FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 00:45

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Інтернет від Укртелекому
Інтернет від Укртелекому
viskomДата: Вівторок, 02.03.2010, 20:51 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Інтернет від Укртелекому



Нові тарифи на послугу «ОГО!» для абонентів Києва


01.03.2010

З 1 березня 2010 року введені привабливі тарифи на послугу «ОГО!» для нових та існуючих абонентів м. Київ. Відтепер більшість користувачів послуги «ОГО!» може вдвічі збільшити швидкість роботи в Інтернет, не підвищуючи витрат.
Перевірити наявність технічної можливості підключення послуги «ОГО!» та подати заявку можливо:



Існуючим абонентам «ОГО!» потрібно лише зайти на Домашню сторінку сайту my.ukrtelecom.ua і замовити відповідний тарифний план.
Для того щоб змінити тарифний план:


  • зайдіть на сайт my.ukrtelecom.ua, користуючись послугою «ОГО!», по Вашій телефонній лінії;
  • в полі «Авторизація», в лівій частині екрану, введіть логін і пароль, які Ви обрали при реєстрації на сайті my.ukrtelecom.ua та натисніть кнопку «Вхід»;
  • перейдіть до розділу DSL і натисніть на кнопку «Управління»;
  • оберіть один з тарифних планів, можливих для надання послуги «ОГО!» на Вашій телефонній лінії. Перелік тарифних планів, доступних для вибору, залежить від технічних параметрів абонентської лінії.


Тарифні плани «ОГО!» з 1 березня 2010 року для абонентів м. Київ
Назва тарифного плану Швидкість передавання інформації Додаткові послуги в рахунок абонентної плати Абонентна плата за 30 календарних днів, гривні з ПДВ «ОГО!» Антивірус поштові скриньки розміром 1 Гбайт до споживача від споживача

«ОГО! 512 -2010»до 512 кбіт/с до 256 кбіт/с 60 грн
«ОГО! 2 -2010» до 2 Мбіт/с до 512 кбіт/с 100 грн
«ОГО! 8 -2010» до 8 Мбіт/с до 2 Мбіт/с 150грн

Зміна тарифного плану на тарифний план з меншою абонентною платою Одноразово, за кожну зміну грн. з ПДВ 20

Київська міська філія ВАТ Укртелеком Нові тарифи на послугу «ОГО!» для абонентів Києва
RATVODДата: Неділя, 22.07.2018, 22:33 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
НКРЗІ підтримує ініціативу Укртелекому з відновлення

фіксованої телефонії за допомогою мобільного зв’язку



Компанія в серпні запустить у Дніпропетровській області пілотний проект
з відновлення фіксованої телефонії за допомогою мобільного зв'язку.


Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ)
не має заперечень щодо початку пілотного проекту ПАТ «Укртелеком» з тестового відновлення
фіксованої телефонії за допомогою мобільного зв’язку


Важливе рішення НКРЗІ допоможе Укртелекому пришвидшити відновлення фіксованої телефонії у регіонах з великою кількістю крадіжок мідного кабелю.

«НКРЗІ, як виняток, підтримує проведення експерименту для напрацювання практики та досвіду застосування конвергентних рішень взаємодії мереж рухомого (мобільного) та фіксованого зв’язку за умови дотримання законодавства України у частині захисту прав та інтересів споживачів телекомунікаційних рішень», – зазначено у повідомленні щодо конвергентних послуг.

Щоб розпочати пілотний проект ПАТ «Укртелеком» звернувся за дозволом до НКРЗІ, оскільки його реалізація передбачає певні зміни у регуляторних документах, зокрема, у Порядку маршрутизації трафіку в телекомунікаційній мережі та Положенні про державне регулювання номерного ресурсу. До речі, така практика відповідає рекомендаціям Міжнародного Союзу Електрозв’язку.

Конвергентне рішення буде реалізовано за допомогою оператора «ТриМоб». У абонентів зберігається їх номер телефону, доступ до екстрених служб, порядок набору інших номерів, їм доступні на вибір низка тарифних планів на фіксовану телефонію. Єдине, що змінюється – це телефонний апарат. Телефон нового зразка можна придбати або взяти в оренду за 1 грн/міс. Така пропозиція доступна як фізичним, так і юридичним особам.

Проект розпочнеться у серпні 2018 року і триватиме 3 місяці. У разі позитивних результатів оператор зможе реалізовувати конвергентні рішення і в інших регіонах, мешканців яких необхідно забезпечити загальнодоступними телекомпослугами.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення.

Укртелеком розпочав стратегічну модернізацію своєї телекомунікаційної мережі, що дозволить надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є
Група СКМ.

фото akzent.zp.ua

19.07.2018

RATVODДата: Вівторок, 24.07.2018, 22:24 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
"Укртелеком" розраховує підвищити

тарифи на
14%




ПАТ "Укртелеком" звернулося до Національної комісії, що здійснює держрегулювання
в сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), з проханням про підвищення граничних тарифів
на фіксовану телефонію
на 14% з 1 листопада.


"Ми звернулися до регулятора, з проханням розглянути підвищення граничних тарифів. Йдеться про осінь, приблизно, листопад. У нас зростають витрати, відповідно є передумови для підвищення", - повідомив Михайло Шуранов.

Він повідомив, що в середньому оператор почав просити в регулятора підвищення граничних тарифів на фіксовану телефонію на 14% з 1 листопада 2018 року і ще на 10% з січня 2019.

За його словами, причиною необхідності підвищення тарифів є зростання собівартості зв'язку в сільській місцевості.

Він також зазначив, що зараз найдорожчий пакет "Укртелекому" коштує, приблизно, 73 грн.

М.Шуранов зазначив, що для абонентів мова йде про підвищення абонплати за все на кілька гривень.

Як повідомлялося, ПАТ "Укртелеком" завершило 2017 рік з чистим прибутком 867 млн ​​грн, що на 44,3% більше, ніж в 2016 році, чистий дохід зріс на 1,7% - до 6,654 млрд грн.

У січні-березні 2018 року "Укртелеком" отримав 153 млн грн чистого прибутку, що на 24,4% більше, ніж за аналогічний період 2017 року, чистий дохід за цей період скоротився на 2,9% -до 1,615 млрд грн. Показник EBITDA знизився на 1,3% - до 383 млн грн, тоді як маржа EBITDA зросла на 1 процентний пункт - до 23,7%.

"Укртелеком" - найбільший оператор фіксованого зв'язку в Україні. Є єдиним засновником та учасником ТОВ "ТриМоб" - мобільного оператора стандарту 3G / UMTS.

24.07.2018

RATVODДата: Субота, 27.10.2018, 19:37 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Юрій Курмаз: якість послуг, що надаються,

впливає на якість доходу




Результати роботи компанії «Укртелеком» в 3 кварталі 2018


23 жовтня директор ПАТ «Укртелеком» Юрій Курмаз під час прес-конференції розповів про результати роботи компанії в 3 кварталі 2018.

Він зазначив, що за минулі 9 місяців загальний дохід збільшився на 3% в порівнянні з минулим роком. У свою чергу, дохід від телекомунікаційних послуг компанії залишається стабільним, однак якщо говорити тільки про послуги доступу в інтернет, то тут спостерігається зростання на 9%. Маржа EBITDA за третій квартал склав 30,5%, що говорить про високий рівень прибутку підприємства.

«Команда Укртелекому демонструє досить ефективну діяльність, оскільки доходи від надання послуг корпоративним клієнтам зросли на 3,4%, масового сегменту - на 1%. Традиційною є ситуація зниження загальних доходів від надання міжоператорських послуг. Це загальна тенденція ринку. Вона властива майже всім телекомунікаційним операторам», - підкреслив директор компанії.

Показники від фіксованої телефонії знизилися, але при цьому спостерігається зростання частки доходу від надання сучасних послуг, заснованих на інтернет доступі. Зростання від IP-технологій становить 40%. Таким чином, підвищення доходу від інтернет-послуг компенсує падіння доходу від телефонії.

«Темпи зростання цієї частки доходу постійно збільшувалися. Раніше, з кожним роком ця частка приростала на 2%. В цьому році вперше темпи зростання склали 3%, що забезпечило в 3 кварталі 2018 повну компенсацію недоотриманих доходів від застарілих голосових послуг», - зазначив пан Курмаз.

Що стосується покриття волоконно-оптичним зв'язком, то послугою ШПД тепер можуть користуватися ще в 17 населених пунктах України, а в 58 містах і селах абонентів перевели з технології ADSL на технологію FTTB. Близько 20% нових підключень до інтернету здійснюється за новою оптичною технологією в масовому сегменті.

З очікуваних змін в B2C секторі директор Укртелекому відзначив зростання кількості нових підключень до IPTV. У вересні воно виросло на 35%, як наслідок відключення аналогового телебачення в більшості областей України.

У корпоративному сегменті компанія реалізувала частину проектів із забезпечення послугами зв'язку більше 100 бізнес-об'єктів України. Спостерігається зростання середнього доходу з абонента, з одного порту підключення інтернету. У сегментах B2B і B2C все більше переважає підключення до інтернет з використанням волоконно-оптичних кабелів.

У сфері побудови цифрової інфраструктури теж є зрушення в кращу сторону. Так, команда Укртелекому спільно з понад 50 об'єднаними територіальними громадами розпочала роботу над проектами в цій сфері.

Хмарна АТС також користується широким попитом у споживачів інтернет послуг в В2В секторі. Сьогодні вже підключено 16,1 тис. ліній, що становить 51%. Її популярність і затребуваність пояснюється зручністю в застосуванні і адмініструванні. Крім того, на 83% зросла база користувачів, наданої в минулому році послуги захисту від DDoS-атак.

У порівнянні з минулим роком В2В сектор демонструє зниження доходу в телефонії, але, за словами Юрія Курмаза, воно повністю компенсується за рахунок доходів від інтернет-послуг. Зростання тут становить 14,6%. Понад 11% збільшення доходів від передачі даних.

«Це говорить про те, що якість, послуг, що надаються впливає на якість доходу. Ми отримуємо все більше доходів від надання сучасних послуг, заснованих на IP-технологіях», - акцентував глава Укртелекому.

У секторі B2O (Міжоператорський бізнес) Юрій Курмаз вказав на зниження доходу від надання послуг міжнародного телефонії на 24% в порівнянні з попереднім роком.

З мінусів, негативно позначаються на показниках доходів компанії, Кумраз виділив дебіторську заборгованість за надання послуг пільговим категоріям населення.

Олена Шарафаненко

- 26 жовтня, 2018

RATVODДата: Понеділок, 26.11.2018, 22:03 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
"Укртелеком" з 1 грудня включив дзвінки на мобільні номери

в 3 тарифи фіксованого зв'язку за ту ж ціну




ПАТ "Укртелеком" з 1 грудня змінив умови тарифних планів фіксованої телефонії
"Домашній базовий", "Загальний базовий" і "Домашній безлімітний",
додавши в них нетарифіковані хвилини дзвінків на мобільні номери,
повідомили в компанії на запит інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" .


Згідно з повідомленням, в тарифи "Домашній базовий" і "Загальний базовий" додано по 120 хвилин для дзвінків на мобільні номери (раніше були відсутні в даних тарифах), а в тарифі "Домашній безлімітний" кількість хвилин підняли з 120 до 200.

При цьому в компанії відзначили, що вартість тарифів залишається незмінною. Вартість тарифу "Домашній базовий" на міський зв'язок складе 74 грн, на сільську - 69 грн, тарифу "Загальний базовий" - 63,48 грн і 59,47 грн відповідно, тарифу "Домашній безлімітний" - 79 грн і 74 грн відповідно.

Хвилини на мобільні номери понад пакет, як і раніше, будуть коштувати 1,2 грн/хв для тарифів "Домашній базовий" і "Загальний базовий", а для тарифу "Домашній безлімітний" їх вартість складе 0,29 грн/хв.

У той же час вартість і обсяг інших послуг, включених в пакети, залишилися незмінними.

Як повідомлялося, "Укртелеком" в липні-вересні 2018 року одержав близько 449 млн грн чистого прибутку, що на 29,62% менше, ніж за аналогічний період 2017 року (638 млн грн), незначно знизивши чистий дохід за цей період - на 0 , 1% до 4,893 млрд грн (проти 4,898 млрд грн за 9 міс. 2017 року)

Компанія завершила 2017 рік з чистим прибутком 867 млн ​​грн, що на 44,3% більше, ніж в 2016 році, чистий дохід зріс на 1,7% - до 6,654 млрд грн.

Чистий прибуток "Укртелекому" в першому півріччі 2018 знизився на 18,6% до 289 млн грн, чистий дохід - на 1,4% до 3,249 млрд грн.

"Укртелеком" - найбільший оператор фіксованого зв'язку в Україні. Є єдиним засновником та учасником ТОВ "ТриМоб" - мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

23.11.2018

RATVODДата: Понеділок, 26.11.2018, 22:39 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
"Укртелеком" готовий до введення воєнного стану,

громадянський зв'язок працює в штатному режимі




ПАТ "Укртелеком" готове до впровадження воєнного стану, заявив в коментарі
агентству "Інтерфакс-Україна" директор з корпоративних комунікацій "Укртелекому" Михайло Шуранов
.


"При введенні воєнного стану і при наявності такої необхідності мережі операторів зв'язку надходять в управління спеціального штабу - Національного центру управління мережами, організованого Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України." Укртелеком "раніше, в тому числі і в цьому році, успішно брав участь в навчально-тренувальних заходах такого роду, проводячи відповідні дії", - підкреслив він.

М.Шуранов також заявив, що обслуговування клієнтів компанії в даний момент триває в штатному режимі.

"Більш детально про будь-які заходи можна буде говорити тільки після офіційного початку воєнного стану і публікації остаточного тексту даного урядового рішення", - уточнив директор з корпоративних комунікацій "Укртелекому".

Він також підкреслив, що напередодні воєнного часу особливу увагу органів правопорядку повинна бути звернена на крадіжки і пошкодження ліній зв'язку.

"У цьому році вже було близько 20 тисяч таких випадків, в тому числі і на магістральних каналах зв'язку. Це необхідно припинити", - заявив М.Шуранов.

Як повідомлялося, Верховна Рада України на позачерговому засіданні в понеділок за ініціативою президента розгляне питання про введення воєнного стану.

26.11.2018



РАДА ЗАТВЕРДИЛА ВВЕДЕННЯ ВОЄННОГО СТАНУ В НИЗЦІ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ НА 30 ДІБ ІЗ 28 ЛИСТОПАДА
RATVODДата: Середа, 06.02.2019, 19:09 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Укртелеком надав оптичний інтернет

ще 13 населеним пунктам




Укртелеком забезпечив інтернетом ще 17 населених пунктів за останні місяці.


З них в 13 селах та смт з'явилася оптична мережа за технологією GPON, пише офіційний сайт компанії.

Повідомляється, що підключитися до оптичного доступу отримали можливість абоненти 58 населених пунктів, в яких діє технологія ADSL. За даними Укртелекому, число нових підключень до цієї мережі постійно зростає. Наприклад, у вересні серед домашніх користувачів їх було 20%.

На сьогодні оптичний інтернет доступний більш ніж в 150 населених пунктах України. В цілому, покриття Укртелекому охоплює 1,38 млн абонентів в майже 2230 куточках країни.

Нагадаємо, нещодавно поліція затримала чоловіка, який неодноразово викрадав кабель Укртелекому. Компанія підрахувала, що протягом 2018 року було викрадено майже три тисячі кілометрів кабелю компанії. В середньому щодня крали більше семи км.

Лада Васюкова

06 лютого, 2019.



RATVODДата: Середа, 27.02.2019, 23:50 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У плюсі: Укртелеком надав звіт про доходи



За попередній рік доходи Укртелекому від надання інтернет-послуг виросли на 7,7%.


По відношенню до решти послуг компанії, інтернет стабільно приносить найбільший прибуток, в 2018 році відрив склав 40%, сказано на офіційному сайті.

«Приватним абонентам надано послуг на 3,5 млрд. грн. З них майже 1,3 млрд. грн. отримано за рахунок послуг інтернету, що на 4,7% більше, ніж рік тому. Це, зокрема, обумовлено розширенням покриття, в тому числі і оптичного».

Відзначається, що протягом минулого року Укртелеком побудував понад 3000 км оптичних ліній, забезпечивши доступ до технології FTTB на території 151 населеного пункту. Щомісяця кожен абонент оптики витрачає 170 ГБ інтернету.

Загальна сума інвестицій в розвиток послуг за минулий рік склала більше 600 мільйонів гривень. На даний момент оператор забезпечує доступом до інтернету 2260 міст і селищ по всій Україні.

Нагадаємо, раніше Укртелеком повідомляв про проведення оптичного інтернету в 13 населених пунктах.

Лада Васюкова

27 лютого, 2019.

RATVODДата: Вівторок, 19.03.2019, 22:45 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Майже 200 шкіл України

підключили оптику від Укртелекому




Укртелеком підключив до оптичного інтернету 195 навчальних закладів по всій Україні.


В основному, доступ отримали школи, повідомляється на офіційному сайті компанії.

Згідно з даними, оптичний інтернет від Укртелекому підключили майже дві сотні навчальних закладів Вінницької, Житомирської, Київської, Волинської, Рівненської, Харківської, Одеської та інших областей України.

Таким чином школи, ліцеї та коледжі отримали можливість проводити онлайн-уроки, вебінари для вчителів і розвивати STEM-освіту в цілому.

Нагадаємо, за останні кілька місяців Укртелеком надав підключення до оптичного інтернету ще 17 містах і селах країни, розширивши зону покриття до більш ніж 150 населених пунктів. В цілому, покриття Укртелекому охоплює 1,38 млн абонентів в майже 2230 куточках країни.

Лада Васюкова

- 19 березня, 2019

RATVODДата: Середа, 27.03.2019, 17:26 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Укртелеком залишається «вдома»:

Суд відхилив апеляцію
ФДМУ




Фонд державного майна України програв вже другу справу по реприватизації Укртелекому
.

Суд не задовольнив апеляцію Фонду, в зв'язку з чим телеком-компанія як і раніше залишиться у володінні ЕСУ Ріната Ахметова, пише FINbalance.

Згідно з даними, ФДМУ подав до суду на ЕСУ в минулому році, вимагаючи стягнення з компанії пені в розмірі понад 81 мільйон доларів і повернення Укртелекому в державне володіння.

Повідомляється, що Фонд звинувачував ЕСУ в невиконанні зобов'язань, даних під час приватизації Укртелекому. Зокрема компанія Ахметова нібито не внесла належну суму інвестицій, а також не створила і не передала в держвласність телеком-мережу спеціального призначення.

У свою чергу в ЕСУ звинувачення відхиляють, заявляючи, що сума інвестицій розміром в 450 млн. дол. не була прописана умовами конкурсу як обов'язкова, а намічалася тільки планово.

У той же час суд не задовольнив і зустрічний позов від ЕСУ, який вимагав скасувати передачу в державне володіння спеціальної телеком-мережі.

Нагадаємо, минулого місяця Нацрада з питань телебачення і радіомовлення повідомила, що компанія «Фарлеп-Інвест», яка входить до складу телекомунікаційної групи Vega Рината Ахметова, отримає ліцензію провайдера програмної послуги.

Лада Васюкова

- 27 березня, 2019



RATVODДата: Середа, 24.04.2019, 21:57 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Укртелеком збільшив доходи

від
інтернет-послуг




Укртелеком повідомив про зростання доходів.


У першому кварталі поточного року він збільшився на 3% в порівнянні з показниками аналогічного періоду роком раніше, повідомляється на офіційному сайті компанії.

Згідно з даними, перші три місяці 2019 принесли Укртелекому 1,665 млрд. грн. З них 488 мільйонів складають доходи від надання Інтерет-послуг. За рік цей показник збільшився на 8,5%.

При цьому телеком-оператор констатує зниження доходів від фіксованої телефонії, які на сьогодні становлять близько 726 млн. грн.

Нагадаємо, на початку місяця Укртелеком повідомив про початок масштабного проекту з розширення покриття оптичного інтернету за технологією GPON. Компанія має намір інвестувати близько чверті мільярда гривень в будівництво понад 3,5 тисячі кілометрів волоконно-оптичних ліній.

Лада Васюкова

24 квітня, 2019.

RATVODДата: Неділя, 16.06.2019, 12:09 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
lifecell блокує «фіксовані» дзвінки

на номери колишніх абонентів




lifecell підніс неприємний сюрприз своїм колишнім абонентам,
які перейшли на нових операторів за допомогою послуги MNP.


Всі дзвінки з домашніх телефонів на ці номери блокуються, йдеться на сайті Укртелекому.

Блокування дзвінків з фіксованих номерів Укртелекому підтвердили в Українському державному центрі радіочастот. Комутаційне обладнання мобільного оператора блокує подібні виклики, створюючи незручності своїм колишнім абонентам, яких, до слова, вже близько 1500.

Відзначається, що такі дії з боку lifecell є неприпустимими і недобросовісними як по відношенню до клієнтів, так і щодо інших операторів зв'язку. Крім того, вони суперечать чинним рішенням НКРЗІ про заборону блокування трафіку.

У зв'язку з цим Укртелеком має намір вирішити питання за допомогою переговорів. Можливо, для більш ефективного впливу буде притягнутий національний регулятор.

Нагадаємо, у своєму квартальному звіті в травні lifecell повідомляв про зниження клієнтської бази. Кількість активних абонентів на кінець першого кварталу поточного року склало 6,9 млн., В той час як торішній показник дорівнював 7,7 млн. Таким чином, за рік оператор втратив 10,4% клієнтів.

Лада Васюкова

- 14 червня, 2019



RATVODДата: Середа, 26.06.2019, 21:04 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Укртелеком: В Україні зростає

популярність
оптичного інтернету




Українські користувачі стали споживати більше оптичного інтернету від «Укртелеком».


Протягом весни кожен абонент в середньому витрачав близько 540 Гб, повідомляється на сайті провайдера.

Згідно з даними, цей показник перевищує минулорічний на 14%.

Крім того, зросла і кількість споживаного трафіку користувачами домашнього інтернету за технологією ADSL - більше 250 ГБ. У минулому році кількість використаних гігабайт було менше на 5%.

Нагадаємо, в квітні Укртелеком запустив масштабний проект з розширення покриття оптичного інтернету за технологією GPON. Оператор має намір інвестувати близько чверті мільярда гривень в будівництво понад 3,5 тисяч кілометрів оптико-волоконних ліній.

Також Укртелеком повідомляв про зростання доходів. У першому кварталі поточного року він збільшився на 3% в порівнянні з показниками аналогічного періоду роком раніше. Перші три місяці 2019 принесли Укртелекому 1,665 млрд. грн. З них 488 мільйонів складають доходи від надання Інтерет-послуг.

Лада Васюкова

- 26 червня, 2019



RATVODДата: П`ятниця, 12.07.2019, 20:50 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Початок покладено: Укртелеком приступив

до повномасштабного підключення
оптики в Україні



Фото: mshcdn.com

Укртелеком розпочав реалізацію масштабного проекту
підключення оптичного інтернету в українських селах
.


Перший етап передбачає забезпечення технологією GPON населених пунктів на території 16 областей, передає Ліга.Tech.

Повідомляється, що першими доступ до оптичного підключення отримають жителі сільських регіонів Запорізької, Волинської, Івано-Франківської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької, Миколаївської, Одеської, Херсонської, Полтавської, Сумської, Харківської, Вінницької, Житомирської, Черкаської та Чернігівської областей.

На даний момент на цих територіях прокладено вже 40% мереж (більше 220 кілометрів). Швидкість інтернету в цих регіонах досягає 200 Мбіт/с. До кінця липня Укртелеком має намір провести ще понад 300 км оптики.

Нагадаємо, Укртелеком анонсував свій проект з розширення покриття оптичного інтернету за технологією GPON ще в квітні. Всього провайдер має намір побудувати понад 3,5 тисячі кілометрів опто-волоконних ліній. Сума інвестицій складе близько чверті мільярда гривень.

До слова, протягом весни українські користувачі стали споживати більше оптичного інтернету від «Укртелеком». За три місяці кожен абонент в середньому витрачав близько 540 Гб, що перевищує минулорічний показник на 14%.

Лада Васюкова

- 09 липня, 2019



RATVODДата: Вівторок, 20.08.2019, 16:40 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Укртелеком позбувся більше 90% акцій

через
борги




Після того, як суд визнав дійсним борг Укртелекому перед Ощадбанком,
Виконавча служба заарештувала майже 93% акцій ЕСУ (власник провайдера).


Про це на офіційному сайті пише прес-служба банку.

Ймовірно, заарештовані акції будуть продані на публічних торгах, а виручені кошти підуть на оплату боргу. До слова, з урахуванням відсотків розмір суми заборгованості становить близько 1,8 мільярда гривень.

Нагадаємо, в 2015 році Укртелеком домовився з Ощадбанком про передачу у володіння провайдера облігацій ТОВ «ЕСУ» - власника контрольного пакета акцій Укртелекому. У свою чергу провайдер зобов'язаний оплатити 1 млрд. грн. (Плюс накопичений купонний дохід по облігаціях) до 15 березня 2017 року.

Однак, щоб уникнути сплати боргу, Укртелеком в серпні 2017 року звернувся до Господарського суду Києва з заявою про розірвання договору.

А вже в липні поточного року Верховний Суд скасував рішення Госпсуду і визнав законним договір про покупку Укртелекомом облігацій Ощадбанку на суму 1 мільярд гривень.

Лада Васюкова

20 серпня, 2019



RATVODДата: П`ятниця, 17.01.2020, 15:49 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Укртелеком» провів оптоволокно

ще в
280 населених пунктах




«Укртелеком» спільно зі словенською телеком-компанією «Іскрател»
продовжують роботи з прокладання оптоволокна в населених пунктах України.


До оптичного інтернету підключені ще 280 міст і сіл з 320, в яких на даний момент здійснюються роботи, говориться на сайті провайдера.

Повідомляється, що на сьогодні «Укртелеком» вже проклав близько 2,5 тисячі кілометрів оптичного кабелю. Всього провайдер планує побудувати більше 3,5 кілометра опто-волоконних ліній.

Нагадаємо, «Укртелеком» запустив масштабний проект з розширення покриття оптичного інтернету за технологією GPON ще в квітні минулого року. У будівництво опто-волоконних ліній провайдер інвестував близько чверті мільярда гривень, 130 мільйонів з цієї суми були надані Словенським банком розвитку.

До слова, вже на кінець жовтня 2019 року оптичним інтернетом від «Укртелекому» користувалися жителі більш 2340 населених пунктів.

Лада Васюкова

17 січня, 2019.



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Інтернет від Укртелекому
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024