FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 04:09

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » Різні корисні посилання
Різні корисні посилання
viskomДата: Неділя, 07.06.2009, 16:00 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Ось ссилка для тестування INTERNET

http://www.speedtest.net/index.php

.................................................. .................................................. ............................

для перекладу текстів пропоную перекладач

http://pereklad.online.ua/

.................................................. .................................................. ............................

Каталог по радіодеталях

http://www.datasheetcatalog.com/

.................................................. .................................................. ........................
Англо-український перекладач технічних термінів

http://dict.linux.org.ua/

.................................................. .................................................. ..........................
Карта -атлас автомобільних доріг України

http://map.bi.poltava.ua/

.................................................. .................................................. .........................
музика в мр3 форматі,скачуєм безплатно:

http://mp3.shmidt.net/

.................................................. .................................................. .
вживані автомобілі :

http://autoscout24.de/ http://ukr.autoscout24.com/

http://mobile.de
.................................................. .................................................. ..
Для тих хто надумав будувати будинок є цікавий сайт http://www.stroimdom.com.ua


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Неділя, 07.06.2009, 16:01 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Локальні домашні мережі, Виділені лінії,
Dial-up доступ, Кабельні мережі, Proxy серверу, VPN технології,
Wi-Fi, WiMAX, Мобільний і Супутниковий інтернет.
У нашій базі більше 200 Київських провайдерів і більше 800 провайдерів по всій Україні.: http://internet.moy.su/forum


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Неділя, 07.06.2009, 16:04 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Погода на Україні (29456 населених пунктів) http://weather.in.ua/

====================================================
Інструкції для супутникових тюнерів.;)
http://satmane-ins.narod.ru/
---------------------------------------------------------------------------
каталог ноутбуків--(тех.параметри,ціна)

--------------------------------------------------------------------------------
Державна митна служба України
------------------------------------------------------------------------------------

розрахунки спиртного http://www.korova.ru/humor/bodun.php drinks


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Неділя, 30.08.2009, 19:54 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Замовити залізничний квиток вже можна

Система знаходиться в дослідно-промисловій експлуатації, відпрацювання
другого етапу проекту - технології оформлення проїзних (перевізних) документів
з повною оплатою і відкладеним друком.
Квитки видаються у будь-якій квитковій касі Укрзалізниці.


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Вівторок, 13.10.2009, 11:06 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
On-line екзамен (тестування) з правил дорожнього руху України.



Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Середа, 14.10.2009, 19:21 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Візитка - неодмінний атрибут для ділової людини. Та і звичній людині зовсім не перешкодить мати в своєму гаманці пару-трійку карток з контактною інформацією - хіба мало чого. Виготовлення візиток, як вид бізнесу, вже достатньо поширений в нашій країні. У будь-якому місті можна знайти фірму, друкарню, які займаються виробництвом візитних карток. Для таких компаній (і не тільки для них) можна порекомендувати програму \"Визитки своїми руками\" від компанії \"Новый Диск\".

Звичайно, досвідчений дизайнер в два рахунки створить відмінну візитку і в звичному графічному редакторі. Але вартість таких професійних редакторів дуже велика, а можливостей цих редакторів в створенні візиток використовується не більш чверть. Чи є значення платити сотні доларів за професійний графічний пакет, якщо можна за трохи більш ніж 100 рублів придбати спеціалізований програмний комплекс? Та і праця кваліфікованого дизайнера теж не дешева. Затребуваність спеціалізованих продуктів подібного роду підтверджує наявність аналогічних програм. Наприклад, існує дуже цікава програма \"Визитка\" від компанії \"Графика-М\", працююча багато в чому за аналогічним принципом.

\"Візитки своїми руками\" - спеціалізований графічний редактор, єдиною функцією якого є складання різних видів візитних карток і подальшого їх друку на принтері. Для роботи в програмі не потрібне знання тонкості комп'ютерної графіки. Цілком досить звичного художнього смаку. Робота із створення візитки за допомогою програми виробляється двома шляхами: можна скористатися вбудованим \"ассистентом\", а можна виконати роботу уручну.

Створення візитки з допомогою \"ассистента\"
Використовування \"ассистента\" - найпростіший і швидший шлях створення професійної візитки. У цьому варіанті використовуються професіонально розроблені шаблони візиток, які підганяються під потреби конкретного замовника. За умовчанням \"ассистент\" запускається при кожному відкритті програми. Якщо ви створюватимете візитку уручну, то \"ассистент\" треба закрити.

При роботі з \"ассистентом\" в першу чергу необхідно вибрати шаблон. У програмі передбачено 500 кольорових і чорно-білих шаблонів одно- і двосторонніх візиток для бізнесу або приватного застосування. У середній частині вікна \"ассистента\" відкриється дерево тек з шаблонами. При виборі теки із зразками в правій частині користувач побачить зображення всіх шаблонів, розташованих в цій теці.

Проглядання конкретних шаблонів відбувається в середній частині вікна \"ассистента\" при виборі зображення шаблону в правій частині. Перегорнувши всі шаблони і підібравши відповідний, можна переходити до редагування шаблону. Для цього скористайтеся командою \"Открыть документ\". \"Ассистент\" закриється, шаблон відкриється в графічному редакторі і стане доступним для зміни. Маленька деталь: зображення шаблонів відображаються на німецькій мові, але самі шаблони відкриваються з написами на російському. При цьому відбувається зміна шрифтів: не всі шрифти, що використовуються в шаблонах, мають кирилічне написання.

Використовуючи шаблони, рекомендується міняти тільки текстові шари. Шаблони розроблялися професійними дизайнерами, тому розташування графічних компонентів, ймовірно, оптимально. Хоча, звичайно, експериментувати ніхто не заважає. Для повновагої роботи бажано мати на вашому комп'ютері додатково встановлені шрифти. Штатних системних шрифтів явно буде мало, і далеко не всі з них підійдуть під наявні шаблони.

Після введення нових контактних даних і інформації у візитку збережіть або роздрукуйте одержаний документ.

Створення візиток уручну
Створення візиток уручну мало чим відрізняється від роботи в звичному графічному векторному редакторі. Але інструментарій \"Визиток своїми руками\" більш пристосований для цієї спеціалізованої роботи. Насамперед створюємо новий документ: горизонтальну або вертикальну одно- або двосторонню візитку. Далі, використовуючи векторні інструменти малювання, можна створювати будь-який малюнок.

А можна не створювати новий малюнок, а використовувати програми заготівки, що є в колекції. Для цього достатньо створити зону розміщення заготівки і підібрати відповідний елемент.

Будь-який з елементів (і складові цих елементів), що вставляються, можна змінити в розмірі, кольорі, формі, додати обмальовування контура, зобразити векторний елемент у вигляді градієнтної заливки різного типу, дзеркально відобразити елемент, повернути його і зробити інші операції. Це дає дуже великий простір для творчості навіть без використовування створюваних власних векторних елементів.

Для створення власних елементів використовується нескладний векторний редактор, в якому доступне створення і редагування всіх можливих векторних форм. Програма дозволяє використовувати і растрові складові, зокрема фотографії. Підготовлені в растровому редакторі графічні елементи імпортуються в новий шар і розміщуються на створюваній візитці. Графічні елементи для додавання у візитку можна додавати, відсканувавши їх з паперового оригіналу.

Всі елементи створюваної візитки розміщуються в окремих шарах, які відображаються в менеджері шарів. Робота з шарами абсолютно ідентична роботі з шарами в будь-якому графічному редакторі: можна міняти їх порядок, робити видимими або невидимими.

Створені візитки зберігаються у власному форматі *.ppsv. Але є можливість зберегти створений файл в будь-якому з найпоширеніших форматів: *.bmp, *.jpеg, *.tiff, *.gif, *.pnd, *.tga, *.pdf. Таким чином, можна передавати створені візитки для друку в друкарню, адже друкарська якість друку завжди вища принтера.

Друк на принтері
Для друку на принтері в програмі передбачений менеджер друку, який покроково проведе користувача по процесу роздруку. При необхідності можна поміняти формат паперу, що використовується. Менеджер сам розрахує правильність розташування візиток на листі і видасть при необхідності рекомендації для розмірів і розміщення.

Резюме
Програма може бути корисна всім, хто через свою виробничу діяльність стикається з необхідністю створення візитних карток: друкарням, дизайнерським студіям, приватним дизайнерам. Зручність роботи з нею і наявність більше 500 заготівок для візитних карток зроблять цей об'єм дизайнерських робіт автоматизованим і простим. Настільки простим, що за виконання цих завдань можна посадити малокваліфікованого працівника.

Особливості продукту:
- Більше 500 готових шаблонів персональних і корпоративних візиток.
- Можливість створення односторонніх і двосторонніх візиток.
- Кольорові і чорно-білі варіанти оформлення.
- Зручні інструменти редагування.
- Гнучкі настройки програми.

Мінімальні системні вимоги:
Операційна система Microsoft® Windows® 98SE/Me/2000/XP
Процесор Pentium® 400 Мгц | 64 МБ оперативної пам'яті
Дозвіл екрану 800х600 з глибиною кольору 16 біт

Розмір: 93.98 MB

http://depositfiles.com/files/3065144

джерело...


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Середа, 05.12.2012, 16:24 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
kvanta.ua - Виробник аккумуляторів підвищеної ємності.

Sat-Integral S-1237 HD Able
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » Різні корисні посилання
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024