28 січня, 2021.



RATVODДата: Субота, 03.04.2021, 13:11 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Це кінець? «Інтертелеком»

припиняє роботу ще в 12 областях




«Інтертелеком» припинить роботу на території ще 12 областей.


Замість нього обслуговувати абонентів буде «Укртелеком», передає Mind.

Що сталося


Оператор зв'язку «Інтертелеком» повідомив користувачам, що в зв'язку з відмовою від використання частини радіочастотного ресурсу в 12 областях України буде припинено надання послуг компанії. Обмеження набудуть чинності з 1 липня поточного року.



При цьому обслуговування користувачів перейде до «Укртелекому». В інтересах споживачів «Інтертелеком», НКРЗІ і «Укртелеком» домовилися про те, що звільнений номерний ресурс перейде до останнього.

Де відключать «Інтертелеком»


Так, з липня послуги компанії «Інтертелеком» стануть недоступні в Вінницькій, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях.

З 1 вересня минулого року оператор припинив надання своїх послуг у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Чернівецькій, Донецькій і Луганській областях.

Що далі


Забезпечити телефонними послугами тисячі абонентів «Інтертелекому» зобов'язався «Укртелеком». Як заявили в компанії, у оператора для цього є вся необхідна матеріально-технічна база. Більш того, «Укртелеком» пообіцяв переоформити дозвіл на використання звільненого ресурсу зі збереженням номерів.

«З огляду на важливість безперервного надання послуг зі збереженням номера телефону для користувачів телефонного зв'язку, обидва оператори телекомунікацій заздалегідь почали розробляти алгоритм міграції абонентів без перерви в отриманні ними послуг. Крім того, «Укртелеком» запропонує користувачам ідентичні і / або максимально наближені до діючих тарифних планів оператора «Інтертелеком»», - повідомляє прес-служба «Укртелекому».

Поки компанії очікують рішення регулятора. Абоненти «Інтертелекому» отримають від свого оператора інструкції щодо подальших дій для переходу в мережу «Укртелекому». Останній, в свою чергу, зобов'язується оперативно розглядати всі заявки на підключення.

Як «Інтертелеком» відмовився від частот


На початку минулого року НКРЗІ дала українським операторам добро на дострокове впровадження 4G в низьких діапазонах - нижче 1 ГГц. «Інтертелекому» для отримання такої ліцензії було необхідно до 10 березня сплатити близько 195 млн грн, однак через брак фінансування оператор умови не виконав.

У відповідь на це НКРЗІ надала оператору відстрочку на виплату вартості ліцензій до 1 квітня 2020 року. Але і до цього терміну «Інтертелеком» не встиг - через пандемію у нього призупинилися переговори з потенційними інвесторами. Оператор запросив відстрочити виплату вартості 4G-ліцензій до 1 липня 2020 року.

У свою чергу НКРЗІ відмовилася продовжувати термін і вирішила повернути частоти державі. Після чого оператор вирішив оскаржити рішення регулятора в суді.

Окружний адміністративний суд Києва призупинив рішення НКРЗІ щодо позбавлення «Інтертелекому» CDMA-ліцензій. Але вже в серпні до Господарського суду Одеської області надійшла заява від Концерну РРТ про порушення справи про банкрутство «Інтертелекому». Оператор заборгував КРРТ 30 мільйонів гривень.

Через місяць «Інтертелеком» виплатив 7,5 мільйона гривень, в зв'язку з чим КРРТ відкликав прохання про визнання оператора банкрутом. Проте, дві заяви від КРРТ все-таки потрапили в суд. І Концерн формально не може їх відкликати, поки «Інтертелеком» не заплатить ще 25 млн грн або не вирішить питання з реструктуризацією.

На початку 2021 року «Інтертелеком» прийняв рішення не претендувати більше на 4G-частоти і відмовитися від позову проти НКРЗІ. Пізніше Окружний адміністративний суд Києва закрив провадження у справі «Інтертелекому».

Лада Васюкова

01 квітня, 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 13.08.2021, 21:08 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Інтертелеком» з 1 листопада обмежить

надання послуг у
Києві та низці областей України



Графіка: «Інтертелеком»

«Інтертелеком» заявив, що поетапно реалізує процес трансформації
надання телекомунікаційних послуг та мобільних сервісів.


Телеком-оператор «Інтертелеком» повідомив про обмеження з 1 листопада 2021 року роботи у Києві та низці областей України через зміну території покриття мережі інтернет за технологією CDMA, мобільного та фіксованого широкосмугового доступу.

Зокрема, у 2021 році «Інтертелеком» почав реалізацію поетапного процесу трансформації надання телекомунікаційних послуг та мобільних сервісів.

Реалізація та впровадження першого етапу були розпочаті 1 травня 2021 року і полягали в обмеженні або повному припиненні надання послуг широкосмугового доступу в інтернет (Wi-Fi і ШПД) в низці регіонів України.

«Наступний етап полягає в обмеженні з 1 листопада 2021 року надання послуг мобільного інтернет доступу за допомогою технології CDMA, фіксованого і мобільного широкосмугового доступу в Вінницькій, Житомирській, Київській та м.Київ, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях», – повідомляє телеком-оператор.

«Інтертелеком» додав, що зміна території покриття, для абонентів, що використовують послуги без прив'язки до місцезнаходження, не є підставою для розірвання договору обслуговування в односторонньому порядку з боку Оператора.

«У разі відсутності можливості продовжити використання послуг в зоні операторського покриття списання абонентської плати згідно встановлених тарифів буде призупинено. При бажанні продовжити використання послуг на території доступного покриття активуйте номер в Особистому кабінеті», – говориться у повідомленні.

«Інтертелеком» надає послуги місцевого й мобільного зв'язку стандарту CDMA.На ринку працює з 1998 року, використовує код «94».

13 серпня 2021.



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Інтернет від ІНТЕРТЕЛЕКОМу
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024