FORUM TV-SATСереда
24.04.2024, 09:59

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс YouTube (Новини. Обговорення)
Відеосервіс YouTube
viskomДата: П`ятниця, 19.08.2016, 08:46 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Відеосервіс YouTube



Що таке відеосервіси і які вони бувають?


Відеосервіси (відеохостінги) - це сайти, на яких можна завантажувати і зберігати будь-яке відео в мережі Інтернет.

Після того, як відео завантажиться, його можна переглянути прямо на сервері, використовуючи плеєр.

ЧИТАТИ ДАЛІ:

RATVODДата: Середа, 08.02.2017, 21:09 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
YouTube запустив 360-градусні

прямі трансляції




YouTube запустив підтримку потокового відео з кутом огляду в 360 ° - функції, про початок роботи над якою компанія офіційно оголошувала кілька місяців тому.

Нова функція, що дозволяє вести потокову трансляцію відео з кутом огляду 360 ° буде представлена ​​під час трансляції окремих шоу, що проходять в рамках фестивалю музики та мистецтв в долині Коачелла, який почався минулої п'ятниці. Офіційний канал The Verge на YouTube також продемонструє в дії нові функціональні можливості платформи під час трансляції концерту групи DΔWN, що грає в стилі pop / R & B. Глядачі зможуть насолодитися новою якістю на екранах своїх смартфонів і планшетів, а також використовуючи недорогу гарнітуру Cardboard VR від Google.

Ще однією перевагою відео з кутом огляду 360 ° є можливість «відкрити світовий досвід для всіх», - каже директор відділу продукції Google Ніл Моган. «Студенти зможуть спостерігати за розвитком подій прямо в аудиторіях», - пише він. - «Любителі подорожей зможуть відчути себе у віддалених куточках планети і зануритися в води океанів, не звертаючи уваги на фізичні обмеження навколишнього світу».

А на радість тих, хто мріє опинитися на фестивалі Коачелла, але не може там бути фізично, а також тих, хто хотів би своїми очима спостерігати за іграми NBA, нова функція дозволить зробити ці доступні раніше лише обмеженому колу осіб речі доступними для всіх.

Читайте також: YouTube отримав підтримку відео в режимі віртуальної реальності

YouTube стане, напевно, першою службою, яка запускає підтримку прямої трансляції потокового відео з кутом огляду 360 °, однак, це далеко не все, чим може похвалитися компанія. Вона також представила підтримку просторового звуку для відео за запитом - функції, що дає більш реалістичне звучання, в якому більш помітну роль відіграють «простір, глибина та інтенсивність звуку». Підтримка просторового звуку раніше була запущена в ряді інших служб і продуктів Google, включаючи згаданий вище Cardboard, дозволивши розробникам включати цю функцію в свої додатки.

Читайте також: YouTube розробляє додаток для роботи з живим потоковим відео

Втім, головним моментом тут є використання формулювання «за запитом» - просторовий звук поки не доступний для прямої трансляції відео. Так що, якщо ви сподіваєтеся побачити трансляції з Коачелла в режимі прямої відеотрансляції з кутом огляду 360 ° і підтримкою просторового звуку, ви будете трохи розчаровані, тому що друга функція недоступна. Також функція поки обмежена сумісністю виключно зі смартфонами на Android з навушниками.

- 20 Квітня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Середа, 08.02.2017, 21:10 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
YouTube виплатила два мільярди доларів

правовласникам




Інтернет-гігант відстоює інтереси соєї відео-платформи, стверджуючи, що вона є
надійним джерелом доходів для творців контенту і допомагає боротися з піратством
.


У середу в компанії Google заявили, що з 2007 року платформа YouTube принесла правовласникам контенту більше 2 мільярдів доларів, спростовуючи скарги на те, що платформа є притулком для любителів піратського контенту.

Для отримання доходів творцям контенту необхідно мати Content ID - набір інструментів YouTube, які дозволяють користувачам управляти своїм контентом і захищати свої права на нього. У 2014 році, за інформацією Google, інструмент Content ID приніс дохід в розмірі 1 мільярда доларів, таким чином, всього за пару років стався небувалий ріст доходів правовласників.

У своєму повідомленні, розміщеному на блозі, старший радник з питань політики бізнесу в Google Кеті Ояма підкреслює, що поява Content ID дозволило Google успішно боротися з порушеннями в сфері авторських прав, давши можливість правовласникам блокувати, відстежувати або монетизувати свій контент.

Дане повідомлення на блозі з'явилося на тлі критики з боку музичної індустрії. Наприклад, минулого місяця фронтмен групи Nine Inch Nails Трент Резнор (старший креативний директор Apple Music) заявив в кулуарах Всесвітньої конференції Apple для розробників, що успіх YouTube «заснований на брилах вільного і вкраденого контенту, який і приніс їм популярність ... Ми намагаємося створити платформу, яка дала б альтернативне рішення - щоб ви могли отримувати гроші за свій продукт, а артист міг би контролювати рух свого контенту ».

Раніше в цьому році компанія Amazon зробила свій крок назустріч творцям контенту, запустивши проект Amazon Video Direct, який дозволить творцям контенту завантажувати в мережу свої матеріали і отримувати за це роялті.

-15 липня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Середа, 08.02.2017, 21:10 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Google «намалював» портрет

українського користувача YouTube




Компанія Google у своєму блозі представила портрет
середньостатистичного користувача YouTube, що проживає в Україні.


ХТО І ЯК ДИВИТЬСЯ


Сьогодні відеосервіс YouTube користується величезною популярністю серед українських користувачів мережі інтернет. В даний час світова щомісячна аудиторія YouTube становить один мільярд відвідувачів. Кожну хвилину на платформу «заливається» 400 годин відео.

При цьому темпи зростання YouTube в Україні перевищують світові. Якщо в світі щорічний приріст часу переглядів дорівнює 50%, то в Україні цей параметр становить 70%.

55% від усіх українських інтернет-користувачів відвідують YouTube щодня. Як правило, - це молоді люди у віці 16-24 років, 70% яких споживають відеоконтент YouTube щодня. Один раз в місяць на Тб приходить 83% інтернет-користувачів.



В дослідженні Google наголошується, що останнім часом користувачі в Україні все частіше використовують мобільні девайси для перегляду відео на YouTube. Так 49% користувачів сервісу роблять це за допомогою смартфонів.

Найчастіше українські користувачі YouTube дивляться відео дома - 96%, 18% робить це в офісі, школі або іншому навчальному закладі, а 20% - в дорозі або іншому місці поза домом. Дослідження показало, що 59% користувачів YouTube дивляться відео на сервісі ввечері або перед сном.

YOUTUBE VS. ТЕЛЕБАЧЕННЯ



YouTube з року в рік посилює боротьбу за увагу телеглядачів. За даними дослідження, 26 відсотків YouTube-користувачів у віці 25-44 років дивляться відео на сервісі частіше, ніж телебачення. 31% таких користувачів заявили, що стали рідше включати телевізор, після того як відкрили для себе YouTube.

Найбільш популярними категоріями відео серед українських користувачів є рецепти, музика, гумор, новини і телешоу.



-22 липня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Середа, 08.02.2017, 21:10 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
YouTube отримав підтримку HDR відео



Компанія Google оголосила про те,
що платформа YouTube відтепер підтримує HDR-відео.


В YouTube впевнені в тому, що технологія HDR відкриває шлях до найбільш високої якості картинки за всю історію потокового відео. Керівництво платформи бачить в HDR можливість запропонувати глядачеві вищу роздільну здатність, чіткість, деталізоване співвідношення світла і тіней, з ще більш високою яскравістю. Уже зараз глядачі можуть дивитися відео на YouTube в HDR форматі на підтримуваних пристроях - таких, як HDR телевізори з новим гаджетом Chromecast Ultra, а незабаром - на всіх моделях 2016 року Samsung SUHD і Ultra HD.

В YouTube планують скористатися новими можливостями HDR по повній програмі після обладнання своїх офісів в Лос-Анджелесі і Нью-Йорку засобами виробництва HDR-контенту, а також після того, як дозволить користувачам завантажувати в мережу власні HDR відео. В YouTube заявили про початок співпраці з такими творцями контенту, як MysteryGuitarMan, Jacob + Katie Schwarz і Abandon Visuals з метою виробництва і завантаження в мережу HDR відео.

«Технологія несе в собі абсолютно новий вимір свободи творчості і візуальних видовищ, і ми робимо лише перші несміливі кроки в розумінні того, що це може означати для створення контенту. Ми з нетерпінням чекаємо чудових відео, які можна буде знімати з використанням HDR », - йдеться в блозі YouTube.

Згідно з розрахунками, зробленими дослідницькою компанією IHS Markit, обсяги поставок HDR телевізорів до кінця 2016 року становитимуть більше чотирьох мільйонів, а до 2020 року зростуть до позначки в тридцять мільйонів штук. У той же час ринок HDR-сумісних телевізорів (до числа яких агентство включає будь-яку модель, сумісну з основними HDR форматами, навіть в разі використання дисплеїв стандартного динамічного діапазону) буде приблизно в 4 рази ширше. В цілому в IHS Markit прогнозують, що до 2020 року практично кожен з 112 мільйонів 4K-телевізорів, що надходять у продаж по всьому світу, буде мати сумісність з HDR. При цьому тільки 30% від усіх цих телевізорів буде мати здатність повноцінно відображати HDR контент.

Вперше про плани реалізації підтримки HDR відео YouTube заявив на початку січня в ході виставки CES 2016.

Борис Скуратівський

-08 листопада, 2016

Mediasat


RATVODДата: Середа, 08.02.2017, 21:10 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Пірати навчили дорослий контент

«ховатися» на YouTube




Відео «для дорослих» і піратський контент «ховають» на YouTube. У матеріалі, опублікованому виданням TorrentFreak,
йдеться про те, що пірати використовують послуги платформи з розміщення відео для зберігання свого контенту.


Правила YouTube забороняють розміщення контенту сексуального змісту і піратських відео - це означає, що жодне з таких відео не повинно бути доступно на платформі. Однак, багатьом піратам вдалося знайти спосіб, що дозволяє обходити це обмеження, що дає їм можливість користуватися послугами надійного відео-хостингу від Google без загрози видалення розміщених матеріалів.

Спеціальна програма Content-ID від YouTube сканує розміщені відеоролики, порівнюючи їх з іншими зразками, щоб перевірити, чи не містять вони контент, захищений авторським правом. Крім цього, платформа також приймає скарги від користувачів і співробітників компаній на порушення прав, щоб виявляти проблемний відео-контент. Однак, пірати навчилися обходити все це, завантажуючи відео, але не вносячи його в публічні списки, що, втім, не заважає їм вбудовувати посилання на розміщений контент на своїх власних сайтах. Це означає, що даний контент буде надходити до користувачів безпосередньо з серверів Google, однак, не буде видно на платформі YouTube, її адміністраторам або програмі Content-ID.

Завдяки можливості розміщення посилання на відтворення відео на сторонніх сайтах пірати як і раніше можуть розміщувати їх на своїх власних сторінках, отримуючи від цього трафік і джерело доходів. Однак, їм не доводиться платити за послуги хостингу для розміщення відео, використовуючи замість цього надійну службу YouTube.

У публічному звіті про прозорість від компанії Google йдеться, що остання отримує десятки тисяч скарг на людей, що використовують домен GoogleVideo.com, через який користувачі отримують можливість дивитися піратське відео на YouTube.

Борис Скуратівський

- 20 січня, 2017.




RATVODДата: Середа, 08.02.2017, 21:13 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
YouTube запускає прямі трансляції

з
мобільних пристроїв




YouTube відкриває функцію прямої трансляції з мобільних пристроїв для творців контенту,
що мають більше 10 000 передплатників.


Це досить висока планка, однак, якщо у вас немає 10 000 передплатників, не особливо турбуйтеся: в YouTube пообіцяли зробити цю функцію доступною будь-якому користувачеві «в найближчому майбутньому».

Продакт-менеджери YouTube Барбара Макдональд і Курт Уілмз написали в блозі компанії, що нова функція «подарує силу і міць прямої потокової трансляції в руки сотень тисяч талановитих творців, давши їм можливість більш особистого і спонтанного вираження своїх думок, життєвої позиції і творчого підходу. Належача компанії Google платформа для обміну відео-контентом вперше представила можливість ведення живих потокових трансляцій ще в 2011 році, і тепер ця можливість стала доступною користувачам мобільних пристроїв».

Вперше YouTube представила функцію живої потокової трансляції в червні для обмеженого числа творців контенту. З тих пір YouTube тісно співпрацювала з цими «ранніми користувачами», працюючи над поліпшенням функції мобільного стрімінгу. Проаналізувавши їх відгуки, команда компанії уповільнила швидкість чату (оскільки ніхто не здатний читати тисячі повідомлень в секунду), а також постаралася «поліпшити якість відображення потокового відео на різних пристроях».

Функція прямого потокового мовлення з мобільних пристроїв вбудована безпосередньо в мобільний додаток YouTube. Для того щоб скористатися цією функцією, необхідно просто відкрити YouTube, натиснути на кнопку зйомки, і вуаля - ви вже віщаєте в прямому ефірі в Інтернет. Живі потоки мають усі ті ж властивості, якими володіють стандартні відео на YouTube - їх можна знайти через пошук, отримати у вигляді рекомендації, побачити в плей-листах, а також - захищати від незаконного використання.

Тим часом для надання допомоги стримера в монетизації їх контенту компанія YouTube минулого місяця запустила функцію Super Chat, яка пропонує глядачам можливість на платній основі виділяти свої повідомлення в потоці чату.

Борис Скуратівський

- 08 лютого, 2017




RATVODДата: Четвер, 04.05.2017, 22:16 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
YouTube почав тестувати новий дизайн

з
«нічним режимом»




Користувачі можуть перейти за посиланням youtube.com/new,
щоб ознайомиться з новим дизайном платформи напередодні його офіційного запуску.


Користувачам YouTube пропонується можливість ознайомитися з новим дизайном належій компанії Google відео-платформи напередодні її офіційного оновлення. Серед іншого, новий дизайн включає в себе темну основу, що допомагає зменшити відблиски при перегляді відео.

Користувачі можуть ознайомитися з новим дизайном платформа, перейшовши за посиланням youtube.com/new, при цьому вибір опції «Відновлення Класичного YouTube» ( «Відновити класичний вид YouTube») в меню облікового запису дозволяє повернути звичний дизайн платформи.

Продакт-менеджер Брайян Маркард в своєму блозі повідомив деякі подробиці щодо нового дизайну, написавши, зокрема, що YouTube вирішила звернутися до Матеріального Дизайну для того, щоб запропонувати «красивий, привабливий і інтуїтивний користувальницький інтерфейс».

Він також додав, що новий дизайн заснований на трьох принципах:

> Простота: Вашим єдиним завданням повинна бути задача дивитися свій улюблений контент. Новий дизайн відрізняється чистотою і свіжістю, з нього вилучені всі візуальні ефекти, здатні відвернути користувача від процесу перегляду або пошуку контенту. Наша мета - дати користувачеві можливість насолоджуватися переглядом контенту.
> Сталість: Новий дизайн прекрасно «заточений» під всі платформи Google, включаючи YouTube Мобільний додаток; він всюди виглядає однаково, зберігаючи при цьому знайомі й улюблені функції.
> Краса: Ми намагаємося поєднувати красу і цілеспрямованість, що дають легкість у використанні.

За словами Маркарда, новий сайт побудований на новій, більш швидкій базовій платформі - вона носить назву Polymer. Однією з перших функцій платформи полімер є темна основа.

Маркард додав: «Створена з метою зменшення відблисків і надання користувачам можливості насолоджуватися істинними квітами під час перегляду відео, темна основа дає темний фон під час роботи з YouTube. І це тільки початок - в майбутньому вас чекають нові, більш просунуті функції ».

Борис Скуратівський

- 04 травня, 2017



RATVODДата: Четвер, 21.09.2017, 20:05 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Youtube як кращий спосіб монетизації відеоконтенту

і головний конкурент власних каналів і сайтів




У вівторок, 19 вересня, в рамках KYIV MEDIA WEEK 2017 відбувся майстер-клас FILM.UA Факультету
(спільної освітньої ініціативи компаній FILM.UA та Media Resources Management, присвяченій різним етапам кіно- і телевиробництва)
під назвою «Як змусити digital-контент працювати на вас в 2018-м?».


В рамках заходу зі своїми доповідями виступили креативний продюсер FILM.UA Group Ганна Єлісеєва, комерційний директор Starlight Digital Микола Фаенгольд, креативний директор Starlight Digital Віталій Чирков, директор департаменту з просування брендів на YouTube в компанії AIR Віра Сливінська, засновник інтернет-агентства UaMaster Євген Шевченко і маркетинг-директор Megogo Іван Шестаков.

Майстер-клас був переважно присвячений темі просування контенту через YouTube, різних способів монетизації контенту власного виробництва, а також перспективам роботи VoD-платформ в Україні.

Так, захід відкрила Анна Єлісєєва, що продемонструвала успішний кейс проекту FILM.UA «Спадок», який не тільки транслювався на Євробаченні 2017, а й був проданий компанії Amazon. Сьогодні за мотивами серії відеороликів готується повноцінний телевізійний проект.

Єлісєєва також зазначила, що на сьогоднішній день YouTube - одна з найбільш вигідних платформ монетизації відеоконтенту, з чим погодилися і інші учасники майстер-класу. Олена Сливінська звернула увагу, що YouTube приносить не тільки дохід від реклами, але і дає можливість інтегрувати бренди, використовувати спонсорство, продакт-плейсмент, вставляти партнерські посилання, використовувати мерчандайз, донати, краудфандінг, допоміжні канали та оформляти підписку для заробітку на власному контенті.

Представники ж компанії Starlight Digital поділилися власною стратегією монетизації контенту. За словами Віталія Чиркова, YouTube є головним конкурентом власних каналів і сайтів - монетизація через власні платформи приносить в десятки разів більший дохід. Саме тому Starlight Digital застосовує стратегію поділу монетизації українського і зарубіжного користувача - знаючи, що найбільший ажіотаж навколо нового проекту відбувається протягом перших 48 годин з моменту публікації, компанія на цей період забороняє доступ до контенту через YouTube для локального користувача, розраховуючи на власні сайти, а також забороняє доступ до контенту каналу для зарубіжних користувачів, монетизуючи цю публіку через YouTube.

Також Віталій Чирков оголосив про намір компанії найближчим часом вийти на індійський ринок і розповів про переваги залучення так званого другого екрану як інтерактивного інструменту для кращого залучення глядача. Для цього компанія розробила спеціальний додаток «Телепортал».

Крім того, Євген Шевченко представив успішний кейс проекту #Ощадбанкдіє, а Іван Шестаков розповів про останні успішні проекти на Megogo, структурі платформи, а також зазначив, що підписка - це єдиний, на його думку, доступний спосіб зібрати бюджет на виробництво власного контенту.

- 20 вересня, 2017

Редакція


RATVODДата: Четвер, 02.11.2017, 20:04 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
YouTube представив оновлений

телевізійний додаток




У компанії YouTube представили додаток YouTube TV, розроблений для телевізійних пристроїв.


У своєму записі в блозі YouTube Окало Ікхена, менеджер продукту YouTube TV, зазначає, що з моменту запуску програми YouTube TV в квітні користувачі використовували його для перегляду на екранах своїх комп'ютерів і планшетів прямих потокових трансляцій спортивних змагань, місцевих і національних новин, а також різних шоу.

«Ми знаємо, що вам подобається дивитися телевізійний контенту на екранах, власне, ваших телевізорів. По суті, більше половини контенту, який користувачі дивляться за допомогою YouTube TV, проглядається через Chromecast на «великому» екрані. І користувачі, які віддають перевагу Chromecast, відрізняються великою залученістю в процес, у вихідні вони витрачають на перегляд більше чотирьох годин на день, особливо коли в розпалі футбольний сезон», поділився він своїми спостереженнями. Ми з радістю представляємо новий додаток YouTube TV для телевізійних пристроїв. У найближчі кілька днів ви отримаєте можливість дивитися живі потокові телетрансляції через новий додаток YouTube TV на Android TV сумісних пристроях, серед яких, зокрема, NVIDIA SHIELD, а також на телевізорах з вбудованою системою Android TV. Зокрема - на телевізорах виробництва компанії Sony. А крім того, на пристроях сімейства Xbox One (Xbox One, Xbox One S, і Xbox One X, який ось-ось з'явиться у продажу), - пише Oкало Ікхена. - В найближчі тижні ми запустимо новий додаток для смарт-телевізорів виробництва таких компаній, як LG, Samsung, Sony, а також для Apple TV. Нещодавно ми також розширили підтримку наших телевізійних пристроїв, запустивши голосові команди для Google Home, який працює в парі з Chromecast. Якщо вам подобається простота пошуку улюбленого контенту в мобільному додатку, вам буде цікаво дізнатися про те, що ви зможете знайти наші підписні вкладки в нашому телевізійному додатку, а також живі трансляції та бібліотеку. Пошук, відтворення і запис вашого улюбленого телевізійного контенту залишається таким же простим, як і раніше».

Що нового в додатку:


> Можливість управляти переглядом за допомогою пульта дистанційного керування телевізором або ігрового контролера.
> Для того щоб отримати більше схожості з кінематографом, розробники зробили фон на екрані телевізора темним.
> Новий живий програмний гід, який допоможе отримувати інформацію про те, що буде транслюватися в ефірі.
> Ви ніколи не пропустите цікаві моменти завдяки функції фонового перегляду.
> Можливість легкого перемикання на інший пристрій, якщо ви залишаєте будинок, і навпаки.

Борис Скуратівський

- 02 листопада, 2017



RATVODДата: Четвер, 01.02.2018, 17:14 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Youtube - знахідка для шпигунів,

кібер-рішення від
Israel Aerospace Industries




На виставці CyberTech, що проходила в Тель Авіві 29-31 січня, Israel Aerospace Industries (IAI)
- виробник і розробник рішень ізраїльської оборонної, космічної та авіа промисловості представив програму,
яка дозволяє використовувати відео ролики в Youtube і інших джерелах з метою безпеки і розвідки.


В основу покладено принцип моніторингу радарів - здатність ідентифікувати та фільтрувати потрібне зображення, наприклад, відрізнити птицю або хмару від літака. Цей же метод використовується при обробці величезного відео масиву в інтернеті, щоб виділити об'єкти, що несуть корисну інформацію.

Дані Паслів (IAI) розповів Mediasat, що це рішення може бути корисним не тільки державним службам безпеки, а й великим компаніям фінансового сектору.

IAI давно працює над рішеннями для бізнес сектора, в основі яких лежать новітні досягнення оборони і космічної індустрії. Наприклад, комплекс розробок з кібербезпеки From Sensors to Centers дозволяє обробляти дані соціальних мереж, хмарних сервісів, Wi-Fi точок; Res-Q-Cell - допомагає по мобільних телефонах знайти і врятувати постраждалих при завалах, землетрусах та інших катастрофах.

Ірина Сахно

- 01 лоютого, 2018



RATVODДата: Вівторок, 24.04.2018, 21:35 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
YouTube за три місяці видалила

більше
8 мільйонів «поганих» відеороликів




Компанія YouTube опублікувала перший Звіт про дотримання правил Співтовариства
- документ, який компанія взяла на себе зобов'язання публікувати щоквартально.


Перший звіт присвячений 4-му кварталу 2017 року, і з нього випливає, що за цей період з мережі YouTube було видалено 8.3 мільйона відеокліпів.

Серед всіх видалених відеороликів 6.7 мільйона були помічені для видалення автоматично, а 76% були видалені з мережі ще до моменту початку переглядів.

«Система автоматичних відміток дозволяє нам діяти більш швидко і чітко, стежачи за дотриманням нашої політики», - заявили в Google.

Більшість відеокліпів, видалених за сигналом користувачів, були видалені відповідно за сигналами учасників програми Індивідуальних довірених спостерігачів YouTube - з платформи було видалено 1.1 мільйона відеокліпів, на які поскаржилися довірені спостерігачі.

У число довірених спостерігачів входять приватні особи, неурядові організації та урядові агентства.

Протягом усього кварталу в YouTube отримали 9.3 мільйона скарг на відео, 94% з яких були відправлені користувачами.

Більшість з відеокліпів, які стали об'єктом скарг, містили сексуальні сцени або ставилися до категорії спаму. 1.6% відеокліпів, на які були отримані скарги від користувачів, містили пропаганду тероризму.

Борис Скуратівський

- 24 квітня, 2018



RATVODДата: Четвер, 21.06.2018, 22:35 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
YouTube Premium і YouTube Music

офіційно почали роботу в 17 країнах




Сьогодні компанія Google запускає дві свої преміальні служби для всіх - YouTube Premium і YouTube Music.


До сих пір обидві ці служби працювали в тестовому режимі, для обмеженої кількості користувачів. YouTube Premium і YouTube Music надають доступ до відео і музики без реклами.

Обидві ці служби запустилися в 17 країнах світу, серед яких США, Австралія, Нова Зеландія, Мексика, Південна Корея, Австрія, Канада, Фінляндія, Франція, Німеччина, Ірландія, Італія, Норвегія, Росія, Іспанія, Швеція і Великобританія.

Користувачі YouTube Music отримають доступ до музичного контенту без реклами, ви можете персоналізувати службу для себе і впорядкувати все в одному додатку і web-плеєрі. Основні функції служби YouTube Music перераховані нижче:

= > Ви можете отримувати доступ до музичних відео, офіційних альбомів, синглів реміксів, живим концертам і так далі в одному місці - на платформі YouTube Music.
= > Для вас створюються рекомендації.
= > Тисячі плейлистів, що охоплюють всі жанри, настрою і види діяльності.
= > Інтелектуальний пошук дозволяє знаходити пісні - навіть якщо ми не пам'ятаємо їх назв.
= > Прослуховування, завантаження та інше без реклами.

Вартість передплати на послугу YouTube Music становить 9.99 долара на місяць для однієї людини і 14.99 долара в місяць для сім'ї.

Користувачі YouTube Premium отримують доступ до всіх оригінальних програмамі фільмів, пропонованих службою, а також можуть користуватися всіма можливостями служби Music Premium. Дана служба дає вам можливість завантажувати будь-який контент з YouTube. Вартість передплати на послугу становить 11.99 долара в місяць для однієї людини і 17.99 долара в місяць для сім'ї.

Обидві ці служби стануть прямими конкурентами Spotify, Apple Music, Netflix і т.д. Наскільки гарні будуть показники YouTube Premium і YouTube music - побачимо.

Борис Скуратівський

- 21 червня, 2018



RATVODДата: Середа, 01.08.2018, 09:41 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Mediasat запускає відеопроект TV Person.

Перший гість - Валентин Коваль



Зустрічайте новий відеопроект Mediasat!


Ми пишемо про аналітичні дослідження ринку, бізнес-моделі компаній, нові технології доставки сигналу і законодавчих базах в різних країнах, але іноді забуваємо, що за всім цим стоять талановиті люди, особистості, яким є що розповісти про себе, про телебачення і про телекоми.

Першим гостем нового проекту TV Person став Валентин Коваль - зараз член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, а колись один з тих людей, хто створював українське телебачення, програму «Мелорама», канали М1 і М2 ... Про це, про українську естраду в контексті світової історії музики та про багато іншого наш гість розповів в бесіді з Іриною Сахно, виконавчим редактором Mediasat.

Перша частина бесіди з Валентином Ковалем:




Друга частина інтерв'ю з'явиться на нашому Youtube-каналі, тому рекомендуємо підписатися на нього, щоб не пропустити нові відеоролики.

Ірина Сахно

- 25 липня, 2018



RATVODДата: Середа, 01.08.2018, 10:00 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
TV Person, ч. 2: Валентин Коваль про Нацраду



Вийшла друга частина відеопроекту TV Person за участю Валентина Коваля!


Як уже знають наші читачі, Mediasat запустив новий проект TV Person, героями якого стають талановиті люди, яким є що розповісти про себе, телебачення та телеком.

Першим гостем TV Person став Валентин Коваль - зараз член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, а колись один з тих людей, хто створював українське телебачення, програму «Мелорама», канали М1 і М2 ... Про це, про українську естраду в контексті світової історії музики та про багато іншого наш гість розповів в бесіді з Іриною Сахно, виконавчим редактором Mediasat.

Друга частина розмови з Валентином Ковалем:




Першу частину бесіди з паном Ковалем можна подивитися за цією web-адсою.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити нові відеоролики.

Ірина Сахно

- 31 липня, 2018



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс YouTube (Новини. Обговорення)
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024