FORUM TV-SATFriday
20.05.2022, 02:15

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Не знаєте де запитати ? ? ? » Проблеми з Hotbird
Проблеми з Hotbird
_blackmoreДата: Sunday, 10.01.2010, 23:39 | Повідомлення # 1
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
Може хтось порадить, що робити? А проблема полягає ось у чому. У мене на даху 16-поверхового будинку стоїть стандартний мультифід 13E-5E-4W. Десь за тиждень до Нового року в нас був сильний снігопад і заліпило тарілку і конвертери. Прийому майже не було. Сніг розтанув, і начебто все прийшло в норму. І раптом чомусь уже тиждень сигнал з Hotbird поводиться якимось дивним чином. Включаю, зображення є і з нормальним сигналом, через деякий час (5, 10, 15 хвилин, а іноді і більше) сигнал зникає під нуль. Потім так само з'являється. Сіріус та Амос працюють в нормі. Візуально начебто з конвертером все нормально, правда, йому вже років 8. Міняв DISEqC, не допомогло. Заздалегідь дякую за відповідь. З повагою.

Повідомлення відредагував _blackmore - Sunday, 10.01.2010, 23:40
RATVODДата: Monday, 11.01.2010, 01:10 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
А кабель між конвертором (на HotВird ) і перемикачем не пробували поміняти ?

_blackmoreДата: Monday, 11.01.2010, 16:16 | Повідомлення # 3
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
А кабель між конвертором (на HotВird ) і перемикачем не пробували поміняти ?

Та багато кабелю треба міняти. А якщо без жартів, може справа в конвертері, чи точно кабель?

viskomДата: Monday, 11.01.2010, 16:31 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (_blackmore)
Та багато кабелю треба міняти. А якщо без жартів, може справа в конвертері, чи точно кабель?

підставте завідоморобочу головку і будете точно знати в чому справа.


Sat-Integral S-1237 HD Able
_blackmoreДата: Monday, 11.01.2010, 16:39 | Повідомлення # 5
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
Quote (viskom)
підставте завідоморобочу головку і будете точно знати в чому справа.

Справді. Або ще можна перекинути кабель з Amos чи з Sirius на Hotbird. Дякую.

_blackmoreДата: Tuesday, 12.01.2010, 16:59 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
А кабель між конвертором (на HotВird ) і перемикачем не пробували поміняти ?

Таки справа була в кабелі. Сьогодні зробив заміну і все ОК. Дякую за пораду. З наступаючим святим Василем! Тему закриваю.

Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Не знаєте де запитати ? ? ? » Проблеми з Hotbird
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022