FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 10:03

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD, UHD: OPENBOX, SkyWay » » Openbox X - 7х0 » Опис. Тех.характеристики Openbox X-7х0. (Без обговорення !!!)
Опис. Тех.характеристики Openbox X-7х0.
RATVODДата: Вівторок, 27.09.2011, 09:39 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Ресівери Openbox® X-7х0 PVR.

Опис. Технічні характеристики.


RATVODДата: Вівторок, 27.09.2011, 09:39 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Openbox® X - 730 PVR, X - 750 PVR,

X - 770 CI PVR

RATVODДата: Вівторок, 27.09.2011, 09:39 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Openbox® X - 790 HDMI CI PVR

RATVODДата: Вівторок, 27.09.2011, 09:39 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
OPENBOX X - 730 PVR - супутниковий ресівер

Супутниковий ресівер Openbox X-730 PVR це найдоступніший апарат з лінійки 7xx-ой серії виконаний в сріблястому корпусі. Він є принципово новим апаратів класу USB PVR Ready (USB Personal Video Recorder), що втілив в собі переваги класичних апаратів PVR. Основною відмінністю ресівера Openbox X730 (як і всієї лінійки 700-ої серії) від попередніх апаратів це можливість використання зовнішнього USB-диска або Flash-память як накопичувач.
У ресівері застосований один DVB-S тюнер, чим і удалося додатково понизити ціну апарату, зберігши високі якісні показники і надійність експлуатації. А відсутність вбудованої Flash-памяти необхідною для автоматичний TIME-SHIFT зробила ресівер Openbox X 730 найдоступнішою моделлю цієї серії, але за бажання ви завжди можете її додати використовуючи зовнішню пам'ять FLASH-USB.
Необхідно відзначити, що програмне забезпечення виконане на високому рівні і має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс з підтримкою російської мови.

І тепер 2 РОКИ гарантії!!!
А також в нових моделях доданий вихід 0/12В !

Відмінності між моделями OPENBOX® X-730PVR, X-750PVR, X-770CIPVR

Зараз в 700-ій серії представлено чотири моделі ресіверів, які мають наступні відмінності:

Модель == Вбудований Картоприймач =CI-інтерфейс =Автоматичний TIME-SHIFT= Запис на USB-накопичувачі

Openbox X-730PVR === Так ============ Немає ==== на USB- накопичувачі ========= Так

Openbox X-750PVR === Так ============ Немає ==== вбудовано 1Гб пам'яті ========= Так

Openbox X-770CI PVR = Так ============= 2 шт ==== вбудовано 1Гб пам'яті ========= Так

Openbox X-790CIPVR HDMI= Так ========== 2 шт ==== вбудовано 1Гб пам'яті ========= 2 x USB

На передній панелі ресівера Openbox X-730 є:
Картопріємник
USB-Host порт.
У останньому ресівер Openbox X-730 аналогічний моделі - OPENBOX X-770CIPVR .

Гарантія 24мес.


RATVODДата: Вівторок, 27.09.2011, 09:39 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
OPENBOX X - 750 PVR - супутниковий ресівер



Супутниковий ресівер Openbox X-750 PVR це бюджетний апарат в сріблястому корпусі. Він є принципово новим апаратів класу USB PVR Ready (USB Personal Video Recorder), що втілив в собі переваги класичних апаратів PVR. Основною відмінністю ресівера Openbox X 750 (як і всієї лінійки 700-ої серії) від попередніх апаратів це можливість використання зовнішнього USB-диска або Flash-память як накопичувач.
У ресівері застосований один DVB-S тюнер, чим і удалося додатково понизити ціну апарату, зберігши високі якісні показники і надійність експлуатації.
Необхідно відзначити, що програмне забезпечення виконане на високому рівні і має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс з підтримкою російської мови.

На передній панелі ресівера Openbox X - 750 є: -

Картоприймач
USB-Host порт.

У останньому ресівер Openbox X750 аналогічний його старшому братові - OPENBOX X-770CIPVR .

Гарантія 24міс.


RATVODДата: Вівторок, 27.09.2011, 09:40 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
OPENBOX X - 770 CI PVR - супутниковий ресівер

Openbox X-770 CI PVR супутниковий ресівер - це одна з топовых модель з лінійки 700-ої серії, має чорний або сріблястий корпус. Він є принципово новим апаратів класу USB PVR Ready (USB Personal Video Recorder), що втілив в собі переваги класичних апаратів PVR. Основною відмінністю ресівера Openbox X 770 CIPVR (як і всієї лінійки 700-ої серії) від попередніх апаратів це можливість використання зовнішнього USB-диска як накопичувач, що дало необмежену свободу користувачам і дозволило понизити стартову ціну. Тепер можна придбати ресівер, а з часом купити диск або використовувати декілька накопичувачів для зберігання записів. Також як накопичувач може виступати і Flash-память: від класичної USB-флешки до фотоапарата і MP3-плеера.
Завдяки вживанню одного тюнера DVB-S і сучасній елементній базі удалося додатково понизити ціну апарату, зберігши високі якісні показники і надійність експлуатації, оскільки розробка схемотехніки виконана кращими інженерами з Південної Кореї, а виробництво ведеться на високотехнологічній фабриці в Індонезії.
Необхідно відзначити, що програмне забезпечення виконане на високому рівні і має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс з підтримкою російської мови.

І тепер 2 РОКИ гарантії!!!
А також в нових моделях доданий вихід 0/12В !

Основні можливості супутникових ресіверів Openbox 700-ої серії:
новий і швидкий процесор з великим запасом продуктивності
USB 2.0 Host port для різних пристроїв (Flash пам'ять, диски)
запис на USB накопичувачі по таймерах або простим натисненням кнопки
одночасний запис каналу і відтворення вже записаних
функція міток для зручності пошуку потрібних фрагментів на записі
автоматичний режим Time-Shift на вбудовану пам'ять (до 40 мін)
одночасний запис і режим Time-Shift
зручне відтворення музики MP3 і фотографій JPEG
якісні CVBS, RGB і компонентний YUV відеовиходи
сліпий пошук транспондерів і каналів з супутника
автоматичний пошук по декількох супутниках
режим “Multi Picture” (Мозаїка)
оновлення ПО і перенесення налаштувань через USB накопичувачі
режим “Точки відновлення” для зручності установників
повнокольорове меню користувача (65535 кольорів)

При використанні Viaccess MPEG-4 CAM-модуля, на процесорі Neotion NP4, з'являється можливість приймати канали в MPEG4.

На передній панелі ресівера Openbox X-770CIPVR є:
Картопріємник
Два слоти для установки CAM-модулей
USB-Host порт.

Ззаду присутній наступний набір для підключення:
Вхід і вихід LNB IN/OUT тюнера DVB-S
Аналоговий стерео вихід звуку типа RCA (Left/Right)
Композитний відеовихід CVBS типа RCA
Цифровий коаксіальний вихід звуку SPDIF
Два роз'єми типа SCART
Вход/Виход модулятора RF IN/OUT
Сервісний послідовний порт RS-232
Цифровий оптичний вихід звуку SPDIF
Мережевий тумблер 220В
Вихід 0/12В

Необхідно пам'ятати, що для здобуття найякіснішого зображення, телевізор (панель) потрібно підключати, використовуючи RGB або YUV компонентний відеовихід. У першому випадку підійде звичайний кабель SCART-SCART, а ось для компонентного підключення знадобиться кабель SCART-3RCA (з трьома "тюльпанами" на іншому кінці). А оскільки ресівери 700-ої серії побудовані на процесорах фірми Conexant, які, у відмінності від присутніх на ринку виробів, мають декілька іншу архітектуру відеодекодера, то тому відповідність сигналів на SCART TV коннекторі в компонентному режимі в ресіверів цієї серії декілька інше, чим в большинсва інших апаратів. Отже при використанні компонентного підключення ресіверів 700-ої серії, понадобтся лише поміняти місцями коннектори Y і Pr.
До недоліків ресіверів 700-ої серії можна віднести обмеження по кількості аудіотреків при записі. У кожному записі може бути лише один аудіотрек (звукова доріжка). Наприклад, якщо на каналі передається звук в Dolby Digital 5.1 і звичайний Stereo, то прийдется чимось жертвувати. Те ж саме відноситься і до каналів з декількома звуковими доріжками, де супровід йде на різних мовах. Описане вище є апаратним обмеженням архітектури процесора, на якому побудовані ресівери. Але тут немає нічого дивного, адже апарати позиціюють в бюджетний сектор ринку. Тим, для кого подібне обмеження є принциповим, варто задуматися про придбання дорожчого ресівера. Наприклад ресівер OPENBOX CI-7200PVR позбавлений подібних недоліків, має два незалежні тюнери, мережевий порт, але за зовсім іншу ціну (вже ЗНЯТИЙ з виробництва)
Одним з істотних плюсів можна рахувати те, що тепер немає необхідності в наявності комп'ютера для здійснення описаних операцій. Файли оновлення ПО або готові списки каналів досить скопіювати на USB-Flash накопичувач в кореневу директорію. При включенні накопичувача в ресівер, вискакує вікно з пропозицією завантажити дані. Досить вибрати необхідний файл і натискувати червону кнопку пульта ДУ. Після цього на передній панелі ресівера з'являться два круги, що обертаються, що говорить про завантаження нового ПО в Flash-память. Зважаючи на те що дані копіюються через швидкісний USB-порт, оновлення ПО триває близько 20 секунд.
З такою ж легкістю можна зберегти на USB-Flash накопичувач поточну конфігурацію ресівера (всі системні дані) або список каналів. Зберігаючи файл, ресівер сам призначає йому ім'я (виходячи з поточної дати), але за бажання, ім'я можна змінити.
В першу чергу оцінять нові можливості ресіверів установники устаткування для супутникового ТБ: більше немає необхідності заздалегідь прошивати апарати і вносити списки каналів під конкретні конфігурації антен. Тепер маючи в кишені USB-флешку, можна вже безпосередньо у клієнта виконати всі ці дії!
У ресіверах 700-ої серії навіть звичайна опція "Скидання в Заводські Установки" реалізована з додатковою можливістю. Її суть полягає в створенні своєрідної "Точки Відновлення" конфігурації апарату, яку можна зберегти у будь-який момент, а потім повернутися до неї натисненням лише декількох кнопок, минувши тривалі операції по налаштуванню антен і пошуку каналів.
Підводячи підсумок описаних вище можливостей ресіверів нової 700-ої серії, можна з упевненістю сказати, що це революційне рішення, яке також відкриває новий сектор ринку, - бюджетні апарати з функціями запису (PVR).
Не дивлячись на це, набір і якість реалізації функцій запису (PVR) знаходяться на дуже високому рівні, порівнянному з ресіверами зовсім іншого цінового діапазону.

ПОСІБНИК КОРИСТУВАЧА OPENBOX 770

Наявність на складі так

Гарантія 24мес.


RATVODДата: Вівторок, 27.09.2011, 09:40 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
OPENBOX X - 790 CI PVR HDMI - супутниковий ресівер

OPENBOX X-790 CIPVR HDMI - супутниковий ресівер, який забезпечений високо чітким відео HDMI виходом, картоприймачем і 2 CI інтерфейси під модулі CAM.

У відмінності від OPENBOX X-730, X-750, X-770 нова модель виконана в новому дизайні.


Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD, UHD: OPENBOX, SkyWay » » Openbox X - 7х0 » Опис. Тех.характеристики Openbox X-7х0. (Без обговорення !!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024