FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 17:25

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс TikTok
Відеосервіс TikTok
RATVODДата: П`ятниця, 05.02.2021, 22:24 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Відеосервіс TikTok



TikTok (відомий у Китаї як Douyin, кит. 抖音短视频, пін. Dǒuyīn duǎn shìpín, «коротке відео Доуїнь») ー соцмедійний застосунок для створення та поширення відеофайлів та онлайн-трансляцій. Сервіс запущено у вересні 2016 китайською компанією ByteDance. Це найпопулярніша платформа для коротких відео в Азії, яка поширилася на інші частини світу і швидко набирає популярність.

Застосунок дозволяє користувачам створювати музичні, танцювальні, комедійні та інші відео тривалістю до 15 секунд.[8][9] Кількість користувачів програми сягнула 1 млрд млн з 170 країн[10].
RATVODДата: П`ятниця, 05.02.2021, 22:34 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Що таке TikTok і як платформа розвивається в Україні



Чому молоді так подобається нова соцмережа, як влаштована і як працює платформа
та чи використовують TikTok українські політики — розбирався MediaSapiens.


Про існування TikTok чули немало українців. Але що це таке, як влаштована соцмережа та чи варто взагалі користуватись цим додатком, коли є Facebook, Instagram та багато інших платформ, багатьом пояснити важко.

А тим часом у вересні 2019 року додаток TikTok посів перше місце за кількістю завантажень як в App Store, так і в Google Play, каже MediaSapiens Дар’я Сальникова, smm-менеджер digital-агентства Lobods. Хоч це й відносно нова, але вже дуже популярна соцмережа. Запущена восени 2016-го китайською компанією ByteDance, вона продовжує стрімко розвиватися.

На початку цього року щоденна аудиторія TikTok перевищила 800 млн користувачів. У лютому додаток досяг 1 млрд завантажень. Користувачі TikTok — насамперед підлітки й молоді люди. За даними Global Web Index, 41% аудиторії соцмережі — люди віком від 16 до 24 років, розповідає Дмитро Кошельник, журналіст видання Vector.

«Приблизно чверть завантажень додатка припадає на Індію. У травні цього року російська аудиторія сервісу становила 8 млн користувачів на місяць. У нас TikTok поки не настільки популярний. Офіційної статистики щодо кількості українських користувачів немає. Але Україна — не пріоритетний ринок для TikTok», — зауважує він.

Челенджі та вірусний контент


У TikTok є чітко сформована аудиторія — це користувачі від 13 до 25 років, а сама соцмережа — щось середнє між Instagram та Snapchat, каже MediaSapiens Віталій Мороз, керівник програм нових медіа ГО «Інтерньюз Україна».

«Загалом платформа відповідає критеріям і віянням XXI сторіччя: там мало змісту, переважно емоції. Але є кілька особливостей, які вирізняють соцмережу від інших. По-перше, у TikTok немає рекомендацій для друзів, що властиво для Instagramі Facebook. По-друге, там не мають значення текстові повідомлення. В центрі уваги — відео, яке можна завантажувати, програвати, створювати до них купу різних ефектів. По-третє, TikTokактивніше за інші додатки використовує алгоритми artificialintelligence (штучного інтелекту — MS), які вам швидко подають саме такі відео, якими ви можете зацікавитися. Це сервіс, який максимально використовує алгоритми. Можливо, навіть активніше, ніж Facebookта Instagram», — пояснює Віталій Мороз.

Якби штучному інтелекту дали завдання придумати контент для підлітків, який максимально залучає, він би придумав TikTok, пише у статті для Esquire український журналіст Андрій Бродецький.

«Контент соцмережі — динамічні короткі відео з використанням ефектів і музики. Такий собі гібрид Youtubeта Instagram на стероїдах, який моментально захоплює вашу увагу. У додатку є стрічка підписок і стрічка рекомендацій, на яку припадають 80% переглядів. На сусідній вкладці — популярні хештеги і челенджі. Для створення контенту в додатку є повноцінний відеоредактор з величезною кількістю ефектів, масок, переходів і фільтрів», — зазначає він.



Ключова фішка TikTok — челенджі, пише Бродецький: «Це флешмоби, в яких користувачі повторюють певний рух чи танець. Алгоритми рекомендацій у додатку дуже демократичні: в тренди можна потрапити незалежно від того, скільки в тебе підписників. Челенджі дозволяють отримати більше охоплення і відчути себе частиною спільноти».

Челенджі бувають настільки вірусними, що TikTok став потужним каналом для просування артистів, додає він: «Завдяки TikTok американський інді-гурт Fitz and the Tantrums потрапив у корейські чарти, хоч жодного разу не виступала в Азії. Половина хітів у китайських стрімінгових сервісах — це пісні, які стали популярними в TikTok. Головна пісня 2019 року — Old Town Road репера Lil Nas X — теж вийшла саме з TikTok».

Від інших соцмереж TikTok відрізняється фокусом на коротких відео. У додатку пропонують знімати й дивитися 15-секундні ролики, нагадує Дмитро Кошельник.

«У них можна додати музику, синхронізувати губи з текстом пісні або словами з фільму. Все це доповнюється різними ефектами на кшталт уповільнення і прискорення, голосовими ефектами, а також стікерами, масками і фільтрами. Широкі можливості редагування відео дозволяють створювати свій контент, який буде відрізнятися від інших роликів. Все це перетворює TikTok у платформу, де одні користувачі виявляють креативність, а інші “залипають” і діляться роликами з друзями», — розповідає журналіст.

Додаток популярний серед молоді через свої особливості: значно менше шансів, що відео, на якому ти сам танцюєш під відомий хіт, завантажить для відкритого доступу 50-річний користувач, аніж школяр або студент.

Шалена популярність платформи — логічна, адже об'єднує популярні серед підлітків функції Snapchat і Instagram на зразок масок, фільтрів і різних ефектів, каже Дмитро Кошельник.

«Також можна записувати дуети. Наприклад, заспівати пісню разом з користувачем, який уже опублікував ролик, відповісти на чужий пост своїм роликом (“Реакції”) і ділитися відео з друзями на інших майданчиках у форматі GIF. Додаток дозволяє підліткам легко взаємодіяти з однолітками. Плюс — короткі відео самі по собі є дуже популярним форматом», — додає він.

Контент під контролем влади?


TikTok адаптує контент під потреби користувача. Та справжніми «інтересами» це назвати все ж важко: платформа по суті диктує вам те, що ви будете дивитися. MediaSapiens переконався: як тільки завантажуєш додаток і ще не заповнюєш ніяких даних, то соцмережа вже починає таргетувати контент з України, визначивши геолокацію смартфона.

У цілому тут усе влаштовано так, щоб користувачам було комфортно проводити в соцмережі все більше часу: мінімум складної інформації й максимум розваг, які приємно сприймати візуально.



Та в пропонуванні «потрібного» контенту нерідко доходить і до крайнощів. MediaSapiens раніше писав, що TikTok забороняє відео про чеченський сепаратизм і Путіна. Платформа обмежує доступ до роликів, які суперечать політиці влади Китаю. Про це йдеться в інструкціях для модераторів TikTok, доступ до яких отримала британська газета The Guardian. За їхніми даними, «заборонений» контент ділиться на дві категорії. Відео з першої модератори видаляють, а користувачам погрожують блокуванням. Відео з другої категорії обмежують у поширенні, і тоді такий контент набирає мало переглядів. Користувач може навіть і не знати, чому його відео подивилися мало людей — тому що просто не подобаються чи тому що соцмережа штучно знижує їх видачу.

До першої категорії відносяться, наприклад, ролики на підтримку руху «Фалуньгун», секти «Аум Сінрікьо» й інтернет-гри «Момо». До другої — критика китайського політичного режиму, новини про протести на площі Тяньаньмень. Також доступ можуть обмежити до відео про сепаратизм — у тому числі в Чечні, Тибеті, Північній Ірландії й на Тайвані, пише The Guardian.

Крім того, журналісти виявили, що TikTok нібито має стоп-лист із 20 іноземних лідерів і «персон державної ваги». Серед них — колишні лідери Північної Кореї Кім Ір Сен, Кім Чен Ір і її нинішній глава Кім Чен Ин, ідеолог руху за незалежність Індії Махатма Ганді, індійський прем'єр-міністр Нарендра Моді, глава уряду Японії Сіндзо Абе, президент США Дональд Трамп і президент Росії Володимир Путін. При цьому в списку немає голови КНР Сі Цзіньпіна, зазначає The Guardian.

У ByteDance, компанії-власнику TikTok заявили, що ці «директиви» для модераторів не діють із травня 2019 року, а в нових інструкціях для модераторів, стверджує компанія, взагалі не згадуються певні країни або суспільні проблеми.

Але те, що соцмережа співпрацює з владою Китаю та подає користувачам лише «правильний» контент, дослідники говорять уже давно. Найперше вказують на те, що соцмережа є лояльною до тоталітарної влади Китаю і знижує у видачі або банить відео з її критикою. Влітку 2019-го компанія-засновник платформи запустила в Китаї цензурований пошуковик. Так, за запитом «Гонконг», де з літа 2019 року тривають протести, ресурс у першу чергу видає посилання на матеріали провладних ЗМІ. А недавно стало відомо, що на TikTok блокують і контент про представників ЛГБТ-спільноти. Приміром, відео, де одностатеві пари тримаються за руки. Такий контент блокують навіть у країнах, де гомосексуалізм ніколи не був незаконним, пише The Guardian.

У різні періоди платформу звинувачували в тому, що там поширювалися відео, що ображають честь і гідність, екстремістські відео, антисемітський контент, каже Віталій Мороз. «Треба пам’ятати, що це компанія, заснована в авторитарній країні. Якщо простежити це питання, то помітно, що цензоруються в першу чергу відео про протести в Гонконзі, де активісти відстоюють свої права. Відео про протести мають усього кілька сотень переглядів, хоча відео з Китаю на інші теми — мільйони переглядів», — пояснює він.

Проте простежити, чому те чи інше відео не набирає на платформі багато переглядів, буває вкрай складно. Це може бути й не через цензуру, а просто тому, що сервіс на 200% позиціонує себе як розважальний, тут переважає контент для підлітків, які хочуть розважатися і проявляти свою творчість.

І все ж Віталій Мороз вважає, що популярність TikTok може бути небезпечною тому, що це продукт тоталітарної країни і нічого хорошого від неї очікувати не варто. Уже зараз соцмережа володіє величезним масивом персональних даних своїх користувачів, і залишається багато питань щодо надійності їх зберігання, зауважує він.

TikTok в Україні: про популярність говорити рано


Опитані MediaSapiens експерти схиляються до думки про те, що про шалену популярність платформи в Україні говорити поки дуже рано. У нас додаток не такий поширений, і більшість контенту, споживаного українцями, російськомовний.

Дар’я Сальникова впевнена: через непопулярність соцмережі в Україні, порівняно з іншими країнами, статистики по українському сегменту TikTok все ще немає. Водночас кількість контенту з україномовними хештегами зросла за місяць на 50%, що свідчить про розвиток додатку в Україні.

У цілому Україна поки мало цікава для самої соцмережі, констатує Віталій Мороз. За його словами, відносно скоро мова йтиме про перший мільйон користувачів цього додатку серед українців, але про масове його використання в Україні поки говорити рано.

Будь-які платформи що набираюсь популярність у світі, завжди цікавлять бізнес. Соцмережі й мобільні додатки стають платформами для реклами косметики, спортивних товарів, ґаджетів тощо. Великі бренди вже давно й активно публікують контент і в TikTok, каже Віталій Мороз.



«Але треба розуміти, що основна маса користувачів — це підлітки, тому для брендів це скоріше довгострокова стратегія, робота на перспективу для аудиторії, яка буде платоспроможною через кілька років. Гадаю, в Україні також є агентства, які активно використовують і намагаються виходити на цей ринок. Усе йде від специфіки аудиторії, а тут це чітко молодь»,—пояснює він.

Дар’я Сальникова каже, що активно «атакувати» TikTok українським брендам вона поки не радила б з низки причин:«По-перше, невелика аудиторія українського додатку. По-друге, з підтримкою TikTok для запуску реклами важко зв'язатися, і це займає дуже багато часу. По-третє, вартість реклами в додатку досить висока (співпраця з блогерами і запуск челенджів здійснюється через офіційне представництво TikTok, а охоплення самостійно ініційованих проявів TikTok занижує). Але саме за відсутність нав'язливої реклами TikTok і люблять».

Вона вважає, що варто придивлятися до додатку зараз, продумувати формат, зважувати всі «за» і «проти» та розраховувати бюджет. «З можливих варіантів проявів для брендів в Україні можна розглянути банерну рекламу в TikTok, яка працює по типу реклами у звичних нам Facebook та Instagram. Також можливі згадки компанії в роликах українських TikTok-блогерів. Така реклама має бути непрямою, вписуватися в контент блогера, відміток компанії не має бути, але ефективність такої реклами складно оцінити. Єдина метрика — охоплення публікації. Тож якщо ви вирішили стати першопрохідцем, готуйтеся до складнощів та експериментів», — радить smm-фахівець.

А як щодо політичного піару?


Українські політики все ж поки мало використовують платформу, адже вона створена переважно для тих, хто за віком ще не голосує на виборах, каже Віталій Мороз. Це пояснюється не так цензурою, як форматом додатку — більше розваг та емоцій і мінімум смислового навантаження.

Водночас MediaSapiens знайшов у додатку акаунт Володимира Зеленського. Справжність сторінки перевірити складно. В описі зазначається, що він актор і продюсер, а на сторінці завантажені всього два відео. Обидва — з періоду президентських перегонів. Водночас сторінок інших топових політиків, таких як Юлія Тимошенко чи Петро Порошенко, у соцмережі немає.

«Відео Зеленського завантажували в TikTok перед виборами. Я гадаю, робити це йому радив Федоров», — зауважує Віталій Мороз (Михайло Федоров був керівником діджитал-напряму штабу Зеленського. З 29 серпня 2019 року — віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації України — MS).

За його словами, багато наших політиків про існування такого додатку взагалі не чули. Інші не розглядають його для піару через те, що це не дуже відповідає формату платформи.

«Якби умовному Олексію Гончаренку сказали, що існує TikTok, він, напевно, таргетував би свій контент туди. Але TikTok швидко визначає зміст контенту: якщо це буде щось дуже складне, політичне, то його побачать менше людей. TikTok– це максимальна простота, там більше значення має музика, ніж звукова начитка. І тим, хто хоче його використовувати, має максимально адаптувати свої меседжі до платформи, тоді як у тих же Facebookабо Instagramїх можна просто завантажити», — додає фахівець.

Катерина Гончарова

22 жовтня 2019


RATVODДата: П`ятниця, 05.02.2021, 22:34 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Snapchat оголосила про запуск аналогу TikTok



Компанія заплатить авторам в Spotlight.


Компанія Snapchat оголосила про запуск сервісу для публікації коротких відео Spotlight. Творцям найбільш популярних відео компанія обіцяє платити в цілому $ 1 млн в день. Розмір виплат залежатиме від кількості унікальних переглядів.

Щоб мати можливість заробляти гроші, кадри повинні відповідати правилам та умовам компанії. Крім того, користувачеві має бути не менше 16 років.

«Ми розробили Spotlight, щоб розважити наше співтовариство і відповідати цінностям Snapchat, при цьому добробут нашої спільноти є головним пріоритетом. Контент Spotlight модерується і не допускає публічних коментарів», - сказано в повідомленні компанії.

Нова функція вже доступна в США, Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Великобританії, Ірландії, Норвегії, Швеції, Данії, Німеччини та Франції. Найближчим часом Spotlight з'явиться і в інших країнах.

Нагадаємо, раніше Snapchat запустив новий сервіс на допомогу маркетологам під час пандемії.

Від Telekritika

26.11.2020

RATVODДата: Субота, 06.02.2021, 14:04 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
TikTok тепер доступний на телевізорах


Фото: Habr

TikTok тепер можна встановити на телевізор.


У Play Маркеті з'явився додаток TikTok for Android TV, передає iGuides.

TikTok для телевізора працює за тим же принципом, що і мобільний додаток, і має аналогічні функції. Єдине, що не можна робити за допомогою Smart TV - викладати власний контент.

Через телевізор користувач може переглядати стрічку і рекомендації, увійшовши в особистий аккаунт. Для цього необхідно перейти на сайт tiktok.com/activate або відсканувати QR-код з телевізора мобільним додатком.

«Для перемотування і перемикання роликів можна користуватися пультом дистанційного керування від телевізора або приставки, а в меню містяться додаткові опції - поскаржитися на відео, відзначити його як нецікаве для вас і зациклить ролик. Там же можна знайти опцію для переходу в розділ з категоріями відео», - наголошується в публікації.

Нагадаємо, ще в 2019 році TikTok обігнав за популярністю найбільші аналогічні сервіси, такі як Lasso від Facebook і Snapchat. Інститут досліджень інтернету підрахував, що з усієї аудиторії популярної платформи 40% складають неповнолітні.

Лада Васюкова

05 лютого, 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 05.03.2021, 12:39 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Netflix Fast Laughs:

У
TikTock новий серйозний конкурент ?




TikTock набирає все більшої популярності в країнах світу.


На сьогодні сервіс набрав понад 1 мільярд користувачів, ставши одним з найбільш швидкозростаючих і скачуваних додатків. Не дивно, що найбільші стрімінгові сервіси світу активно намагаються відвоювати у китайської платформи увагу глядачів. Серед них і Netflix, що представив новий розділ - Fast Laughs.

Що таке Fast Laughs?


Netflix повідомив про запуск нової функції Fast Laughs в мобільному додатку. Розділ оформлений на зразок популярного сервісу коротких відео TikTok - в ньому також представлені короткі ролики, однак створені не користувачами.

Так, зайшовши в розділ Fast Laughs, передплатники Netflix зможуть перегорнути стрічку, зібрану з коротких вирізок з серіалів, фільмів, стендап-виступів коміків і т.д. Відео можна перегортати свайпом вгору або дивитися суцільним потоком.

«Коли одне відео закінчується, починається інше, щоб сміх не припинявся», - повідомляється в блозі Netflix.



Особливості


На відміну від TikTok, відео з Fast Laughs не створюються реальними користувачами, а вибираються з каталогу комедій. Це необхідно, щоб нагадувати глядачеві про контент, який він пропустив або збирався подивитися.

Переглядаючи гумористичні уривки, передплатники можуть зберегти вподобаний фрагмент, щоб подивитися відео в повному обсязі. Крім того, вирізками можна ділитися в різних месенджерах або соцмережах. Замість лайків у Fast Laughs кнопка LOL.

Поки що Fast Laughs доступний тільки для користувачів iPhone в деяких країнах. Однак незабаром Netflix планує запустити функцію на смартфонах на базі Android.

Інші «ТікТоки»


За допомогою Fast Laughs Netflix має намір не тільки залучити більше уваги глядачів до свого контенту, але і скласти конкуренцію сервісу TikTok, який сьогодні користується неймовірною популярністю серед користувачів у всьому світі. І Netflix не перший, хто виявив бажання позмагатися з китайською платформою.

У квітні минулого року екс-топ-менеджер HP Мег Уітман і кінопродюсер Джеффрі Катценберг, який очолював раніше Walt Disney Studios, запустили стрімінговий сервіс Quibi. Його особливістю стало те, що працює він тільки на смартфонах і використовує технологію TurnStyle. Ця технологія дозволяє дивитися відео як в горизонтальному, так в вертикальному форматах, з абсолютним заповненням екрану і без механічного обрізання картинки.

Однак Quibi наздогнала сумна доля: в жовтні того ж року сервіс закрили. Не витримавши конкуренції, він проіснував лише півроку, ставши таким чином одним з найбільш нетривких стрімінгових сервісів.

Також у вересні минулого року YouTube запустив сервіс коротких відео Shorts. У ньому, як і в TikTok, користувачі можуть створювати і викладати короткі відео тривалістю до 15 секунд. Ролики можна буде монтувати, додавати до них музику і візуальні ефекти.

Зараз функція YouTube Shorts перебуває на етапі бета-тестування і доступна тільки користувачам в Індії, але з часом з'явиться і в інших країнах.

Лада Васюкова

04 березня, 2021.



RATVODДата: Середа, 12.05.2021, 12:28 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Акторка Бев Стендінг подає до суду на TikTok за використання

її голосу у функції перетворення тексту в мовлення



Фото: unsplash

Жінка стверджує, що соцмережа використала її голос незаконно
і тепер його можна почути у вірусних, нецензурних відеороликах.


Бев Стендінг, яка записала близько 10 000 аудіозаписів для дослідницького органу Китайського інституту акустики, подала до суду на соціальну мережe TikTok. Як йдеться у скарзі, соцмережа використала аудіозаписи акторки для розробки інструменту, який перетворює письмо в мовлення, яке потім можна відтворювати на відео. Однак як стверджує акторка, її голос використали без дозволу, пише BBC.

Повідомляється, що голос Бев Стендінг тепер можна почути у вірусних відеороликах, в яких часто використовується нецензурна лексика. На думку акторки, це завдає її репутації непоправної шкоди.

«Мій голос — це мій продукт — це моя справа. Ви не можете просто ним скористатися. Якщо ви хочете використовувати чийсь голос, заплатіть за це», — заявила Стендінг.

За словами адвоката Бев Стендінг, соцмережа TikTok наразі не відповіла на судовий позов.

Нагадаємо, cоціальна мережа TikTok відповідатиме у суді за збір даних своїх неповнолітніх користувачів. Позов на TikTok подала дитяча екскомісарка Великої Британії Енн Лонгфілд. Вона заявляє, що TikTok бере особисті дані дітей без попередження, тому екскомісарка хоче, аби соцмережі заборонили обробляти інформацію про неповнолітніх.

Автори: MediaSapiens

11 травня 2021.



RATVODДата: Середа, 12.05.2021, 12:33 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
TikTok тестує функцію продаж у своєму додатку


Фото: unsplash

Наразі соцмережа співпрацює із кількома брендами.
Зокрема, із британською компанією Hype.


Соціальна мережа TikTok для того, аби конкурувати із Facebook, може додати функцію покупок через свій додаток. Зокрема, TikTok вже тестує продажі в додатках для користувачів із Європи та співпрацює з декількома брендами, в тому числі із британською компанією Hype, пише The Verge.

Повідомляється, що раніше TikTok вже надавала творцям можливість продавати товари завдяки співпраці зі Shopify чи Teespring. Однак оновлення соцмережі передбачає окрему вкладку покупок під обліковим записом бренду, де перелічені усі товари виробрника із зображеннями та цінами.

Нагадаємо, за даними дослідження компанії Sensor Tower, у квітні додаток TikTok став одним із найбільш завантажуваних мобільних застосунків. Упродовж квітня TikTok та його китайський аналог завантажили 59 млн раз.

Автори: MediaSapiens

12 травня 2021.



RATVODДата: Середа, 26.05.2021, 19:00 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
TikTok після судового позову змінила

голос функції для перетворення тексту в мовлення



Фото: tva.ua

Керівництво соцмережі не коментує ані позов, ані заміну голосу.


Соцмережа TikTok змінила голос функції для перетворення тексту в мовлення. Про це пише The Verge.

Кілька тижнів тому акторка Бев Стендінг заявила, що соцмережа незаконо використала її голос для цієї функції, і тепер його можна почути у вірусних, нецензурних відеороликах. Вона також подала позов до компанії ByteDance, яка є власником TikTok.

Голос замінили, як пише видання, на більш бадьорий та енергійний. Функція дозволяє користувачам TikTok набирати текст, який потім озвучується на їхніх відео накшталт закадрового оповідача.

Відео, які були зроблені до заміни, озвучуються голосом Бев Стендінг. При цьому керівництво соцмережі не коментує ані позов, ані заміну голосу.

Раніше у соцмережі TikTok анонсували можливість видаляти до 100 коментарів одночасно.

Автори: MediaSapiens

26 травня 2021.

RATVODДата: Субота, 05.06.2021, 10:09 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
TikТok дозволить збирати

біометричну інформацію користувачів із США



Фото: iXBT.com

До таких даних відносять відбитки пальців і голос з контенту, що публікують користувачі
.

Соціальна мережа TikTok представила основні оновлення своєї політики конфіденційності.

Серед змін Tech Crunch зазначив додавання нового розділу, який дозволяє компанії, що належить ByteDance, збирати біометричну інформацію користувачів із США.

«Ми можемо збирати біометричні ідентифікатори і біометричну інформацію відповідно до законодавства США, таку як відбитки пальців і голос з вашого користувацького контенту. Якщо це потрібно за законом, ми будемо питати у вас всі необхідні дозволи до будь-якого такого збору», – йдеться в повідомленні.

Як зазначає Tech Crunch, ці оновлення можуть дозволити TikTok збирати біометричні дані більшості користувачів із США, не питаючи їх дозволу, тому, що тільки в декількох штатах країни є закони, що обмежують збір таких даних компаніями. У TikTok не вказують для чого потрібні ці дані.

Раніше TikTok після судового позову змінила голос функції для перетворення тексту в мовлення.

Акторка Бев Стендінг заявила, що соцмережа незаконо використала її голос для цієї функції, і тепер його можна почути у вірусних, нецензурних відеороликах. Вона також подала позов до компанії ByteDance, яка є власником TikTok.

Також TikTok дозволятиме видаляти до 100 коментарів одночасно.

Так платформа допомагає користувачам боротись із переслідуванням у мережі. Оновлення з функцією масового видалення коментарів почало виходити 20 травня. Спочатку воно стане доступним для окремих країн, а протягом кількох тижнів – для всього світу.

Автори: MediaSapiens

04 червня 2021.



RATVODДата: П`ятниця, 18.06.2021, 22:36 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Власник ТікТок у 2020 році

збільшив дохід на 111% до $34,3 млрд



Фото: zn.ua

При цьому компанія отримала мільярдні збитки.


Китайська ByteDance, яка є власником соцмережі TikTok, у 2020 році збільшила дохід на 111% – до $34,3 млрд. Про це пише The Wall Street Journal. Валовий прибуток зріс на 93% – до $19 млрд.

При цьому операційний збиток ByteDance склав $2,1 млрд, тоді як за попередній рік компанія отримала прибуток у $684 млн. Частково це пов'язано із виплатами акціонерам.

Кількість активних користувачів на місяць на всіх платформах ByteDance на кінець грудня 2020 року перевищила 1,9 млрд осіб. На кінець 2019 року їх було близько 1,5 млрд. Наприкінці 2020 року компанія ByteDance була оцінена в $180 млрд, а сьогодні, за даними джерел Bloomberg, її оцінюють вже у понад $250 млрд.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, адміністрація президента США Джо Байдена планує змусити деякі китайські додатки вжити більш жорстких заходів для захисту приватної інформації, якщо вони хочуть надалі працювати на ринку США.

Автори: MediaSapiens

18 червня 2021.



RATVODДата: Неділя, 11.07.2021, 17:18 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
TikTok автоматично видалятиме контент,

який алгоритми визначатимуть як заборонений



Фото: з вільних джерел

]Сервіс коротких відео TikTok запустить удосконалену систему модерації контенту,
яка буде автоматично видаляти контент сексуального характеру і сцени насильства.


Згідно з новими алгоритмами, система автоматично видалятиме заборонений контент і надсилатиме повідомлення з поясненням причин автору публікації. Про це повідомила пресслужба компанії.

При цьому у користувача залишиться право оскаржити дії TikTok, подавши апеляцію.

Також сервіс модеруватиме ролики, що містять незаконні дії, а також заборонені товари. Нову систему перевірки протестують у США і Канаді протягом найближчих тижнів. Імовірно на це вплинув випадок, який стався у квітні 2021 року.

Тоді італійські регулятори розпорядилися частково заблокувати сервіс TikTok після трагічної загибелі 10-річної дівчинки, яка вирішила спробувати небезпечний челлендж із соцмережі.

Нагадаємо, що TikTok випробовує інструмент для подання заявок на роботу – TikTok Resumes, який дозволяє користувачам безпосередньо подавати свої відеорезюме до компаній.

Автори: MediaSapiens

11 липня 2021.



RATVODДата: Вівторок, 20.07.2021, 15:29 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
TikTok заборонила рекламу

криптовалют та інвестиційних схем



Фото: istockphoto.com

Під заборону також потрапили кредитні картки, позики та інші фінансові послуги.


Китайська соцмережа TikTok заборонила рекламу криптовалют, купівлі у розстрочку, схем інвестування тощо. Про це пише Gadgets 360.

Нова політика щодо користувацького контенту, як заявляється, має на меті боротись із шахраями, яких стає все більше у соцмережі.

Заборона буде стосуватися фінансових послуг і продуктів (включаючи позики, кредитні карти, обмін валют), будь-якої реклами криптовалюти та торгівлі активами. Незадовго до цього уряд Китаю заборонив видобуток криптовалюти на території країни.

Як зазначається, багато компаній, що займаються торгівлею криптовалютами, до останнього часу використовували лідерів думок у TikTok, щоб збільшити свій обсяг продажів. Також чимало шахраїв у TikTok скористались бажанням молодих користувачів швидко розбагатіти, поширивши серед них сумнівні схеми інвестування, внаслідок чого люди просто втратили гроші.

Раніше стало відомо, що компанія Google дозволить розміщувати рекламу криптобіржам та компаніям, які пропонують гаманці для криптовалют.

Автори: MediaSapiens

20 липня 2021.



RATVODДата: Четвер, 05.08.2021, 10:10 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
TikTok тестує функцію Stories


Фото: pocket-lint.com

Опція працює так само, як Stories в Instagram або Snapchat.


Соцмережа TikTok тестує функцію Stories – публікацій, які зникають через 24 години. Про це пише The Verge.

Нова функція так і називається – TikTok Stories, і, скоріш за все, працюватиме так само, як подібні функції у застосунках Instagram або Snapchat. Stories з'являтимуться на панелі з лівої сторони екрану, там можна буде побачити публікації тих акаунтів, на які користувач підписаний. На Stories можна буде віправляти реакцію чи коментарій.

Як і в Instagram та на інших платформах, також можна натиснути на зображення профілю користувача, щоб переглянути історію.

TikTok описує цю функцію в додатку як «новий спосіб взаємодії зі своїми шанувальниками». Користувачі можуть створити нову історію, натиснувши відповідну кнопку, додану на бокову панель, до Stories можна додати музику та текст. Водночас, на відміну від інших застосунків, у TikTok Stories можна буде додати тільки відео, без фотографій.

Коли функція стане загальнодоступною – не повідомляється.

Оригінальна функція Snapchat зі зникаючими публікаціями з'явилась у 2013 році. Відтоді її аналог додали у свій функціонал багато великих соцмереж та платформ: Instagram, Facebook, Linkedin, Pinterest, YouTube тощо.

Водночас не завжди цей досвід був успішим. Наприклад, Twitter у серпні закрив сервіс Fleets, який «не виправдав очікувань». Функція діяла менше року.

Автори: MediaSapiens

05 серпня 2021.



RATVODДата: Середа, 11.08.2021, 21:53 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
TikTok став найбільш завантажуваним додатком 2020 року


Фото: з вільних джерел

У п'ятірку найпопулярніших застосунків також потрапили чотири програми Facebook.


У 2020 році китайська соціальна мережа TikTok стала найбільш завантажуваним додатком. Про це повідомляє BBC із посиланням на аналітичну компанію App Annie.

У п'ятірку найпопулярніших застосунків також потрапили чотири програми Facebook. Друге місце посідає соцмережа Facebook, третє – месенджер WhatsApp, четверте – Instagram, п'яте – Facebook Messenger.

Додатки Facebook були найбільш завантажуваними з 2018 року, однак у 2020 році лідерство забрав TikTok.

Нагадаємо, китайська ByteDance, яка є власником соцмережі TikTok, у 2020 році збільшила дохід на 111% – до $34,3 млрд. Валовий прибуток зріс на 93% – до $19 млрд. При цьому операційний збиток ByteDance склав $2,1 млрд, тоді як за попередній рік компанія отримала прибуток у $684 млн.

Автори: MediaSapiens

10 серпня 2021.

RATVODДата: П`ятниця, 13.08.2021, 20:31 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
TikTok посилює політику

конфіденційності для підлітків. Що змінилося



Фото: TikTok

Ці зміни вводитимуть протягом найближчих місяців.


Китайська соцмережа TikTok 12 серпня повідомила, що посилює політику контролю приватності для підлітків.

Ці зміни вводитимуть протягом найближчих місяців. Нові правила використання TikTok для підлітків у віці 13-17 років передбачають:

1. Конфіденційності Direct Messaging: у підлітків, які реєструються у TikTok, за замовчуванням буде вимкнена функція приватних повідомлень — щоб надіслати повідомлення, їм потрібно буде перейти на інший параметр спільного доступу.

2. Перегляд відео: перед публікацією першого відео в підлітків віком до 16 років буде спливати вікно, у якому їх проситимуть вибрати, хто може переглядати відео. Вони не зможуть опублікувати своє відео, доки не зроблять вибір. Облікові записи у віці 13–15 років за замовчуванням встановлені як приватні, тому можуть ділитися контентом лише з підписниками та друзями. Duet та Stitch також відключені для облікових записів до 16 років.



4. Завантаження відео: підлітки у віці 16-17 років зможуть обирати, чи хочуть вони, щоб інші завантажували їх відео. Відео дітей до 16 років завантажувати не можна.



3. Рush-сповіщення: повідомлення автоматично будуть вимкнені для підлітків від 13 до 15 років після 21:00 вечора, а для 16-17 рокуів — після 22:00.

Нагадаємо, раніше соцмережа TikTok розширила можливості батьківського контролю.

Автори: MediaSapiens

13 серпня 2021.



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс TikTok
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024