FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 11:39

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Новини Соціальних мереж Facebook, Google, Instagram, Twitter (WhatsApp, Однокласники, ВКонтакте, LinkedIn, Gettr ...)
Новини Соціальних мереж Facebook, Google, Instagram, Twitter
RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 23:18 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новини Соціальних мереж

satBuffonДата: Вівторок, 12.02.2019, 23:18 | Повідомлення # 2
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Інтерес до соцмережі Google + почав знижуватися



Згідно з новим звітом компанії Hitwise, зростання популярності
нової соціальної мережі Google + почав дещо сповільнюватися.


За даними Hitwise, минулого тижня кількість відвідувань Google + скоротилося на 3% в порівнянні з тижнем раніше. У тиждень перед цим трафік сайту виріс на 283% і досяг близько 1860000 візитів. Також на 10% скоротилося і час, що проводиться користувачами на сайті.

Нагадаємо, що компанія comScore минулого тижня повідомляла про подолання соцмережею Google + відмітки в 20 млн зареєстрованих користувачів. Як відзначають аналітики, можливе падіння інтересу пов'язано з нестачею користувачів в ній - більшість людей як і раніше віддають перевагу найбільш популярні ресурси, такі як Facebook.

Джерело:
RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 23:18 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нова система обробки email в Facebook псує дані

в адресних книгах користувачів




Значна кількість користувачів соціальної мережі Facebook повідомляють про проблеми
з новою системою обробки електронних адрес, реалізованих компанією Facebook на цьому тижні.


Нагадаємо, що кілька днів тому в Facebook була впроваджена система маскування електронних адрес, яка передбачає реальне відображення email тільки в домені facebook.com і приховування всіх інших адрес.

Маса користувачів скаржаться, що система змінює адреси в їх контакт-листах, що позначається і на записах в мобільних телефонах і планшетах, коли ті синхронізуються в Facebook. Крім того, повідомляється, що система часто невірно розкодує адреси, а це призводить до того, що користувачі не можуть відправити повідомлення бажаного адресату.

"Сьогодні мій колега по роботі виявив, що мої контактні дані в його адресній книзі були змінені, мою електронну адресу переписаний, а система без повідомлення змінила домен на facebook.com. Він виявив це лише після того, як робоче лист був направлений абсолютно іншої людини ", - пише в блозі працівниця компанії Adobe, підписалася як Rachel Luxemburg. "Що ще гірше, так це те, що листи не збереглися в відправленої папці".

Інші користувачі в блогах і на форумах пишуть, що програмне забезпечення Facebook змінює адреси навіть після того, як самі користувачі вручну записують їх повторно в правильному вигляді.

Повідомлення про проблеми з поштовою системою Facebook з'явилися сьогодні на безлічі сайтів, зокрема на Cnet, Hacker News, Slashdot та інших. Маса користувачів пишуть, що через налаштованої автосінхронізаціі з Facebook їх адресні книги в смартфонах були пошкоджені, так як дані про електронні адреси були замінені на горезвісний @ Facebook.

Видання Redditor називає допущену програмістами помилку "дуже суттєвою", так як у мільйонів користувачів соцмережі є мобільні телефони і планшети, які при установці програми Facebook можуть синхронізувати дані з соціальною мережею і потенційно проблема може зачіпати не менше кількох десятків мільйонів користувачів.

Сама компанія Facebook проблему поки ніяк не прокоментувала.

RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 23:18 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Створення кнопки "Хочу" дозволить соціальній мережі Facebook

збирати інформацію про переваги користувачів




Створення кнопки "Хочу" дозволить Facebook і стороннім сервісам
збирати інформацію про те, які товари хоче придбати користувач.


Як повідомляє Digit.ru, користувачі зможуть відзначати в інтернет-магазинах товари, що сподобалися, що, наприклад, буде корисно при складанні списку подарунків на свята.

"Ми завжди тестуємо нові функції нашої платформи, але поки нам нічого анонсувати", - наводить коментар представника соцмережі видання InsideFacebook.

За словами програміста Тома Вадінгтона, кнопка з даною функцією буде активне тільки у тих елементів, які позначені як продукт. Користувач зможе коментувати натисканням на кнопку "Хочу" інформацію про новий автомобіль, але у випадку з зображенням кінозірки кнопка буде неактивна, пише Techspot.com.

Як пише видання, сервіси електронної комерції зможуть використовувати кнопку "Хочу", що позбавить їх від необхідності створювати власні аналогічні програми. Подібні сервіси вже використовують кнопку "Мені подобається", проте, як зазначає InsideFacebook, дана відмітка може означати і те, що у користувача вже є подібний товар, і він йому подобається.

Інформація про те, що на Facebook може з'явитися кнопка "Хочу" з'являлася і раніше, коли в жовтні 2011 року Facebook і інтернет-аукціон eBay оголосили про розширення співробітництва. Тоді сторони домовилися про інтеграцію платформи Open Graph соціальної мережі Facebook з сервісами eBay - зокрема, системою управління інтернет-магазинами Magento і сервісом обробки замовлень GSI.

RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 23:19 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«ВКонтакте» змінила вартість

розміщення
медійної реклами на сайті




«У разі розміщення рекламних роликів тривалістю від 9 секунд і відеобанерів
вартість показу реклами збільшується на 50%», - йдеться в повідомленні «ВКонтакте»
.


МОСКВА, 3 липня - РІА Новини. Найбільша російська соціальна мережа «Вконтакте» з липня змінила вартість розміщення медійної реклами на сайті соцмережі, в тому числі і за попередні два місяці - травень і червень, йдеться в повідомленні представників «ВКонтакте» на сайті соцмережі.

«У разі розміщення рекламних роликів тривалістю від 9 секунд і відеобанерів вартість показу реклами збільшується на 50%», - йдеться в повідомленні «ВКонтакте».

Як стверджують представники «ВКонтакте», виплати за розміщення реклами за період з 1 травня тепер складають 45 рублів за 1000 показів банера розміром 500 × 500 пікселів тривалістю від 9 до 20 секунд або відеобанера, а також 30 рублів за 1000 показів flash-банера розміром 500 × 500 пікселів тривалістю до 8 секунд.

Для підключення до рекламної платформі «Вконтакте» необхідно зареєструватися на сайті компанії Creara Media, яка в березні 2012 року стала ексклюзивної технічної майданчиком для розміщення реклами при завантаженні додатків на сторінках «ВКонтакте».

Ексклюзивні права на продаж медійної реклами в «ВКонтакте» належать агентству IMHO VI, яке почало співпрацювати з соцмережею восени 2011 року.

Соціальна мережа «ВКонтакте» налічує понад 120 мільйонів зареєстрованих користувачів, при цьому 36 мільйонів користувачів заходять на сайт соцмережі щодня.

© РИА Новости. Кузьмін Олег

RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 23:19 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
"Однокласники" подарують користувачам

ромашки
в День сім'ї




Користувачі соціальної мережі «Однокласники» зможуть розмістити з 7 по 9 липня
на фотографії свого профілю в соцмережі ромашку - символ Дня сім'ї, інтрижки і вірності,
поінформували представники громадської мережі «Однокласники».


День дому, любові та вірності з 2008 року відзначається в Росії 8 липня. Ідея урочистого дня заснована на стародавній переказами про святих Петра і Февронії Муромських, прийнятої за зразок подружніх відносин. Щорічно оргкомітет свята, який очолює власного чоловіка прем'єр члена властей РФ Світлана Медведєва, в цей добу вручає кращим сім'ям російської сторони громадську нагороду - медаль за любов і вірність.

«Кожен юзер" Однокласників "зможе на всі сто безкорисливо розмістити на своїй фотографії в соціальній Ахан ромашку - символ свята», - йдеться в повідомленні соцмережі.

Як стверджують адепти веб-сайту «Однокласники», у разі цьому ромашка потребно стати видно всім і цікавості друзям користувача і відвідувачам його сторінки в соцмережі протягом семи днів.

Заступник голови оргкомітету Дня сім'ї, любові і вірності, віце-президент Фонду соціально-культурних актив Тетяна Шумова зазначила, який інтерес з боку з боку соціальних мереж до свята ставити печатку про його зростаючої популярності.

«Активність в інтернеті говорить про те, який святковий день стає на всі сто все не менш популярним. Наприклад, інтернет-сайт "Однокласники" прислав до нас запит, чи можна поставити ромашку - знак свята - на фотографії в цей день. Звичайно, ми це підтримали. Таких ініціатив дуже-дуже багато », - сказала вона під вівторок на прес-конференції в.

За даними статистичного обслуговування LiveInternet, щоденна аудиторія "Однокласників" становить біля 29 мільйонів чоловік. За даними TNS на березень 2012 року, на сайті «Однокласників» в Росії виявилося зареєстровано 87,5 мільйона чоловік.

RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 23:19 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Google почала надавати владі

дані про своїх користувачів




За перше півріччя 2014 компанія Google отримала два запити від українських органів державної влади,
які стосувалися 18 облікових записів користувачів, повідомляє «ITC.ua».


Згідно з наведеними в оновленому звіті про доступність сервісів і даних Google даними, пошуковий гігант частково задовольнив запити українських властей і розкрив дані про 9 користувачах.

В офіційному блозі Google, зосередженому на справах державного законодавства і регулювання США, повідомляється, що тільки за перше півріччя цього року кількість державних запитів на надання інформації про користувачів виросло на 15%.

У загальній складності за перше півріччя 2014 Google отримала 31698 запитів, з яких повністю або частково були задоволені 65%. Варто відзначити, що до цього числа не входять дані за листами національної безпеки (NSL), відправлені Google урядом США, а також дані щодо постанов суду з нагляду за діяльністю іноземних спецслужб (FISC)​​. Для порівняння, у першому півріччі 2013 аналогічні показники становили 25879 тис. Та 65% відповідно.

18.09.2014

9274051
RATVODДата: Середа, 13.02.2019, 16:21 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Користувачі соцмережі LinkedIn

зможуть вести прямі ефіри




Соціальна мережа для пошуку і встановлення ділових контактів LinkedIn дозволить своїм
користувачам транслювати відео в реальному часі, аналогічно подібних сервісів від Google і Facebook.


Про це пише Ліга.Tech.

Повідомляється, що на даний момент нововведення ще тестується. Сервіс live-відео поки доступний тільки спеціально запрошеним людям по посиланню, в найближчому часі планують ввести контактну форму для інших бажаючих взяти участь в акції. Коли LinkedIn відкриє функцію для масового користування, поки не повідомляється.

Згідно з даними, LinkedIn залучає сторонніх розробників для роботи над поліпшенням якості живого відео. Серед них - Wirecast, Switcher Studio, Wowza Media Systems, Socialive і Brandlive.

Нагадаємо, раніше Mediasat повідомляв, що Microsoft запустить ігровий стрімінговий сервіс.

Лада Васюкова

12 лютого, 2019.



RATVODДата: Середа, 20.03.2019, 10:04 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Втратив пам'ять: З MySpace зникли

призначені для користувача дані




MySpace втратив значну частину призначених для користувача даних
в зв'язку зі зміною серверів.


У зв'язку з цим будь-які фотографії, відео та музичні файли, завантажені в соцмережу понад 3 роки тому, тепер недоступні. Про це пише CNET.

Соцмережа розмістила на своєму сайті офіційну заяву з вибаченнями.

«Ми приносимо вибачення за незручності. Якщо вам потрібна додаткова інформація, будь ласка, зв'яжіться з нашим співробітником із захисту даних за адресою DPO@myspace.com », - йдеться в повідомленні.

Таким чином, за словами колишнього техдиректора Kickstarter Енді Байо, можуть зникнути мільйони пісень, завантажених між запуском сайту 1 серпня 2003 року і 2015 роком.

«Myspace випадково втратив всю музику, завантажену за перші 12 років в результаті міграції на сервер, втративши понад 50 мільйонів пісень від 14 мільйонів виконавців», - прокоментував Байо.

Відзначається, що в свій час MySpace був на піку популярності серед соцмереж і дав старт багатьом відомим нині музичним виконавцям. Однак у 2013 році він був видозмінений, і на даний момент служить для обміну музикою і відео.

Лада Васюкова

19 березня, 2019.



RATVODДата: Четвер, 21.03.2019, 23:33 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В Україні Яндекс заблокували

ще на
три роки




Петро Порошенко підписав указ про продовження санкцій
відносно російський інтернет-сайтів.


У зв'язку з цим, ресурси будуть заблоковані на території країни ще на три роки. Про це пише Ain.

«У списку сервіси «Яндексу» на кшталт «Яндекс.Директ», «Яндекс.Такси», «Яндекс.Деньги», що належать компанії ресурси на кшталт «Кинопоиск» або Afisha.ru. Також, згідно з новим списку санкцій, обмежується діяльність багатьох російських книжкових видавництв на зразок «ЕКСМО» або АСТ, і IT-компаній, наприклад, «Дата Інтернет», I ITX, INST.NET і Reksoft. Всі вони заблоковані на термін до трьох років», - передає ресурс.

Вперше російські ресурси зазнали блокування на території України в травні 2017 року. Тоді поряд з сервісами Яндексу були заборонені, зокрема, Mail.ru і Вконтакте. Однак в новому списку, затвердженому днями, даних сайтів немає.

Нагадаємо, на початку місяця Нацрада прийняла рішення ще на рік заборонити мовлення телеканалу RTVI в Україні. За даними регулятора, канал систематично порушував закони або постанови, розміщуючи матеріали, які загрожують її територіальним інтересам.

Лада Васюкова

21 березня, 2019.



RATVODДата: Субота, 30.03.2019, 12:40 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Facebook блокуватиме

прояви націоналізму та сепаратизму



Фото: Getty Images

Facebook і Instagram видалятимуть публікації, які пропагують
або підтримують білий націоналізм і сепаратизм.


Компанія Facebook заявила, що з наступного тижня блокуватиме будь-які прояви білого націоналізму та сепаратизму.

Протягом трьох місяців Facebook вела переговори з представниками громадянського суспільства і вченими, які є експертами з расових відносин.
«Вони підтвердили, що білий націоналізм і сепаратизм неможливо відокремити від ідеї переваги білої раси і організованих груп ненависті», – підкреслили в Facebook.

«Наша політика вже давно забороняє ненависницьке поводження з людьми, засноване на таких ознаках, як раса, етнічна приналежність або релігія, і це завжди вміщувало перевагу білої раси. Спочатку ми не застосовували такі обмеження до проявів білого націоналізму і білого сепаратизму, бо ми мали на увазі більш широкі концепції націоналізму і сепаратизму – наприклад, американська гордість і баскський сепаратизм, які є важливою частиною ідентичності людей».

У Facebook також додали, що залучатимуть організацію Life After Hate, яка була створена колишніми «войовничими екстремістами» і покликана допомагати боротися з ненавистю, до роботи з людьми, які шукають у Facebook публікації, пов'язані з перевагою білої раси.

Про таке рішення Facebook оголосив через два тижні після стрілянини в мечетях новозеландського міста Крайстчерч, де 50 людей загинули, 48 були поранені. Австралієць, житель Нової Зеландії Брентон Таррант зняв на відео, як убиває людей в мечеті Аль-Нур і поряд з нею. Facebook видалив понад 1,5 млн відеозаписів масової стрілянини.

Від Telekritika

28.03.2019.

RATVODДата: Неділя, 07.04.2019, 08:50 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Google+ закрився


Фото: enkey.it

Соціальна мережа, яка так і не стала популярною, ще минулого року
ухвалила важливе рішення – закритися для звичайних користувачів. Це сталося.


Учора ввечері Google+ повністю закрили. З минулого року навіть ті, хто не користувався активно майданчиком, могли бачити в своєму поштовому сервісі Gmail багато повідомлень про те, що мережа закриється, – необхідно зберегти свої дані та контакти.

«З другого квітня ваші акаунти або будь-які сторінки на Google+ будуть закриті, і ми почнемо видаляти інформацію користувачів з Google+», – писали тоді представники компаніі.

Корпоративна частина соціальної мережі продовжить працювати. Компанія не приховує причин свого закриття і оприлюднила їх ще в 2018 році: у Google+ двічі виявили серйозні уразливості й до того ж, банально, соцмережа не отримала очікуваної популярності – на момент першого оголошення про підготовку до закриття 90% всіх сесій в Google+ тривали не більше 5 секунд.

Нагадаємо, соцмережу Google+ запустили в 2011 році з метою створити конкурента для Facebook, але «конкурент» став одним із найбільших провалів компанії, яка навіть не поінформувала свого часу користувачів про витік даних, щоб не привертати увагу регуляторів і не завдати шкоди своїй репутації. На розробку Googke+ витратили майже $600 млн, і в мережі неодноразово говорили про те, що продукт явно не виправдав витрачений на себе ресурс. За 5 років існування соцмережа змогла набрати лише 395 млн активних користувачів, що значно менше, ніж добовий трафік головних гравців ринку.

Від Telekritika

03.04.2019.

RATVODДата: Понеділок, 08.04.2019, 20:17 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Facebook планує прокласти

оптоволоконний кабель під водами Африки




Facebook має намір прокласти кабель навколо Африки.


Реалізація проекту «Сімба» передбачає прокладку оптового волокна під водою, передає Ліга.Tech.

Повідомляється, що таким чином Facebook хоче збільшити пропускну здатність і розширити клієнтську базу, залучаючи нових користувачів на території Африки.

На даний момент проект перебуває на стадії обговорення. Точний маршрут, по якому планується прокласти кабель, поки не повідомляється.

Нагадаємо, в лютому стало відомо, що Viasat і Facebook уклали співпрацю для забезпечення доступу до широкосмугового інтернету жителям віддалених регіонів Мексики. У разі успіху проект отримає глобальне поширення.

Лада Васюкова

08 квітня 2019.



RATVODДата: Середа, 26.05.2021, 19:16 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Користувачам Instagram та Facebook надали

можливість приховувати лічильник
«лайків»




Фото: theverge.com

Раніше «лайки» були визнані експертами найбільш шкідливою
для психічного здоров'я молодих людей функцією.


Користувачам соцмереж Instagram та Facebook надали можливість приховувати лічильник «лайків». Про це пише The Verge.

Опція стала доступною після кількох років тестування на обох платформах. Раніше «лайки» були визнані експертами найбільш шкідливою для психічного здоров'я молодих людей функцією, згідно з дослідженням 2017 року. На їхню думку, видалення кнопки «подобається» може допомогти зменшити тривогу та соціальний тиск для деяких користувачів Facebook та Instagram.

Як повідомив речник Instagram, думки користувачів щодо необхідності лічильника вподобань розділились: для одних виявилося корисним його приховати, інші ж навпаки хочуть бачити, що є популярним. Тому у користувачів буде вибір, приховувати лічильник чи ні.



Опція дозволяє вимкнути всі лайки в усіх публікаціях стрічки в обох соцмережах, або приховати від інших власні лічильники. В Instagram також є опція ховати лічильник в окремих публікаціях, у Facebook така можливість з'явиться згодом.

Раніше MediaSapiens писав, що лічильник «лайків» в Instagram планували вимкнути ще у 2019 році. Тоді соцмережа Instagram розширила на весь світ тестування функції, що приховує лічильник «лайків» під постами інших користувачів. Відгуки про нову функцію з перших країн, де її запровадили — Австралії, Канади, Нової Зеландії, Бразилії, Ірландії, Італії та Японії — були позитивними. Водночас тоді в Instagram наголосили, що це глобальна зміна, тому її перевірка продовжиться, аби «дізнатися більше від глобальної спільноти». Тоді ж у соцмережі пояснювали, що розуміють цінність лічильника «лайків» для деяких користувачів, тому працюють над новими функціями, які дозволять «продемонструвати цінність» того чи іншого акаунту.

Автори: MediaSapiens

26 травня 2021.



RATVODДата: Субота, 05.06.2021, 20:42 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Facebook скасує «особливе ставлення»

до контенту, який публікують політики



Фото: elcomercio.pe

Після блокування в соцмережі колишнього президента США Дональда Трампа
компанія вирішила переглянути свої принципи модерації контенту від політиків.


Соціальна мережа Facebook скасує «особливе ставлення» до контенту, який публікують політики. Наразі вони більш захищені від модерації вмісту, ніж інші користувачі, пише The Verge.

Повідомляється, що Facebook офіційно оголосить про зміни найближчим часом. Приводом для них стало рішення Наглядової ради. Вона підтримала подальше блокування акаунту Дональда Трампа, експрезидента США, але розкритикувала спеціальні умови, які мають політики у соцмережі. На думку членів Наглядової ради, правила мають бути однаковими для всіх користувачів. Керівництву Facebook дали час до 5 червня, щоб відповісти на рекомендації.

За даними ЗМІ, Facebook також планує пояснити свою «таємну систему страйків», за якою вона повідомляє про порушення своїх правил вмісту. BuzzFeed News та інші ЗМІ раніше повідомляли про випадки, коли співробітники Facebook втручались, щоб політичні сторінки не піддавалися жорстким покаранням відповідно до політики страйків.

Раніше у Facebook стверджували, що приватні компанії не повинні цензурувати те, що політики говорять про своїх громадян. Протягом останніх кількох років соцмережа не застосовувала до низки політичних акаунтів ті самі процеси перевірки фактів або модерації вмісту, як до інших користувачів.

У 2019 році група співробітників попросила скасувати цей список, посилаючись на внутрішні дослідження, які показали, що люди особливо вірять у фейки та дезінформацію, якщо ними ділиться обрана посадова особа. У відповідь керівництво компанії зазначало, що слова політиків є суспільно важливим контентом, тому модерувати їх будуть тільки у випадках закликів до насильства чи присутності явно незаконного вмісту на кшталт дитячої порнографії.

Після січневого нападу послідовників Трампа на Капітолій Facebook на невизначений термін заблокував його можливість розміщувати повідомлення та передав це рішення Наглядовій раді – групі експертів з прав людини, яку створили для винесення рішень щодо суперечливих випадків. Рада 5 травня закликала керівництво компанії «усунути плутанину щодо того, як приймаються рішення щодо впливових користувачів». Facebook отримав 30 днів, щоб відповісти на рекомендації ради та шість місяців, щоб вирішити питання з акаунтом Трампа.

Автори: MediaSapiens

04 червня 2021.



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Новини Соціальних мереж Facebook, Google, Instagram, Twitter (WhatsApp, Однокласники, ВКонтакте, LinkedIn, Gettr ...)
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024